• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
اگه با FMA مشکل داری از این استفاده کن:

My Phone Explorer

.
.
مشکلم با floAt's Mobile Agent 2 حل شد . با نصب vb6 runtime ....

ولی xplod جان این MyPhoneExplorer بیشتر باهاش حال کردم . دستت درد نکنه خیلی عالی بود .. محیط ساده تر و زیباتری داشت . خیلی هم راحت تونستم همه sms ها رو archive کنم ...

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
من ميگم حالا كه اينقدر تقاضا براي خريد K750 زياده بياييد يه Email از طرف اين فورم به SE بزنيم شايد زمان پخش دوبارشو به ما گفت :blush:
بابا ما كه مرديم از انتظار :( انتظار سخته اونم وقتي كه چند ماه قبل از پخش چيزي منتظرش باشي من فكر ميكردم تا شهريور به 300 تومن ميرسه كه من يكي بخرم ولي از شانس ما .... :wacko:

لطفا اگه خبر جديدي چيزي رسيد ما رو بي نصيب نذاريد :worried:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از pojhan :
من ميگم حالا كه اينقدر تقاضا براي خريد K750 زياده بياييد يه Email از طرف اين فورم به SE بزنيم شايد زمان پخش دوبارشو به ما گفت :blush:
بابا ما كه مرديم از انتظار :( انتظار سخته اونم وقتي كه چند ماه قبل از پخش چيزي منتظرش باشي من فكر ميكردم تا شهريور به 300 تومن ميرسه كه من يكي بخرم ولي از شانس ما .... :wacko:

لطفا اگه خبر جديدي چيزي رسيد ما رو بي نصيب نذاريد :worried:

خبر من امروز گرفتم...يه جايي كه قبلا ازش 293 خريده بودم(قبل از گرون شدن) ميگفت تا هفته ديگه ممكنه قيمتا افت كنه چون جنس يه سري از وارد كنند ها ميرسه..خدا كنه برسه اين وضع لعنتي تموم بشه.. :(

baghdadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام
ديروز من اصفهان قيمت كردم رنگ نقره اي رو 390000 تومان
همين گوشي رو چند هفته پيش ميداد 345000 تومان .

حالا اگه خريده بوديم شده بود 100000 تومان :blink:
ولي بقول دوستان حتما قيمت اين موبايل افت ميكنه
قيمت آلمان رو هم پرسيدم 389يورو بود ...! :wacko:

فكر كنم صبر كردن از همه چيز بهتر باشه . :happy:

شاد باشيد

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال از برو بچه های k75i دار :

گوشی های نوکیا این قابلیت رو دارن که اگر چند تا برنامه باز کردید و برگشتید به منوی اصلی ، برای دیدن برنامه هایی که باز کردید کافیه دکمه menu رو چند لحظه نگه دارید تا برنامه های در حال اجرا رو نشون بده و اونوقت می تونید یکی رو انتخاب کنید. آیا k750i هم این قابلییت رو داره و اگر داره چطوریه ؟ مثلا اگر رادیو رو minimize کردید راهی وجود داره که برش گر دونید یا مجبورید دوباره مسیر رادیو رو برید و ...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
تمام گوشی های نوکیا این قابلیت رو ندارن بلکه فقط Smartphone هاش این طورین.
K750 اولین گوشی JavaBased یه که من دیدم کاملا MultiTaskـه. شما به طور همزمان می تونی MP3 گوش بدی، یک برنامه Java رو فعال داشته باشی، زمان سنج رو روشن کنی و همون موقع عکس هم بگیری. با زدن کلید Activity Menu لیست تمام برنامه های فعال رو می تونی ببینی و بینشون سوئیچ کنی.

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از شما جناب xPlod به خاطر پاسخ سریع و دقیق یه سوال دیگه :

برای دیدن اینکه گوشی ساخته چینه میگن باید باطری رو در آورد و اون توو نوشته اما از یه فروشگاه گرفتم و چیزی ندیدم فقط serial number و چند تا شماره بود و علامت CE و ... اما made in china نبود. این رو دیگه از کجا میشه فهمید ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
لیبل پشت اش یه مقدار جاش تنگه و سخت دیده میشه، اما سمت چپ چهارمین خط از پایین نوشته ساخت چین. از طرفی، بالاتر از سیاهی هم رنگی هست؟

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتم که همچین جمله ای نبود . مطمئنم. در ضمن منظور از "از طرفی، بالاتر از سیاهی هم رنگی هست؟" ؟ :blink:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از 1032 :
گفتم که همچین جمله ای نبود . مطمئنم. در ضمن منظور از "از طرفی، بالاتر از سیاهی هم رنگی هست؟" ؟ :blink:

معلومه منظور چيه..(ياد سوتي خودم ميوفتم.. :cool: )

ديگه از چين بدبخت تر هم سازنده داريم...مال شما چين نبود كه چه بهتر.. :lol: البته اگه امريكا تو افغانستان خط توليد احداث نكرده باشه.. :(

imanflash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم كه مي خواستم يه 750 بخرم با افزايش قيمت بكلي پشيمون شدم و تصميم گرفتم يه گوشي ديگه بخرم.اما هر كاري كردم نتونستم ازش دل بكنم.چند ماه ديگه هم صبر ميكنم تا گشايشي بشه.ميگن مشكل اصلي محدوديت واردات گوشي هاي داراي خاصيت فيلمبرداري در گمرك هست.
راستي اين گوشي چند تا عيب كوچيك داره كه از اول بدونين بهتره:
1-عكسهايي كه براي دفترچه تلفن استفاده ميشوند و براي شخص مورد نظر در هنگام تماس نمايش داده ميشوند برعكس خيلي گوشيها تغيير سايز نمي يابند و با همان حجم بزرگ نمايش داده ميشوند كه اين باعث ميشود اولا در بسياري موارد بجاي عكس صفحه خالي نمايش يابد و در ثاني مرور دفترچه تلفن حاوي عكس بكندي انجام شود.چاره: استفاده از عكسهاي با كيفيت پايين براي دفترچه يا كاهش وضوح عكسهاي فعلي با كامپيوتر
2-مشكلاتي در صفحه نمايش هنگامي كه با دوربين كار ميكنيد و كسي تماس ميگيرد گزارش شده است.
3- هنگام قرارداشتن موبايل در حالت standby اگر كليد گشودن كاور لنز فشرده شود كاور باز ميشود اما دوربين فعال نميگردد.و بايد 2 بار متوالي اين دكمه را فشرد.
4- صداي عكس گرفتن قطع نميشود كه شايد در ورژن هاي جديد اصلاح شده باشد.
5- صداي زنگ گوشي بجز در حالتي كه از mp3 استفاده ميشود خيلي بلند نيست .پيشنهاد ميشود اگر زنگ براي شما اهميت زيادي دارد قبل از خريد آنرا بشنويد.
نقل از سايت Mobile-review
اين همه را براي اين گفتم كه از قبل بعضي مشكلات كوچك را بدانيد و آنرا بحساب خرابي گوشي خود نگذاريد.
اين گوشي همچنان پيشتاز است !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این مشکلات که گفتی با گوشی من که FIRMWARE R1J002 است که اصلا درست نیست همه چی خوب و عالی کار می کنه

hojat

Registered User
لایک‌ها
0
اقا الان قمتش چنده.!!
نظرتون راجبه اس 700 چيه.!!!؟

راستي ميشه ادرس پاساژ علادين بدين.!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تقاطع جمهوري وپل حافظ ;)

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Nareng :
آقا اين گوشي امون منو بند آورده. چطور ميشه صداي Earhphon شو زياد كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي با استفائه از right * left ... ميرم تو service test و تستش ميكنم صداش خيلي بلند ميشه. اما هيچ جور موقع صحبت كردن درست نميشه . آخه اگه از speacker اش باشه كه موقع تست اينهمه صداش زياد نبايد بشه.
تورو خدا كمككككككككككككككككككككككككككككك

موقع تماس ميتوني با دكمه+ صداي مكالمه رو زياد كني . با برداشتن كاور پلاستيكي روي صفحه نمايش هم صدا بهتر ميشه . اما در كل اين گوشي يه مقدار صداي اسپيكر earphone ش پايينه !

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مشكلم هنوز حل نشده :( جاهاي ديگه هم ديدم بعضي ها اين مشكل رو داشتن . مي پرسيد مشكلم چيه ؟ آهااااااااااااا اين سوال خوبيه !!

مشكل ما كه مشكله جديديه اينه كه نمي تونيم اين جمله رو هيچ جايه گوشیه sek750i پیدا کنیم : Made In China
:blink: البته رو باطریش دیدم که نوشته : ساخته کره ، تکمیل در چین. ما اینطور برداشت کردیم که این سری از گوشیها که تازگیا اومده توو علاءالدین یا تقلبیه و یا ساخته چین نیست و مثلا ماله اروپاست . نظر شما چیه ؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان من K750i خردیم اما نمی دونم چرا اینقدر کیفیت عکساش پایین هست این هم نمونه عکس هست که با هاش گرفتم

:(

فایل های ضمیمه

• DSC00007.JPG
    DSC00007.JPG
    307.4 KB · نمایش ها: 55

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
نمی دونم چرا عکسی که با K750i گرفتم اینقدر بد هست در حد یه گوشی در پیت حالا مشکل از کجاست باید متخصصین بگن

اما این عکسی که الان اینجاست با 6630 گرفتم اصلا نمیشه مقایسه کرد اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    131.5 KB · نمایش ها: 55

baghdadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام
اي بابا انگار هر روز داره مشكل اين K750 بيشتر
ميشه :wacko: