Bhrzk
مدیر بازنشسته
آقا آخرین قیمت این صاحب زنده چنده ؟
دوست عزیز، شما دیروز هم این سئوال رو مطرح کردید که بلافاصله جواب داده شد. یه نگاهی به صفحه قبل بندازیدبه نقل از bhrzk :آقا آخرین قیمت این صاحب زنده چنده ؟
به نقل از xPlod :LH2005عزیز، خوشحالم که گوشیت بالاخره درست شد.
در مورد صحبت اون آقای تعمیرکار، این جوری که به نظر میاد ایشون یکی از مدیران ارشد بخش Development سونی اریکسون اند که به این سرعت به چنین اطلاعات محرمانه ای دست رسی دارن، برای همین من اونقدر سوادم نمی رسه تا بتونم در این مورد اظهارنظر کنم.
اما در مورد گوشی تون، این کاملا غیرعادی ـه که شما با فلش کردن گوشی تون به همون نسخه ای که قبلا روش بوده، کیفیت دوربین و بلندی صداش افت بکنه. به نظر من اول راه مطمئن گوشی تون رو آپدیت کنید و اگر بازم ایراد داشت ببرید برای گارانتی ش. اون آقای تعمیرکار هم با اون صحبتی که کرده عملن تمام مسئولیت ها رو از گردن خودش باز کرده و شما به هیچ وجه نمی تونید معترضش بشید.
xPlod جان مگه ميشه اينجوري؟ اونوقت چجوري بايد مراحل رو بريم؟ ميشه بيشتر توضيح بدي؟ من نگرانم يه وقت مشكلات بيشتر نشه... چون ديگه راهي براي برگشت نيست...به نقل از xPlod :دوستان اگه فکر می کنید لازمه، من Firmware نسخه R1N035 ی رو که خودم باهاش چند تا گوشی رو آپدیت کردم و علاوه بر سالم بودن، امکانات کامل فارسی داره رو اینجا آپلود کنم. فکر می کنم هم مشکل زبان برطرف میشه و هم این که دانلودش سریعتر از خود سایت SE خواهد بود.
به نقل از xPlod :دوستان اگه فکر می کنید لازمه، من Firmware نسخه R1N035 ی رو که خودم باهاش چند تا گوشی رو آپدیت کردم و علاوه بر سالم بودن، امکانات کامل فارسی داره رو اینجا آپلود کنم. فکر می کنم هم مشکل زبان برطرف میشه و هم این که دانلودش سریعتر از خود سایت SE خواهد بود.
چیز توپیهبه نقل از nevisande :مگه این k750 چیه که 700تا پست داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:
به نقل از bhrzk :آقایون اینکاره می گم کا 700 با کا 750 خیلی فرق داره ؟ :hmm:
فرقشون از زمین تا اسمونه!!به نقل از bhrzk :آقایون اینکاره می گم کا 700 با کا 750 خیلی فرق داره ؟ :hmm:
ببخشید که دوباره میپرسم!!:blush:به نقل از amir@ :بچه ها سلام
ببینم کسی این Wallpaper رو نداره؟؟! ( منظورم همون پل هست!!) :blush:
به نقل از xPlod :این پیشنهادم چندان ارتباطی به مشکل اخیر سرورهای SEUS نداره. از این جهت این موضوع رو گفتم چون بعضا دوستان اومدن گفتن که بعد از آپدیت زبون فارسی شون حذف شده و یا نمی تونم زبون فارسی داشته باشند.
تنها کاری که صورت میگیره اینه که این فایل ها داخل فولدر software-data در X:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service قرار داده بشه. هنگام آپدیت، نرم افزار SEUS محتویات این فولدر رو با آخرین نسخه f/w مطابقت میده و اگر فایل ها به روز بود دیگه اونا رو دانلود نمی کنه. وگرنه مابقی مراحل مثل حالت معمول ـه و بازهم گوشی باید به صورت آنلاین آپدیت بشه.
به نقل از xPlod :دوستان اگه فکر می کنید لازمه، من Firmware نسخه R1N035 ی رو که خودم باهاش چند تا گوشی رو آپدیت کردم و علاوه بر سالم بودن، امکانات کامل فارسی داره رو اینجا آپلود کنم. فکر می کنم هم مشکل زبان برطرف میشه و هم این که دانلودش سریعتر از خود سایت SE خواهد بود.
به نقل از amir@ :ببخشید که دوباره میپرسم!!:blush:
کسی عکس این پل رو نداره؟؟!:wacko: