• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

rainbow

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
من آخرش تفاوت اين گارانتي ها رو نفهميدم. چه چيزي باعث ميشه يكي اين گارنتي رو بگيره يكي نگيره؟ يكي پول بيشتري بده يكي...
اونجور كه خود فروشنده هاي جمهوري مي گفتن گارانتي هاي ايراني براي سوني اريكسون مثل پارسيان و .... كلا تفاوتي با هم نمي كنند و خدمات پس از فروش اونا تقريبا يعني كشك ... اما اينجور كه ميگن الرمس كه گارانتي دوبي هستش يه كم اعتبار گارانتيش بيشتره بر ا همين هفته پيش كه من گوشيمو گرفتم قيمت گوشي با گارانتي ايراني 350 و با الرمس 360 تومان بود البته فكر كنم وقتي آدم داره 350 تومن ميده 10 تومن هم روش بزاره و گارانتي بهتر بگيره .

meli

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از youshij :
براي عكس در نور كم مثل خونه بايد روي حالت عكس در شب بذاري :)
اين كار رو كردم كيفيتش بهتر شد اما
بازم نويز داره
يه عكس گذاشتم تو قسمت مقايسه ببينيد
آخرش كه كلي باهاش ور رفتم اينطوري شده!

meli

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از youshij :
گوشي من هم بعضي مواقع همين مشكل رو داره . اگر راه حلش رو پيدا كردي به من هم بگو :happy:
آره اما با كلي ور رفتن بالاخره فهميدم قلقش چيه(درست نوشتم)؟
اول آروم دستت رو مي زاري روي دكمه يه سر سوزن فشار مي دي به محض اينكه فوكوس كرد محكمتر فشار مي دي
مواد لازم: نمك به قدار لازم فلفل .... :lol:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از youshij :
الان ميتوني نرم افزارش رو از سايت r1n035 بكني عكس در شبش بهتره صداش هم بلند تر ميشه :p
wow
R1N035

مرسی بابت خبر
دوستان اونایی که آپدیت می کنن بیان و تفاوت هاشون رو ذکر کنن.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
wow
R1N035

مرسی بابت خبر
دوستان اونایی که آپدیت می کنن بیان و تفاوت هاشون رو ذکر کنن.
R1N035

- Released by SEUS Asia Pacific & the US on 12/9/05
- Video bitrate improvements over R1L
- Improvements to photo quality
- Bluetooth stability fixes
- JBenchmark 3D LQ - approx 204
- JBenchmark 3D HQ - approx 123
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1E

وقت کردم آپدیت میکنم .. کسی اگه آپدیت کرد بگه ..

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب، من آپدیت کردم. این تفاوت ها در مقایسه با R1L002 :

- حجم فایل دانلود شده 100KB بیشتر شده.
- سرعت گوشی به طرز قابل توجهی ارتقا پیدا کرده. منو ها سریعتر و بازیها روون تر اجرا میشن. در حالت دیدن عکس های 2Mp ی، تاخیر زوم کردن روی عکس ها کاهش پیدا کرده.
- صدای اسپیکر بازهم بلندتر شده. فکر کنم دیگه به آستانه ی انفجار رسیده.
- کیفیت پخش MP3 ار طریق هدست تفاوت چندانی نداره، ولی یه مقدار بلندتر شده.
- کیفیت دوربین بهتر شده، Performance در هنگام کار مشهوده، فوکوس سریعتر انجام میگیره و میزان فوکوس های ناموفق کمتر شده، در محیط های با نور کم نویز کمتری به چشم می خوره.
- و بالاخره نتایج JBenchmark 3D:

JBenchmark 3D HQ: 123 - 125
JBenchmark 3D LQ: 201 - 203
Triangles PS: 17710 - 18206
KTexels PS: 1316 - 1342​

پ.ن.
کیفیت فیلمبرداری هم ارتقا پیدا کرده که علت اون بالاتر رفتن Bitrate هستش.(از حدود 80kbps به 135kbps)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از rainbow :
اونجور كه خود فروشنده هاي جمهوري مي گفتن گارانتي هاي ايراني براي سوني اريكسون مثل پارسيان و .... كلا تفاوتي با هم نمي كنند و خدمات پس از فروش اونا تقريبا يعني كشك ... اما اينجور كه ميگن الرمس كه گارانتي دوبي هستش يه كم اعتبار گارانتيش بيشتره بر ا همين هفته پيش كه من گوشيمو گرفتم قيمت گوشي با گارانتي ايراني 350 و با الرمس 360 تومان بود البته فكر كنم وقتي آدم داره 350 تومن ميده 10 تومن هم روش بزاره و گارانتي بهتر بگيره .

گرفتن گوشی با گارانتی توو ایران اشتباه محضه . فقط پول الکی دادنه . شده همین گارانتی های ایرانی خیلی وقتها خدماتشون از گارانتی های به اصطلاح معتبر بهتر بوده و برخورد بهتری داشتن. پس روی این قضیه که موضوعش قدیمی هم شده ( می تونید در تاپیکهایی در این زمینه که در سایت های دیگه ارائه شده مراجعه کنید ) وقت نذارید .
چون منی که گوشیمو بدون گارانتی گرفتم دارم همون قدر لذت می برم که شمایی که با گارانتی گرفتی داری می بری و اگر خدای ناکرده خراب بشه همون قدر از من هزینه می گیرن و یا خدمات می دن که از شما هزینه می گیرن و یا خدمات می دن :D و دردسرشم یکیه . به قول معروف دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
خب، من آپدیت کردم. این تفاوت ها در مقایسه با R1L002 :

- حجم فایل دانلود شده 100KB بیشتر شده.
- سرعت گوشی به طرز قابل توجهی ارتقا پیدا کرده. منو ها سریعتر و بازیها روون تر اجرا میشن. در حالت دیدن عکس های 2Mp ی، تاخیر زوم کردن روی عکس ها کاهش پیدا کرده.
- صدای اسپیکر بازهم بلندتر شده. فکر کنم دیگه به آستانه ی انفجار رسیده.
- کیفیت پخش MP3 ار طریق هدست تفاوت چندانی نداره، ولی یه مقدار بلندتر شده.
- کیفیت دوربین بهتر شده، Performance در هنگام کار مشهوده، فوکوس سریعتر انجام میگیره و میزان فوکوس های ناموفق کمتر شده، در محیط های با نور کم نویز کمتری به چشم می خوره.
- و بالاخره نتایج JBenchmark 3D:

JBenchmark 3D HQ: 123 - 125
JBenchmark 3D LQ: 201 - 203
Triangles PS: 17710 - 18206
KTexels PS: 1316 - 1342​

پ.ن.
کیفیت فیلمبرداری هم ارتقا پیدا کرده که علت اون بالاتر رفتن Bitrate هستش.(از حدود 80kbps به 135kbps)

آپدیت کردنش مثل همون روشیه که قبلا توضیح داده بودید ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
منم الان آپدیت کردم .. مواردی که xplod گفت تست شد و از همه بهتر سرعت گوشی به نظرم بهتر شده ( یه کمی ) ..
توی کیفیت عکسها تغییر چندانی ندیدم .. حتی من قبل از آپدیت یه عکس از جای مشخص گرفتم و بعد از آپدیت هم گرفتم تغییر چندانی ندیدم ...

یه چیزه دیگه .. وقتی میرم توی فایل منجر و بعد مثلا میرم توی sounds اولین آیتم sony ericsson بود ولی الان فقط یه عکس کره زمینه ..!!!!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
راستی xplod جان یه توضیح کوچولو درمورد JBenchmark اگه بدی ممنون میشم . کارش چیه ؟

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از youshij :
گوشي k750i من يك مشكل داره و اون اينه كه بعضي وقتها focus میکنه ولی عکس نمیگیره کسی علت و یا راه حل درست کردنشو میدونه ؟ چند بار هم up date كردم ولي درست نشده و هنوز اين مشكل رو داره لطفا راهنمائی کنید

حالا كه چند بار up date كردي و نشده بهبت پيشنهاد مي كنم يه بار هم گوشي تو ريست كني.

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
نه جانم دقیقا همین طوریه که این دوستمون گفت . توو محیط های بسته افتضاحه . من دقیقا از یه محیط بسته با 7610 و هم با K750i عکس گرفتم ماله K750i از 7610 بدتر بود که بهتر نبود اماااااااااااااااااااااااااااا :

هر گوشی رو که می خواید بیارید تا توی محیط باز مخصوصا یه روز آفتابی با K750i کل بندازه ، همین الان بگم وقتتون رو تلف نکنید چون مطمئنا به گرد پای K750i هم نمی رسند حتی N90 . محشره من دارم با این هی عکس می گیرم می دم عکاسی برام چاپ می کنه . هرکی می بینه فکر میکنه عکسا رو با دوربین حرفه ای گرفتم . البته این خودش یه جورایی حرفه ایه .

توو محیط های بسته اتاق باید فضای اتاق رو روشن کنید مثلا با لامپ اضافه یا هر چیز دیگه .

اجيبه. من تعجب ميكنم. چون من توي محيط هاي بسته هم عكسهايي كه انداختم كاملا با عكس هاي يك دوربين ديجيتالي از نظر وضوح و رنگ كاملا برابري ميكنه. بد نيست با فيلتر ها و افكت هاش و خصوصا نور عكس هاتون موقع عكس برداري يه سرو كله اي بزنيد. دوربين كا 750 اي رو اگه بتونيد تنظيماتش رو دستي تنظيم كنيد در هر محيطي محشره ----- ميتركوووونه ------

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
يعني قيمت به 350 خواهد رسيد؟!..
37.gif
42.gif

من كه هيچ وقت از گارانتي سوني و سوني - اريكسون خير نديدم. تنها گارانتي كه يه 1 ريالي از من نگرفته و گوشي منو درست كرده مربوط به سامسونگ ميشه. من گوشي k 750i رو بدون گارانتي ترجيح ميدم تا اينكه گارانتيش و بالاتر پول بدم و بعد در ازاي اون خدماتي به من داده نشه.

amir4390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Blackjack :
سلام به همه دوستان
من 2 روزه كه 6600 خودم رو به يه كا 750 اي ارتقا, دادم و دو روزه با سايت شما آشنا شدم. از نظر راهنمايي و اطلاعات موجود عاليه و به مديران سايت و روم ها واقعا تبريك و خسته نباشيد ميگم.
اما در مورد كا 750 اي چند تا مورد رو ديدم و چندتايي هم سوال و راهنمايي ...
1. راهي هست كه بشه اس ام اس ها رو توي رم ذخيره كرد؟ چون خودش توي سيم ذخيره مي كنه.
2. 6600 موقع مكالمه ميتونه همزمان براتون يه موزيك يا ... رو از طريق بلندگوي پشت گوشي پخش كنه, اما كا 750 اي نميتونه. راهي هست كه بشه انجام داد؟
3. يه برجستگي كا 750 اي اينه كه ميتونيد هنگامه مكالمه , اون مكالمه رو ويتينگ كنيد و يه تماس ديگه برقرار كنيد. و اين كار رو به همين ترتيب براي دفعات 3 و 4 هم تكرار كنيد. يعني با چند نفر در يك زمان تماس بگيريم.
4. من نتونستم براي اس ام اسش يه رينگ مجزايي انتخاب كنم. يعني فقط اجازه ميده از همونايي كه خودش داره استفاده كنم. براي اين راهي هست؟
5. چكار كنم كه ويو رو پخش كنه؟

در كل من از كا 750 اي راضيم, اما نسبت به اسمش انتظار مي رفت كه خيلي چيزا رو داشته باشه اما نداره و در برابر نوكيا 6600 يه چيزايي كمتر داره خصوصا دفتر تلفنش. متاسفانه

آقا كسي نبود به بقيه اين سوالها جواب بده..؟undefined

amir4390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاريخ 20/6/84

قيمتها دقيق -- مجتمع تجاري علا الدين

k750i 345000 بدون گارانتي ( پد هاي لاتين Noname و پد هاي عربي لاتين ساخت چين خورده)
W800 420000
Memmory Stick 512 orginal 610000
Memmory Stick 1G orgina 1300000

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از amir4390 :
تاريخ 20/6/84

قيمتها دقيق -- مجتمع تجاري علا الدين

k750i 345000 بدون گارانتي ( پد هاي لاتين Noname و پد هاي عربي لاتين ساخت چين خورده)
W800 420000
Memmory Stick 512 orginal 610000
Memmory Stick 1G orgina 1300000

قیمت مموری های 128 و 256 رو کسی نداره ؟ با قیمت مموری های SE میشه یه گوشی دیگه خرید :wacko: این اصلا خوب نیست .

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :
قیمت مموری های 128 و 256 رو کسی نداره ؟ با قیمت مموری های SE میشه یه گوشی دیگه خرید :wacko: این اصلا خوب نیست .

قيمتش خوبه كه . مموري گوشي هاي جديد نوكيا كه خيلي بيشتره فكر كنم .

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Blackjack :
حالا كه چند بار up date كردي و نشده بهبت پيشنهاد مي كنم يه بار هم گوشي تو ريست كني.
reset هم كردم ولي بعضي وقتها باز اين مشكل رو داره نميدونم چرا :(

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند ماه پیش 512 رو 92000 تومان خریدم.

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از meli :
اين كار رو كردم كيفيتش بهتر شد اما
بازم نويز داره
يه عكس گذاشتم تو قسمت مقايسه ببينيد
آخرش كه كلي باهاش ور رفتم اينطوري شده!
برای گرفتن نویز از ردیف 489 استفاده کن خیلی نرم افزار خوبیه :happy:

بالا