• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
gray_wolf
توجه شما رو به بخشی از سخنان استاد عطا جلب می کنم:

و مفهوم این جمله آخر یه جور سهل ممتنع ـه. اول این که سعی کنید اجازه ندید گوشی شارژش اونقدر کم بشه که خاموش بشه. و دوم اینکه برای استفاده از تمامی ظرفیت باتری حداقل ماهی یکبار اونقدر ارزش کار بکشید تا به حداقل ظرفیت خودش برسه.
يك دنيا تشكر. چيز خيلي مهمي بود كه ياد گرفتم. تشكر هم از شما و هم از استاد عطا
20.gif

خيالم راحت شد!

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
دمتون گرم اطلاعات خوبي بود من فكر نكنم تو ايران در مورد يك گوشي اين همه بحث شده باشه و اقعا اين فروم الان مرجع بسيار كامل و خوبيست براي اونايي كه از اين وسيله استفاده ميكنند يا اينكه قصد خريد دارن
بچه دست مريضاد ! اميدوارم اين تاپيك تا سال بعد يا سالهاي بعد هم تداوم داشته باشه
يه تشكر ويژه هم داريم از جناب مدير Xplod عزيز كه وقتشو نو به جواب سوالات ديگران ميدن ... آقا خسته نباشي

amir4390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Mem SONY 512 = 620000 rial

ارژينال با هولوگرام SONY

علاالدين اواخر راهرو سمت چپ زيرزمين - از پشت ويترينش مشخصه...

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه نکته در مورد آپدیت Firmware:
یه میل به SESC زدم و ازشون در مورد این مشکلاتی که این چند وقت اخیر دوستان با آپدیت دارن (مخصوصا اون مورد آپدیت به W800 )پرسیدم. خیلی سربسته جواب دادن که یه ایراد کوچیک (!) توی یکی از سرورهای SEUS هست که باعث بروز پاره ای از مشکلات میشه و قراره که در اسرع وقت مرتفع بشه.

این رو از اون جهت گفتم که دوستانی که نسخه Firmware گوشی شون خیلی قدیمی نیست یا اینکه مشکلی با گوشی شون ندارند فعلا بهتره یه مدت دست نگه دارن تا این مشکل نه چندان کوچیک برطرف بشه.

Xplod عزیز از اینکه زحمت کشیدی و این مشکل را با SESC مطرح نمودی متشکرم فقط اگر یکوقت برایت مقدور گردید یه سوال دیگه هم بکن و بپرس که حالا اونهایی که مدل گوشیشون به W800i تغییر یافته آیا قابل بازگشت میباشد یا نه و تکلیف چیست ، اگر لطف کنی و آدرس ایمیل SESC را در اختیار اینجانب نیز قرار دهی تا من نیز با آنها تماس حاصل نمایم خیلی از شما ممنون میشوم.
ضمنا" قبلا" یک سوالی نیز پرسیده بودم که بدون جواب مانده است و آن اینکه چرا در قسمت گوشی W800i گزینه آپگرید وجود ندارد؟
با تشکر فراوان

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amir4390 :
Mem SONY 512 = 620000 rial

ارژينال با هولوگرام SONY

علاالدين اواخر راهرو سمت چپ زيرزمين - از پشت ويترينش مشخصه...
عجبببببببببب!!!!!!!!!!! من ديروز علاالدين بودم... هرجا پرسيدم رم 512 سوني حدود 75 و 512 SanDisk حدود 65 بود كه آخرش SanDisk گرفتم! اونم از زيرزيمين.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
جناب ardeshir.a.m

این آدرس ایمیل Sony Ericsson Online Support در امارات:
[email protected]
موضوعی رو که شما گفته بودید رو مطرح کردم. منتظر جوابم.
در ضمن هنوز آپدیت ی برای W800 ارائه نشده.
در ضمن تر: ممنون می شم که نوشته های دیگران رو در تگ qoute قرار بدید. این طوری یه کم گیج کننده اس.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
جناب ardeshir.a.m

این آدرس ایمیل Sony Ericsson Online Support در امارات:
[email protected]
موضوعی رو که شما گفته بودید رو مطرح کردم. منتظر جوابم.
در ضمن هنوز آپدیت ی برای W800 ارائه نشده.
در ضمن تر: ممنون می شم که نوشته های دیگران رو در تگ qoute قرار بدید. این طوری یه کم گیج کننده اس.

چشم دوست عزیز
حقیقتا" نمیدانستم QUOTE مخصوص این کار است.
دستت درد نکنه.
اگر در آینده باز هم راهنماییم کنی ممنونت خواهم بود
از اطلاعاتی هم که در اختیارم قرار دادی متشکرم
موفق باشی

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bhrzk :
یکی پیدا بشه آخرین قیمت این گوشی و بگه ؟؟؟؟؟
من همين 5 شنبه كه گذشت با گارانتي الرمس خريدم 362000 تومان.

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
با گارانتي جام سرويس 4 ساله 341 هزار
با گارانتي پارس همراه 25 ماهه 347 هزار

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بيش از يک ماه است که با اين سايت آشنا شده اما تازه عضو اين سايت شدم.
تعريفاتی که از K750 در اين سايت ديدم باعث شد اين گوشی رو بخرم و الان حدود يک ماه است که اين گوشی رو خريدم و واقعا هم مستحق اين همه تعريف هست.
در اين 1 ماه به جز يکی دو هنگی که موقع همزمانی خواندن آهنگ و انجام کارهای ديگه اتفاق افتاد مشکل خاصی نداشتم.
در کل با توجه به قيمتش گوشی فوق العاده ای است اما مشکل اصلی من کم بودن صدای اسپيکر است به طوری که در مکان های شلوغ، آهنگ ها و يا صدای زنگ شنيده نمی شه!!!
حتی در Media Player و از طريق Equalizer می شه صدا رو زياد کرد اما به محض اين که از Media Player خارج بشيم دوباره صدا کم می شه!

با توجه به اين که بعضی از دوستان گفته اند بعد از آپگريد کردن صدای اسپيکر زياد می شه، راغب شدم نرم افزار گوشی رو آپگريد کنم اما با توجه به اشکال هايی که برای برخی اتفاق افتاده دودل شدم!
ورژن برنامه کنونی گوشی من R1L002 است. چند بار هم اقدام به آپگريد کردن از طريق سايت سونی-اريکسون کردم اما هر بار با مشکلات متفاوتی مواجه شدم، حالا می خوام با عوض کردن ISP و نصب J2RE مجددا اقدام به آپگريد کردن بکنم.
اما قبل از اين کار می خوام بدونم با توجه به اشکال هايی که برای برخی دوستان به وجود آمده آيا آپگريد کردن در حال حاضر کار درستی هست يا خير؟ کسی می تونه در اين مورد کمکم کنه؟

يک مطلب ديگه اين که گوشی من دو زبان چينی و انگليسی داره اما SMS های فارسی رو می گيره (يعنی فونت فارسی قابل ديدن است) فروشنده به من گفت اگه نرم افزار فارسی روی گوشی بذاريد آنتن دهی گوشی ضعيف می شه! آيا اين مطلب درسته؟!!

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها سلام
ببینم کسی این Wallpaper رو نداره؟؟! ( منظورم همون پل هست!!):D :blush:
e7h1j5.gif

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
anthelion خیلی خوش اومدی.

در مورد آپدیت با وجود اینکه گفته میشه در نسخه R1N035 صدای اسپیکر بلندتر شده، اما اگه شما در مکان های شلوغ مشکل شنیدن صدای زنگ رو دارید، مطمئنا این تفاوت اونقدر نخواهد بود که شما از میزان صدای پس آپدیت احساس رضایت بکنی.
توصیه من اینه که اگه غیر از این مورد مشکل دیگه ای ندارید فعلا چند روزی صبر کنید. البته این نکته رو هم بگم که ، من خودم به غیر از گوشی خودم گوشی چند نفر از دوستانم رو هم بدون مشکل آپدیت کردم، اما کار از محکم کاری عیب نمی کنه.

در مورد اون فرمایش فروشنده محترم جا داره تشکر بکنم. این فروشنده ها همیشه خودشون خیلی خوب ثابت می کنند که اسم شون کاملا مناسب انتخاب شده.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
در مورد اون فرمایش فروشنده محترم جا داره تشکر بکنم. این فروشنده ها همیشه خودشون خیلی خوب ثابت می کنند که اسم شون کاملا مناسب انتخاب شده.
دقيقا! من كه رفتم اين گوشي رو بگيرم فروشنده به من گفت بيا 5000 تومن بده يه برنامه توش بريزم تا 1 ساعت بدون توقف فيلم بگيره چون اينجوري 10 ثانيه بيشتر نميگيره!!!!!
منم كه ميدونستم قضيه چيه گفتم نميخوام! ولي گير داده بود اساسي. ولم نميكرد. ميگفت حالا خودت هرچقدر خواستي بده!
24.gif
22.gif

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
با سلام مجدد .

من همونیم که گوشیم وسط آپدیت خاموش شد و دیگه بالا نیومد و بعدا با فلش درستش کردم :cool:

بعد از فلش کردن گوشی ، ورژن firmware گوشی همون R1L002 شد امااااااااااااااااا :

کیفیت عکس دوربین در حد یه گوشی VGA شده البته یه کم بهتر :(

صدای اسپیکر به طور محسوسی کم شده :(

حالا من باید چیکار کنم ؟ مثلا با آپدیت حل میشه یا دوباره فلش کنم ؟

در ضمن کسی که گوشیمو فلش کرد ( توو طبقه زیر زمین علاءالدین ) و گفتن 10 - 12 سال توو کار تعمیر موبایله به من گفت : سریع گوشیتو رد کن بره :blink: چون توو گوشی های جدید SE یه مشکل سخت افزاری هست مخصوصا توو قسمت دوربینش که به مرور زمان خودشو نشون میده بعد یه اصطلاحاتی مربوط به دوربین گوشی رو گفت که من یادم رفته ، میگفت اشکالش توو این قسمتاست . می گفت حتی اگر 300000 تومن هم ردش کنی خیلی خیلی خوبه :eek:

هر کسی نظری داره بگه مخصوصا مدیر محترم و با اطلاع این فروم

elize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
در ضمن کسی که گوشیمو فلش کرد ( توو طبقه زیر زمین علاءالدین ) و گفتن 10 - 12 سال توو کار تعمیر موبایله به من گفت : سریع گوشیتو رد کن بره :blink: چون توو گوشی های جدید SE یه مشکل سخت افزاری هست مخصوصا توو قسمت دوربینش که به مرور زمان خودشو نشون میده بعد یه اصطلاحاتی مربوط به دوربین گوشی رو گفت که من یادم رفته ، میگفت اشکالش توو این قسمتاست . می گفت حتی اگر 300000 تومن هم ردش کنی خیلی خیلی خوبه :eek:

می گم گوشیت رو دقیقا چی زمانی خریدی و با چه فرم وری؟؟! :(
مرده شور این عتیقه رو ببرن اصلا که هر روز یه دمب خروس از یه جاش میزنه بیرون!

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
با سلام مجدد .

من همونیم که گوشیم وسط آپدیت خاموش شد و دیگه بالا نیومد و بعدا با فلش درستش کردم :cool:

بعد از فلش کردن گوشی ، ورژن firmware گوشی همون R1L002 شد امااااااااااااااااا :

کیفیت عکس دوربین در حد یه گوشی VGA شده البته یه کم بهتر :(

صدای اسپیکر به طور محسوسی کم شده :(

حالا من باید چیکار کنم ؟ مثلا با آپدیت حل میشه یا دوباره فلش کنم ؟

هر کسی نظری داره بگه مخصوصا مدیر محترم و با اطلاع این فروم

من اگر جاي شما بودم به حرف هيچكس گوش نميدادم و گوشي رو حفظ ميكردم شما يه بار با حوصله آپگريد كن درست ميشه .... تازه خوب اگه مشكلي نبود كه SE نميومد اينقدر سريع Firmware جديد رو بده بيرون در ثاني من فكر كنم اون تعمير كار يا فروشنده خواسته يه جوري ازت بقاپتش واسه همين اون پيشنهاد كذايي رو بهت داده :D

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از elize :
می گم گوشیت رو دقیقا چی زمانی خریدی و با چه فرم وری؟؟! :(
مرده شور این عتیقه رو ببرن اصلا که هر روز یه دمب خروس از یه جاش میزنه بیرون!

حدود 20 - 25 روز پیش با فیرم ویر R1L002 .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از calligrapher :
من اگر جاي شما بودم به حرف هيچكس گوش نميدادم و گوشي رو حفظ ميكردم شما يه بار با حوصله آپگريد كن درست ميشه .... تازه خوب اگه مشكلي نبود كه SE نميومد اينقدر سريع Firmware جديد رو بده بيرون در ثاني من فكر كنم اون تعمير كار يا فروشنده خواسته يه جوري ازت بقاپتش واسه همين اون پيشنهاد كذايي رو بهت داده :D

فکر نکنم . چون خودش فقط تعمیر کاره و گوشی نمی خره . در ضمن منظورش همه گوشی های جدید SE مثل K750i و W800 بود نه فقط مال من .

خودمم نمی تونم آپدیت کنم چون کامپیوترم مشکل داره . اگر کسی یا جایی رو سراغ دارید که این کار رو میکنه لطف کنید به من بگید ببرم آپدیتش کنم .

بالا