به نقل از sunnyboy :کجا داره ؟
پیدا شد بالاخره . زیرزمین علاءالدین . دو - سه تا فروشگاه داره که یکیش مدرسه موبایله .
به نقل از sunnyboy :کجا داره ؟
امان از دست اين زيرزمين علاالدين :happy:به نقل از LH2005 :پیدا شد بالاخره . زیرزمین علاءالدین . دو - سه تا فروشگاه داره که یکیش مدرسه موبایله .
به نقل از calligrapher :امان از دست اين زيرزمين علاالدين :happy:
راستي كاورش هنوز نيومده ؟
Memory Stick Due Adaptor واسه وقتیه که یه کارت ریدر داشته باشی.مموریو میزاری تو Adaptor و Adaptor رو میزاری تو کارت ریدر و اطلاعات مموریو رو کامپیوتر میبینی.به نقل از LH2005 :هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :lol: :happy:
بالاخره گوشیم درست شد . ولی خوب 25000 تومن پیاده شدم .
حالا یه سوال : این Memory Stick Due Adaptor واسه چیه ؟ چه فرقی داره که مموری رو بذاریم توش و داخل گوشی بذاریم و یا اینکه به صورت معمولی از اون استفاده کنیم ؟
در ضمن Cover هم واسه این گوشی هیچ جای علاءالدین نداشتن .
به نقل از elize :بابا بی ریخت بشه به درک. دیشب بچه از دستم افتاد زمین علاوه بر 3-4 جای دیگه ش که فرو رفته ( خیلی کوچیک البته) امروز رفتم بپرسم کاورش اومده یا نه، فروشنده جیغش در اومد که خانوم چرا این طوری با این رفتار می کنین ، این قابش 60 هزار تومنه! کاورشم نیومده هنوز. خدا کنه زودتر بیاد تا این گوشی به فاک نرفته!
خوب آقا نگفتی مشکل کجا بود ..به نقل از LH2005 :هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :lol: :happy:
بالاخره گوشیم درست شد . ولی خوب 25000 تومن پیاده شدم .
حالا یه سوال : این Memory Stick Due Adaptor واسه چیه ؟ چه فرقی داره که مموری رو بذاریم توش و داخل گوشی بذاریم و یا اینکه به صورت معمولی از اون استفاده کنیم ؟
در ضمن Cover هم واسه این گوشی هیچ جای علاءالدین نداشتن .
به نقل از sunnyboy :خوب آقا نگفتی مشکل کجا بود ..
خوشحالمون کردی عزیز..
به نقل از ghizh :فکر کنم فروشنده مزخرف گفته مگه چی داره که 60 تومن باشه.اونم جنس چینی که همیشه و همه جا مفته.شایدم از شانس ما این یکی استثنا بشه.منه بنده خدا تازه میخاستم وقتی قابش اومد برم یه مشکیشو بگیرم.
به نقل از elize :بچه ها جدی من کم کم دارم به شک میفتم. چندتا از دوستان گفتن اصولا سونی اریکسون قاب اضافه نداره. یه سری هم گفتن هرچی داشته باشه این k750 دیگه اصلا قاب نداره. کسی اطلاع درست و دقیق داره؟
آره جالب بود ..به نقل از KASHANWEB :یه سر به این لینک بزنید:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5809652354&category=35212
فوق العادس!
سلام.به نقل از sunnyboy :آره جالب بود ..
راستی پشت گوشی سمت راست دوربین اون نیم دایره کارش چیه ؟ و چرا تو این قابها جاش خالیه ؟
به نقل از hossein_k750 :با سلام من تازه عضو شدم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
يك k750 دارم ديروز مي خواستم update كنم در زمان intialising device يك erorr ميده:
there is currently no service for devices belong to your oprator
درضمن نرم افزار گوشي درحال حاضر R1L002 مي باشد.
برادر گیر میدیا! به شک افتادم که بالاخره این گوشی قاب اضافه داره یا نه؟ و اگه داره آیا الان توی ایران هست یا مثل کاورش نیومده هنوز و قیمتش چقدره.به نقل از LH2005 :منظورتون از اینکه به شک افتادید چیه ؟ به چی شک دارید ؟
به نقل از gray_wolf :سلام.
من ديروز 6 مهر اين گوشيو خريدم 362000 تومن با گارانتي الرمس. چيزي كه شنيدم اينه كه توي جعبش بايد يه بند هم باشه. درسته؟ چون مال من نداشت...
خوشبختانه فريم ورش R1L002 هست و تا موقعي كه مطمئن نشم كه اين ورژن جديد بيخطره آپگريد نميكنم...
اون نيم دايره هم خيلي راحت از جاش درمياد (با نوك ناخن) و فقط يه قابه كه روي آنتن گوشي قرار گرفته...
در مورد رم هم موقع خريدن گوشي پرسيدم كه گفتن 128 مگ اون 35000 تومنه! راست ميگن يا ميخواستن سرمو گول بمالن؟
در كل با وجود اينكه ميدونستم گوشي فوق العادهاي هست و حتي با گوشي دوستم هم كار كرده بودم، ولي بازهم تصور نميكردم اينقدر باحال باشه! خيلي فراتر از انتظارم بود...
مرسي