• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از noisymind :
قيمتش خوبه كه . مموري گوشي هاي جديد نوكيا كه خيلي بيشتره فكر كنم .

یا شما مایه داری یا اینکه از قیمت مموری های نوکیا و گوشی های دیگه خبر نداری. آخرین قیمتی که من از مموری های نوکیا داشتم :
128 : 15000
256 : 250000

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :
یا شما مایه داری یا اینکه از قیمت مموری های نوکیا و گوشی های دیگه خبر نداری. آخرین قیمتی که من از مموری های نوکیا داشتم :
128 : 15000
256 : 250000

مموريها فرق ميكنه . قيمت مثلا مموري 6630 و 6681 چنده ؟

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه تمامي دوستاني كه اطلاعات خوبي در خصوص گوشي k750i دارند خصوصا" Xplod عزیز
در صورت امکان خواهشمندم حتما" به سوالات زیر پاسخ جامع و کامل بدهید ، سپاسگزارتان خواهم بود.
1 - چگونه میتوان زبان فارسی را هم به مجموعه زبانهای انتخابی در این گوشی اضافه نمود؟ آیا شخصا" این کار را انجام داده اید؟ روش کار را مرحله به مرحله توضیح دهید.
2 - چند بازی در گوشی اینجانب و در قسمت فون مموری اینجانب وجود دارد ( سه بازی هم نام ) اما هر کاری که کردم موفق به پاک کردن آنها از حافظه نشدم. در واقع گزینه Delete بر روی آن بازی کم رنگ است. با برنامه های مربوط به دستیابی به حافظه فون مموری هم نتوانستم به شاخه گیم دستیابی یابم. لطفا" راهنماییم کنید.
3 - روش کامل آپدیت کردن به R1N035 را هم توضیح دهید. مرحله به مرحله
4 - هنگام عکس گرفتن با این گوشی یک صدای ( کلیک بلند ) شنیده میشود که مخاطب را از گرفته شدن عکس با خبر مینماید. حال آنکه شاید بخواهیم مخفیانه عکس بگیریم ، پس آیا کسی میداند چگونه میتوان آن صدا را هنگام گرفتن عکس قطع نمود؟ اگر خودتان عملا" انجام داده اید روش کار را توضیح دهید.
5 - آیا از طریق نرم افزار در کامپیوتر میتوان شماره تلفن ، شماره موبایل ، تصویر ، و ... ( تمامی کارهایی را که در قسمت ( Contacts ) گوشی انجام میدهیم ، انجام داده و سپس به گوشی منتقل نمود؟ در صورت مثبت بودن پاسخ نام نرم افزار و روش کار را توضیح دهید.
6 - اگر کسی لطف کرده و راهنمای استفاده فارسی برای این گوشی تهیه کرده است خوشحال خواهم شد از آن استفاده نمایم
ایمیل اینجانب : [email protected]
با تشکر فراوان از تمامی شما دوستان عزیز

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
مموريها فرق ميكنه . قيمت مثلا مموري 6630 و 6681 چنده ؟
كلا مموريهي نوكيا نسبت به سوني اريكسون ارزونتره

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از ardeshir.a.m :
1 - چگونه میتوان زبان فارسی را هم به مجموعه زبانهای انتخابی در این گوشی اضافه نمود؟ آیا شخصا" این کار را انجام داده اید؟ روش کار را مرحله به مرحله توضیح دهید.
وقتی از طریق آدرس مربوط به بخش "خاورمیانه و شمال آفریقا" گوشی رو آپدیت کنید، زبان فارسی هم به گوشی تون اضافه میشه.

2 - چند بازی در گوشی اینجانب و در قسمت فون مموری اینجانب وجود دارد ( سه بازی هم نام ) اما هر کاری که کردم موفق به پاک کردن آنها از حافظه نشدم. در واقع گزینه Delete بر روی آن بازی کم رنگ است. با برنامه های مربوط به دستیابی به حافظه فون مموری هم نتوانستم به شاخه گیم دستیابی یابم. لطفا" راهنماییم کنید.
سه بازی ای که از ابتدا روی گوشی بودند قابل پاک شدن نیستند.

3 - روش کامل آپدیت کردن به R1N035 را هم توضیح دهید. مرحله به مرحله
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=342390&postcount=68
4 - هنگام عکس گرفتن با این گوشی یک صدای ( کلیک بلند ) شنیده میشود که مخاطب را از گرفته شدن عکس با خبر مینماید. حال آنکه شاید بخواهیم مخفیانه عکس بگیریم ، پس آیا کسی میداند چگونه میتوان آن صدا را هنگام گرفتن عکس قطع نمود؟ اگر خودتان عملا" انجام داده اید روش کار را توضیح دهید.
خب اون صدا دقیقا به همین منظور تعبیه شده که کسی مخفیانه عکس نگیره، اما با قرار دادن گوشی در حالت Silent اون صدا قطع خواهد شد.
5 - آیا از طریق نرم افزار در کامپیوتر میتوان شماره تلفن ، شماره موبایل ، تصویر ، و ... ( تمامی کارهایی را که در قسمت ( Contacts ) گوشی انجام میدهیم ، انجام داده و سپس به گوشی منتقل نمود؟ در صورت مثبت بودن پاسخ نام نرم افزار و روش کار را توضیح دهید.
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=384747&postcount=357

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
كلا مموريهي نوكيا نسبت به سوني اريكسون ارزونتره

آخه من قبلا هم تو يه تاپيك ديگه سوال كردم و XPlod , بقیه گفتند RS-DV-MMC که واسه 6630 و 6680 و ... استفاده میشه برعکس بقیه از Memory Stick Duo Pro که سونی تو k750 استفاده کرده گرونتره . حالا بقیه مدلا فرق دارن.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Xplod عزیز با سلام
متشکرم که به این سرعت پاسخ سوالاتم را دادید ، من دیروز پاسخ سوالاتم را دیدم اما عملا" فرصت تشکر نمودن از جنابعالی برایم میسر نگشت. به هر حال خیلی خیلی زیاد لطف کردید و من باز هم از شما ممنونم.
و اما چند مورد هنوز هم برایم دقیقا" روشن نشده است.
1 - چرا سه بازی هم نام اولیه قابل پاک شدن نیستند؟ تازه سه بازی که هر سه به نام ( Super Real Tennis ) میباشند به چه دردی میخورد؟ آیا واقعا" این سه بازی هر سه یکجور هستند و یا تصور من اینچنین است؟
2 - متاسفانه من حتی گوشی خود را در حالت Silent هم قرار میدهم باز هم صدای کلیک هنگام عکاسی شنیده میشود. ( برای فعال شدن این حالت از نگهداشتن کلید # استفاده نمودم ) به نظر شما چه مشکلی وجود دارد که در گوشی من این صدا از بین نمیرود؟
3 - در قسمت آپگرید کردن فایروال در ردیف شماره 2 ذکر نموده اید که درايورهاي زير رو دانلود كنيد. اون ها رو unZip كنيد و مسير رو به خاطر بسپريد.
K750_USB_Drivers.zip
D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver.zip
اما من هر کاری که کردم نتوانستم بفهمم که اینها را باید از کجا و چگونه دانلود نمود. امکان دارد بیشتر توضیح دهید؟
4 - در قسمت مربوط به عکس یک گزینه وجود دارد بنام Shoot mode و در این قسمت نیز یک گزینه بنام Frames وجود دارد. سوال من این است که آیا میتوان Frame های دیگری نیز به طور نرم افزاری به این قسمت اضافه نمود؟
5 - آیا آزاد هستم که هر سوال دیگری هم داشتم بپرسم یا اینکه سوالاتم باعث خسته شدن شما میشود؟ البته ببخشید که این سوال را کردم فقط میخواستم خیال خودم را راحت کنم و تکلیف خودم را بدانم.
با تشکر فراوان از شما

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از ardeshir.a.m :
Xplod عزیز با سلام
متشکرم که به این سرعت پاسخ سوالاتم را دادید ، من دیروز پاسخ سوالاتم را دیدم اما عملا" فرصت تشکر نمودن از جنابعالی برایم میسر نگشت. به هر حال خیلی خیلی زیاد لطف کردید و من باز هم از شما ممنونم.
و اما چند مورد هنوز هم برایم دقیقا" روشن نشده است.
1 - چرا سه بازی هم نام اولیه قابل پاک شدن نیستند؟ تازه سه بازی که هر سه به نام ( Super Real Tennis ) میباشند به چه دردی میخورد؟ آیا واقعا" این سه بازی هر سه یکجور هستند و یا تصور من اینچنین است؟
2 - متاسفانه من حتی گوشی خود را در حالت Silent هم قرار میدهم باز هم صدای کلیک هنگام عکاسی شنیده میشود. ( برای فعال شدن این حالت از نگهداشتن کلید # استفاده نمودم ) به نظر شما چه مشکلی وجود دارد که در گوشی من این صدا از بین نمیرود؟
3 - در قسمت آپگرید کردن فایروال در ردیف شماره 2 ذکر نموده اید که درايورهاي زير رو دانلود كنيد. اون ها رو unZip كنيد و مسير رو به خاطر بسپريد.
K750_USB_Drivers.zip
D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver.zip
اما من هر کاری که کردم نتوانستم بفهمم که اینها را باید از کجا و چگونه دانلود نمود. امکان دارد بیشتر توضیح دهید؟
4 - در قسمت مربوط به عکس یک گزینه وجود دارد بنام Shoot mode و در این قسمت نیز یک گزینه بنام Frames وجود دارد. سوال من این است که آیا میتوان Frame های دیگری نیز به طور نرم افزاری به این قسمت اضافه نمود؟
5 - آیا آزاد هستم که هر سوال دیگری هم داشتم بپرسم یا اینکه سوالاتم باعث خسته شدن شما میشود؟ البته ببخشید که این سوال را کردم فقط میخواستم خیال خودم را راحت کنم و تکلیف خودم را بدانم.
با تشکر فراوان از شما
خواهش، شما لطف داری.

1- سه بازی پیش فرض قابل پاک شدن نیستن اما اینی که اسم هر سه تاش یکیه یه مقدار برام عجیبه. چون اسم دوتای دیگه باید Aero Mission 3D و PuzzleSlider باشه. حالا شاید به دلیل ایراد نرم افزاری یا هر چیز دیگه ای گوشی اون سه تا رو یکی نشون میده، شایدم واقعا یکی ان، نمی دونم.
2- شما نسخه ی Firmware خودتون رو آپدیت نکردید برای همین امکان قطع صدای دوربین برای شما نیست. با آپدیت به هر نسخه ی پس از R1A044 این مشکل برطرف میشه.
3- اون اسامی همه لینک به فایل مربوطه هستند.
4- نه
5- اختیار دارین، خیالتون راحت باشه.

meli

Registered User
لایک‌ها
23
مگه بدون صدا هم عکس می گیره؟چطوری؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
گوشی رو در حالت Silent قرار بدید. اگه نسخه Firmware تون بالاتر از R1A044 باشه بدون صدا عکس میگیره.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Xplod عزیز
نسخه فایروال گوشی من R1l002 میباشد. پس چرا باز هم هنگام عکاسی صدای کلیک میاید؟
با تشکر

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
گوشی تون رو آپدیت کنید، بعدا در مورد صدا دوربین صحبت می کنیم.

روی اون اسامی فایل ها هم کلیک کنید ببینید اتفاقی می افته.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Xplod جان
مراحل را تا شماره زیر ادامه دادم

7-1- پس از انتخاب عبارت Get started Now. گزينه Automatic verification mode رو انتخاب کنيد. تمام گزينه هاي مربوط به صفحه به بعد رو انتخاب و به صفحه بعدش بريد. پيغامي از شما در مورد اجازه اجرا و دسترسي اپلت هاي جاوا سئوال مي کنه. اجازه دسترسي بديد. پس از تاييد آخرين نسخه نرم افزار Sony Ericsson Update Service(SEUS) شروع به نصب مي کنه. پنجره مرورگر رو تا انتهاي کار نبنديد.

اما پس از اینکه تمام گزینه ها را انتخاب کردم و به صفحه بعد رفتم بدون اینکه سوالی در مورد اجازه اجرا و دسترسی اپلتهای جاوا بکنه ، صفحه همانطور سفید باقی میماند و هیچ اتفاقی نمی افتد. حتی یکبار دیگر از اول شروع کردم باز هم همان اتفاق افتاد. مشکل چیست؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
شما باید روی سیستم تون Java Virtual Machine یا J2RE نصب داشته باشید.

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amir4390 :
تاريخ 20/6/84

قيمتها دقيق -- مجتمع تجاري علا الدين

k750i 345000 بدون گارانتي ( پد هاي لاتين Noname و پد هاي عربي لاتين ساخت چين خورده)
W800 420000
Memmory Stick 512 orginal 610000
Memmory Stick 1G orgina 1300000

سلام به همه دوستان عزيز
من Memmory Stick 1G orginal روي گوشيم گذاشتم البته خريدم 1.260.000 بود - معركس و مشهود ترين چيز اينه كه سرعت نسبت به حجم بالاي Memmory كاهش پيدا نميكنه بر خلاف باقيه گوشي ها مثه نوكيا كه با 512 ميميره

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
خواهش، شما لطف داری.

1- سه بازی پیش فرض قابل پاک شدن نیستن اما اینی که اسم هر سه تاش یکیه یه مقدار برام عجیبه. چون اسم دوتای دیگه باید Aero Mission 3D و PuzzleSlider باشه. حالا شاید به دلیل ایراد نرم افزاری یا هر چیز دیگه ای گوشی اون سه تا رو یکی نشون میده، شایدم واقعا یکی ان، نمی دونم.
2- شما نسخه ی Firmware خودتون رو آپدیت نکردید برای همین امکان قطع صدای دوربین برای شما نیست. با آپدیت به هر نسخه ی پس از R1A044 این مشکل برطرف میشه.
3- اون اسامی همه لینک به فایل مربوطه هستند.
4- نه
5- اختیار دارین، خیالتون راحت باشه.

با سلام
آقا من همچين مشكلي داشتم اما با master reset ايمن مشكل مربوط به بازي ها از بين رفت. البته خودي بازيها هم از بين رفتند. فقط بازي تنيس باقي موند.

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان گرامي
شب ميلاد حضرت قائم رو به همتون تبريك ميگم .
يه مشكل من گوشيمو update كردم اما با تعجب بسيار مشاهده شد كه سرعتش كم شد. همينطور وقتي نسخه Firmware گوشي رو چك ميكنم. همون نسخه اوليه رو نشون ميده. اينو كسي برخورد داشته؟؟؟؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Blackjack :
سلام به همه دوستان عزيز
من Memmory Stick 1G orginal روي گوشيم گذاشتم البته خريدم 1.260.000 بود - معركس و مشهود ترين چيز اينه كه سرعت نسبت به حجم بالاي Memmory كاهش پيدا نميكنه بر خلاف باقيه گوشي ها مثه نوكيا كه با 512 ميميره
دوست عزیز میشه لطف کنین بگین مموری که خریدین دقیقا از چه نوعی بود ؟ آخه من تو سايت سوني مموري استيك pro dou یک گیگابایتی ندیدم . مموری استیک pro هم كه به اين گوشي نميخوره !؟ چجوريه !؟؟؟

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Xplod عزیز
میتونم بپرسم Java Virtual Machine یا J2RE رو از کجا بگیرم و نصب کنم؟
آیا آدرس لینکی را جهت دانلود این برنامه دارید به من بدهید؟

بالا