• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از elize :
برادر گیر میدیا! به شک افتادم که بالاخره این گوشی قاب اضافه داره یا نه؟ و اگه داره آیا الان توی ایران هست یا مثل کاورش نیومده هنوز و قیمتش چقدره.

قابش هست تو همون پاساژ علاالدين فكر كنم قيمتش 50000 بود ..... راستي پايه و كاور تو ماشينيش هم اومده كه اونم 30000 قيمتشه
من فكر كنم بعد از ماه رمضون قيمتها بياد پايين و لوازم جانبيش هم به تبع اون قطعا افول قيمت داره

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در مورد مموري استيك چي؟ قيمتش الان چنده (ترجيحا 512 مگ) و فرق Pro Duo با Duo چيه؟ كدومشون رو بگيرم؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از elize :
برادر گیر میدیا! به شک افتادم که بالاخره این گوشی قاب اضافه داره یا نه؟ و اگه داره آیا الان توی ایران هست یا مثل کاورش نیومده هنوز و قیمتش چقدره.

قاب اضافه که داره . هم اورجینال و هم غیر اورجینال که توو لینکی که جناب KASHANWEB دادن شاید دیده باشی . کاور هم که داره . اما خوب حالا کو تا بیاد ایران .

یه بنده خدایی بیاد قیمت مموری های این گوشی رو از 128 تا 512 مگا بایتشو بگه ، یه عمر دعاش میکنیم .

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نميدونم چرا سوالام يكي يكي يادم ميافته!
27.gif

بلوتوث چي و چه ماركي بگيرم؟ و قيمتش چنده؟ ميگن بلوتوث 12 هزار تومني هم هست. چيز خوبيه يا نه؟
اگه زود جواب بدين همين همين امروز ميرم ميگيرم. هم مموري هم بلوتوث...
18.gif

راستي، لطفا يه توضيحي هم در مورد فرق بين Memory Stick Duo با Pro Duo بدين ممنون ميشم.

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
آره جالب بود ..

راستی پشت گوشی سمت راست دوربین اون نیم دایره کارش چیه ؟ و چرا تو این قابها جاش خالیه ؟

اون نیمدایره محل اتصال آنتن تقویتیه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از gray_wolf :
من نميدونم چرا سوالام يكي يكي يادم ميافته!
27.gif

بلوتوث چي و چه ماركي بگيرم؟ و قيمتش چنده؟ ميگن بلوتوث 12 هزار تومني هم هست. چيز خوبيه يا نه؟
اگه زود جواب بدين همين همين امروز ميرم ميگيرم. هم مموري هم بلوتوث...
18.gif

راستي، لطفا يه توضيحي هم در مورد فرق بين Memory Stick Duo با Pro Duo بدين ممنون ميشم.
خب شما یه توضیح بده که منظورت از بلوتوث، مودمه یا هندزفری. به اولی که به علت داشتن کابل USB چندان نیازی نیست و در مورد دومی هم که بحث مفصله.
در مورد کارت های حافظه: MS Dou تا حداکثر 128MB موجوده اما MS Dou Pro علاوه بر پشتیبانی از سرعت بالاتر، فعلا تا 2GB تو بازار هست.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
خب شما یه توضیح بده که منظورت از بلوتوث، مودمه یا هندزفری. به اولی که به علت داشتن کابل USB چندان نیازی نیست و در مورد دومی هم که بحث مفصله.
در مورد کارت های حافظه: MS Dou تا حداکثر 128MB موجوده اما MS Dou Pro علاوه بر پشتیبانی از سرعت بالاتر، فعلا تا 2GB تو بازار هست.
مرسي xPlod جان
منظورم مودم بود. راستش درسته كه كابل هم همراه گوشي هست ولي من خوشم نمياد وقتي كابل رو وصل ميكنم گوشي شارژ بشه... مگه اينكه راهي براي شارژ نشدن اون باشه!

در مورد كارت حافظه هم 512 يا 256 رو در نظر دارم (پس با اين حساب بايد Duo Pro بگيرم). قيمت بازار الان چنده و چه ماركي بگيرم. تا اونجايي كه ميدونم 2 مارك بيشتر توي بازار نيست. يكي سونيه، دوميش هم الان يادم نيست...

با تشكر

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از gray_wolf :
مرسي xPlod جان
منظورم مودم بود. راستش درسته كه كابل هم همراه گوشي هست ولي من خوشم نمياد وقتي كابل رو وصل ميكنم گوشي شارژ بشه... مگه اينكه راهي براي شارژ نشدن اون باشه!

در مورد كارت حافظه هم 512 يا 256 رو در نظر دارم (پس با اين حساب بايد Duo Pro بگيرم). قيمت بازار الان چنده و چه ماركي بگيرم. تا اونجايي كه ميدونم 2 مارك بيشتر توي بازار نيست. يكي سونيه، دوميش هم الان يادم نيست...

با تشكر
خب متاسفانه SE به این مسئله توجه نکرده. چند مدل از گوشی های زیمنس رو دیدم که روی کابل USB شون یه کلید کوچیک داشت که با تغییر وضعیت اون میشد تعیین کرد که گوشی شارژ بشه یا نه.
به هر حال این نکته رو مد نظر داشته باشید که سرعت انتقال فایل از طریق BT Dongle ها فوق العاده پایینه و این مسئله وقتی خودش رو کاملا نشون می ده که شما برای انتقال یه آلبوم 60 مگی بخوای حدود نیم ساعت معطل بشی.

در مورد کارت حافظه اون یکی مدلی که یادتون نیومد SanDisk ـه که مقداری ارزون تر از Sony ـه و هیچ تفاوت کیفتی هم با هم ندارند. آخرین قیمتی هم که داشتم مربوط به کارت 512 مگی با مارک سونی بود: 65 تومن.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
خب متاسفانه SE به این مسئله توجه نکرده. چند مدل از گوشی های زیمنس رو دیدم که روی کابل USB شون یه کلید کوچیک داشت که با تغییر وضعیت اون میشد تعیین کرد که گوشی شارژ بشه یا نه.
به هر حال این نکته رو مد نظر داشته باشید که سرعت انتقال فایل از طریق BT Dongle ها فوق العاده پایینه و این مسئله وقتی خودش رو کاملا نشون می ده که شما برای انتقال یه آلبوم 60 مگی بخوای حدود نیم ساعت معطل بشی.

در مورد کارت حافظه اون یکی مدلی که یادتون نیومد SanDisk ـه که مقداری ارزون تر از Sony ـه و هیچ تفاوت کیفتی هم با هم ندارند. آخرین قیمتی هم که داشتم مربوط به کارت 512 مگی با مارک سونی بود: 65 تومن.
آهان بله SanDisk. فرصت شد همين امروز ميرم ميخرم...
دقيقا متوجه نشدم منظورتون از BT Dongle چي هست... اگه منظورتون بلوتوثه كه من شنيده بودم سرعتش از كابل يو اس بي سريعتره كه؟!
33.gif

يه چيز ديگه... اگه بخوام بلوتوث بگيرم چه ماركي بگيرم؟ اصلا فرقي هم ميكنه؟ و قيمت‌ها چجورين؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بین علما در مورد نسخه ی بلوتوث K750 اختلافه. یه سری اون رو 1.2 و یک سری هم 2.0 می دونن. من خودم توی White Paper ش که دیدم نوشته بود:
This phone is manufactured to meet Bluetooth Specification 2.0

پس شما اگه می خوای یدونه مودم بلوتوث (Bluetooth Dongle) بخری حتمن توجه کن از BT 2.0 پشتیبانی کنه. تفاوت سرعت شون کامل قابل توجهه. روی کاغذ شما می تونید در حد کابل USB ش سرعت داشته باشید اما در عمل خودم تست نکردم، برای همین نمی تونم بهتون بگم که سرعتش چه جوریه.
قیمت مدل های BT 1.1 بسته به بردشون بین 15 تا 25 ـه. مدل های BT 2.0 رو اطلاع ندارم.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
بین علما در مورد نسخه ی بلوتوث K750 اختلافه. یه سری اون رو 1.2 و یک سری هم 2.0 می دونن. من خودم توی White Paper ش که دیدم نوشته بود:
This phone is manufactured to meet Bluetooth Specification 2.0

پس شما اگه می خوای یدونه مودم بلوتوث (Bluetooth Dongle) بخری حتمن توجه کن از BT 2.0 پشتیبانی کنه. تفاوت سرعت شون کامل قابل توجهه. روی کاغذ شما می تونید در حد کابل USB ش سرعت داشته باشید اما در عمل خودم تست نکردم، برای همین نمی تونم بهتون بگم که سرعتش چه جوریه.
قیمت مدل های BT 1.1 بسته به بردشون بین 15 تا 25 ـه. مدل های BT 2.0 رو اطلاع ندارم.
از راهنماييت متشكرم. فكر كنم وقت بكنم همين امروز برم... اگه رفتم، نتيجه‌اش رو ميام ميگم...

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
آقا نسخه فریم وار گوشیم R1L002 هستش ( PA19 ) و ورژن دوربینش 4.4 می خواستم ببینم از این جدید تر هم اومده که برم سایتش گوشی رو اپگرید کنم یا نه ؟

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
یه سوال دیگه قیمت مموری 2 گیگ سونی پرو چنده ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mohandes_milad :
سلام
آقا نسخه فریم وار گوشیم R1L002 هستش ( PA19 ) و ورژن دوربینش 4.4 می خواستم ببینم از این جدید تر هم اومده که برم سایتش گوشی رو اپگرید کنم یا نه ؟
بله نسخه جدید تر هم اومده R1N035 می تونید upgrade کنید
در مورد مموری 2GB هم تا جایی که من دیدم و سوال کردم فقط تا 512 تو ایران هست

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
یه نکته در مورد آپدیت Firmware:
یه میل به SESC زدم و ازشون در مورد این مشکلاتی که این چند وقت اخیر دوستان با آپدیت دارن (مخصوصا اون مورد آپدیت به W800 )پرسیدم. خیلی سربسته جواب دادن که یه ایراد کوچیک (!) توی یکی از سرورهای SEUS هست که باعث بروز پاره ای از مشکلات میشه و قراره که در اسرع وقت مرتفع بشه.

این رو از اون جهت گفتم که دوستانی که نسخه Firmware گوشی شون خیلی قدیمی نیست یا اینکه مشکلی با گوشی شون ندارند فعلا بهتره یه مدت دست نگه دارن تا این مشکل نه چندان کوچیک برطرف بشه.

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از Sony Ericsson!! :
بله نسخه جدید تر هم اومده R1N035 می تونید upgrade کنید
در مورد مموری 2GB هم تا جایی که من دیدم و سوال کردم فقط تا 512 تو ایران هست
مزیت این نسخه جدید به قبلیش چیه ؟؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
مموري 1 گيگ سوني (اورجينال) 120000 تومن

من كه آپگريد كردم خداييش هم كيفيت عكس و فيلم بالا رفت هم آنتن دهي كه اين دومي خيلي بهم حال داد

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
کسی نیست به ما بگه قیمت مموری 256 سونی چنده ؟ :( :( :( :( :( :( :(

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز هم سلام
20.gif

بالاخره رفتم بازار علاالدين! رم 512 مگ SanDisk رو گرفتم 65000 تومن. Sony 75000 تومن بود...
در مورد بلوتوث هم سوال كردم كه هيچكس اطلاعي درمورد BT 2 نداشت! فقط يه مغازه پيدا كردم كه اونم قيمت نداد و گفت همه ورژن‌هاي 2.0 مشكل دارن و disconnect ميشن. "دارم ولي به شما نميفروشم!"
24.gif
!!!! حتي قيمت هم نداد! فكر كنم اصلا نداشت
27.gif

حالا سوالي كه من دارم اينه كه اگه از كابل خود گوشي استفاده بكنم، با توجه به اينكه شارژ هم ميشه، اشكالي براي باتري در درازمدت پيش نمياد؟
مرسي

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
gray_wolf
توجه شما رو به بخشی از سخنان استاد عطا جلب می کنم:
به نقل از ataasgari :
در باطري هاي معمولي اگر باطري نيمه شارژ به شارژر وصل شود باعث ايجاد حباب در باطري ميشود و اين حبابها هر بار مقداري از فضاي باطري را اشغال مي كنند و از شارژ كامل باطري جلوگيري مي كنند و بعد از مدتي باطري كاملا از بين مي رود به اين حالت Memory effect مي گويند ولي در گوشي هايي كه از باطري هاي Li-Polymer يا Li-ion استفاده ميكنند (يعني گوشي ها نوكيا 3310 به بعد و تمامي گوشي ها سوني اريكسون [و بالطبع K750]) را اگر نيمه شارژ به شارژر وصل كنيد مشكلي پيش نخواهد آمد و تنها چيزي كه در عمر اين باطري ها تاثير ميگذارد تخليه كامل باطري است.

و مفهوم این جمله آخر یه جور سهل ممتنع ـه. اول این که سعی کنید اجازه ندید گوشی شارژش اونقدر کم بشه که خاموش بشه. و دوم اینکه برای استفاده از تمامی ظرفیت باتری حداقل ماهی یکبار اونقدر ارزش کار بکشید تا به حداقل ظرفیت خودش برسه.

بالا