من خيلي وارد نيستم اما فكر ميكنم اين قيمت يه مقدار كاذبه و k750 حتما به قيمت قبلي خودش (و شايد پايينتر) برگرده.به نقل از PHA1 :دقیقا !
کا 750 هم حدود 360 تا 400 هست .
من خيلي وارد نيستم اما فكر ميكنم اين قيمت يه مقدار كاذبه و k750 حتما به قيمت قبلي خودش (و شايد پايينتر) برگرده.به نقل از PHA1 :دقیقا !
کا 750 هم حدود 360 تا 400 هست .
xPlod جان زحمتي نيست برات يه راهنماي آپديت مثل اون قبليه بالينك درايور ها و ... برا اين هم درست كن كه شايد بتونيم اين كارو بكنيم :blush: (خودمونيم ها چقد رودارم من :blink: :blink: )به نقل از xPlod :اون برای موقعی بود که درایور USB ش هنوز منتشر نشده بود. الان این درایور رو میشه از خود سایت SE دانلود کرد.
R1K001آخرین firmware w800 ميدوني چيه؟
هنوز firmware ش توی SE Support Center موجود نیست. اگه اومد چشم.xPlod جان زحمتي نيست برات يه راهنماي آپديت مثل اون قبليه بالينك درايور ها و ... برا اين هم درست كن كه شايد بتونيم اين كارو بكنيم
به نقل از baghdadi :با سلام
دستگاه كارت ريدر براي خوندن انواع مموري ها بكار ميره . بايد مموري
رو از وسيله اي كه باهاش كار ميكني مثل دوربين ديجيتال در بيارين و در
دستگاه مموري ريدر بذارين تا اونو خيلي راحت بخونين و يا اطلاعات توش بريزين
داشتنش ضرري نداره :happy:
دستگاه بلوتوث يا مادونقرمز كه ميخريم براي اينكه كه به كامپيوتر وصل كنين
و بتونين اطلاعات رو بين موبايل و كامپيوتر رد و بدل كنيد .
عكسهاتون رو هم اگه مموري ريدر داشته باشيد خيلي راحت مثل يه درايو
در كامپيوترتون ميتونيد بريد و ببينيد و يا كپي بگيريد .
موفق باشيد
به نقل از k750i :من که دیگه خسته شدم :happy:
اصلا نیست تو تهران
هر کی جایی سراغ داره بگه
من 360000 تومان براش آماده گذاشتم
کسی نمیدونست چه نرم افزاری خوبه ؟به نقل از sunnyboy :دوستان بهترین نرم افزار برای مدیریت k750 از طریق کامپیوتر چیه ؟ مثلا دسترسی به اس ام اس ها شماره ها و .....
من floAt's Mobile Agent 2 رو دانلود کردم . خیلی کامله ولی حیف که خیلی گیر میکنه و گوشی هنگ میکنه . شما از چی استفاده میکنید ؟
راستی در جواب دوستمون که دنبال k750 میگشت : توی جمهوری 370 دیروز قیمت کردم .
اگه با FMA مشکل داری از این استفاده کن:به نقل از sunnyboy :کسی نمیدونست چه نرم افزاری خوبه ؟
inbox گوشی پر شده میخوام sms ها رو توی کامپیوتر save کنم ...
گوشيتون branded هست ؟به نقل از ardeshir.a.m :دوستان عزیز با سلام
اینجانب به تازگی گوشی K750i را خریداری نموده ام. پس از نصب سیم کارت در صفحه اصلی با پیغام INACTIVE SIM مواجه گشتم و هر کاری که کردم موفق به تماس نشدم. لطفا" راهنماییم کنید.
ضمنا" سیم کارت خود را در گوشیهای دیگر امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت.
با تشکر فراوان
به نقل از xPlod :