• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از LH2005 :
دوستان فقط یه چیزی می خوام بهتون بگم که اگر کامپیوتر تون مشکل داره و یا روش آپدیت رو خوب بلد نیستید ، این کار رو نکنید چون به مشکل من دچار میشید . وسط آپدیت با یه eror مواجه شدم ( مرحله آپدیت خود گوشی ) بعدش گفت باطری رو در بیار و دوباره جا بزن . این کار رو کردم و دیگه گوشیم روشن نشد که نشد . بردم گارانتی گفتن باید Flash بشه و از شانس شما هیچ کس نرم افزار فلش گوشی رو نداره :eek:

یعنی گوشیم تا اطلاع ثانوی تعطیله :(
اي واي!!!! چه بد :wacko: :(

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من از طريق پورت اينفرارد ميتوانم فايل را از گوشي به لپ تاپ انتقال بدم ولي هر كاري ميكنم از لپ تاپ فايل يا عكس به روي گوشي انتقال بدم بعد از چند ثانيه در كامپيوتر پيغام خطا ميده و گوشي هم در حالت رسيو ميمونه تا كنسلش كنم ضمنا پس از اين حالت حدود 5 دقيقه هم ارتباط اينفرارد لپ تاپ با گوشي قطع ميشه و خودش دوباره وصل ميشه.
جهت اطلاع من از برنامه اينفرارد ويندوز جهت ارسال و دريافت استفاده ميكنم و نه از فايل منيجر سوني

كسي ميدونه مشكل از كجاست؟

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Originally Posted by LH2005
دوستان فقط یه چیزی می خوام بهتون بگم که اگر کامپیوتر تون مشکل داره و یا روش آپدیت رو خوب بلد نیستید ، این کار رو نکنید چون به مشکل من دچار میشید . وسط آپدیت با یه eror مواجه شدم ( مرحله آپدیت خود گوشی ) بعدش گفت باطری رو در بیار و دوباره جا بزن . این کار رو کردم و دیگه گوشیم روشن نشد که نشد . بردم گارانتی گفتن باید Flash بشه و از شانس شما هیچ کس نرم افزار فلش گوشی رو نداره

یعنی گوشیم تا اطلاع ثانوی تعطیله

دوست عزيز اين مورد اتفاقا" براي من هم پيش آمد و دقيقا" همان Error را داد و پیغام درآوردن باطری و ...
اما من پس از در آوردن باطری و نصب مجدد آن ، گوشی ام مجددا" روشن شد اما زمان بیشتری برای روشن شدن صرف نمود ( تقریبا" دو برابر قبل ) - شما یکبار دیگر باطری را خارج کن و مجددا" وصل کن و سپس دکمه روشن را مدتی نگهدار ببین روشن میشود یا نه ، امیدوارم که روشن شود. به هر حال اگر هم روشن نشد نگران نباش زیرا هر چه که باشد مشکل گوشیت نرم افزاری است و انشاالله در همین سایت و با بالارفتن اطلاعاتمان در خصوص این گوشی مشکل شما را نیز حل خواهیم نمود. موفق و سربلند باشید.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه تمامی دوستان گرامی خصوصا" Xplod عزیز
اینجانب بالاخره گوشی خود را طبق دستورات Xplod و انجام مرحله به مرحله آن ، با موفقیت آپگرید نمودم اما چیز عجیبی اتفاق افتاد که هم از شما و هم از Xplod خواهش میکنم اگر توضیحی دارند راهنماییم نمایند.
پس از آپگرید کامل و پیغام اتمام عملیات نصب با موفقیت ، گوشیم را از کابل جدا کرده و روشن نمودم و یک مستربوت انجام دادم تا تمامی تغییرات اعمال گردد. پس از رفتن به قسمت مشخصات دستگاه ، با کمال تعجب مشاهده نمودم با اینکه فریمور به R1N035 تغییر یافته اما مدل گوشی هم از K750i به W800i تغییر یافته است. چگونه چنین چیزی ممکن است؟
ضمنا" Xplod عزیز ، با اینکه ارتقاء را هم انجام دادم اما هنوز هم هنگام عکس گرفتن و زمانی هم گزینه قطع صدا فعال است ( با زدن # ) صدای کلیک شنیده میشود در حالیکه شما گفته بودید با ارتقاء این مورد حل خواهد شد.
و نیز باز هم با اینکه کزینه خاور ميانه و شمال آفريقا را انتخاب کرده و عملیات ارتقاء را انجام اما زبان فارسی به مجموعه زبانهای دستگاه اضافه نشد و باز هم من فقط دو زبان انگلیسی و چینی را دارم. پس مشکل از کجاست؟
اولین تغییر مهمی که پس از ارتقاء گوشیم مشاهده نمودم آنتن دهی فوق العاده بالای آن بود دقیقا در جایی که مدتها فقط دو میله اول آنتن به رنگ قرمز روشن میشد الان در همان مکان تمام میله ها به رنگ آبی پر است و این یعنی اینکه آنتن دهی به میزان بسیار زیادی بهبود یافته است.
فعلا" تغییرات دیگر برایم مشخص نگردیده است و در صورتی که تغییر مهمی مشاهده نمودم بیان خواهم نمود.
اما مهمترین ناراحتی من این است که چرا زبان فارسی به زبانها اضافه نشد؟ دوستانی که اطلاعاتی دارند مرا راهنمایی نمایند
.undefined با تشکر فراوان مشخصات گوشیم پس از عملیات ارتقاء به صورت زیر است:
Date : 02 - Jun - 05
Model : W800i
R1N035

PRGCXC 125955 - HONG_KONG_CL R1N035
LCD SW VERSIONS

MAIN DISPLAY
CURRENT : 0

CAMERA SW VERSIONS
CAMERA
CURRENT : 4.5

ITP SW VERSION
CXC 125932 R1E

CUSTOMIZATION
CDA102338/8 RSA

CXC 125953 R1N035
HONG_KONG
CONTENT VERSION
PA11​

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
اما مدل گوشی هم از K750i به W800i تغییر یافته است. چگونه چنین چیزی ممکن است؟
!!!
شما تنها کسی نیستید که این مشکلو دارید . توی فروم Esato چند نفر این مشکلو داشتن ....یه سر به اونجا بزن .

اما درکل من میگم تا مشکلات این فیرم ور جدید حل نشده ، کسی آپدیت نکنه ..

چندین نفر هم دوربین گوشیشون از کار افتاده بود....

SE هم که به تلاونگش نیست !

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از ardeshir.a.m :

اولین تغییر مهمی که پس از ارتقاء گوشیم مشاهده نمودم آنتن دهی فوق العاده بالای آن بود دقیقا در جایی که مدتها فقط دو میله اول آنتن به رنگ قرمز روشن میشد الان در همان مکان تمام میله ها به رنگ آبی پر است و این یعنی اینکه آنتن دهی به میزان بسیار زیادی بهبود یافته است.

PA11[/LEFT]

نمیشه گفت چون ستون های نشون دهنده میزان آنتن دهی بیشتر شده پس آنتن دهی هم خوب شده . چون خیلی از گوشی ها الکی برای اینکه بگن ما خیلی باحالیم ! ستون آنتن دهی رو می چسبونن به سقف اما عملا با یه گوشی که ستونش رو وسطه هیچ فرقی نداره . شاید SE هم یاد گرفته ;)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
/B][/COLOR][/COLOR]
دوست عزيز اين مورد اتفاقا" براي من هم پيش آمد و دقيقا" همان Error را داد و پیغام درآوردن باطری و ...
اما من پس از در آوردن باطری و نصب مجدد آن ، گوشی ام مجددا" روشن شد اما زمان بیشتری برای روشن شدن صرف نمود ( تقریبا" دو برابر قبل ) - شما یکبار دیگر باطری را خارج کن و مجددا" وصل کن و سپس دکمه روشن را مدتی نگهدار ببین روشن میشود یا نه ، امیدوارم که روشن شود. به هر حال اگر هم روشن نشد نگران نباش زیرا هر چه که باشد مشکل گوشیت نرم افزاری است و انشاالله در همین سایت و با بالارفتن اطلاعاتمان در خصوص این گوشی مشکل شما را نیز حل خواهیم نمود. موفق و سربلند باشید.[/B][/COLOR][/COLOR]

من این کار رو بارها تکرار کردم و حدود 1 دقیقه و حتی بیشتر دکمه Power رو نگه داشتم اما روشن نمی شه . خلاصه از توجه شما ممنونم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
کسی نمیدونه آیا فلاش برای k750 تو تهران پیدا میشه یا نه ؟ من بهش احتیاج دارم .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از sunnyboy :
کسی نمیدونه آیا فلاش برای k750 تو تهران پیدا میشه یا نه ؟ من بهش احتیاج دارم .

هیج جا پیدا نمیشه . امروز زنگ زدم الرمس گفتن داریم . نمی دونم درست گفتن یا همین جوری یه چیزی گفتن . خلاصه فردا دارم میرم اونجا .

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان ، دوربین گوشی شما هم هنگام فوکوس یه صدایی میده ؟ همچین شبیه قروچ !!!؟؟؟؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از PHA1 :
دوستان ، دوربین گوشی شما هم هنگام فوکوس یه صدایی میده ؟ همچین شبیه قروچ !!!؟؟؟؟

آره . ماله منم همین طوریه . به نظرت لنزش جلو و عقب میره ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
بله حتما یه قطعه متحرک داخلش داره . سیستم فوکوسش با بقیه فرق می کنه
برای شما زمان خرید اون بند کوچیک همراهش توجعبه بود ؟ مموری داخل گوشی بود یا جدا ؟
شما آپدیت کردی به R1N یا هنوز تعطیله ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :
هیج جا پیدا نمیشه . امروز زنگ زدم الرمس گفتن داریم . نمی دونم درست گفتن یا همین جوری یه چیزی گفتن . خلاصه فردا دارم میرم اونجا .

مرسي. اگه پيدا كردي به ما هم بگو :)

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان با سلام
در خصوص موردي كه در شماره 604مطرح كردم هيچكس نيست كه بتونه كمكم كنه؟
در كل آيا اتفاقي كه افتاده خوبه يا بد؟
آيا كسي لينك USB مدل W800i را دارد به من بدهد؟ چون کامپیوتر دیگه گوشی مرا به عنوان K750i نمیشناسه و اونو به عنوان گوشی W800i میشناسه و نرم افزار مربوط به این گوشی را میخواهد.
با تشکر

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ardeshir.a.m :
دوستان با سلام
آيا كسي لينك USB مدل W800i را دارد به من بدهد؟ چون کامپیوتر دیگه گوشی مرا به عنوان K750i نمیشناسه و اونو به عنوان گوشی W800i میشناسه و نرم افزار مربوط به این گوشی را میخواهد.
با تشکر
اگه یه بار دیگه گوشیتو آپگرید کنی چی شاید درست بشه ؟!

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ardeshir.a.m :
دوستان با سلام
با تشکر

D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver :
http://www.sonyericsson.com/downloads/D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver.zip

W800_Signed_USB_Drivers :
http://www.sonyericsson.com/downloads/W800_Signed_USB_Drivers.exe

زیادم نگران نشو فکر نکنم مشکل زیادی باشه.فقط یه چیزی , وقتی گوشیو روشن میکنی همون پیغام ابتدایی w800 رو میده یا نه؟؟؟؟

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver Installation instructions :

1. Download the zip file to your computer. Remember where you put it.
2. Unzip the file to a temporary folder.
3. Turn off your phone.
4. Connect the USB cable to the PC but not to the phone.
5. Hold down the 'c' key and connect your phone to the USB cable.
6. This will start the Windows Found New hardware wizard that will be used during the installation.
7. Follow the instructions in the wizard; choose to "Install from a list ..", then press "Next".
8. Browse to the temporary folder created in step 2 above to point to the driver to install, then press "Next".
9. When the driver is installed, press "Finish".

W800_Signed_USB_Drivers Installation instructions :

1. Download the self-extracting installer file to your computer. Remember where you place it.
2. Double-click the W800_Signed_USB_Drivers.exe -file. Click 'OK' to extract the drivers and launch the installer.
3. Click 'Install' to install the drivers. When done the temporary files will be deleted.
4. To complete the installation, connect your W800 to your computer with the USB-cable. Windows will show information either in pop-up messages or in information balloons in the lower right corner of the screen.
5. You are now ready to use your W800.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://www.sonyericsson.com/downloa..._USB_driver.zip

http://www.sonyericsson.com/downloa...USB_Drivers.exe

زیادم نگران نشو فکر نکنم مشکل زیادی باشه.فقط یه چیزی , وقتی گوشیو روشن میکنی همون پیغام ابتدایی w800 رو میده یا نه؟؟؟؟

دوست عزيز دستت درد نكنه ، الان دیگه مشکل ارتباط با کامپیوتر به وسیله کابل و پورت USB حل شد.
و اما در خصوص سوالتان باید بگویم که وقتی گوشی را خاموش و مجددا" روشن میکنم پیغام خاصی نمیده و PIN رو درخواست میکنه و پس از زدن رمز ، وقتی در صفحه اصلی ، دکمه - یا + را میزنم یه سری مشخصات میده که نام مدل دستگاه را هم زده W800i در حالی که قبل از آپگرید مدل را K750i نشان میداد.
به هر حال نمیدانم آیا اتفاق خوبی افتاده و یا باید به چشم یک مشکل به آن بنگرم.
الحمدالله میبینم که آنتن دهی آن بیشتر شده و ارتباط با کامپیوتر نیز برقرار است و سایر موارد نیز چندان تغییری نیافته است.
باز هم از شما تشکر میکنم و از سایر دوستان هم میخواهم وقتی هرکدام از ما دچار مشکلی شدیم یا سوال مبهمی برایمان پیش آمد به یاری یکدیگر بشتابیم و مشکلات را تا جایی که میتوانیم حل کنیم.
موفق و پیروز باشید.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از ardeshir.a.m :

Model : W800i
R1N035

PRGCXC 125955 - HONG_KONG_CL R1N035
LCD SW VERSIONS

CXC 125953 R1N035
HONG_KONG
CONTENT VERSION
PA11

دوست عزیز، شما عملیات آپدیت رو از طریق ناحیه شرق آسیا انجام دادی و نه خاور میانه. یکبار دیگه اینکار رو با انتخاب گزینه ی خاورمیانه و شمال آفریقا و یا از طریق این آدرس انجام بدید، بعد در مورد مشکلات احتمالی گوشی تون صحبت می کنیم.

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ardeshir.a.m :
http://www.sonyericsson.com/downloa..._USB_driver.zip

http://www.sonyericsson.com/downloa...USB_Drivers.exe

دوست عزيز دستت درد نكنه ، الان دیگه مشکل ارتباط با کامپیوتر به وسیله کابل و پورت USB حل شد.
و اما در خصوص سوالتان باید بگویم که وقتی گوشی را خاموش و مجددا" روشن میکنم پیغام خاصی نمیده و PIN رو درخواست میکنه و پس از زدن رمز ، وقتی در صفحه اصلی ، دکمه - یا + را میزنم یه سری مشخصات میده که نام مدل دستگاه را هم زده W800i در حالی که قبل از آپگرید مدل را K750i نشان میداد.
به هر حال نمیدانم آیا اتفاق خوبی افتاده و یا باید به چشم یک مشکل به آن بنگرم.
الحمدالله میبینم که آنتن دهی آن بیشتر شده و ارتباط با کامپیوتر نیز برقرار است و سایر موارد نیز چندان تغییری نیافته است.
باز هم از شما تشکر میکنم و از سایر دوستان هم میخواهم وقتی هرکدام از ما دچار مشکلی شدیم یا سوال مبهمی برایمان پیش آمد به یاری یکدیگر بشتابیم و مشکلات را تا جایی که میتوانیم حل کنیم.
موفق و پیروز باشید.

قابلی نداشت عزیزم.:blush:
این SE هم با این ساپورتش تر زده به خدمات. :( :(

بالا