• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Blackjack :
بله قربان با خرسندي كامل عرض مي كنم. از help خود گوشي SX1 . كه اگر در اختيار داشته باشيد ميتونيد با مطالعش به اين مساله پي ببريد.

help منظورتون همون about تو خود گوشی هست ؟ اونجا که چیزی نبود . بیشتر توضیح بدین .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از pedramj :
فردا می خوام برم جمهوری بخرم . آ خرین قیمت چنده؟

2- ساخت کدوم کشورش بهتره؟ یا فقط یه کشوره؟

3- فریم ویر F/W آخرین ور÷ن کدومه و از کجا می تونم بفهمم؟

مغازه که خوب گوشی معاوضه کنه تو جمهوری کجاست؟

آخرين قيمت 360000 تومن
فقط چين داره
اخرين فريم ويرش R1N035 است راه ديدن فريم وير: < * > > * > *
مغازه برای عوض کردن گوشی سراغ ندارم ولی تو زیر زمین علاالدین زیاد هستند که عوض می کنند

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان برنامه ای برای این گوشی هست که قابلیت خواندن فایلهای PDF و DOC رو بهش اضافه کنه ؟

Heechestan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من این گوشی رو حدود یه ماه پیش از تبریز گرفتم سیصد و شصت و دو هزار تومن با گارانتی الرمس
نرم افزار داخلی آن R1A044 بود، دیشب آپدیت کردم شد R1N035
صدای اسپیکر و مخصوصا هد فون بسیار افزایش پیدا کرد و سرعت منو ها هم بیشتر شد ، فکر می کنم شفافیت تصویر در عکسبرداری هم افزایش یافته. مموری یک گیگ دارم که قبلا گاه گاهی هنگ می کرد ولی از دیشب هنوز این اتفاق نیفتاده. می خواستم بدونم در چه فواصل زمانی معمولا باید گوشی رو آپدیت کرد؟
ممنون...

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان بعد از آپديت گوشيم به R1N035 شاهد يك سري مشكلاتي در ارسال و دريافت فايل از طريق USB شدم . كه تا الان فكر ميكردم كه گوشيم دچار مشكل شده ولي توي فورامهاي خارجي ديدم كه خيلي از كساني كه گوشي را به R1N035 آپديت كرده بودند همين مشكل را داشتند ...
مثلا امروز حدود 150 عكس توي گوشيم بود كه ميخواستم يه سري از اونارو پاك كنم .. كه خيلي وقتها در هنگام پاك كردن پيغام ارور ميداد كه نموتونه به فايل دسترسي داشته باشه .. و انگار كابل قطع شده كه دوباره كابل رو قطع و سپس وصل ميكردم ...... من با اين مشكل خيلي مواجه شدم !!!!

در اين حد كه خيلي ها گفته بودند كه گوشيتونو به R1N035 آپديت نكنيد ..!!!!!!

واقعا نميدونم چي بگم ولي از SE اين چيزا بعيد بود :hmm: حالا هم اگه راهي باشه كه ميدونم نيست گوشيمو به ورژن قبلي آپديت ميكنم ....

اگه كسي با اين مشكل مواجه شده بگه ....

Blackjack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
دوستان بعد از آپديت گوشيم به R1N035 شاهد يك سري مشكلاتي در ارسال و دريافت فايل از طريق USB شدم . كه تا الان فكر ميكردم كه گوشيم دچار مشكل شده ولي توي فورامهاي خارجي ديدم كه خيلي از كساني كه گوشي را به R1N035 آپديت كرده بودند همين مشكل را داشتند ...
مثلا امروز حدود 150 عكس توي گوشيم بود كه ميخواستم يه سري از اونارو پاك كنم .. كه خيلي وقتها در هنگام پاك كردن پيغام ارور ميداد كه نموتونه به فايل دسترسي داشته باشه .. و انگار كابل قطع شده كه دوباره كابل رو قطع و سپس وصل ميكردم ...... من با اين مشكل خيلي مواجه شدم !!!!

در اين حد كه خيلي ها گفته بودند كه گوشيتونو به R1N035 آپديت نكنيد ..!!!!!!

واقعا نميدونم چي بگم ولي از SE اين چيزا بعيد بود :hmm: حالا هم اگه راهي باشه كه ميدونم نيست گوشيمو به ورژن قبلي آپديت ميكنم ....

اگه كسي با اين مشكل مواجه شده بگه ....

اره ساني - من هم دقيقا همين مشكلات رو دارم كه البته فكر ميكردم از نرم اقزارم باشه. نميدونم چيكارش كنم/ البته يكسري مشكلات ديگه هم دارم . مثل اينكه بعضي از فايل هايي رو كه با پسوند amr و يا بعضي از theme ها رو ديگه باز نمي كنه.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
البته یکسری هم که آپدیت کرده بودن خیلی راضی بودن و از بیشتر شدن کیفیت صدا و عکس و ... گفتن !! شاید شانسیه و شاید به قول Sunnyboy فقط یه تلقینه . شاید توو یه گوشی خوب و توو یکی دیگه بد عمل کنه . :wacko: اینم از شاهکارای SE دیگه :D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :
البته یکسری هم که آپدیت کرده بودن خیلی راضی بودن و از بیشتر شدن کیفیت صدا و عکس و ... گفتن !! شاید شانسیه و شاید به قول Sunnyboy فقط یه تلقینه . شاید توو یه گوشی خوب و توو یکی دیگه بد عمل کنه . :wacko: اینم از شاهکارای SE دیگه :D

بله مثل فرم ور اول كه گوشي رو حالت screen saver خوابش میبرد!!! :blink: از se یه خورده زیادی بعیده! :blush: :p

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
من هم اين مشكلو داشتم بعد از آپديت , اما با كمال تعجب بعد از RESET كردن گوشي تمام اين مشكلاتم رفع شد .

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تو چند تا سایت خارجی خوندم که میشه K750 رو به W800 تبدیل کرد ؟؟؟
از دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند ؟

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان واسه گوشی K750 کاور (مشمایی یا چرمی ) پیدا میشه ؟

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از calligrapher :
من هم اين مشكلو داشتم بعد از آپديت , اما با كمال تعجب بعد از RESET كردن گوشي تمام اين مشكلاتم رفع شد .
آره درسته! منم با ريست كردن گوشي، مشكلم حل شد!! :blink: يعني تا حالا ديگه مشكلي نداشتم!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Blackjack :
اره ساني - من هم دقيقا همين مشكلات رو دارم كه البته فكر ميكردم از نرم اقزارم باشه. نميدونم چيكارش كنم/ البته يكسري مشكلات ديگه هم دارم . مثل اينكه بعضي از فايل هايي رو كه با پسوند amr و يا بعضي از theme ها رو ديگه باز نمي كنه.
آره دقیقا منم بعد از آپدیت با بعضی amr ها مشکل داره .. حالا گوشیو reset میکنم ببینم درست میشه ..
مثلا دیروز خواستم 4 تا دونه mp3 بریزم . بعد از اینکه mp3 ها رو کپی کردم و کابل رو جدا کردم رفتم توی گوشی دیدم خبری از mp3 ها نیست که بعد از 2 بار امتحان موفق شدم ..

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از arash_a :
سلام دوستان
من تو چند تا سایت خارجی خوندم که میشه K750 رو به W800 تبدیل کرد ؟؟؟
از دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند ؟
برای این کار باید گوشیتو فلش کنی و بعد firmware خود w800 را روش نصب کنی که به ریسکش نمیارزه . و تنها فرقی هم که میکنه موقع روشن شدن گوشی ازت میپرسه که به قسمت mp3 برم یا mobile که در حالت اول شما میتونی بدون سیم هم موزیک گوش بدی . و در جاهایی که آنتن دهی صفر باشه با انتخاب این گزینه شارژ باطری بیشتر میمونه ..
یکی دیگه از تغییراتش اینه که لوگوی walkman به جای media player توی منو ظاهر میشه ...

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از nevisande :
ببخشيد ها؛فلش كردن يغني چي؟ چي رو عوض ميكنه؟ :blush:
تا اونجایی که میدونم یه آی سی داره که باید اطلاعاتش کامل پاک بشه و دوباره از اول پروگرام بشه (به وسیله دستگاهی که باهاش آی سی پروگرام میکنن) من فایلهای مربوط رو تو یه فورام خارجی پیدا کردم . دوستم هم آی سی پروگرامر داره ولی جرات این کارو نداشتم چوون ارزششو نداره ...

لینکه زیرو نگاه کنید چه جوری دلو روده k750 رو ریخته بیرون !!!!!!
http://www.se-nse.com/forum/showthread.php?t=870

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان فقط یه چیزی می خوام بهتون بگم که اگر کامپیوتر تون مشکل داره و یا روش آپدیت رو خوب بلد نیستید ، این کار رو نکنید چون به مشکل من دچار میشید . وسط آپدیت با یه eror مواجه شدم ( مرحله آپدیت خود گوشی ) بعدش گفت باطری رو در بیار و دوباره جا بزن . این کار رو کردم و دیگه گوشیم روشن نشد که نشد . بردم گارانتی گفتن باید Flash بشه و از شانس شما هیچ کس نرم افزار فلش گوشی رو نداره :eek:

یعنی گوشیم تا اطلاع ثانوی تعطیله :(

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ghizh :
عزیزان همیشه در صحنه

آیا قاب این عتیقه توبازار رویت گردیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این عتیقه ی ما سه هفته نشده خریدیمش به اندازه ی یه نقطه از برآمدگی که روی دکمه ی 5 هست کنده شده.یه چیز دیگه اینکه به اندازه یه خط باریک 2میلی متری از جوی استیک این عتیقه رنگش پرید.خداییش من باهاش کشتی نگرفتم.این ماسماسکشو نمیشه کاری کرد ؟؟؟منظوزم اینه که اگه بازم بیشتر رنگ پریده شد کاریش میشه کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

saeed_bestboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man taze ozve in site shodam :blush: :rolleyes:
mikhastam bebinam akharin gheymate K750i chande??

بالا