• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از شايان :
فكر كنم ركس به كنايه گفته بود ها ! :D

فكر كنم منظورش اين بود كه ايراد نداره ! :D

راستي در مورد اينكه SE رو بايد بعد از خريد دست كاري كني كه صداش در بياد و nokia اينطوري نيست !
من سره اين جمله كلي خنديدم !!!!

هفته پيش با دوستم رفتيم ( عشق برنامه نصب كردن رو symbian داره ) يه 3230 خريد . اورديم خونه ...صداي speaker ش اصلا در نميومد ! حتي موقع زنگ زدن ! باورتون نميشه چه قدر ضعيف بود ! ورداشتيم برديم گارانتي ! يارو گفت اقا اينا همينطوريه ! :D :D

گفتيم يعني چي اخه ! اين اصلا صدا نميده ... گفت الان من يدونه برات از تو جعبه در ميارم ببيني كه همش همينه ... در اورد باز كرد ديديم راست ميگه ! :D

گفت اين سري بار كه اومده همش اين مشكل رد داره ... گفتيم خب حالا چي كارش كنيم گفت " buzzer " ( درسته ؟ همينه ؟ يه همچين چيزي گفت ) ش رو برات عوض ميكنم درست ميشه ! ... نميدونم كجاييش 10 تومن ... اونيكيش 15 تومن خلاصه يه سري قيمت داد ... بعد گفت بذار بدم اين مهندسمون ببينه ... برد اون پشت ... بعد 5 دقيقه اورد صداش زياد شده بود ... نفهميديم چي كار كرد ... بعد يه جا ديگه هم نشون داديم ... گفت باز نشده گوشي ! :D

خلاصه مطلب اينكه هنوز هم با اين كارا ... صداش به بلنديه اين T630 دره پيته من نرسيده !!!

شايان جان داشم دق ميكردم...گفتم يعني اينقذه منظورمو بد گفتم.. :D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از rax :
شايان جان داشم دق ميكردم...گفتم يعني اينقذه منظورمو بد گفتم.. :D
یادم باشه دیگه نقش در بهت ندم :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از 1032 :
من تمامي اين چيزهايي رو كه گفتم برگرفته از فرومي مثل همين فروم بود كه درباره سوني اريكسونه.

من كه بهتون گفتم خودتون يه نگاهي به اين فروم البته از اولش بندازيد. با اين اوصاف يعني خودتون داريد خودتون رو محكوم مي كنيد.

نگاه كنيد كه به ازاي هر 10 پيام شما - 7 تاش در باره معايب و مشكلات سوني اريكسونه اونوقت من بازاري و بدونه علم دارم حرف مي زنم :blink:

مگه گوشيه موبايل ناموسه آدمه كه طرف بخواد روش تعصب داشته باشه ;) هر كي هم كه داره به قول معروف كوته فكره

اينكه آنتن دهيش نسبت به گوشي هاي ديگه خوب نيست چيزه خيلي واضحيه كه بعضي از دوستان هم در همين فروم به اين مطلب اشاره داشتن.

حال كي تعصب داره - من يا شما
از اون گذشته - از كي تا حالا چين گوشي ميزد كه اين يكي شاخش باشه ؟ :p اگر ميگفتن ايران ساخته بيشتر مي شد روش حساب كرد . من توو همين فروم ديدم دوستاني رفتن گوشي رو خريدن به خياله اينكه ماله ژاپنه ( نداشتن اطلاع كافي در مورد گوشي و به حرف اين و اون رفتن گوشي خريدن )

چين فعلا توو ساخت قطعات كامپيوتر اونم د حد مادر بورد ( كه بيشترش كاره چين تايپه و مالزيه نه چين ) سر رشته داره تازه دوستاني كه توو رشته مهندسي الكترونيكند خوب مي دونند كه بورد حساس و ظريف موبايل زمين تا آسمون با كامپيوتر فرق داره

نوكيا هرچي هم كه گرون باشه چه مي دونم دوربينش بد باشه و... آنتن دهيش حرف نداره و شما هم چه بخوايد چه نخوايد ايمان داريد.

سوني اريكسون و گوشي هايي مثل اين فقط با اين ترفند ها دارن مشتري جذب ميكنند ( داشتن دوربين و ام پي تري پلير) و دارن با نوكيا رقابت ميكنند

و در پايان : چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است من كه دارم مي بينم كار با اين گوشي چه بد بختيهايي داره و يكي از دوستان بعد از خريد دو روز پشيمون شده كه چرا 6630 نگرفته اونوقت برم تو سايت هاي تبليغاتي ببينم اونا چي گفتن :blink:

اقا شما واقعا با معلوماتت منو كشتي....بحث موبايل رو بيخيال استاد ايكس پلود هست..بيا تو بخش سخت افزار نظريات گهر بارتو در اختيار بزار تا معلوم بشه چين چي ميسازه چي نميسازه.... :D

فقط يه حرف كوچيك...شما موتورولا نخر كه صاحبش الان از برج مركزي والاستريت داره خودكشي مشكنه....همون الكاتل كلاب واقعا مناسبه..هم خوش دست و هم انتنش رو دست نداره..... :D

ايكس پلود جان دوست داشتي اديت كن يا پاك كن اين پستو... :D

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از 1032 :
من تمامي اين چيزهايي رو كه گفتم برگرفته از فرومي مثل همين فروم بود كه درباره سوني اريكسونه.

من كه بهتون گفتم خودتون يه نگاهي به اين فروم البته از اولش بندازيد. با اين اوصاف يعني خودتون داريد خودتون رو محكوم مي كنيد.

نگاه كنيد كه به ازاي هر 10 پيام شما - 7 تاش در باره معايب و مشكلات سوني اريكسونه اونوقت من بازاري و بدونه علم دارم حرف مي زنم :blink:

مگه گوشيه موبايل ناموسه آدمه كه طرف بخواد روش تعصب داشته باشه ;) هر كي هم كه داره به قول معروف كوته فكره

اينكه آنتن دهيش نسبت به گوشي هاي ديگه خوب نيست چيزه خيلي واضحيه كه بعضي از دوستان هم در همين فروم به اين مطلب اشاره داشتن.

حال كي تعصب داره - من يا شما
از اون گذشته - از كي تا حالا چين گوشي ميزد كه اين يكي شاخش باشه ؟ :p اگر ميگفتن ايران ساخته بيشتر مي شد روش حساب كرد . من توو همين فروم ديدم دوستاني رفتن گوشي رو خريدن به خياله اينكه ماله ژاپنه ( نداشتن اطلاع كافي در مورد گوشي و به حرف اين و اون رفتن گوشي خريدن )

چين فعلا توو ساخت قطعات كامپيوتر اونم د حد مادر بورد ( كه بيشترش كاره چين تايپه و مالزيه نه چين ) سر رشته داره تازه دوستاني كه توو رشته مهندسي الكترونيكند خوب مي دونند كه بورد حساس و ظريف موبايل زمين تا آسمون با كامپيوتر فرق داره

نوكيا هرچي هم كه گرون باشه چه مي دونم دوربينش بد باشه و... آنتن دهيش حرف نداره و شما هم چه بخوايد چه نخوايد ايمان داريد.

سوني اريكسون و گوشي هايي مثل اين فقط با اين ترفند ها دارن مشتري جذب ميكنند ( داشتن دوربين و ام پي تري پلير) و دارن با نوكيا رقابت ميكنند

و در پايان : چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است من كه دارم مي بينم كار با اين گوشي چه بد بختيهايي داره و يكي از دوستان بعد از خريد دو روز پشيمون شده كه چرا 6630 نگرفته اونوقت برم تو سايت هاي تبليغاتي ببينم اونا چي گفتن :blink:

اولا اون كدوم فروم هست كه ما هم از اون استفاده كنيم؟ :hmm: (فكر كنم از پرشين تولز مرتد شده :happy: )
دوما هيچ كدوم از ما فاميل هامون در سوني اريكسون كار نمي كنه كه فكر كني سوني اريكسون واسه فاميلامونه يا ناموسمونه كه ما به خاطر اون دوسش داريم. تازه ما داريم اينجا درباره معايب و مزاياش صحبت مي كنيم كه فكر كنم هيچ اشكالي نداره :blink:
سوما شما چگونه اين از كجا اين قدر واضح :blink: فهميدي كه آنتن دهي سوني اريكسون نسبت به گوشي هاي ديگه خوب نيست اگه چند نفر هم تو اينجا گفتند هم دليل نميشه كه بد باشه؟
چهارمن سوني اريكسون تا اونجا كه يادم مياد براي آمريكا است و فقط شركت هاشو در چين ميزنه تا بتونه قيمت تمام شده محصولاتشو به حداقل برسونه (مثل خيلي از شركت هاي ديگر)
پنجما اگه شما به اين امكانات ميگيد ترفند پي آدم بهتره بره يه دسته بيل بگيره :lol:
و در آخر اين حرفت كه "چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است" كاملا درسته:
سوني اريكسون كه عيان است چه حاجت به بيان است ;)
تازه من خيلي را رو هم ديدم كه از خريدشون كاملا راضي هستند (تو اين تاپيك كه ريخته) و چه بسا نوكيا داراني كه به سمت سوني اريكسون كشيده شده اند.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از gba :
تازه من خيلي را رو هم ديدم كه از خريدشون كاملا راضي هستند (تو اين تاپيك كه ريخته) و چه بسا نوكيا داراني كه به سمت سوني اريكسون كشيده شده اند.

100% من خودم 6230i داشتم دادم رفت k750i گرفتم كه واقعا الان راضيم :D ;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از gba :
تو صفحه 20 نوشته بودند
من هم خوندم اما يه مقدار قيمت... چيزه... يه جوريه! گفتم شايد كمتر شده باشه!
34.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از 1032 :
حالا گيريم كه سوني اريكسون آمريكاييه و شركتشو توو چين ميزنه ولي ديگه نمياد بگه : ساخت چين !! :cool:

ان شاءالله مباركه همتون باشه . ما كه غرضي نداشتيم هدف فهميدن نكالت ضعف و قدرت يه گوشيه كه ما حسابي فهميديم ;)

در ضمن خدمت دوست عزيز جناب rax عرض كنم : سعي كنيد منطقي بحث كنيد و طرف رو قانع كنيد نه اينكه كم بياريد و از مدير درخواست اديت و پاك شدن پست ها رو بكنيد . آره دلبندم

اقا چرا ناراحت ميشي..من ميخواستم مثل بقيه دوستان كار رو به قضا و قدر نسپرم....شما ادعا كردي چين تو توليد سخت افزارهاي مايكرو ضعيفه منم گفتم بيا تو بخش سخت افزار بهت بگم چين چي ميسازه....

در ضمن همه ما ميام اينجا كه چيز ياد بگيريم..مگه فرقي داره...شما هر حرفي زدي مثل بقيه دوستان ميشد زير سيبيلي رد كرد ولي ديگه نگو من بدون تعصب قضاوت ميكنم...

در ضمن من به مدير نگفتم پست شما رو اديت كنه..پست خودم رو گفتم اونم بخاطر اينكه در اون پست ممكن بود شما احساس كني من دارم بي احترامي ميكنم...وقتي فرهنگ اينكه قبول كني بقيه حتما دشمن شما نيستن وجود نداره همه چيز رو از نگاه عينك دودي خودتون ميبينيد....

شما با همون الكاتل كلاب خوش باشيد...منطق شما انتن دهي خدا مگه نبود...خوب بخر وقت ملت رو تلف نكن.. :D

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
ديروز تبليغ تلويزيوني K750i رو ديدم واقعا زيبا بود
43.gif

كيا اين تبليغ رو ديدن ؟ هموني كه توش نيلوفر آبي و ماهي و عقاب و خرس داره
40.gif

تبليغ رو tvn turbo لهستان پخش ميكرد

reklama
39.gif

error

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
ديروز تبليغ تلويزيوني K750i رو ديدم واقعا زيبا بود
43.gif

كيا اين تبليغ رو ديدن ؟ هموني كه توش نيلوفر آبي و ماهي و عقاب و خرس داره
40.gif

تبليغ رو tvn turbo لهستان پخش ميكرد

reklama
39.gif

اره من ديدم خيلي وقته ميزاره البته در كانال mbc2 شبهای سه شنبها که فیلم ترسناک پخش میکنه چون فیلم های
ترسناک را سونی اریکسون در این کانال پشتیبانی میکنه دائم وسط فیلم که پیام بازرگانی پخش میشه پخش میکنه

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
آقايون من پي به يك نكته در مورد آنتن دهي K750i بردم

ببينيد شما زمانيكه در منطقه اي هستيد كه وضع آنتنش در حد متوسط هست يا حتي در حالتيكه در بهترين نقطه به لحاظ آنتن

دهي قرار داريد اگر گوشي را كاملا در كف دست بگيريد بطوريكه ميبينيد يك تا 2 خط از تعداد خطوط آنتن كم شد اما زمانيكه گوشي

را از پايينترين قسمت ميگيريد با كمال تعجب 1 خط يا دو خط به آنتن شما اضافه ميگردد .... اين تجربه رو من من بارها امتحان كردم

هم با 750 هم با 6630 نوكيا متوجه شدم كه حساسيت فوق العاده اي داره نسبت به آنتن دهي نوكيا 6630

تجربه بعدي اينكه زمان رفت و برگشت خطوط آنتن در K750i بسيار سريعتر از 6630 بود حالا ديگه نميدونم اين حساسيت بر ميگرده

به حسن يا ضعف گوشي ؟...دوستان عزيز شما هم تجربه كنيد و نظرتون رو بگيد .

Memo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
نرم افزار منشی تلفنی برای این گوشی و سایر گوشی های جاوا هنوز رویت نشده.

در مورد زنگ با تاخیر هم من از زنگ و ویبره استفاده می کنم در حالتی که Incresing Ring رو فعال می کنم. یکی دو ثانیه فقط ویبره و بعد از اون خیلی آروم زنگ شروع می کنه به زیاد شدن تا حداکثر.

اگه اشتباهي ديديد خواهشن دعوا نكنيد

چجوريه گوشي هاي زپرتي سامسونگ منشي داره ولي اين نداره
مگه اونا جاوا نيستند؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به اميد آنكه شاهد حضور تيم ملي در جام جهاني باشيم :) ... انشا الله... ( خارج از موضوع به خاطر تهديد و تحريم آمريكا عليه تيم ملي فوتبال ايران )

baghdadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام به شما عزيزان

ميگم حالا كه ما اومديم اين k750 رو بخريم ناياب شد و گرون هم شد
مشكيش هم كه گير نميومد ديگه هيچي (البته اينجائي كه من هستم اصفهان)

به نظر شما دوستان بهتر نيست حالا كه اينطوري شده يه p910i بگيرم ؟
فروشنده ميگفت پك فرانسه است ! و قيمت هم 450000 تومان !

اگه قرار باشه k750 رو 400 بخريم بهتر نيست p910i رو 450 بخريم ؟
يا بازم همون 750 رو پيشنهاد ميكنيد ؟ و چرا ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تو تهران p910i 410000 است و k750i 375000 حالا نظر خودته رو p910i برنامه نصب میشه ولی دوربینش VGA است ولی رو
k750i برنامه نمیشه ریخت ولی دوربینش 2mpxl است و واقعا عکسای عالیی می ندازه از لحاظ mp3 هم خوبه

baghdadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Sony Ericsson!! :
تو تهران p910i 410000 است و k750i 375000 حالا نظر خودته رو p910i برنامه نصب میشه ولی دوربینش VGA است ولی رو
k750i برنامه نمیشه ریخت ولی دوربینش 2mpxl است و واقعا عکسای عالیی می ندازه از لحاظ mp3 هم خوبه

سلام و ممنون از جوابتون
شما بوديد حتما 750 رو انتخاب ميكردين ؟ درسته ؟
در اصفهان متاسفانه 750 نيست هي ميگن مياريم و ...
الان 2 هفته شده كه منو سركار گذاشتن و ...

اگه بخوام تهران بيام كجا بايد برم كه حتما داشته باشند ؟
مشكي هم ميخوام .

به نظر شما اين كمياب بودنش موقتيه يا اوضاع بدتر هم ميشه ؟
صبر كنم ؟

ممنون و متشكر

error

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از baghdadi :
سلام و ممنون از جوابتون

مشكي هم ميخوام .

صبر كنم ؟

ممنون و متشكر
دوست عزيز در همون اصفهان پنشنبه هفته پيش كه من رفتم اصفهان سل گفت تو اين هفته سه شنبه يا چهارشنبه ميارن مشكيش را هم گفت هست حالا شما برو يه سر بزن شايد اورده باشه تو اصفهان بهترين
جا همين است

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از baghdadi :
سلام و ممنون از جوابتون

مشكي هم ميخوام .

صبر كنم ؟

ممنون و متشكر

بله k750i انتخاب خوبيه
تهران حتما تو خيابون جمهوري پيدا مي كني
كمياب بودنش به نظر من موقتيه و بهتر ميشه اوضاع يه كم اگه صبر كني ارزونتر ميشه من يه ماه پيش گرفتم 330000 تومن

بالا