• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از LH2005 :
اشتباه شما اینه که زود نتیجه گیری میکنی ، منبع من خود شرکت SE هست و این چیزایی رو که میگم ( البته غیر از بحث کیفیت ) رو در جواب Mail ی که بهشون زدم بهم دادن . این گوشی رو مالزی و سوئد هم می سازند . چینیش بیشتر توو منطقه ما زیاده ( حوزه خلیج فارس ) اگر بخوای متن کامل جوابشون رو برات می ذارم.
من متوجه نشدم که شما از جواب من چه طور به این نتیجه رسیدید که "اشتباهم اینه که زود نتیجه گیری می کنم"

بعد از این صحبت شما من با مرکز خدمات سونی اریکسون در دبی تماس گرفتم و ازشون خواستم که توضیح بدند K750 در کدوم کشورها ساخته میشه. چند بار هم به خود SESC میل زدم اما هر بار از جواب دادن طفره رفتند و تاکید داشتند که محصولات SE در هر کجا که تولید بشن هیچ تفاوتی از لحاظ کیفیت ندارند و همه در یه سطح اند و این که SE در چندین کشور Plant داره اما هیچ گاه من نتونستم به طور مستقیم از زیر زبونشون بکشم که K750 به غیر از چین در کدوم کشور یا کشورها تولید میشه اما چیزی که برای من جالبه اینه که شاید پست های بیش از 30 نفر از ساکنین اروپا (حتا سوئد) رو دیدم که گفته بودن گوشی شون ساخت چینه.
نیازی به این نمی بینم که از شما بخوام مدرک یا همون متن ایمیل SE به خودتون رو اینجا قرار بدید ، اما اگه دوست داشتید اذهان سایر دوستان رو منور بفرمایید فقط خواهش می کنم که جانب انصاف رو رعایت کنید.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Nareng
به طور خلاصه میشه گفت که MNC2 و MNC3 تنها دو جایگاه برای رمزگذاری شبکه هستند و در عمل هیچ تفاوت قابل توجهی بین این دو وجود نداره. شرکت های خدمات دهنده برای هر باز قفل کردن گوشی از یکی از اون دو جایگاه استفاده می کنن و همین طور هم که دیدید برای تغییر در وضعیت نیاز به NCK کد خاصی که کاملا منحصر به فرده و تقریبا پیدا کردنش غیر ممکن. اون هایی هم که گوشی های قفل شده رو unLock می کنن بیشتر از تجهیزات سخت افزاری ای از قبیل GriffinBox استفاده می کنن.

پس حالا که همه ی ما ها گوشی unLock شده داریم (حتا اونایی که گوشی شون مارک دار یا Branded ـه) به نفع مونه که با این قسمت کاری نداشته باشیم. شما فقط تا 5 بار می تونین رمز NCK رو اشتباه وارد کنین. بعد از اون بعید می دونم گوشی قابل احیا باشه.

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
فكر كنم منظور xplod اينه كه "لطفا خالي نبنديد!!!" :p
راستي به نظر شما مي تونم اين گوشي رو ماه بعد 300 بگيرم؟ :blush:
من خودم يه گوشي مي خواستم كه مثل sx1 ام سيمبين داشته باشه اما وقتي k750 رو ديدم همه چي يادم رفت :blink:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
من متوجه نشدم که شما از جواب من چه طور به این نتیجه رسیدید که "اشتباهم اینه که زود نتیجه گیری می کنم"

از اونجایی که شما به قول خودتون از نظرات آدمهای مختلف در فرومها که مطمئناً هیچ کدومشون از کارکنان SE نیستند :D به این نتیجه رسیدید که فقط چین میسازه در ضمن اکثرشون فقط گفتن گوشیه ما ماله چینه و نظر قطعی در چینی بودن همه این نوع گوشی نداشتن .و در این تاپیک و تاپیک های دیگه بعضی از دوستان گفتن که گوشیشون ماله مالزیه و بعضی ها گوشیشون رو از مالزی خریده بودند و ماله همون جا هم بود .این نقض فرمایش شماست چون حداقل می دونیم مالزی هم میسازه .

به نقل از xPlod :
بعد از این صحبت شما من با مرکز خدمات سونی اریکسون در دبی تماس گرفتم و ازشون خواستم که توضیح بدند K750 در کدوم کشورها ساخته میشه. چند بار هم به خود SESC میل زدم اما هر بار از جواب دادن طفره رفتند و تاکید داشتند که محصولات SE در هر کجا که تولید بشن هیچ تفاوتی از لحاظ کیفیت ندارند و همه در یه سطح اند و این که SE در چندین کشور Plant داره اما هیچ گاه من نتونستم به طور مستقیم از زیر زبونشون بکشم که K750 به غیر از چین در کدوم کشور یا کشورها تولید میشه اما چیزی که برای من جالبه اینه که شاید پست های بیش از 30 نفر از ساکنین اروپا (حتا سوئد) رو دیدم که گفته بودن گوشی شون ساخت چینه.

حتما درخواست ارسالی شما برای اونا واضح نبود تا جواب کامل بهت بدن چون در جواب من به این نکته هم اشاره شد که در ایران هیچ گارانتیه معتبری برای K750i وجود نداره . حالا از این گذشته تازه خودتم میگی گفتن در کشورهای مختلف planet داره حالا توو اروپا هم یه شرکتی مثل الرمس پیدا شده گوشی های چینی وارد کرده این که دلیل نمی شه .

به نقل از xPlod :
نیازی به این نمی بینم که از شما بخوام مدرک یا همون متن ایمیل SE به خودتون رو اینجا قرار بدید ، اما اگه دوست داشتید اذهان سایر دوستان رو منور بفرمایید فقط خواهش می کنم که جانب انصاف رو رعایت کنید.

قسمتی از جواب SE : فقط پاراگراف اول فکر کنم کافی باشه البته برای سایر دوستان دارم میگم رئیس ;) :

Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center. To strengthen its
mobile phone business, Sony Ericsson manufactures its products in more
than one factory all around the world, such as Sweden, China and
Malaysia.

لازم به ذکره که در این میل برخلاف گفته شما هیچ صحبتی در مورد کیفیت یکسان گوشی ها گفته نشد . البته نمی خوام نتیجه گیری کنم SE کیفیت های مختلف تعیین کرده شاید واقعا هیچ فرقی نداشته باشن و این در صورتیه که کشورهای مختلف فقط مونتاژ کننده باشند که ظاهرا این طور نیست و بعضی از قطعات رو خودشون می سازند که این مطمئناً توو کیفیت تاثیر داره . قبلا گفتم که بعضی ها مثل من به اسم چین حساسیت دارن :wacko:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
K750SE last Price without Ga = 318

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
جناب LH2005
جواب های مراکز خدماتی عموما به صورت Templateاز پیش آماده شده ان. اون ایمیلی رو که شما پاراگراف اولش رو گذاشتید منم دارم. اینم پاراگراف بعدیش: :happy:
کد:
This helps Sony Ericsson to achieve better economies of scale
and increased flexibility in its mobile phone business.
This creates a sound basis for long term probability and confirms 
SonyEricsson commitment to remain a top player in mobile phones.

اما یه جواب دیگه ام دارم که مربوط به همون بحث کیفیت میشه:
کد:
Please note Mobile telephones and accessories of the company Sony-
Ericsson are manufactured in different countries.
There are no differences in the quality of the products.All products
are examined in equivalent operations and tested also equal high
requirements.

Ericsson has several plants world wide:
Sweden (2)
Malaysia
United Kingdom
Spain
Germany
USA
Brasil
China
Estonia
Also, in many other countries.

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشي k750i من يك مشكل داره و اون اينه كه بعضي وقتها focus میکنه ولی عکس نمیگیره کسی علت و یا راه حل درست کردنشو میدونه ؟ :( چند بار هم up date كردم ولي درست نشده و هنوز اين مشكل رو داره :(

saraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ديروز رفتم جمهوري K750 قيمت بگيرم به من گفتن چيني 350 تومن No name

355 تومن! جريان no name چيه؟؟؟؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
جناب LH2005
جواب های مراکز خدماتی عموما به صورت Templateاز پیش آماده شده ان. اون ایمیلی رو که شما پاراگراف اولش رو گذاشتید منم دارم. اینم پاراگراف بعدیش: :happy:
کد:
This helps Sony Ericsson to achieve better economies of scale
and increased flexibility in its mobile phone business.
This creates a sound basis for long term probability and confirms 
SonyEricsson commitment to remain a top player in mobile phones.

اما یه جواب دیگه ام دارم که مربوط به همون بحث کیفیت میشه:
کد:
Please note Mobile telephones and accessories of the company Sony-
Ericsson are manufactured in different countries.
There are no differences in the quality of the products.All products
are examined in equivalent operations and tested also equal high
requirements.

Ericsson has several plants world wide:
Sweden (2)
Malaysia
United Kingdom
Spain
Germany
USA
Brasil
China
Estonia
Also, in many other countries.

خدا امواتتو بیامرزه خوب منم همین رو دارم میگم رئیس جون من . پس این گوشی رو فقط چین نمی سازه این Template هم از پیش تعیین شده برای کسانی هستش که همین سوال رو دارن .در ضمن اگر شما هم مسئولیت شرکتی رو داشتی که مثل SE گوشی هات توو کل دنیا ساخته میشد ، این کاملا منطقیه که برای اینکه تبعیضی بینشون به وجود نیاد و گوشی یه کشور نخوره توو سرش هیچ موقع نمیای بینشون تعیین کیفیت کنی.
بازم دارم می گم اصلا این حرف من به این معنی نیست که گوشیه یه کشور بهتر از یکی دیگس ممکنه باشه ممکنه نباشه و این برمیگرده به همون شرطی که گفتم یعنی همه کشورها فقط مونتاژ کننده باشند.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از saraz :
سلام
من ديروز رفتم جمهوري K750 قيمت بگيرم به من گفتن چيني 350 تومن No name

355 تومن! جريان no name چيه؟؟؟؟

خوب معلومه دیگه ، چینیهاش 350000 و غیر چینیش 355000 . اینا همش بازیه این دلالاست. زیاد توجه نکنید.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
no name یعنی چی ؟ بالاخره یه اسم کشور سازنده داره دیگه نمیشه که هیچی ننوشته باشه! افغانستان هم باشه مینویسه خب

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Sony Ericsson!! :
no name یعنی چی ؟ بالاخره یه اسم کشور سازنده داره دیگه نمیشه که هیچی ننوشته باشه! افغانستان هم باشه مینویسه خب

به نظر من این گوشیه اصلی SE هست . مثل گوشی های دیگش که بعضی هاشون اسم کشور سازنده روش نیست اما ماله خود Se هستش چون اگر ماله جای دیگه بود مطمئناً اسم کشور سازنده روش هست و باید باشه این رو خود SE هم تائید کرده.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از LH2005 :
ظاهرا این گوشیه اصلی SE هست . مثل گوشی های دیگش که بعضی هاشون اسم کشور سازنده روش نیست اما ماله خود Se هستش.
يعني ميگي اين no name ها از اين چيني ها بهترن؟؟؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Sony Ericsson!! :
يعني ميگي اين no name ها از اين چيني ها بهترن؟؟؟

نمی شه قطعی گفت اما به نظر من بهتره . پیامهای قبلی من و دوستان رو بخون خودت می گیری

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
آقا خواهشا اين بحث هاي بيهوده رو تموم كنيد خيال همتون راحت باشه اين گوشي در چين ساخته ميشه و به سراسر جهان صادر

ميشه كيفيت مطلقا مال چينه اما اينكه چند كشور دارن اين گوشي رو مونتاژ ميكنند اصلا مشخص نيست .....

ظاهر و قيافش داره داد ميزنه كار چينه مخصوصا جنس حساس و ظريف و شكننده بدنه دليل بر همين ادعاست..... شما S700 رو

نگاه كنيد ( فقط جنس و ظاهر بدنه منظورمه ) كاملا معلومه كه كار چين نيست ( S700 ساخت ژاپنه) . والسلام

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از calligrapher :
آقا خواهشا اين بحث هاي بيهوده رو تموم كنيد خيال همتون راحت باشه اين گوشي در چين ساخته ميشه و به سراسر جهان صادر

ميشه كيفيت مطلقا مال چينه اما اينكه چند كشور دارن اين گوشي رو مونتاژ ميكنند اصلا مشخص نيست .....

ظاهر و قيافش داره داد ميزنه كار چينه مخصوصا جنس حساس و ظريف و شكننده بدنه دليل بر همين ادعاست..... شما S700 رو

نگاه كنيد ( فقط جنس و ظاهر بدنه منظورمه ) كاملا معلومه كه كار چين نيست ( S700 ساخت ژاپنه) . والسلام

به به ، بابا ایول ، ما دو روزه داریم روضه می خونیم و بحث می کنیم شما تازه می گی لیلی مرده :wacko:
خوبه حالا من و XPlod جواب شرکت SE رو گذاشتیم توو تاپیک :blink:
البته در این که این بحث بیهوده ایه شکی نیست خودمم از این بحث خسته شدم اما خوب بالاخره از بیکاری که بهتره ;) حالا چینیه یا ژاپنیه همینه که هست :D
می تونیم نکته ها و ترفند ها وکد های مخفیه این گوشی رو بذاریم و همه استفاده کنیم چطوره ؟

yekta

Registered User
لایک‌ها
51
با سلام
يكي به من نگه چه جوري و از كجا ميتونم thems و بازيهاي جديد اين گوشي رو
دانلود كنم .

طريقه نصبش رو هم بلد نيستم
[email protected]

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از yekta :
با سلام
يكي به من نگه چه جوري و از كجا ميتونم thems و بازيهاي جديد اين گوشي رو
دانلود كنم .

طريقه نصبش رو هم بلد نيستم
[email protected]
www.zedge.no ميري و عضو ميشي مجانيه بعد download مي كني با كابل ميريزي تو قسمت themes گوشي

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين بازيها رو يادم نيس از كجا گير آوردم.
کد:
http://www.thesoftik.net.ru/xinclub/Mobile[1].JAVA.games_wareznik.com.ru.rar

بالا