• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

imanflash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين عكس كه خيلي افتضاحه...
اما دوست عزيز آيا شما تنظيمات گوشي را براي عكس برداري انجام دادي يا نه؟
بهتره شما در فضاي ازاد جايي كه نور خوبي داره دوربين را تست كني...
اين گوشي را بايد براي نوع هوا ( ابري ..آفتابي ...) براي نورسفيد...براي حالت هاي مختلف شب و روز..براي حالت normal و fine و... تنظيم كني...شايد شما حالت شب را براي عكسبرداري اين عكس انتخاب كردي اما بقيه تنظيمات روز را گذاشتي...آخه در حالت شب نويزها زياد ميشه و گوشي نسبت به تكانهاي ضعيف هم خيلي حساستره...
كمي بيشتر دوربين را تنظيم كن..دفترچشو بخون و باز هم برامون عكس هاتو بذار...
اگه باز هم اين مشكل بود..بايد كم كم فكر كنيم كه نوع تقلبي اين گوشي هم وارد بازار شده...
در ضمن سوني اريكسون يك شركت اسپانيايي هست ..اما فعلا اكثر محصولاتي كه در خاورميانه ازش هست مونتاژ كشور چين ميباشد.
منتظر عكس هاي بعديت هستيم.... :blush:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
iman درست میگه . تنظیم گوشی در شرایط مختلف خیلی مهمه ... من بصورت کلی یخورده از تنظیماتشو براتون میگم تا نتیجه بهتری از عکسها داشته باشیم :

اول از همه وقتی روی دوربین هستی یک سری کلیدهای میانبر هستند که به کارت سرعت میده و زیاد هم استفاده میشه :
کلید 1 : با زدن این کلید شما میتونید رزولوشن یا سایز عکسها را تغییر بدید .
کلید 2 : قرار دادن دوربین در حالت ماکرو ( عکس برداری با فاصله کم )
کلید 3 : عکس برداری در شب
کلید 4 : فعال و غیر فعال نمودن لامپ

استفاده از انواع وایت بالانس در مکانهای مختلف تاثیر مطلوبی تو عکسهاتون داره .. مثلا در مکانهای بسته در صورتی که نور از لامپهای مهتابی تامین شده باشه میبایست شما از وایت بالانس Fluorescent استفاده کنید و در صورتی که از لامپهای زرد رنگ و حرارتی استفاده شده شما بهتره وایت بالانس incandescent را انتخاب کنید .

مثلا توی عکسی که شما با k750 انداختی اگر لایت و night mode فعال بود و همچنین از وایت بالانس درست استفاده میکردید نتیجه بهتری داشتید .. البته همانطور هم که دوستمون گفت night mode نسبت به لرزش دست حساسیت بالایی داره و پیشنهاد میشه درصورت وجود نور کافی از آن استفاده نشه ..

اینها همه تجربه های شخصیه من بود . از دوستان خواهش میشه اگه موارد و نکاتی را برای عکسبرداری بهتر میدانند اینجا بگن .

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه جورايي با نظر Imanflash در مورد اینکه شاید گوشی های تقلبی اومده باشه موافقم . چون مشکله ما هم که بی جواب مونده یعنی همون نداشتن نام کشور سازنده روی گوشی خیلی مشکوکه . واسه شرکت SE هم mail زدم گفتم من توو ایرانم و این گوشی رو با چه گارانتی و اسم کشور سازنده باید بخرم . هنوز جوابی نیومده .
در ضمن از دوست عزیز K750i یه سوالی دارم و اونم اینه که شما رو گوشیت ( زیر باطری ) نوشته گوشیت ماله کجاست ؟

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 1032 :
يه جورايي با نظر Imanflash در مورد اینکه شاید گوشی های تقلبی اومده باشه موافقم . چون مشکله ما هم که بی جواب مونده یعنی همون نداشتن نام کشور سازنده روی گوشی خیلی مشکوکه . واسه شرکت SE هم mail زدم گفتم من توو ایرانم و این گوشی رو با چه گارانتی و اسم کشور سازنده باید بخرم . هنوز جوابی نیومده .

اگه جواب دادن لطفا ما رو بي خبر نذار.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
اين عكس رو من همين 20 دقيقه پيش گرفتم در فضاي اتاق

فایل های ضمیمه

• DSC00070.jpg
    DSC00070.jpg
    296 KB · نمایش ها: 41

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوستان لطفا عکس هاتون رو Attach نکنید. سایت های میزبانی رایگان عکس مثل مجیدشک! برای همین منظور ایجاد شدند.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
یکی از دوستان پرسیده بود تقلبی شاید باشه اما خدمت اون دوستمون عرض کنم که من در گوشیو باز کردم روی باطری نوشته Made in korea Finished in china بعد هم زیر باطری یه برچسب زده روش نوشته Made in China
حالا دیگه نمیدونم آیا باز هم راهی که بشه فهمید که تقلبی هست یا نه
در ضمن چند تا عکس دیگم گرفتم اما نمی دونم که چه جوری کیفیت عکس ها باید مثل اولی باشه
اگر میتونید من را راهنمایی کنید

http://img.majidonline.com/pic/3886/DSC00058.JPG

البته نمی دونم این نقطه نقطه ها تو عکس برای چیه

اگه میدونید راهنمایی کنید

مگه نباید این گوشی عکس بهتر 6630 باشه اما اینو قبلن هم گفتم که با 6630 پسر خالم گرفتم برای فرستاده ببینید

که چرا K750i اونم جدیدترین ورژن آبگریدش چرا اینجوری نمی اندازه

http://img.majidonline.com/pic/3887/1.jpg

راستی این دو تا رو دیدی نظر بدید.

اینم یه عکس دیگه با K750i گرفتم ببینید این یکی خیلی خوب شد اما نمی دونم تنظیمات چی بود

نظر بدید

http://img.majidonline.com/pic/3888/DSC00056.JPG

اینو هم دیدید نظر بدید که چطوره

راستی اگر کسی تنظیمات دقیق عکس گرفتن چه شب چه روز رو میدونه بگه تا همه استفاده کنند دقیق بگید

اگر هم میدونید که تو نور آفتاب چه تنظیماتی و شب و روز یا محیط تاریک و روشن لطف کنید بگید همه رو بهرمند کنید

با تشکر از همتون که میایید و نظر میدید

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
راستي يادم رفت بگم اگه كسي طريقه نصب بازي رو رو گوشي K750i ميدونه بگه

:D

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا با گارانتی گرفتی یا بدونه گارانتی ؟ اگر با گارانتیه ، گارانتیش چیه ؟
این عکس اولی که گرفتی خوبه ، من عکسهایی که یکی از دوستام با این گرفته بود رو دیدم همین طوری بود. این دیگه آخرشه از این بهتر نمی گیره دیگه.البته بستگی به نور محیط هم داره مثلا توو نور زرد خوب عکس میگیره منظورم مثلا توو اتاقی که از لامپ 200 معمولی استفاده میشه

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ميدونم اما تنظيمات دقيق گوشيو ميخام موقعي كه عكس تو روز يا شب يا آفتابي

ميتوني راهنمايي كني

X-MAX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم یک ماهی میشه که گوشی رو از دوبی برام آوردن ، گوشی رو که باز کردم داخل اون هیچ خبری از Made in China نبود ، فقط روی باطری اون نوشته شده بود Made in China , Finished in China . نسخه فرم ور اون هم R1J002 بود و هیچ زبانی به جز انگلیسی و چینی رو برای نوشتن ساپورت نمیکنه ، و فارسی رو فقط نشون میده. گارانتی هم نداره . من فکر می کنم این مدل ها برای استفاده تو خود چین بوده و به ایران وارد شده . مشکل کیفیت پایین عکس در تاریکی نیز وجود دارد ولی در نور خوب عکس های بسیار باکیفیتی را ثبت می کند.

imanflash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:happy: به نظر ميرسه كه مشكل شما بيشتر مربوط به تنظيم دوربين بود چون كيفيت عكست خيلي فرق كرد.
اين نويزها كه ميگي مي تونن به حداقل برسن با تنظيم دقيق اما بالاخره وجود دارن مهم اينه كه مثلا در زمينه ابي نويزهاي رنگي نباشن.
ثانيا همين نويزها البته با مقدار كم موقع چاپ به بهبود تصوير كمك ميكنن ( البته در چاپگرهاي جوهرافشان) چون اين چاپگرها بخصوص نوع لارج فرمتشون از نرم افزار ريپ استفاده ميكنن كه در واقع كل تصوير را به نقطه يا نويزهاي كوچيك تبديل ميكنه و ميفرسه براي هد چاپپگر...
البته بازم بگم بايد اين نويز ها را به حداقل برسوني..اما درحد طبيعيش مشكلي نداره..
و يادت باشه يه گوشي خريدي كه عكسهاي خوبي ميگيره ... نه يه دوربين ديجيتال كه خاصيت گوشي موبايل رو هم داره !! :rolleyes:
اگه عكس بي نظير ميخواي من دوربين ديجيتال digital ixus 500 CANON را بهت پيشنهاد ميكنم..اون ديگه نه نويز داره نه هيچ مشكلي..پردازشگرdigic سنسور تشخيص جهت...9 نقطه وضوح يابي...زوم اپتيكال 3 برابر و 5 mp كيفيت باضافه كلي امكانات اضافه... :lol:

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چرا كسي جواب منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
آقا اين گوشي امون منو بند آورده. چطور ميشه صداي Earhphon شو زياد كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي با استفائه از right * left ... ميرم تو service test و تستش ميكنم صداش خيلي بلند ميشه. اما هيچ جور موقع صحبت كردن درست نميشه . آخه اگه از speacker اش باشه كه موقع تست اينهمه صداش زياد نبايد بشه.
تورو خدا كمككككككككككككككككككككككك
لطفا نگيد با دكمه مثبت هنگام مكالمه. اينقدرهام بوق نيستم. اما حتي وقتي اونم زياد ميكنم خيلي صداش كمه.

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Nareng عزیز : صداش از این بلند تر نمی شه همه این مشکل رو دارن ، چون ذات Earphone این گوشی همینه. به تاپیک های دیگه و یا همین تاپیک از اولش سر بزنی خودت متوجه می شی.

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت k750i : در مورد تنظیمات دوربین Sunnyboy توو صفحه قبل توضیح داده با این حال وقتی دوربین رو فعال کردی برو به Setting و اونجا تنظیماتش رو می بینی و جوی استیک رو به بالا یا پایین ببر تا تنظیمات بیشتری رو بهت نشون بده و روی هر قسمتی که خواستی ، جوی استیک رو به داخل فشار بده ( اینتر کن ) از جمله Turn on Night mode که برای وقتیه که توو محیط تاریکی و یا Turn on macro برای وقتیه که می خوای از چیزی توو فاصله نزدیک عکس بگیری و یا picture size برای تنظیم اندازه عکساست و white balance که برای تنظیمات نور محیط مثلا در محیطی که از مثلا از لامپ فلورسنت ( مثلا مهتابی ) برای روشنایی استفاده میشه ویا هر چیزی شبیه به این (Fluorescent ) و یا هوای ابری ( Cloudy ) ویا روشنایی یک روز معمولی در محیط باز( Day Light) و .. که کافیه کمی دقت کنی و کلمات رو ترجمه کنی خودت متوجه می شی.

در ضمن نگفتی گارانتیت چیه ؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از 1032 :
خدمت k750i : در مورد تنظیمات دوربین Sunnyboy توو صفحه قبل توضیح داده با این حال وقتی دوربین رو فعال کردی برو به Setting و اونجا تنظیماتش رو می بینی و جوی استیک رو به بالا یا پایین ببر تا تنظیمات بیشتری رو بهت نشون بده و روی هر قسمتی که خواستی ، جوی استیک رو به داخل فشار بده ( اینتر کن ) از جمله Turn on Night mode که برای وقتیه که توو محیط تاریکی و یا Turn on macro برای وقتیه که می خوای از چیزی توو فاصله نزدیک عکس بگیری و یا picture size برای تنظیم اندازه عکساست و white balance که برای تنظیمات نور محیط مثلا در محیطی که از مثلا از لامپ فلورسنت ( مثلا مهتابی ) برای روشنایی استفاده میشه ویا هر چیزی شبیه به این (Fluorescent ) و یا هوای ابری ( Cloudy ) ویا روشنایی یک روز معمولی در محیط باز( Day Light) و .. که کافیه کمی دقت کنی و کلمات رو ترجمه کنی خودت متوجه می شی.

در ضمن نگفتی گارانتیت چیه ؟

سيتادل يا همون الرمس

1032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا گوشی های بدون گارانتیه الرمس مشکلاتشون کمتره . الکی 20000 تومن گرونتره خدماتشم با گارانتی های متفرقه زیاد فرقی نمی کنه .
در ضمن بر خلاف اون چیزی که توو این تاپیک گفته شد ، این گوشی نوع مالزی و فکر کنم اروپایی هم داره :wacko:

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت 1032 عزيز:
من فكر نميكنم اينطور باشه.
چون تو قسمت سرويس تستش قدرت صداش چندين برابر ميشه .
ضمنا هر روز من يه سري كد مخفيشو پيدا ميكنم.
نميدونم اين سوني چرا اينقدر سياستاش مخفي ا.
مثلا ديرو ز به اين كد اتفاقي پي بردم:
right
*
left
*
*
left
يه قسمت مياد با اين عنوان:
personalize
اونجا دو تا گزينه داره:
network
network subset
هر كدومشون كه واردش ميشي دو تا گزينه دارن:
MNC2
MNC3
نمي دونم كسي قبلا اين كد رو مطرح كرده يا نه.
لطفا بهم توضيح بده يكي اينا چين؟
(قابل توجه Xplod جان)

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
اين گوشي خيلي جالبه
فكر نميكردم اينقدر ريزه ميزه باشه :)
يه سوال
عكس هايي كه تو مموري ذخيره ميشه رو چطوري ميشه به كامپيوتر فرستاد ؟
با اين برنامه سوييتش نميشه مموري و اطلاعاتش و ديد

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sina1808 :
سلام
اين گوشي خيلي جالبه
فكر نميكردم اينقدر ريزه ميزه باشه :)
يه سوال
عكس هايي كه تو مموري ذخيره ميشه رو چطوري ميشه به كامپيوتر فرستاد ؟
با اين برنامه سوييتش نميشه مموري و اطلاعاتش و ديد

اگه منظورت مموري استيك هست كه ويندوز ان را به عنوان درايو removable مي شناسه و انتقال عكسها آسونه . اگه هم مموري خود گوشي را ميگي اونم با خود برنامه Sony Ericsson File Manager انجام ميشه

بالا