• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
برای شروع فقط کافیه گوشی روشن باشه. بعد از یه دور چک کردن گوشی و هنگام آپدیت نهایی از تون می خواد که گوشی رو از کابل جدا کنید، خاموشش کنید، حین نگه داشتن دکمه C به کابل وصلش کنید. دکمه C رو تا شروع مراحل آپدیت فشرده نگه دارید. در این مرحله استثنائا گوشی روشن نمیشه.

یعنی گوشی به صورت خاموش آپدیت میشه ؟ :blink: و تا زمانی که اون کادر آپدیت شروع به پر شدن نکرده ، باید دکمه C رو نگه دارم ؟ اگر این جوری باشه که گوشیم دفعه قبل اصلا مشکل نداشت چون من انتظار داشتم توو این مرحله هم روشن شه :( :wacko:

در ضمن بعضی ها گفتن قبل آپدیت باید SE PC Suite از روی CD نصب شده باشه ؟!

البته می بخشید اینقدر می پرسم چون نمی خوام دوباره 25000 تومن پول فلش کردن گوشی بدم :blush:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بله، گوشی به صورت خاموش آپدیت میشه. نصب PC Suite هم جزو ملزوماته.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
یک دنیا ممنون از جواب . اگه در دوربین باز بشه دکمه ی مخصوص عکس رو بزنی چند ثانیه ؟
( می دونی یکی ازم برای گرفتن عکسهای فوری از سوژه های جالب پرسیده ) کلا زمان وارد شدن که گفتین 2 ثانیه
گرفتن عکسش چقدر به اون 2 ثانیه اضافه میشه و مهمتر از اون چقدر طول میکشه عکس بگیره و حاضر بشه برای عکس
بعدی . ممنون میشم

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
یک دنیا ممنون از جواب . اگه در دوربین باز بشه دکمه ی مخصوص عکس رو بزنی چند ثانیه ؟
( می دونی یکی ازم برای گرفتن عکسهای فوری از سوژه های جالب پرسیده ) کلا زمان وارد شدن که گفتین 2 ثانیه
گرفتن عکسش چقدر به اون 2 ثانیه اضافه میشه و مهمتر از اون چقدر طول میکشه عکس بگیره و حاضر بشه برای عکس
بعدی . ممنون میشم

اگر ميخواي يه چيزي بگيري كه دوربينش با حال باشه من بهت توصيه ميكنم نوكيا N90 رو بگيري وگر نه دوربين اين 750 فقط يه چيز فانتزيه به هيچ وجه عكساي جالبي نداره مگر زير نور خورشيد يا با فلاش.
راستي اين فلاش الان چنده ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از calligrapher :
اگر ميخواي يه چيزي بگيري كه دوربينش با حال باشه من بهت توصيه ميكنم نوكيا N90 رو بگيري وگر نه دوربين اين 750 فقط يه چيز فانتزيه به هيچ وجه عكساي جالبي نداره مگر زير نور خورشيد .
كلا 750 فقط ظاهر زيبايي داره همين نه دوام داره نه استحكام .
چرا حرفهاي بي پايه و اساس ميزنين؟ و اگه ادعا ميكنين كه حرفهاتون درسته چرا مدرك و لينك نميذارين؟ دو صفحه پيش (يعني صفحه 48) anthelion لطف كردند و لينك مقايسه دوربين اين دو گوشي رو گذاشتند. البته N90 رو با W800 مقايسه كردن كه هيچ فرقي از نظر دوربين با 750 نداره...
من فكر ميكنم خودمون حتي فقط با نگاه كردن عكسها (و نخوندن مقاله مربوطه!!) و بدور از تعصبات آنچناني و گمراه كردن بقيه خيلي راحت ميتونيم برنده رو انتخاب بكنيم. مگه نه؟
23.gif

اينم لينك اون مطلب: http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs_sonyericsson_w800-review-46.php

اديت: يه مطلب رو هم خواستم اضافه بكنم كه طبق نوشته نويسنده مقاله، كيفيت فيلمبرداري N90 به مراتب بهتر از W800 (در نتيجه K750) بوده بطوريكه نويسنده فيلمهاي گرفته شده بوسيله W800 رو عملا غير قابل استفاده دونسته...
تمام عكسها و حتي فيلمهاي گرفته شده توسط هر دو گوشي قابل دانلود كردن هست... (من خودم فيلمها رو دانلود نكردم)

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
چرا حرفهاي بي پايه و اساس ميزنين؟ و اگه ادعا ميكنين كه حرفهاتون درسته چرا مدرك و لينك نميذارين؟ دو صفحه پيش (يعني صفحه 48) anthelion لطف كردند و لينك مقايسه دوربين اين دو گوشي رو گذاشتند. البته N90 رو با W800 مقايسه كردن كه هيچ فرقي از نظر دوربين با 750 نداره...
من فكر ميكنم خودمون حتي فقط با نگاه كردن عكسها (و نخوندن مقاله مربوطه!!) و بدور از تعصبات آنچناني و گمراه كردن بقيه خيلي راحت ميتونيم برنده رو انتخاب بكنيم. مگه نه؟
23.gif

اينم لينك اون مطلب: http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs_sonyericsson_w800-review-46.php

اديت: يه مطلب رو هم خواستم اضافه بكنم كه طبق نوشته نويسنده مقاله، كيفيت فيلمبرداري N90 به مراتب بهتر از W800 (در نتيجه K750) بوده بطوريكه نويسنده فيلمهاي گرفته شده بوسيله W800 رو عملا غير قابل استفاده دونسته...
تمام عكسها و حتي فيلمهاي گرفته شده توسط هر دو گوشي قابل دانلود كردن هست... (من خودم فيلمها رو دانلود نكردم)

پس خوب به كيفيت اين عكس نگاه كن ميفهمي فرق لنز كارل زايس آلمان رو با يه دوربين چيني :happy:
http://www.mobilmania.cz/Article/BigImgGSMNew.asp?path=%2FFiles%2FObrazky%2Fart18%2FZiveN90&file=%2F01.jpg

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از calligrapher :
پس خوب به كيفيت اين عكس نگاه كن ميفهمي فرق لنز كارل زايس آلمان رو با يه دوربين چيني :happy:
http://www.mobilmania.cz/Article/BigImgGSMNew.asp?path=%2FFiles%2FObrazky%2Fart18%2FZiveN90&file=%2F01.jpg

خب منظور؟ مقایسه بود این ؟
ولی به هر حال من منظور از این تحول عظیم رو در دنیای موبایل که نوکیا با تولید سری N خودش مدعی بود رو نفهمیدم . شاید منظور از این تحول استفاده از لنز کارل زایس آلمان! , گنده بودن , نداشتن ویبره!:wacko: زود خالی شدن باتری به طور افتضاح! و در کل تو پرفورمنس هم که تو یه تاپیک دیگه بود از 6630 هم پایینتره . حالا N91 رو بگی یه چیزی اونم فقط به خاطر 4 گیگ هاردش :happy:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
کسی عکسهای مقایسه ای بین n90 و k750 در محیطهای بسته رو نداره ؟ البته به غیر از gsmarena .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
خب منظور؟ مقایسه بود این ؟
ولی به هر حال من منظور از این تحول عظیم رو در دنیای موبایل که نوکیا با تولید سری N خودش مدعی بود رو نفهمیدم . شاید منظور از این تحول استفاده از لنز کارل زایس آلمان! , گنده بودن , نداشتن ویبره!:wacko: زود خالی شدن باتری به طور افتضاح! و در کل تو پرفورمنس هم که تو یه تاپیک دیگه بود از 6630 هم پایینتره . حالا N91 رو بگی یه چیزی اونم فقط به خاطر 4 گیگ هاردش :happy:
100% تایید میشه نمی دونم این N90 که این همه سروصدا براش راه انداختن که نمیدونم سرامد گوشی های نوکیاستو و نمیدونم سرشار از امکانات مولتی مدیا است و نمیدونم فلانه و فلان چی سر تر از K750 داره؟ قیمتش هم که دو برابره لابد چون میگن سیمبینه! ولی اخه cpu اون نصف قدرت 6630 هم نداره فقط گنده و بی خاصیته!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من کاری به کیفیت دوربین N90 ندارم . هرچند در محیط باز K750i کوچول موچول خودمون خیلی سرتر از N90 هستش:happy: توو همون مقایسه سایت gsmarena دقیقا به این نکته توجه شده . مثلا جاهایی که یه کم تاریکه یا سایست ، N90 بهتر عمل کرده اما در محیط روشن عکس های K750i کاملا واضحتر و قشنگتر از عکس های N90 هست .

اما در کل نوکیا موقع ساخت این گوشی یادش رفته بود که قراره این وسیله اسمش موبایل باشه نه هندی کم :D

نداشتن امکان مهمی به اسم ویبره در یه موبایل واقعا جای بحث داره :hmm:
به خاطر همین پول دادن برای این گوشی اشتباه محضه . اما بحث N91 جداست . اگر بیاد خودم جزو اولین کسانی هستم که میییگیییرمششش ;)

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان ، من به مشکلی برخورد کردم و اون اینکه باطری گوشیم پایدار نیست مثلا وقتی حدود 25 درصد از باطری باقی مونده بعد از چند دقیقه صحبت یا گوش دادن به موسیقی ، باطری گوشی فرضا به 10 درصد میرسه ولی چند دقیقه بعد که اونو چک میکنم می بینم که به 20 درصد رسیده ! این طبیعیه به نظر شما ؟
مورد بعدی اینکه من تابحال پیغام Fully Charged رو دریافت نکردم ( به غیر از دفعه اولی که گوشیو شارژ کردم ) . حتی اگه چند ساعت هم بعد از رسیدن به 100 درصد صبر کنم بازم این پیغام نمیاد .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از PHA1 :
دوستان ، من به مشکلی برخورد کردم و اون اینکه باطری گوشیم پایدار نیست مثلا وقتی حدود 25 درصد از باطری باقی مونده بعد از چند دقیقه صحبت یا گوش دادن به موسیقی ، باطری گوشی فرضا به 10 درصد میرسه ولی چند دقیقه بعد که اونو چک میکنم می بینم که به 20 درصد رسیده ! این طبیعیه به نظر شما ؟
مورد بعدی اینکه من تابحال پیغام Fully Charged رو دریافت نکردم ( به غیر از دفعه اولی که گوشیو شارژ کردم ) . حتی اگه چند ساعت هم بعد از رسیدن به 100 درصد صبر کنم بازم این پیغام نمیاد .

مال من اون مشکلی اولی که گفتید ( مشکل در نشون دادن میزان شارژ باطری ) رو ندارم اما منم ندیدم Fully Charged بده . شایدم یه لحظه کوچیک این پیغام رو بده و ما ندیده باشیم .

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نداشتن امکان مهمی به اسم ویبره در یه موبایل واقعا جای بحث داره :hmm:

به نظر من نداشتن ویبره اتفقا خیلی معقوله و به زودی به دیگران هم سرایت خواهد کرد. تا وقتی گوشی ها فقط برای مکالمه تلفنی بودند ویبره امکان خوبی بود ولی در موبایلهای امروزی که مجهز به دقیقترین ابزارهای ظریف الکترونیکی و تصویری هستند ویبره یه عامل مرگ محسوب میشه.

اگه دوربین دیجیتال شما ویبره داشته باشه و روزی کل تجهیزات ظریف و حساس اون رو از تو حسابی بلرزونه فکر نمیکنید به کیفیت دوربین لطمه وارد بشه.

من خودم از شجاعت نوکیا تو حذف ویبره برای بعضی مدلها خوشم میاد و کاملا با حذفشون موافقم.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از LH2005 :
مال من اون مشکلی اولی که گفتید ( مشکل در نشون دادن میزان شارژ باطری ) رو ندارم اما منم ندیدم Fully Charged بده . شایدم یه لحظه کوچیک این پیغام رو بده و ما ندیده باشیم .
من تازه متوجه شدم این پیغام فقط وقتی میاد که گوشی رو در حالت خاموش به شارژر بزنید . اما مشکل اول همچنان به قوت خودش باقیه .
یادم میاد قدیما یه بار استاد عطای لبخند نایکی یه قضیه ای رو مطرح کرد با این مضمون که باتری های لیتیوم یون مدتی طول میکشه ( چندین بار باید پر وخالی بشه ) تا به ظرفیت استانداردش برسه . آیا ممکنه این مشکل من هم به نو بودن باطری مربوط باشه ؟

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب xPlod من با استفاده از راهنمايی های شما و استفاده از فايل هايی که در سايت گذاشتيد کار آپگريد رو مجدد انجام دادم اما:
1- متاسفانه ديگه فايل های شما را به عنوان آخرين ورژن نمی شناسه! مثل اين که ورژن، اپسيلون تا تغيير کرده:hmm:
2- با کمال سماجت 4-5 بار سعی کردم تا دو فايل با نام های:
HL1_125953-HK-MR2-B_000000_0000_R1N035
و
HL1_125955-HK-MR2_000000_0000_R1N035
در دايرکتوری software-data دانلود شد
3- اما در آخرين بخش يعنی انتقال فايل به گوشی به اشکال خورد! سر 41% متوقف شد:(
مجدد که start over کردم پيغام داد گوشی شما آپديت است!!! اما بنده از رو نرفته و دوباره ادامه دادم :p
اين بار هم سر 41% متوقف شد!

الان در قسمت software info اطلاعات زير ديده می شه:
R1N035
prgcxc125955_HONG_KONG_CL R1N035

LCD SW verrsions
Main display
Current:0

Camera SW versions
Camera
Current:4.4

ITP SW version
CXC 125 932 R 1E

Customization
CDA 102338/8 R5A
cxc 125953 R1L002
HING_KONG

Content version
PA19

همون طور که ملاحظه می کنيد يک R1L002 در قسمت Customization ديده می شه!
اين يعنی گوشی من آپديت شده يا نه؟ و آيا باز هم سعی کنم کار رو ادامه بدم؟

ممنون از لطف و راهنمايی شما

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولين اشکال به سلامتی اين که دوربين کار نمی کنه :blink:

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال ديگه Recovery در چه حالتی بايد استفاده بشه؟ آيا استفاده از اون خطرناکه؟!!!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
anthelion
یه نگاهی به پست شماره 740 صفحه ی قبل بندازید.

در ضمن Recovery Mode خطری نداره و برای گوشی هایی که به هر نحو مشکل دارند استفاده میشه.

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام
من تازه عضو شدم ولی همه صفحات قبلی رو خوندم.یه سوال از Xplod خان داشتم.لطفا نصب و remove کردن USB device رو به طور کامل توضیح بدین.من هر کاری کردم نشد موقع update می گفت USb وصل نیست.
منو راهنمایی کنید.البته موضوع مال قبل ازموضوع پست شماره 740 هست.با تشکر

بالا