به نقل از meli :البته اگه مندرجاته توی کارت گارانتی رو براتون بخونم از خنده همتون اینجا پس میفتین!!!!!!!!!!!
اونوقت می ترسم کسی سهامه پی تی رو از آقا بزرگ نخره!
به نقل از meli :البته اگه مندرجاته توی کارت گارانتی رو براتون بخونم از خنده همتون اینجا پس میفتین!!!!!!!!!!!
اونوقت می ترسم کسی سهامه پی تی رو از آقا بزرگ نخره!
من ولی فکر نمیکنم اینطوری که شما میگی باشه .؟به نقل از k750i :من دو هفته پیش خریدم اما از کیفیت عکساش راضی نیستم در صورتی که 6630 نوکیا کیفیت عکساش بهتره
واقعا من میخوام بدونم چرا یه گوشی 2 مگاپیکسلی نمیتونه عکسهای بهتر از یک گوشی 1.3 مگا پیکسلی نوکیا بگیره
مگه نمیگن هر چه مگاپیکسل بیشتر باشه بهتره
فقط تنها برتری این گوشی نسبت به 6630 موزیک پخش کردنش هست که اونم باید بگم فوق العاده هست
نمی گم عکساش بده ولی 6630 در همه محیطی خوب میگیره چه محیط باز و چه محیط بسته اما K750 فقط تو محیط باز عکساش بهتر 6630 هست اما من هر چی عکس تو خونه باهاش گرفتم بد شده و نویز داشته در صورتی که 6630 اینجور نیست همیشه یه جور عکس میگیره
واقعا سونی باید یه جواب درست حسابی داشته باشه برا اینکارش
من K750 برای عکساش انتخاب کردم اگه میدونستم 6630 بهتر اونو میخریدم حالا گیرم قیافه اش خیلی زشته اما در عوض از پول دادن برای گوشی خوب راضی هستی
در ضمن اگه کسی هست جواب صحبتهای منو بده بسم ا...
به نقل از sunnyboy :من ولی فکر نمیکنم اینطوری که شما میگی باشه .؟
یادت باشه نباید انتظار داشته باشی که مثل یه دوربین دیجیتال CCD بندازه ولی در هر حال تنظیمات گوشی و نور محیط مهمه ..
در کل ازش راضی هستم ..
یه چیزه دیگه هم بگم . دوستم یه دوربین دیجیتال crative 3MP داره . در بعضی محیطها k750 خیلی بهتر عمل کرده . اگه تونستم عکس مقایسه ای میزارم تا خودتون ببینید ..
به نقل از meli :380 ? 440?
من کا 750 رو گرفتم 360 با گارانتی مادامالعمر
دبلیو 800 450 بود!!!
منم دنبالشم . کسی میدونه کجا داره ؟به نقل از adib :اگه اين فلاش اضافه اي كه جدا فروخته ميشه رو بهش وصل كنيم اون وقت توي محيط بسته هم خوب ميگيره؟
كسي اين فلاش ها رو تو تهران براي فروش ديده؟ چنده؟
به نقل از pojhan :با این نرم افزار ميتونيد نويز عكسايي كه با k750 گرفتيد از بين ببريد.
به نقل از k750i :ميشه بگي چه جوري اين نرم افزار بايد گرفت
من كه Wap ندارم اگه ميشه لينك دانلود بزاريد يا لااقل يه روشي بگيد براي گرفتن نرم افزار
به نقل از pojhan :با این نرم افزار ميتونيد نويز عكسايي كه با k750 گرفتيد از بين ببريد.
گوشي من هم بعضي مواقع همين مشكل رو داره . اگر راه حلش رو پيدا كردي به من هم بگو :happy:به نقل از meli :از راهنماييت مرسي
اما اين حالتي كه گفتي بعضي وقتا مي گيره و بعضي وقتا نمي گيره
تا حالا انقدر كار كردن با دوربينه يه گوشي برام انقدر سخت نبوده!!!
فوكوس كه ميكنه اون كادر وسط سبز مي شه و يه بوق مي زنه اما دريغ از يه دونه عكس
البته گفتم بعضي وقتا اينطوريه
اما با اين حال از ديروز تا حالا كلي باهاش حال ردم
دم سوني اريكسون گرم!
من از دبي گرفتم 38000 تومان و خيلي عاليه :happy:به نقل از adib :اگه اين فلاش اضافه اي كه جدا فروخته ميشه رو بهش وصل كنيم اون وقت توي محيط بسته هم خوب ميگيره؟
كسي اين فلاش ها رو تو تهران براي فروش ديده؟ چنده؟
براي عكس در نور كم مثل خونه بايد روي حالت عكس در شب بذاريبه نقل از meli :تایید میشه منم هر چی عکس تو خونه باهاش گرفتم افتضاح شده
اما هنوز تو فضای باز رو امتحان نکردم
اما در کل ازش راضیم
ولی از دوربینش بیشتر از این انتظار داشتم که حسابی کنف (نمیدونم درست نوشتم یانه) شدم.
یه عکس تو خونه رو توی مقایسه عکس ها می زارم
ببینید و نظر بدید!
الان ميتوني نرم افزارش رو از سايت r1n035 بكني عكس در شبش بهتره صداش هم بلند تر ميشهبه نقل از amir@ :دوستان سلام
خدا را شكر بالاخره ما هم K750 دار شديم.........! هورا!!!!!!!!!
اما خب كل پس اندازم پريد با خريد اين گوشي!!! :f34r: غمي نيست ايشالا دوباره قلكمون رو پر مي كنيم!
با گارانتي الرمس گرفتم 375 تومان ( البته اين قيمته شيراز هست!)
Firmware : R1L002
ديگه نتونستم صبر كنم كه قيمتش بياد پايين تر و خلاصه اينكه آتيش زدم به مالم :lol:
من آخرش تفاوت اين گارانتي ها رو نفهميدم. چه چيزي باعث ميشه يكي اين گارنتي رو بگيره يكي نگيره؟ يكي پول بيشتري بده يكي...به نقل از Sony Ericsson!! :هست تو جمهوری 360 تومن با گارانتی های بی خود! الرمس هم که خب گرونتره