• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

mmj

Registered User
لایک‌ها
0
براي فهميدن مشخصات كامل فريمور
right
*
left
left
*
left
*
Go to [SERVICE INFO], press select
Go to [SOFTWARE INFO], press select]

--------------
اين زبانهاي اين گوشي
Available Language Pack

EU2 [En, FR, DE, ST, ZU, TR]
English, French, German, Sotho, Zulu, Turkish
EU3 [EN, DA, NL, FR, DE]
English, Danish (+Icelandic 4 letters), Dutch, French, German
EU4 [EN, DA, SV, NO]
English, Finnish, Danish(+Icelandic 4 letters), Swedish, Norwegian
EU5 [EN, FR, DE, IT]
English, French, German, Italian

China.
English, Chinese Simplified (ZS
)

Taiwan [EN, ZT] R......
English, Chinese Traditional (ZT)

EMEA1 [EN, ET, LV, LT, PL, RU, UK]
English, Estonian, Latvian, Lithuanian, Polish, Russian, Ukrainian

EMEA3 [EN, EL, SQ]
English, Greek, Albanian
i
EMEA6 [EN, FR, AR, FA, RU]
English, French, Arabic, Farsi, Russian

--------------------------------------------
به نقل از Solarix :
شما اين رو تست كردين؟ تا اونجايي كه من ميدونم عوض كردن Language Pack به انتخاب سایت (مثلا خاور میانه) ربطی نداره! و باید توسط SE Center یا کلاینتهایی مثل Davinci انجام بشه.
من خودم یه K500 رو 10 دفعه این سایت و اون سایت کردم ولی فارسی نشد که نشد! شاید به گوشی هم بستگی داره مثلا از سری k750 به بعد اینجوری شده!
--
نه من تست نكردم .اما فكر مي كنم كه دوست ما سولاريكس حق داره .براي تغيير زبان ميتوني از www.davinciteam.com استفاده كني كه البته پوليه .
پيشنهاد مي كنم يه سر به اينجا هم بزن تا اطلاعات كاملتري بدست بياري

elize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
چشمش کجا بود :happy: ، هر چی گوشیه چینیه وارد کردن تو مملکت ما :cool: یه گارانتی باید پیدا بشه گوشی های سوئدی وارد کنه . بعضی از گوشی های فروشگا ههای علا ء الدین سوئدی یا مالزیند و گارانتی هم ندارن و خیلی هم خوب دارن کار می کنند و مشکلات گفته شده تو این تاپیک رو ندارن و 15000-20000 هزار تومن هم ارزونترن. فقط باید کلی بگردین دنبالش

آقا اينا راسته؟؟ يعني گوشي ماهايي كه با الرمس خريديم مزخرفه و انداختن بهمون؟؟! :( :wacko:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از elize :
آقا اينا راسته؟؟ يعني گوشي ماهايي كه با الرمس خريديم مزخرفه و انداختن بهمون؟؟! :( :wacko:
من تاحالا گوشی SE سوئدی و K750 ـه غیر چینی ندیدم. این مشکلاتی هم که بعضا وجود داره هیچ ارتباطی به شرکت گارانتی کننده نداره.

elize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال، وقتی توی قسمت Locks/ Phone Lock میخوای پروتکشن را فعال کنی یه کد ازت می خواد. اون کد را کسی نمی دونه از کجا باید آورد؟؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
کد پیش فرض گوشی های SE:
0000

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
من تاحالا گوشی SE سوئدی و K750 ـه غیر چینی ندیدم. این مشکلاتی هم که بعضا وجود داره هیچ ارتباطی به شرکت گارانتی کننده نداره.

چرا ربطی نداره ، ربطش اینه که میره پایین ترین سطح این نوع گوشی که ماله چینه و واقعا خود چینی ها هم توو ساختش دست دارن رو ور میداره میاره گارانتیش میکنه .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اول اینکه من نمی دونم این صحبت رو شما از چه منبعی می فرمایید.
دوم اینکه بالاترین سطح این گوشی چیه؟ تا جایی که من از خوندن نظرات آدمای مختلف در فروم ها دستگیرم شده تمام K750 های توزیع شده در سراسر جهان ساخت چین اند.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از elize :

نه جانم ، حالا درسته من میگم مشکل داره منظورم این نیست که زمین تا آسمون با سوئدی و مالزیش فرق میکنه و چینی بده یا هر چیزه دیگه ، ولی کسانی که گوشیه غیر چینی دارن می دونند که مشکلات کمتری داره مثلا شنیدم گوشی هایی که جدیدا الرمس وارد کرده مشکل دارند و هی eror میده و دنباله شبکه می گرده :eek:
اصلا شاید اشکال از ماست که به اسم چین حساسیت داریم :wacko: ، کیفیت جنساشو که خودت می دونی ... :D

elize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای Xplod از جوابتون خیلی ممنونم. یه سوال دیگه! :D توی همین فروم هم دیدم یکی دو نفر این مشکل رو داشتن. صدای ایرفون و اسپیکر گوشی موقع تست از سرویس تست خیلی خیلی عالی و بلنده، اما در حالت عادی این جوری نیست. مخصوصا صدای اسپیکر که باعث شد اقوام S700 دار کلی به ما بخندن که این همه پول گوشی دادی باز صداش از مال ما ضعیف تره! این اشکال گوشی محسوب می شه یا کلا K750 این جوریه؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
اول اینکه من نمی دونم این صحبت رو شما از چه منبعی می فرمایید.
دوم اینکه بالاترین سطح این گوشی چیه؟ تا جایی که من از خوندن نظرات آدمای مختلف در فروم ها دستگیرم شده تمام K750 های توزیع شده در سراسر جهان ساخت چین اند.

اشتباه شما اینه که زود نتیجه گیری میکنی ، منبع من خود شرکت SE هست و این چیزایی رو که میگم ( البته غیر از بحث کیفیت ) رو در جواب Mail ی که بهشون زدم بهم دادن . این گوشی رو مالزی و سوئد هم می سازند . چینیش بیشتر توو منطقه ما زیاده ( حوزه خلیج فارس ) اگر بخوای متن کامل جوابشون رو برات می ذارم.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
اقا من يه s700 دست يكي ديدم كه زير باطريش زده بود ساخت ژاپن !! البته من فقط انتنش رو مقايسه كردم يه مقدار بالاتره از k750

... در كل زيادي ظريفه اين k750 من نميدونم چرا SE اين كارو كرده شايد چون ارزونتر در مياد دست به اينكار زده ... به هر حال مال

من كه رو پكش زده فيليپين اما توي خود گوشي همون چينه ... من اصلا مشكلي ندارم صداش هم از نوكيا هم از S700 بالاتره فقط

آنتنش كمي ضعيفتره .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از calligrapher :
من اصلا مشكلي ندارم صداش هم از نوكيا هم از S700 بالاتره فقط

آنتنش كمي ضعيفتره .

دوست من ، فکر کنم برعکس گفتی یعنی صداش هم از نوکیا و هم از S700 کمتره اما آنتن دهیش قوی تره :happy:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
دوست من ، فکر کنم برعکس گفتی یعنی صداش هم از نوکیا و هم از S700 کمتره اما آنتن دهیش قوی تره :happy:

نه رفيق من كلي آزمايش كردم صداي هدفون ( هند فيري) و Speaker عاليه همينطور earephone ...نميدونم انگار منم كم كم داره باورم

ميشه كه اين گوشي بعضي سريهاش خوب نيست يا اينكه هر كسي بر اساس سليقش داره حرف ميزنه ما كه

بالاخره نفهميديم موضوع چيه :blink:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از calligrapher :
نه رفيق من كلي آزمايش كردم صداي هدفون ( هند فيري) و Speaker عاليه همينطور earephone ...نميدونم انگار منم كم كم داره باورم

ميشه كه اين گوشي بعضي سريهاش خوب نيست يا اينكه هر كسي بر اساس سليقش داره حرف ميزنه ما كه

بالاخره نفهميديم موضوع چيه :blink:

پس بهتره یه سرچی توو این تاپیک ها و تاپیکهای مشابه توو سایت های دیگه بکنی . گوشیه قبلیه من 6600 بود در شرایط مشابه در مکان مشابه ( توو اتاقم که کمی بد آنتن میده ) تست شدس و کاملا برتری داره . اگر واقعا آنتن دهی گوشیت از این گوشی هایی که گفتی کمتره گوشیت مورد داره .

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
آخرين قيمت K750i با گارانتي الرمس رو كي داره؟؟!
همينطور با گارانتي هاي ديگه؟؟! :eek:

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
shop.ir تا ديروز زده بود 400 ولي امروز كردش 350 :blink: نكنه ان شاء الله خبريه :rolleyes:

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
xplod جان فكر كنم اين سومين باريه كه دارم ازتون ميپرسم. نميخوايد جواب بديد؟
متاسفانه تو فرومهاي ايراني اين ملت مسلمون يا بهتره بگم بندگان تعصب حتي واسه اسم كمپانيها حاضرند سينه چاك بدن . امان از جاذبه هاي سيستم سرمايه داري. حالا اگه كسي بود جواب بده خوشحال ميشم.
right
*
left
*
*
left
يه قسمت مياد با اين عنوان:
personalize
اونجا دو تا گزينه داره:
network
network subset
هر كدومشون كه واردش ميشي دو تا گزينه دارن:
MNC2
MNC3
نمي دونم كسي قبلا اين كد رو مطرح كرده يا نه.
لطفا بهم توضيح بده يكي اينا چين؟

saraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amir@ :
آخرين قيمت K750i با گارانتي الرمس رو كي داره؟؟!
همينطور با گارانتي هاي ديگه؟؟! :eek:

ديروز مهان گفت 360000 تومان با گارانتي الرمس

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
فکر کنم قیمتش یه دفعه خیلی بیاد پایین مثلا بشه 300000 تومن !

بالا