• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
هیج جا پیدا نمیشه . امروز زنگ زدم الرمس گفتن داریم . نمی دونم درست گفتن یا همین جوری یه چیزی گفتن . خلاصه فردا دارم میرم اونجا .
من تقريباً دو ماه پيش از دبي گرفتم و اونجا هم فقط يك نمايندگي داشت . ولي اگر اينجا پيدا كرديد حتماً بگيريد چون كيفيت عكس در تاريكي مطلق عالي ميشه قيمت اون هم 38000 تومان بود .

imanflash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از youshij :
من تقريباً دو ماه پيش از دبي گرفتم و اونجا هم فقط يك نمايندگي داشت . ولي اگر اينجا پيدا كرديد حتماً بگيريد چون كيفيت عكس در تاريكي مطلق عالي ميشه قيمت اون هم 38000 تومان بود .

يعني تو با 38000 تومان يه گوشي خريدي ؟ ;) :p :p

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Model : W800i
R1N035

PRGCXC 125955 - HONG_KONG_CL R1N035
LCD SW VERSIONS

CXC 125953 R1N035
HONG_KONG
CONTENT VERSION
PA11

دوست عزیز، شما عملیات آپدیت رو از طریق ناحیه شرق آسیا انجام دادی و نه خاور میانه. یکبار دیگه اینکار رو با انتخاب گزینه ی خاورمیانه و شمال آفریقا و یا از طریق این آدرس انجام بدید، بعد در مورد مشکلات احتمالی گوشی تون صحبت می کنیم.

Xplod عزیز ، متاسفانه چیزی را که شما از من خواسته اید امکانپذیر نمیباشد. یعنی دیگه اصلا" سیستم دستگاه مرا به عنوان K750i نمیشناسد که بخواهد آنرا آپگرید نماید. اما مطمئن باش که من عملیات آپدیت را از طریق خاورمیانه انجام دادم نه شرق آسیا ، اسم کشور هنگ کنگ را هم که میبینی از اول ( قبل از آپگرید ) هم در گوشی من وجود داشت و فکر نکن که بعد از آپگرید آمده است. به هر حال من با اینکه میدانستم چنین چیزی امکانپذیر نخواهد بود اما باز هم طبق آدرس شما که در بالا دادید خواستم عملیات آپگرید را انجام دهم که در مرحله قبل از دانلود فایل 18 مگابایتی پیغام زیر را دریافت نموده و سیستم دیگر اجازه ادامه آپگرید را به من نداد.

Your device is not permitted to use this service
Your operator does not approve the use of this service with this device.
We look forward to assisting you again soon.
Thank you for using the Sony Ericsson Update Service!

و البته رسیدن به این پیغام با توجه به تغییر مدل گوشی ام طبیعی هم بود.
فکر میکنم از این به بعد مجبور هستم با انتخاب مدل W800i گوشیم را آپگرید کنم نه K750i نظر شما چیست؟
با تشکر فراوان

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
شما احیانا گوشی تون Branded نبوده؟

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما احیانا گوشی تون Branded نبوده؟

دوست عزيز منظورت را متوجه نشدم ميشه بيشتر برام توضيح بدي؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
این مشکل بعضا در گوشی هایی که قبلن توسط بعضی شرکتا برند شده (یعنی عنوان اون شرکت خدمات دهنده روی گوشی هک شده و اون گوشی فقط سیم کارت های اون شرکت رو قبول می کنه) و بعدا unLock میشن دیده میشه.
من بهتون پیشنهاد می کنم که اگه این موضوع براتون بغرنج شده فقط از طریق شرکت گارانتی کننده گوشی تون برای فلش کردن اون اقدام کنید.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از imanflash :
يعني تو با 38000 تومان يه گوشي خريدي ؟ ;) :p :p
نه بابا منظورش فلاشه که بصورت خارجی روی گوشی نصب میشه ...
آره با فلاش توی تاریکی و نور کم کیفیت عکس رو خیلی بالا میبره و رنگها به رنگهای اصلی نزدیک تره و نویز هم دیده نمیشه .. من عکساشو دیدم ....

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشکل بعضا در گوشی هایی که قبلن توسط بعضی شرکتا برند شده (یعنی عنوان اون شرکت خدمات دهنده روی گوشی هک شده و اون گوشی فقط سیم کارت های اون شرکت رو قبول می کنه) و بعدا unLock میشن دیده میشه.
من بهتون پیشنهاد می کنم که اگه این موضوع براتون بغرنج شده فقط از طریق شرکت گارانتی کننده گوشی تون برای فلش کردن اون اقدام کنید.

دوست عزيز با تشكر از توضيحات شما ، احیانا" اگر در آینده راه حل دیگری ( بجز مراجعه به شرکت گارانتی کننده ) برایتان روشن شد ، مرا نیز در جریان بگذارید.
من هم فعلا" ظاهرا" با گوشی ام هیچ مشکل خاصی ندارم ، فقط دیگر در آینده نخواهم توانست آنرا آپگرید نمایم.
راستی یک سوال هم داشتم ، چرا برای مدل W800i امکان آپگرید کردن را در سایت قرار نداده اند ، اگر داشت شاید میتوانستم از این به بعد از طریق این مدل گوشی ام را آپگرید نمایم. ممکن است چون این مدل جدید است هنوز برای آن هیچگونه امکانی جهت آپگرید قرار نداده باشند؟
با تشکر از شما و سایر دوستان

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از PHA1 :
بله حتما یه قطعه متحرک داخلش داره . سیستم فوکوسش با بقیه فرق می کنه
برای شما زمان خرید اون بند کوچیک همراهش توجعبه بود ؟ مموری داخل گوشی بود یا جدا ؟
شما آپدیت کردی به R1N یا هنوز تعطیله ؟

آره . یه بند مچی با آرم SE و مموری هم تا جایی که یادم میاد جدا بود . البته مال من بدون گارانتی و No Name هست . و همچنان تعطیله . دلیلش رو توو جواب SunnyBoy میگم .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از sunnyboy :
مرسي. اگه پيدا كردي به ما هم بگو :)

نه آقا پیدا نکردم . رفتم شرکت گارانتی الرمس (حالا با هزار بد بختی آدرس رو پیدا کردم و بد مسیر بودنش بماند ...)

اول چون گارانتیه گوشیم الرمس نیست قبول نمی کردن بعدا به هزار خواهش و ...

منشی شرکت که گوشی ها رو تحویل می گرفت خواست گوشی رو وشن کنه تا سریا نامبر رو از روش بخونه اما خوب گوشی روشن نمی شد (مشکل من هم همین روشن نشدن گوشی بود دیگه ) بعد با تعجب گفت : این که روشن نمی شه پس چطوری ما این رو فلش کنیم :wacko: :blink:

گفتم بابا اگر این روشن میشد که نمی آووردمش اینجا گفت نه باید روشن بشه چون ما از رو سایت SE گوشی ها رو فلش میکنیم !! پس نمی تونیم گوشیتون رو قبول کنیم چون لازمه باز بشه . ما هم دست از پا درازتر برگشتیم :(

تا جایی که من می دونم فلش کردن ربطی به سایت نداره اگه داره به ما هم ربطشو بگین . فکر کنم منظورشون آپدیت کردن بود :D

خلاصه اینکه فکر نکنم خودشونم نرم افزار فلش داشته باشن یا اینکه منشیه خیلی پرت بود . مگر اینکه از این دوستمون که فلش داره بگیریم .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از youshij :

آقا اگر می تونی این نرم افزر فلش رو به ما هم برسون . لطف بزرگی در حق ما میکنی . اجرت با خدا :happy: هزینه نرم افزار رو هم تمام و کمال می پردازم .

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
آقا اگر می تونی این نرم افزر فلش رو به ما هم برسون . لطف بزرگی در حق ما میکنی . اجرت با خدا :happy: هزینه نرم افزار رو هم تمام و کمال می پردازم .

اقا من يه فكري رسيد به ذهنم گفتم بگم شايد مشكلت حل شد .

ببين گوشيتو در حاليكه دكمه C رو نگه داشتي با كابلش به كامپيوتر وصل كن امتحان كن ببين روشن ميشه يا نه

انشالله كه روشن ميشه :)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :

بابا چرا فلاش رو با فلش قاطي كرديد ..!!

اين 38 تومان كه گفت منظور اينه :
GPD_15880high_28_0_4000.jpg

اگه هم ميخواي گوشيتو فلش كني بايد اول فايل مورد نظرو داشته باشي و بعد طبق اون لينكي كه دادم گوشيتو دلو رودشو ميريزي بيرون و بعد با يه دستگاه آي سي پروگرامر اون فايل رو ميريزي ..

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ولی خدا کنه کارش به این جاها کشیده نشده باشه . کاری که calligrapher گفت انجام بده . یخورده باهاش ور بورو ببین چی میشه .؟ یعنی گارانتی هیچ کاری برات نمیتونه بکنه ؟؟؟؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از calligrapher :
اقا من يه فكري رسيد به ذهنم گفتم بگم شايد مشكلت حل شد .

ببين گوشيتو در حاليكه دكمه C رو نگه داشتي با كابلش به كامپيوتر وصل كن امتحان كن ببين روشن ميشه يا نه

انشالله كه روشن ميشه :)

فکر نکنم جواب بده . فعلا که گوشی دست خودم نیست . دادمش دست یه متخصص حرفه ای توو جمهوری . اگر اون نتونست، این کار رو می کنم شاید جواب داد . بازم اگر نشد یه جوری می دمش به متخصص الرمس .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از sunnyboy :
بابا چرا فلاش رو با فلش قاطي كرديد ..!!

اين 38 تومان كه گفت منظور اينه :
GPD_15880high_28_0_4000.jpg

اگه هم ميخواي گوشيتو فلش كني بايد اول فايل مورد نظرو داشته باشي و بعد طبق اون لينكي كه دادم گوشيتو دلو رودشو ميريزي بيرون و بعد با يه دستگاه آي سي پروگرامر اون فايل رو ميريزي ..

این کارایی که گفتی رو من بلد نیستم مثلا اصلا نمی دونم دستگاه آي سي پروگرامر چی هست که حالا بخوام با هاش کار کنم . حالا اگر مطمئنی جواب میده ، گوشی رو میدم جایی میگم این کارهارو بکنه . در ضمن اصل موضوع همون فایل مورد نظره که فکر کنم منظورت همون نرم افزار فلشه که درده منم همین نداشتنشه.

بازم از توجه شما متشکرم و اگر پیشنهاد تازه ای دارید ممنون میشم .

hossein_k750

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من تازه عضو شدم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
يك k750 دارم ديروز مي خواستم update كنم در زمان intialising device يك erorr ميده:
there is currently no service for devices belong to your oprator
درضمن نرم افزار گوشي درحال حاضر R1L002 مي باشد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فلش برای K750i شده 25000 تومن.

بالا