• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
1- امروز فکر کنم 28/شهریور

فردا می خوام برم جمهوری بخرم . آ خرین قیمت چنده؟

2- ساخت کدوم کشورش بهتره؟ یا فقط یه کشوره؟

3- فریم ویر F/W آخرین ور÷ن کدومه و از کجا می تونم بفهمم؟

مغازه که خوب گوشی معاوضه کنه تو جمهوری کجاست؟
:D :blush:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
من يه مشكلي توي آپگريد كردن دارم وقتي بعد از 1 ساعت 100% ميشه و بايد به مرحله USB Flash Device برسه نميدونم چرا

اين مرحله رو نمياره با اينكه من گوشي رو از كابل جدا ميكنم و خاموشش ميكنم دوباره با نگه داشتن c كابل رو وصل ميكنم گوشي

شناخته ميشه اما اصلا خبري از USB Flash Device نيست .. بايد چه كار كنم ؟ الان 2 مرتبه هست كه به اين مشكل بر ميخورم

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
تمام گوشی های سیمبین مثل نوکیا و زیمنس SX1 ، سرعت خوندن اطلاعاتشون از رو مموری چقدره؟
مال K750 چقدره؟ P910 چطور؟

این چه سؤالیه !!؟ :blink: من نه سرعت سنج ندارم جواب سوال شما رو بدم نه متخصص در امور سرعت ! و فکر نکنم هیچ جای دیگه جواب سوالتون رو پیدا کنید . چیزی رو که من دارم میگم سرعتیه که در ظاهر با کار کردن با یه گوشی میشه فهمید مثل اون دوستمون که در ظاهر به این نتیجه رسیدن که سرعت خوندن اطلاعات از مموری توو نوکیا از گوشیه خودمون کمتره ! شاید ایشون جواب سؤال شما رو بدونن ;)

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون و خانم ها سلامن علیکم ورحمت الله و برکاته!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجانب به مدت مدید یک هفته سعی مزید در دانلودفایل مربوط به فرم ویر فرمودم اما نتوانستم حتی یک بار آنرا به صورت کامل بدانلودم.هر بار تیارتی در می آورد و تمام اعصابمان را مغشوش مینمود.حتی یک بار تا 89 درصد دانلود فرمود ...
اما ناگهان سکته ی مغزی بکرد.وهمان طور که میدانید این مساله ی خطیر ....ون سوزی فراوانی در پی دارد.به کل قاطی کرده و کاسه ی چه کنم چه کنم بر دست بر سرمان میزدیم که ناگهان بانگ بر آمد که ای درویش مگر همین یک isp از لایه ی ازون عبور کرده ...چرا گیر سه پیچ به این isp زپرتی داده ای .پس لختی بیندیشیدم و عمری بزیستم.به ناگاه ما...حت مبارک را اززمین بر کندم و به بیرون خانه رفته و از سوپری!!!!!!!یک عدد کارت شبکه ی جهانی البته اینبار غیر isp همیشگی خریده و به خانه بازگشتم .....
با کمال تعجب ودرعین حال خرسندی فراوان مشاهده فرمودیم که در همان نوبه ی اول هردوفایل مربوط(فرم ویر و بسته ی زبان) دانلود گردید!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink: :D :blush: :lol: :( :happy: :) :eek:
پس در همان لحظه تبارکالله عظیمی بگفتیم.باشد که درسی باشد برای آینده گان. :blush:

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ghizh :
آقایون و خانم ها سلامن علیکم ورحمت الله و برکاته!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجانب به مدت مدید یک هفته سعی مزید در دانلودفایل مربوط به فرم ویر فرمودم اما نتوانستم حتی یک بار آنرا به صورت کامل بدانلودم.هر بار تیارتی در می آورد و تمام اعصابمان را مغشوش مینمود.حتی یک بار تا 89 درصد دانلود فرمود ...
اما ناگهان سکته ی مغزی بکرد.وهمان طور که میدانید این مساله ی خطیر ....ون سوزی فراوانی در پی دارد.به کل قاطی کرده و کاسه ی چه کنم چه کنم بر دست بر سرمان میزدیم که ناگهان بانگ بر آمد که ای درویش مگر همین یک isp از لایه ی ازون عبور کرده ...چرا گیر سه پیچ به این isp زپرتی داده ای .پس لختی بیندیشیدم و عمری بزیستم.به ناگاه ما...حت مبارک را اززمین بر کندم و به بیرون خانه رفته و از سوپری!!!!!!!یک عدد کارت شبکه ی جهانی البته اینبار غیر isp همیشگی خریده و به خانه بازگشتم .....
با کمال تعجب ودرعین حال خرسندی فراوان مشاهده فرمودیم که در همان نوبه ی اول هردوفایل مربوط(فرم ویر و بسته ی زبان) دانلود گردید!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink: :D :blush: :lol: :( :happy: :) :eek:
پس در همان لحظه تبارکالله عظیمی بگفتیم.باشد که درسی باشد برای آینده گان. :blush:

حالا این همه زور زدم و فسفر سوزوندم که چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آها!!!!!!یه هفته زور زدم تا این فایلا رو دانلود کردم .خداییش بابام در اومد. :(
اما وقتی نوبت آپگریدش رسید رو همون صفر در صد بازم سکته زد.چند بارم امتحان کردم.اما نشد که نشد.بازم به عقلم وقتی که فایلها دانلود شدند بلافلصله ازشون کپی گرفتم.این لعنتیم که آپگرید نکرد پس ما end task را چاره ی کار دیدیم.اما بعد از این کار فایلها هم به طور خودکار پاک شد.وما به عقلمون احسنت گفتیم که ازشون کپی گرفتیم.

وباز هم باشد که درسی برای آینده گان شود.

حالا کاسه ی چه کنم چه کنم بردست در انتظار هدایای انساندوستانه ی شما که همانا نظراتی کارگشا باشد میباشیم.
والسلام علیکم ورحمت الله وبرکاته.تکبیر فراموش نگردد.

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
دوست عزیز میشه لطف کنین بگین مموری که خریدین دقیقا از چه نوعی بود ؟ آخه من تو سايت سوني مموري استيك pro dou یک گیگابایتی ندیدم . مموری استیک pro هم كه به اين گوشي نميخوره !؟ چجوريه !؟؟؟

memory من sony memory stick pro dou
magic gate / MSX-M1GS - ژاپن اصل

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ardeshir.a.m :
Originally Posted by amir4390
تاريخ 20/6/84

قيمتها دقيق -- مجتمع تجاري علا الدين

k750i 345000 بدون گارانتي ( پد هاي لاتين Noname و پد هاي عربي لاتين ساخت چين خورده)
W800 420000
Memmory Stick 512 orginal 610000
Memmory Stick 1G orgina 1300000

دوست عزیز میشه بگی قیمتها به ریال است یا به تومان ؟
به این دلیل میپرسم که برای خود دستگاه زدی 345000 اما برای مموری 1 گیگ زدی 1300000 !!!!
متشکرم

مشخصا قيمت گوشي به تومان و قيمت مربوط به memory stick به ريال

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
باید به این نکته توجه داشته باشی که نوکیا ، سیمبینه و ، K750i جاوا . یعنی نوکیا سیستم عامل داره و K750i هیچ چی ! پس منطقیه که سرعت مموری گوشی های ما بیشتر از نوکیاست و مقایسه سرعت مموری در این دو گوشی اشتباه محضه مگر اینکه سرعت مموری رو در دو گوشی دارای سیستم عامل سیمبین مقایسه کنی .

حرفه شما كاملا صحيح اما وقتي كه كار به Browse كردن فايل هاي يه شاخه ميرسه چي؟ من در حال حاضر هر دو گوشي رو در اختيار دارم. نوكيا موقع Browse كردن يك شاخه كه حجمش 300 مگا بايت باشه هنگ ميكنه. اما سوني اينجور نيست. در اينجا file format & FAT دو تا گوشي مهمه كه هر دو تاشون FAT 16 استفاده مي كنن.

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
این چه سؤالیه !!؟ :blink: من نه سرعت سنج ندارم جواب سوال شما رو بدم نه متخصص در امور سرعت ! و فکر نکنم هیچ جای دیگه جواب سوالتون رو پیدا کنید . چیزی رو که من دارم میگم سرعتیه که در ظاهر با کار کردن با یه گوشی میشه فهمید مثل اون دوستمون که در ظاهر به این نتیجه رسیدن که سرعت خوندن اطلاعات از مموری توو نوکیا از گوشیه خودمون کمتره ! شاید ایشون جواب سؤال شما رو بدونن ;)

حقيقتش من k750 & P910i نداشتم و نميدونم كه سرعت كار اينها چطوره. اما انچه كه مسلمه sx1 ار 6600 سريعتره. جالبه بدونيد كه sx1 پروژه مشترك نوكيا و زيمنس بوده و تا 80% به 6600 شباهت داره.

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از calligrapher :
من يه مشكلي توي آپگريد كردن دارم وقتي بعد از 1 ساعت 100% ميشه و بايد به مرحله USB Flash Device برسه نميدونم چرا

اين مرحله رو نمياره با اينكه من گوشي رو از كابل جدا ميكنم و خاموشش ميكنم دوباره با نگه داشتن c كابل رو وصل ميكنم گوشي

شناخته ميشه اما اصلا خبري از USB Flash Device نيست .. بايد چه كار كنم ؟ الان 2 مرتبه هست كه به اين مشكل بر ميخورم

دوست عزيز ميبينم كه شما هم مشكل اوليه منو پيدا كردي. من موفق شدم با سماجت وافر بالاخره گوشيمو update كنم.
usb driver & pc suit رو از روي كامپيوترت remove كن.
memory گوشيت رو هم از گوشي خارج كن.
بدون اينكه گوشي به pc وصل باشه
اخرين نسخه usb driver & pc suit رو از سايت sony همراه با نسخه اخر java virtual machin رو روي سيستمت نصب كن.
بعد مطابق دستور العمل سايت سوني عمل كن. باقيش مثل اب خوردن انجام ميشه

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Blackjack :
دوست عزيز ميبينم كه شما هم مشكل اوليه منو پيدا كردي. من موفق شدم با سماجت وافر بالاخره گوشيمو update كنم.
اخرين نسخه usb driver & pc suit رو از سايت sony همراه با نسخه اخر java virtual machin رو روي سيستمت نصب كن.

ممنون از راهنمايي اما اگر بگم مشكل از كجا بوده شايد باور نكني ... اكانتمو عوض كردم مشكل حل شد :) !!!

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Blackjack :

آقا چه با حاله همه این کارایی که گفتی من همون دیروز انجام دادم اما نتیجه نداد.اما امروز که رفتم سروقت کامپیوتر و کابلو وصل کردم همون پیغام پیدا کردن سخت افزار جدید رو داد ومن هم اونرو با درایور D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver امتحان کردم وبا کمال خرسندی نصب شد(دفعات قبل چندین بار میخواستم با این درایور نصب کنم اما قبول نمیکرد)
.بعدشم فایلهای فریم ویر روکه کپی کرده بودم دوباره در فولدر مربوطه که همیشه اونجا دانلود میشه قرار دادم وتا مرحله ی آپدیت رفتم بعد گوشی رو خاموش کردم وبعد از 20 ثانیه در حالی که c رو نگه داشته بودم کابلو وصل کردم اما گوشی روشن نشد و در همان خاموشی کار آپگرید انجام شد.در ضمن در تمام این مدت به ایترنت باید(حتما باااااااید)وصل بود چون برای من 3 یا چهار بار در هنگام آپگرید شروع به رد و بدل کردن فایل با سرور مربوطه کرد.اما یه توصیه ی آمرانه ای میکنم که اگه فریم ویرتون غیر از اون فرم ویر اولیه (R1A نمیدونم چند) هستش آپدیت نکنید چون فکر کنم این R1N035 بتا و جهت آزمایش(ودهن کاربر را سرویس کردن) بوده.چون گوشی رو بدتر میکنه که بهتر نمیکنه.
در کل مرده شور این SE رو ببرن.ما روزی که میخواستیم بخریم فکر کردیم داریم عروس میاریم.اما حالا میبینم اونجوری که فکر میکردم نیست.
در ضمن دمت غیژ که به فکر مابودی.

به نقل از calligrapher :
اكانتمو عوض كردم مشكل حل شد !!!

انگار توهم مشکل منو داشتی.با وضع اینترنت این مملکت(بقیه دربدریاش بماند)آدم از زندگی سیر میشه.منم یه هفته این مشکلو داشتم وخدود 20 بار شایدم بیشتر تا یه حدی دانلود میکرد اما یه دفعه وای میساد.خلاصه پیرمونو در آوردند.اما حالا که قلقش اومده دستم فکر میکنم موشک هواکردم.
:wacko: :blink: :eek: :cool: :happy: :) :rolleyes: :D :blush: :p :f34r: :( :eek: :wacko: :lol: :blink: :p :hmm: :eek:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Blackjack :
جالبه بدونيد كه sx1 پروژه مشترك نوكيا و زيمنس بوده و تا 80% به 6600 شباهت داره.

ببخشيد , ميشه بفرماييد اين اطلاعات رو از كجا بدست آوردين؟

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان همیشه در صحنه

آیا قاب این عتیقه توبازار رویت گردیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این عتیقه ی ما سه هفته نشده خریدیمش به اندازه ی یه نقطه از برآمدگی که روی دکمه ی 5 هست کنده شده.یه چیز دیگه اینکه به اندازه یه خط باریک 2میلی متری از جوی استیک این عتیقه رنگش پرید.خداییش من باهاش کشتی نگرفتم.این ماسماسکشو نمیشه کاری کرد ؟؟؟منظوزم اینه که اگه بازم بیشتر رنگ پریده شد کاریش میشه کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
امروز صبح علاءالدين بودم ميخواستم مموري كارت بگيرم اما از بس قيمتهاي جور وا جور بهم دادن منصرف شدم مثلا همين 512 اورجينال را از 69000 تا 82000 تومن قيمت ميدادن همه هم ادعا داشتن كه اصله !!!
راستي با آپگريد شدن مشكل آنتن دهي گوشيم بر طرف شد و الان راحت كار ميكنه
كيفيت عكسش تغيير كرده واقعا نويزش در محيط هاي كم نور كمتر شده...ديگه من فرق آنچناني احساس نكردم البته بگي نگي سرعت منو هاش افزايش يافته
راستي گوشي N90 نوكيا (ساخت فنلا ند) هم فراوان شده فقط يه نمه گرونه 900000 تومن ناقابل ! :wacko:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از calligrapher :
امروز صبح علاءالدين بودم ميخواستم مموري كارت بگيرم اما از بس قيمتهاي جور وا جور بهم دادن منصرف شدم مثلا همين 512 اورجينال را از 69000 تا 82000 تومن قيمت ميدادن همه هم ادعا داشتن كه اصله !!!
راستي با آپگريد شدن مشكل آنتن دهي گوشيم بر طرف شد و الان راحت كار ميكنه
كيفيت عكسش تغيير كرده واقعا نويزش در محيط هاي كم نور كمتر شده...ديگه من فرق آنچناني احساس نكردم البته بگي نگي سرعت منو هاش افزايش يافته
راستي گوشي N90 نوكيا (ساخت فنلا ند) هم فراوان شده فقط يه نمه گرونه 900000 تومن ناقابل ! :wacko:
من قبلا که آپگرید کردم تغییراتو نوشتم ولی کسی جوابمو نداد .. به نظر من هیچ تغییری توی دوربین گوشی رخ نداده فقط از ورژن 4.4 شده 4.5 همین ... فکر کنم تغییراتی که شما میگید توی دوربین فقط یه تلقینه ...

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
من قبلا که آپگرید کردم تغییراتو نوشتم ولی کسی جوابمو نداد .. به نظر من هیچ تغییری توی دوربین گوشی رخ نداده فقط از ورژن 4.4 شده 4.5 همین ... فکر کنم تغییراتی که شما میگید توی دوربین فقط یه تلقینه ...

نه تلقين نيست منتها چون زياد محسوس نيست به چشم نميخوره ... گواهم اين عكس هست كه در محيط بسته اتاق گرفته واقعا نويزش ريزتر و كمتر شده ..... اگر قبلا همين عكس رو ميگرفتم قشنگ تفاوت ملموس ميشد .
زير نور خورشيد هم كه ديگه عاليه :happy:

فایل های ضمیمه

• DSC00169.JPG
    DSC00169.JPG
    307.8 KB · نمایش ها: 26

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
فردا می خوام برم جمهوری بخرم . آ خرین قیمت چنده؟

2- ساخت کدوم کشورش بهتره؟ یا فقط یه کشوره؟

3- فریم ویر F/W آخرین ور÷ن کدومه و از کجا می تونم بفهمم؟

مغازه که خوب گوشی معاوضه کنه تو جمهوری کجاست؟

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
ببخشيد , ميشه بفرماييد اين اطلاعات رو از كجا بدست آوردين؟

بله قربان با خرسندي كامل عرض مي كنم. از help خود گوشي SX1 . كه اگر در اختيار داشته باشيد ميتونيد با مطالعش به اين مساله پي ببريد.

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
کسی آشنا نداره که K750 یا W800 قسطی 3-4 ماهه به ما بده و منصف هم باشه ؟؟؟

بالا