xPlod
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 2,314
- لایکها
- 8
من متوجه نشدم که شما از جواب من چه طور به این نتیجه رسیدید که "اشتباهم اینه که زود نتیجه گیری می کنم"به نقل از LH2005 :اشتباه شما اینه که زود نتیجه گیری میکنی ، منبع من خود شرکت SE هست و این چیزایی رو که میگم ( البته غیر از بحث کیفیت ) رو در جواب Mail ی که بهشون زدم بهم دادن . این گوشی رو مالزی و سوئد هم می سازند . چینیش بیشتر توو منطقه ما زیاده ( حوزه خلیج فارس ) اگر بخوای متن کامل جوابشون رو برات می ذارم.
بعد از این صحبت شما من با مرکز خدمات سونی اریکسون در دبی تماس گرفتم و ازشون خواستم که توضیح بدند K750 در کدوم کشورها ساخته میشه. چند بار هم به خود SESC میل زدم اما هر بار از جواب دادن طفره رفتند و تاکید داشتند که محصولات SE در هر کجا که تولید بشن هیچ تفاوتی از لحاظ کیفیت ندارند و همه در یه سطح اند و این که SE در چندین کشور Plant داره اما هیچ گاه من نتونستم به طور مستقیم از زیر زبونشون بکشم که K750 به غیر از چین در کدوم کشور یا کشورها تولید میشه اما چیزی که برای من جالبه اینه که شاید پست های بیش از 30 نفر از ساکنین اروپا (حتا سوئد) رو دیدم که گفته بودن گوشی شون ساخت چینه.
نیازی به این نمی بینم که از شما بخوام مدرک یا همون متن ایمیل SE به خودتون رو اینجا قرار بدید ، اما اگه دوست داشتید اذهان سایر دوستان رو منور بفرمایید فقط خواهش می کنم که جانب انصاف رو رعایت کنید.