• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
پیدا شد بالاخره . زیرزمین علاءالدین . دو - سه تا فروشگاه داره که یکیش مدرسه موبایله .
امان از دست اين زيرزمين علاالدين :happy:

راستي كاورش هنوز نيومده ؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از calligrapher :
امان از دست اين زيرزمين علاالدين :happy:

راستي كاورش هنوز نيومده ؟

همون نیاد بهتره . خیلی گوشی رو بی ریخت می کنه .

elize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا بی ریخت بشه به درک. دیشب بچه از دستم افتاد زمین علاوه بر 3-4 جای دیگه ش که فرو رفته ( خیلی کوچیک البته) امروز رفتم بپرسم کاورش اومده یا نه، فروشنده جیغش در اومد که خانوم چرا این طوری با این رفتار می کنین ، این قابش 60 هزار تومنه! کاورشم نیومده هنوز. خدا کنه زودتر بیاد تا این گوشی به فاک نرفته!

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
LH2005 عزیز
قربونت شما که اونورا میری ببین این قطعه پیدا میشه ؟!

attachment.php

تو بسته W800 بصورت استاندارد وجود داره ولی برای K750 هم قابل استفادس... برای استفاده از هر نوع هدفون.

فایل های ضمیمه

• mf-k750-adpt.JPG
    mf-k750-adpt.JPG
    15.4 KB · نمایش ها: 92

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :lol: :happy:

بالاخره گوشیم درست شد . ولی خوب 25000 تومن پیاده شدم .

حالا یه سوال : این Memory Stick Due Adaptor واسه چیه ؟ چه فرقی داره که مموری رو بذاریم توش و داخل گوشی بذاریم و یا اینکه به صورت معمولی از اون استفاده کنیم ؟

در ضمن Cover هم واسه این گوشی هیچ جای علاءالدین نداشتن .

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :

حالا یه سوال : این Memory Stick Due Adaptor واسه چیه ؟ چه فرقی داره که مموری رو بذاریم توش و داخل گوشی بذاریم و یا اینکه به صورت معمولی از اون استفاده کنیم ؟

Memory Stick Due Adaptor واسه وقتیه که یه کارت ریدر داشته باشی.مموریو میزاری تو Adaptor و Adaptor رو میزاری تو کارت ریدر و اطلاعات مموریو رو کامپیوتر میبینی.

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از elize :
بابا بی ریخت بشه به درک. دیشب بچه از دستم افتاد زمین علاوه بر 3-4 جای دیگه ش که فرو رفته ( خیلی کوچیک البته) امروز رفتم بپرسم کاورش اومده یا نه، فروشنده جیغش در اومد که خانوم چرا این طوری با این رفتار می کنین ، این قابش 60 هزار تومنه! کاورشم نیومده هنوز. خدا کنه زودتر بیاد تا این گوشی به فاک نرفته!

فکر کنم فروشنده مزخرف گفته مگه چی داره که 60 تومن باشه.اونم جنس چینی که همیشه و همه جا مفته.شایدم از شانس ما این یکی استثنا بشه.منه بنده خدا تازه میخاستم وقتی قابش اومد برم یه مشکیشو بگیرم. :(

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :

خوب آقا نگفتی مشکل کجا بود ..
خوشحالمون کردی عزیز..

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از sunnyboy :
خوب آقا نگفتی مشکل کجا بود ..
خوشحالمون کردی عزیز..

این از لطف شماست . نمی دونم مشکل از کجا بود . ظاهرا نرم افزار گوشی پریده بود و فلشش کردن ، خوب شد .

اما یه سری تغییرات بعد از فلش کردن گوشی به نظرم اومد مثلا این که دیگه گزینه فارسی برای زبان گوشی نداره به جاش حدود 10 تا زبان کشورهای دیگه اضافه شده و این که بعد از انتخاب زبان ، گفت می خوای نحوه کارکرد دکمه ها و خاصیت هر دکمه رو بدونی ، Yes رو زدم و به صورت دمو کاربرد هر دکمه رو گفت و ... الیته این آخری شاید از اول هم بود ولی چون گوشی رو فروشنده روشن کرد ، این چیزا رو ندیدم.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از ghizh :
فکر کنم فروشنده مزخرف گفته مگه چی داره که 60 تومن باشه.اونم جنس چینی که همیشه و همه جا مفته.شایدم از شانس ما این یکی استثنا بشه.منه بنده خدا تازه میخاستم وقتی قابش اومد برم یه مشکیشو بگیرم. :(

فکر نکنم چین جز ساخت شارژر و مموری و چند تا لوازم جانبی جزئی دیگه مثل Meomory Stick Due Adabter ، چیز دیگه ای از این گوشی رو بسازه . تا جایی که من می دونم فقط مونتاژ می کنه . اصلا قیافش به این حرفا نمی خوره که همچین قابی رو بسازه . جنس شارژر رو ببین : تابلوست که چین داره میسازه :cool:

elize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها جدی من کم کم دارم به شک میفتم. چندتا از دوستان گفتن اصولا سونی اریکسون قاب اضافه نداره. یه سری هم گفتن هرچی داشته باشه این k750 دیگه اصلا قاب نداره. کسی اطلاع درست و دقیق داره؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از elize :
بچه ها جدی من کم کم دارم به شک میفتم. چندتا از دوستان گفتن اصولا سونی اریکسون قاب اضافه نداره. یه سری هم گفتن هرچی داشته باشه این k750 دیگه اصلا قاب نداره. کسی اطلاع درست و دقیق داره؟

منظورتون از اینکه به شک افتادید چیه ؟ به چی شک دارید ؟ :eek:

کسی قیمت مموری 256 با مارک سونی ژاپن رو داره ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
آره جالب بود ..

راستی پشت گوشی سمت راست دوربین اون نیم دایره کارش چیه ؟ و چرا تو این قابها جاش خالیه ؟
سلام.
من ديروز 6 مهر اين گوشيو خريدم 362000 تومن با گارانتي الرمس. چيزي كه شنيدم اينه كه توي جعبش بايد يه بند هم باشه. درسته؟ چون مال من نداشت...
خوشبختانه فريم ورش R1L002 هست و تا موقعي كه مطمئن نشم كه اين ورژن جديد بيخطره آپگريد نميكنم...
اون نيم دايره هم خيلي راحت از جاش درمياد (با نوك ناخن) و فقط يه قابه كه روي آنتن گوشي قرار گرفته...
در مورد رم هم موقع خريدن گوشي پرسيدم كه گفتن 128 مگ اون 35000 تومنه! راست ميگن يا ميخواستن سرمو گول بمالن؟
در كل با وجود اينكه ميدونستم گوشي فوق العاده‌اي هست و حتي با گوشي دوستم هم كار كرده بودم، ولي بازهم تصور نميكردم اينقدر باحال باشه! خيلي فراتر از انتظارم بود...
مرسي

hossein_k750

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hossein_k750 :
با سلام من تازه عضو شدم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
يك k750 دارم ديروز مي خواستم update كنم در زمان intialising device يك erorr ميده:
there is currently no service for devices belong to your oprator
درضمن نرم افزار گوشي درحال حاضر R1L002 مي باشد.

اینجا کسی نیست کمکم کنه ؟؟

elize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
منظورتون از اینکه به شک افتادید چیه ؟ به چی شک دارید ؟
برادر گیر میدیا! به شک افتادم که بالاخره این گوشی قاب اضافه داره یا نه؟ و اگه داره آیا الان توی ایران هست یا مثل کاورش نیومده هنوز و قیمتش چقدره.

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
فارسي سازي و فارسي نويسي در اين گوشي به چه صورتي هست؟

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
سلام.
من ديروز 6 مهر اين گوشيو خريدم 362000 تومن با گارانتي الرمس. چيزي كه شنيدم اينه كه توي جعبش بايد يه بند هم باشه. درسته؟ چون مال من نداشت...
خوشبختانه فريم ورش R1L002 هست و تا موقعي كه مطمئن نشم كه اين ورژن جديد بيخطره آپگريد نميكنم...
اون نيم دايره هم خيلي راحت از جاش درمياد (با نوك ناخن) و فقط يه قابه كه روي آنتن گوشي قرار گرفته...
در مورد رم هم موقع خريدن گوشي پرسيدم كه گفتن 128 مگ اون 35000 تومنه! راست ميگن يا ميخواستن سرمو گول بمالن؟
در كل با وجود اينكه ميدونستم گوشي فوق العاده‌اي هست و حتي با گوشي دوستم هم كار كرده بودم، ولي بازهم تصور نميكردم اينقدر باحال باشه! خيلي فراتر از انتظارم بود...
مرسي

گوشی من از گوشیهای برندید و(((لاک))))شده بود که دادم آنلاکش کردند.داخل پکشم یه بند با مارک سونی اریکسون داشت.پس احتمال میدم این جور گوشیا بند داشته باشند.
بعدشم روزی که اومدم گوشی رو بخرم فروشنده که آشنا هم بود گفت کاورش اگه بیاد 5-6 تومن بیشتر نیست.اصولا یه کاور چینی نباید بیشتر از این قیمت داشته باشه.اما تو مملکت ما چون همه چیزو حتی جنس چینی رو میکنن تو پاچه آدم اگه از این گرونتر دادن مطمئن باشید دارن میندازن.

بالا