• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
LH2005عزیز، خوشحالم که گوشیت بالاخره درست شد.
در مورد صحبت اون آقای تعمیرکار، این جوری که به نظر میاد ایشون یکی از مدیران ارشد بخش Development سونی اریکسون اند که به این سرعت به چنین اطلاعات محرمانه ای دست رسی دارن، برای همین من اونقدر سوادم نمی رسه تا بتونم در این مورد اظهارنظر کنم.

اما در مورد گوشی تون، این کاملا غیرعادی ـه که شما با فلش کردن گوشی تون به همون نسخه ای که قبلا روش بوده، کیفیت دوربین و بلندی صداش افت بکنه. به نظر من اول راه مطمئن گوشی تون رو آپدیت کنید و اگر بازم ایراد داشت ببرید برای گارانتی ش. اون آقای تعمیرکار هم با اون صحبتی که کرده عملن تمام مسئولیت ها رو از گردن خودش باز کرده و شما به هیچ وجه نمی تونید معترضش بشید.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از bhrzk :
آقا آخرین قیمت این صاحب زنده چنده ؟
دوست عزیز، شما دیروز هم این سئوال رو مطرح کردید که بلافاصله جواب داده شد. یه نگاهی به صفحه قبل بندازید :)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دیروز علائدین بودم و فقط یه جا پیدا کردم که فلاش اصلی k750 یعنی MXE-60 رو داشت . قیمت 25 بود که منم خریدم ..:) در کل چیزه بدی نیست و در جاهای با نور کم در کیفیت عکس تاثیر بسزایی داره ...
یه عیبی داره اینه که حالت فلاش را میتونید روی Auto یا off قرار دهید .. در حالت off که فلاش کاملا غیر فعال است و در حالت Auto با توجه به نور محیط فلاش میزند یعنی هیچ گزینه ای وجود نداره که مجیور کنی در هر شرایطی فلاش بزنه ... اینو برای این گفتم که مثلا بعضی جاها درسته که نور کافیه (مثلا توی اطاق با لوستر) ولی اگه فلاش هم بزنه بهتر میشه . که متاسفانه فلاش نمیزنه ....
یه مورد دیگه هم که گزینه red-eye reduction توی تنظیمات گوشی برای فلاش نبود البته توی راهنمای فلاش نوشته بود بستگی به نوع گوشی این تنظیمات را دارید که برای من فقط دو گزینه off و Auto مشاهده میشه و گزینه red-eye رو نداشتم ..:hmm:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شرمنده من گیج می زنم . چشمم این گوشی و گرفته قاطیه قاطیم . اما چرا اینقدر گرون مگه قرار نبود اروزن بشه ؟
من فکر خب آدم یه PDA بخره بهتر نیست ؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
LH2005عزیز، خوشحالم که گوشیت بالاخره درست شد.
در مورد صحبت اون آقای تعمیرکار، این جوری که به نظر میاد ایشون یکی از مدیران ارشد بخش Development سونی اریکسون اند که به این سرعت به چنین اطلاعات محرمانه ای دست رسی دارن، برای همین من اونقدر سوادم نمی رسه تا بتونم در این مورد اظهارنظر کنم.

اما در مورد گوشی تون، این کاملا غیرعادی ـه که شما با فلش کردن گوشی تون به همون نسخه ای که قبلا روش بوده، کیفیت دوربین و بلندی صداش افت بکنه. به نظر من اول راه مطمئن گوشی تون رو آپدیت کنید و اگر بازم ایراد داشت ببرید برای گارانتی ش. اون آقای تعمیرکار هم با اون صحبتی که کرده عملن تمام مسئولیت ها رو از گردن خودش باز کرده و شما به هیچ وجه نمی تونید معترضش بشید.

با تشکر از شما به خاطر جواب قانع کننده تون :rolleyes:

اینکه گفتید خواسته مسئولیت ها رو از سر خودش کم کنه کاملا منطقیه اما دلیل اینکه کمی به حرفاش اعتماد کردم این بود که هم 10 - 12 سال توو کار تعمیر گوشی بوده و هم اینکه منو یکی از آشنا ها بهش معرفی کرده بود اما خوب حرف شما کاملا منطقیه .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوستان اگه فکر می کنید لازمه، من Firmware نسخه R1N035 ی رو که خودم باهاش چند تا گوشی رو آپدیت کردم و علاوه بر سالم بودن، امکانات کامل فارسی داره رو اینجا آپلود کنم. فکر می کنم هم مشکل زبان برطرف میشه و هم این که دانلودش سریعتر از خود سایت SE خواهد بود.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
دوستان اگه فکر می کنید لازمه، من Firmware نسخه R1N035 ی رو که خودم باهاش چند تا گوشی رو آپدیت کردم و علاوه بر سالم بودن، امکانات کامل فارسی داره رو اینجا آپلود کنم. فکر می کنم هم مشکل زبان برطرف میشه و هم این که دانلودش سریعتر از خود سایت SE خواهد بود.
xPlod جان مگه ميشه اينجوري؟ اونوقت چجوري بايد مراحل رو بريم؟ ميشه بيشتر توضيح بدي؟ من نگرانم يه وقت مشكلات بيشتر نشه... چون ديگه راهي براي برگشت نيست...

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :

اگر امکانش هست میخواستم ازتون خواهش کنم گوشی منم آپدیتش کنید :blush: . هزینشم مهم نیست . اگر امکانش نیست ، یه جای قابل اعتماد که این کار رو میکنه رو معرفی کنید . ممنون میشم :happy:

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب xPlod اول از همه تشکر و سپاس از راهنمايی شما
در مورد آپلود کردن فرمور اخیر K750 هم ما که ناشی هستیم اما اگه امکانش هست بدون دردسر از اين جا به گوشی انتقال پيدا کنه فکر خوبیه. گر چه من ديروز تو سايت gsmarena ديدم مشکل آپگريد کردن گوشی يه مشکل جهانی است! :blink:

-----
لينک زير هم برای کسانی که مايل اند کيفيت عکس و فيلم بين دو رقيب بزرگ گوشی های دوربين دار را مقايسه کنند:
مقايسه عکس و فيلم در گوشی های "K750 و Sony Ericsson W800" با "Nokia N90"

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
این پیشنهادم چندان ارتباطی به مشکل اخیر سرورهای SEUS نداره. از این جهت این موضوع رو گفتم چون بعضا دوستان اومدن گفتن که بعد از آپدیت زبون فارسی شون حذف شده و یا نمی تونم زبون فارسی داشته باشند.
تنها کاری که صورت میگیره اینه که این فایل ها داخل فولدر software-data در X:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service قرار داده بشه. هنگام آپدیت، نرم افزار SEUS محتویات این فولدر رو با آخرین نسخه f/w مطابقت میده و اگر فایل ها به روز بود دیگه اونا رو دانلود نمی کنه. وگرنه مابقی مراحل مثل حالت معمول ـه و بازهم گوشی باید به صورت آنلاین آپدیت بشه.

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اين طوره که خيلی خوبه لااقل يه مرحله download هی تکرار نمی شه آخه من تا به الان حداقل 10 ساعت وقت برای آپگريد اين گوشی گذاشتم هر دفعه fail شده

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نقل از nevisande :
مگه این k750 چیه که 700تا پست داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:
چیز توپیه
ما که هر چی دویدیم بش نرسیدیم .
آقایون اینکاره می گم کا 700 با کا 750 خیلی فرق داره ؟ :hmm:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از bhrzk :
آقایون اینکاره می گم کا 700 با کا 750 خیلی فرق داره ؟ :hmm:
فرقشون از زمین تا اسمونه!!:D

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از amir@ :
بچه ها سلام
ببینم کسی این Wallpaper رو نداره؟؟! ( منظورم همون پل هست!!):D :blush:
e7h1j5.gif
ببخشید که دوباره میپرسم!!:blush:
کسی عکس این پل رو نداره؟؟!:wacko:

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
این پیشنهادم چندان ارتباطی به مشکل اخیر سرورهای SEUS نداره. از این جهت این موضوع رو گفتم چون بعضا دوستان اومدن گفتن که بعد از آپدیت زبون فارسی شون حذف شده و یا نمی تونم زبون فارسی داشته باشند.
تنها کاری که صورت میگیره اینه که این فایل ها داخل فولدر software-data در X:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service قرار داده بشه. هنگام آپدیت، نرم افزار SEUS محتویات این فولدر رو با آخرین نسخه f/w مطابقت میده و اگر فایل ها به روز بود دیگه اونا رو دانلود نمی کنه. وگرنه مابقی مراحل مثل حالت معمول ـه و بازهم گوشی باید به صورت آنلاین آپدیت بشه.

جناب xPlod در مورد اين کاری که پيشنهاد کرديد من به ذهنم رسيد که احتمالا بعد از اين که مشخص شود ورژن برنامه واقع در کامپيوتر با آخرين ورژن موجود يکی است فرض رو بر اين می ذاره که گوشی موبايل هم اکنون به روز است و کلا کار آپگريد رو در همين نقطه تمام کند!
شما امتحان کرديد که آيا از اين طريق گوشی آپگريد می شود يا خير؟

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :

آقا اگه این کارو بکنی که خیلی دمت گرمه.در ضمن این کار شدنیه ومن دو بار با همین روش این کارو کردم.اما حالا اگه شما آپلودش کنید با ای یکیم امتحان میکنم ببینم آخر فارسی میشه یا نه.:p

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از amir@ :
ببخشید که دوباره میپرسم!!:blush:
کسی عکس این پل رو نداره؟؟!:wacko:
K750_Br.jpg

بزرگترش رو هم بخوای هست، تعارف نکن :D

بالا