• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
فایل رو از این جا دریافت کنید. یه فایل با فرمت .zip و حجم 11.5 مگابایت. رمز باز کردن فایل هم همین نسخه firmware ـه.

محتویات فایل رو پس از باز کردن داخل پوشه software-data در X:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service قرار بدید.
سپس از طریق این لینک مراحل نصب رو آغاز کنید.

بازهم توصیه های ایمنی رو تکرار می کنم:

- شارژ باتری کامل باشه.
- روی سیستم J2RE نصب باشه.
- روی حافظه ی خود گوشی (و نه کارت حافظه) بیش از 20 مگ فضای خالی باشه.
- درایورهای USB از روی CD نصب نشده باشه. حتمن از درایور های خود سایت استفاده کنید.
K750_USB_Drivers.zip
D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver.zip

موفق باشید:)

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این در لنز دوربین چجوری باز و بسته میشه؟ خودش باز و بسته میشه یا باید دستی هلش داد؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
فایل رو از این جا دریافت کنید. یه فایل با فرمت .zip و حجم 11.5 مگابایت. رمز باز کردن فایل هم همین نسخه firmware ـه.

محتویات فایل رو پس از باز کردن داخل پوشه software-data در X:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service قرار بدید.
سپس از طریق این لینک مراحل نصب رو آغاز کنید.

بازهم توصیه های ایمنی رو تکرار می کنم:

- شارژ باتری کامل باشه.
- روی حافظه ی خود گوشی (و نه کارت حافظه) بیش از 20 مگ فضای خالی باشه.
- درایورهای USB از روی CD نصب نشده باشه. حتمن از درایور های خود سایت استفاده کنید.
K750_USB_Drivers.zip
D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver.zip

موفق باشید:)
xPlod جان
شما خودت ایمیل زدی به SE و گفتن سرور مشکل داره . با این کارمشکل برطرف نمیشه ، میشه ؟
چون ایراد اصلا در قسمت دانلود این فایل نیست .
این قضیه صحت داره که R1Q در راهه ؟!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
من به چند تا نکته رو متذکر شوم . اول از این آقا xplod می خواهم مارو هم تحویل بگیره
من به ای دی ایشون پی ام زدم ولی خب خدا بده جواب

اما یه سوال . این کا 700 هم این دنگ و فنگ هارو داره ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bhrzk :
سلام
من به چند تا نکته رو متذکر شوم . اول از این آقا xplod می خواهم مارو هم تحویل بگیره

سخت نگير استاد. xPlod همينجوريشم اونقدر توي اين تاپيك جواب تكراري داده كه فكر كنم شبها خواب 750 ميبينه!! حالا همين مونده بود كه به تك تكمون جواب خصوصي هم بده! يكمي انصاف داشته باشين...

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
درسته ، xPlod واقعا تو این تاپیک زحمت کشید . در واقع شاید ایراد از ماست که جور کمبود اطلاعاتمون رو به گردن xPlod انداختیم .. :blush: :wub: :rolleyes: :whistle:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نقل از PHA1 :
درسته ، xPlod واقعا تو این تاپیک زحمت کشید . در واقع شاید ایراد از ماست که جور کمبود اطلاعاتمون رو به گردن xPlod انداختیم .. :blush: :wub: :rolleyes: :whistle:

بله من قانع شدم . شرمنده
راستی قیمت کا 750 در بازار اصفهان امشب که من می خواستم کا 700 بگیرم 355 بود . گفتم شاید بدرد بخوره

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از webwiser :
این در لنز دوربین چجوری باز و بسته میشه؟ خودش باز و بسته میشه یا باید دستی هلش داد؟
سیستمش دستی ـه، ولی برخلاف 6680 که کل حرکت کاملا دستی و خشک ـه، یه مکانیزم Ending داره که در دو انتهای مسیر حرکت، عمل می کنه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از PHA1 :
xPlod جان
شما خودت ایمیل زدی به SE و گفتن سرور مشکل داره . با این کارمشکل برطرف نمیشه ، میشه ؟
چون ایراد اصلا در قسمت دانلود این فایل نیست .
این قضیه صحت داره که R1Q در راهه ؟!
کاملا حق با شماست، این موضوع هیچ ربطی به ایرادهای حین آپدیت نداره. این پست رو دیروز زدم:
به نقل از xPlod :
این پیشنهادم چندان ارتباطی به مشکل اخیر سرورهای SEUS نداره. از این جهت این موضوع رو گفتم چون بعضا دوستان اومدن گفتن که بعد از آپدیت زبون فارسی شون حذف شده و یا نمی تونم زبون فارسی داشته باشند.
تنها کاری که صورت میگیره اینه که این فایل ها داخل فولدر software-data در X:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service قرار داده بشه. هنگام آپدیت، نرم افزار SEUS محتویات این فولدر رو با آخرین نسخه f/w مطابقت میده و اگر فایل ها به روز بود دیگه اونا رو دانلود نمی کنه. وگرنه مابقی مراحل مثل حالت معمول ـه و بازهم گوشی باید به صورت آنلاین آپدیت بشه.
اما لطفا به این نکته توجه داشته باشید توی اون میل اشاره شده بود که یه ایراد موقت در چند تا از سرورهاشون وجود داشته. قضیه این قدرها هم بزرگ نیست. شما خودت نگاه کن ببین توی همین فروم خودمون چند نفر به خاطر ایراد سیستم SEUS گوشی شون مشکل پیدا کرده. در فروم های دیگه هم که ببینی حتمن تایید می کنی که میزان خرابی ها خیلی پایینه. ولی به هر نمیشه از کنار همین تعداد کم هم به سادگی گذشت.

در مورد اون نسخه ی R1Q هم من چیزی نشنیدم، ولی بعید می دونم به این زودی ها منتشر بشه. نسخه فعلی واقعا خوب عمل کرده و یه سری از مشکلات رو برطرف کرده و خودش هم فعلا مسئله ی خاصی نداره، برای همین لزومی برای انتشار نسخه جدیدتر احساس نمی شه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از bhrzk :
سلام

من معمولا PM هایی که اینجا برام میاد رو خیلی زود جواب میدم، اما به ندرت پیش میاد که به مسنجر یاهو سر بزنم، اوقاتی هم که آنلاین باشم تا جایی که بتونم جواب دوستان رو میدم، خیلی از بچه های اینجا هستند که بعضی اوقات یه سلام علیکی توی !Y با هم داریم.
من بازم چک کردم توی چند روز گذشته با ID شما PMی برام نیومده بود. به هر حال اگر کوتاهی ای از جانب من بوده شما به بزرگواری خودتون ببخشید. :)

در مورد اون سئوالتون هم بگم که K700 دوران این دنگ و فنگاش گذشت. اتفاقا یک سال قبل هم بازار آپدیت f/w ش داغ بود، ولی نه به اندازه ی K750. علت هم این بود که برای آپدیت K700 صاحبش مجبور بود یه کابل USB و یا یه DeskStand بخره که بین 25-50 تومن هزینه اش میشد. که خب به صرفه تر بود که یا با 10 تومن بده بیرون این کار رو براش بکنن و یا کلا موضوع رو بیخیال بشه. همه ی این به قول شما دنگ و فنگ ها به خاطر یه کابل USB ناقابله که همه مون رو این طوری سرگرم کرده :D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از gray_wolf :
سخت نگير استاد. xPlod همينجوريشم اونقدر توي اين تاپيك جواب تكراري داده كه فكر كنم شبها خواب 750 ميبينه!! حالا همين مونده بود كه به تك تكمون جواب خصوصي هم بده! يكمي انصاف داشته باشين...
به نقل از PHA1 :

شما دو بزرگوار هر دو لطف دارید. :)

راستش این چیزایی رو که من میگم رو خیلی از دوستان خودشون می دونند اما خب ظاهرا احساس وظیفه و حوصله زیادی باعث میشه که پست های من توی این تاپیک بیش از حد به چشم بیاد.

خب، فکر کنم امشب تو مصرف نوشابه خیلی زیاده روی کردیم. این جوری چیزی برای شبای دیگه نمی مونه.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من که می ترسم دوباره آپدیت کنم . اما با توجه به نکاتی که گفتید چند تا سوال دارم :
من به این نکته که " درایورهای USB از روی CD نصب نشده باشه. حتمن از درایور های خود سایت استفاده کنید " توجه نکرده بودم :

1 - یعنی باید علاوه بر درایور گوشی که به صورت دستی از Device Manager نصب کرده بودم ، Sony Ericsson File Manager رو هم پاک کنیم ؟

برنامه جاوایی که گفتید ( J2RE ) من jre-1_5_0_04-windows-i586-p رو با حجم 15.5 مگا بایت از همین فروم دانلود کردم و دارم :

2 - فرقی ندارن باهم یا همونی که گفتید باید نصب کنم ؟

گفتید آپدیت رو از اون لینکی که دادید و فکر کنم همون مرحله ایه که خود گوشی آپدیت میشه و 10 دقیقه وقت می بره شروع کنیم :

3 - برای شروع باید کابل رو وصل کنم و بازم گوشی رو خاموش کنم و با نگه داشتن دکمه C روشنش کنم بعدا خودش شروع به آپدیت میکنه ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
- یعنی باید علاوه بر درایور گوشی که به صورت دستی از Device Manager نصب کرده بودم ، Sony Ericsson File Manager رو هم پاک کنیم ؟
اگر از دایورهای CD استفاده کردید همه رو Uninstall کنید و دوباره با درایورهای معرفی شده نصب کنید.

- فرقی ندارن باهم یا همونی که گفتید باید نصب کنم ؟
نه، فرقی ندارن. همون کفایت می کنه.

3 - برای شروع باید کابل رو وصل کنم و بازم گوشی رو خاموش کنم و با نگه داشتن دکمه C روشنش کنم بعدا خودش شروع به آپدیت میکنه ؟
برای شروع فقط کافیه گوشی روشن باشه. بعد از یه دور چک کردن گوشی و هنگام آپدیت نهایی از تون می خواد که گوشی رو از کابل جدا کنید، خاموشش کنید، حین نگه داشتن دکمه C به کابل وصلش کنید. دکمه C رو تا شروع مراحل آپدیت فشرده نگه دارید. در این مرحله استثنائا گوشی روشن نمیشه.

eslamy2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
دیروز علائدین بودم و فقط یه جا پیدا کردم که فلاش اصلی k750 یعنی MXE-60 رو داشت . قیمت 25 بود که منم خریدم ..:) در کل چیزه بدی نیست و در جاهای با نور کم در کیفیت عکس تاثیر بسزایی داره ...
یه عیبی داره اینه که حالت فلاش را میتونید روی Auto یا off قرار دهید .. در حالت off که فلاش کاملا غیر فعال است و در حالت Auto با توجه به نور محیط فلاش میزند یعنی هیچ گزینه ای وجود نداره که مجیور کنی در هر شرایطی فلاش بزنه ... اینو برای این گفتم که مثلا بعضی جاها درسته که نور کافیه (مثلا توی اطاق با لوستر) ولی اگه فلاش هم بزنه بهتر میشه . که متاسفانه فلاش نمیزنه ....
یه مورد دیگه هم که گزینه red-eye reduction توی تنظیمات گوشی برای فلاش نبود البته توی راهنمای فلاش نوشته بود بستگی به نوع گوشی این تنظیمات را دارید که برای من فقط دو گزینه off و Auto مشاهده میشه و گزینه red-eye رو نداشتم ..:hmm:

میگما جریان این MXE-60 چیه؟

یکی میگه 38000 تومان دبی

یکی میگه 25000 تومان تهران

یاهو میگه 35$ یعنی 31500

هر جا دیگم تو سایتهای خارجی دیدم از 34 به بالا بود

حالا واقعا این فلشر جمهوری همون فلشر یاهو هست

از کی تا حالا قیمت سایتهای خارجی بیشتر ایران بوده:wacko:  

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از eslamy2005 :
میگما جریان این MXE-60 چیه؟

یکی میگه 38000 تومان دبی

یکی میگه 25000 تومان تهران

یاهو میگه 35$ یعنی 31500

هر جا دیگم تو سایتهای خارجی دیدم از 34 به بالا بود

حالا واقعا این فلشر جمهوری همون فلشر یاهو هست

از کی تا حالا قیمت سایتهای خارجی بیشتر ایران بوده:wacko:  
این MXE-60 اورجینال هستش . فلاش های دیگه با شماره های دیگه هم تو بازار دیدم که قیمتهای متفاوتی داشتند ولی این همونیه که توی سایت خود SE هم برای k750 در نظر گرفته شده .. پک کاملش هم به این شکله که تو لینک زیر میبینی :
http://www.mobile-review.com/forum2/showthread.php?t=30744

saraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حتما بايد ورژن J2RE همين باشه يا ورژنهاي پايينتر هم ميشود
اگه سؤال كمي نامربوطه ببخشيد

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از saraz :
حتما بايد ورژن J2RE همين باشه يا ورژنهاي پايينتر هم ميشود
اگه سؤال كمي نامربوطه ببخشيد
من خودم با نسخه ی 05_1.4.2 امتحان کردم و بدون مشکل کار کرد. در مورد نسخه های قبلی نظری ندارم اما بعید می دونم تا این حد وابسته به نسخه ی JRE باشه.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
ببینم زمان بالا آمدن دوربین چند ثانیست ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از tintin :
ببینم زمان بالا آمدن دوربین چند ثانیست ؟
از زمان باز کردن درب دوربین 3 ثانیه.
اگه درب دوربین باز باشه و از طریق منو، 2 ثانیه.
اینا زمان آماده به کار شدن ـه. وگرنه به محض بازکردن درب دوربین Interface دوربین ظاهر میشه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
کد:
Dear Sir, 

Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center.
We apologize for the inconvenience.
Sony Ericsson Update Service site is under construction and SEUS for K750 has been removed.
Please check back on wk41 on the support website.

بالا