• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از anthelion :
اولين اشکال به سلامتی اين که دوربين کار نمی کنه :blink:
این بخاطره اینه که ورژن گوشی R1N035 هست ولی دوربین 4.4 و میگه باید دوربین به 4.5 ارتقا داده بشه . نگران نباش . اگه یه بار دیگه کامل آپدیت کنی دوربین برمیگرده .. البته همانطور که xplod گفت کاشکی صبر میکردی .

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره طاقت نياوردم و رفتم بلوتوث گرفتم! چيز خوبيه ورژن 1.2 هم هست. سرعتشم دقيق اندازه نگرفتم ولي يه چيزي حدوده 40 كيلوبايت در ثانيه است كه بدك نيست...
يه چيزي كه واقعا حال كردم توانايي كنترل از راه دور گوشي بوسيله بلوتوثه كه باهاش ميشه مديا پلير و بقيه چيزاي كامپيوتر رو كنترل كرد... براي من كه از اتاقم كابل كشيدم براي تلويزيون واقعا يه نعمت بزرگه كه اصلا فكرشم نمي‌كردم...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا میشه بگی بلوتوث چند گرفتی؟ ورژن 2 هم هست ؟ مدلش که گرفتی هم اگه بگب با قیمت ممنون میشم
راستی خوبه راضی هستی؟ disconect نمیده؟
ممنون

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
این بخاطره اینه که ورژن گوشی R1N035 هست ولی دوربین 4.4 و میگه باید دوربین به 4.5 ارتقا داده بشه . نگران نباش . اگه یه بار دیگه کامل آپدیت کنی دوربین برمیگرده .. البته همانطور که xplod گفت کاشکی صبر میکردی .

ممنون از راهنمايی (و دلداری) شما و جناب xPload.
من چند روزه مرتب post ها رو می خونم چطور اين يکی رو نديدم، عجيبه ! :blush:
ديگه وقتی کاری می خواد بشه می شه. تازه مثلا چند روز صبر کردم :D

ولی از سايت Sony Ericsson اصلا آدم انتظار چنين چيزی رو نداره. وقتی چنين مشکلی وجود داره تو قسمت مربوطه بايد اعلام کنه و اصلا در قسمت آپگريد يک "under construction" بزنه!!! :wacko:

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
مال من اون مشکلی اولی که گفتید ( مشکل در نشون دادن میزان شارژ باطری ) رو ندارم اما منم ندیدم Fully Charged بده . شایدم یه لحظه کوچیک این پیغام رو بده و ما ندیده باشیم .
موقع شارژ اگر گوشی خاموش باشه میبینید

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Xplode جان اون گوشي كه توي امضات هست چيه؟

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از webwiser :
به نظر من نداشتن ویبره اتفقا خیلی معقوله و به زودی به دیگران هم سرایت خواهد کرد. تا وقتی گوشی ها فقط برای مکالمه تلفنی بودند ویبره امکان خوبی بود ولی در موبایلهای امروزی که مجهز به دقیقترین ابزارهای ظریف الکترونیکی و تصویری هستند ویبره یه عامل مرگ محسوب میشه.

اگه دوربین دیجیتال شما ویبره داشته باشه و روزی کل تجهیزات ظریف و حساس اون رو از تو حسابی بلرزونه فکر نمیکنید به کیفیت دوربین لطمه وارد بشه.

من خودم از شجاعت نوکیا تو حذف ویبره برای بعضی مدلها خوشم میاد و کاملا با حذفشون موافقم.

نمی دونم اين حرف شما تا چه حد درسته اما مطمئنم نوکيا به اين علت ويبره رو از گوشی N90 حذف نکرده چون اگر چنين بود در مدل بعدی اين گوشی يعنی N91 ويبره قرار نمی داد!

يک نکته رو در نظر داشته باشيد، ما در هر حال داريم يک "گوشی موبايل" می خريم که ممکن است امکانات جانبی هم داشته باشه. در هر حال معقول به نظر نمی آد که امکانات جانبی باعث حذف امکانات اصلی و ضروری گوشی بشه. فرض کنيد در يک جلسه رسمی هستيد که صدای زنگ موبايل باعث مختل شدن جلسه می شه از طرفی شما هم منتظر يک تماس مهم هستيد به نظر شما نداشتن ويبره برای گوشی در اين حالت نقص به حساب نمی آد؟!

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
--------------------------------------------------------------------------------

سلام
می خواستم بپرسم قیمت هندزفری k750 چند هست

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
اقا میشه بگی بلوتوث چند گرفتی؟ ورژن 2 هم هست ؟ مدلش که گرفتی هم اگه بگب با قیمت ممنون میشم
راستی خوبه راضی هستی؟ disconect نمیده؟
ممنون
ببخشيد. تقصير من بود كه از همون اول ننوشتم :blush:
اول بگم كه من كل بازار علا الدين رو گشتم (تمام طبقات) و هيچكس كوچكترين اطلاعي از بلوتوث ورژن 2 نداشت!!! فقط همونطور كه توي پستهاي قبليم هم گفتم يه مغازه توي طبقه دوم يا سوم (يادم نيست) پيدا كردم كه گفت دارم ولي به شما نميدم!:blink: چون دائم disconnect ميده و خيلي مشكل داره! حتي قيمت هم نداد!
مدلي كه من خريدم XTREME هست كه ورژن 1.2 هستش و همونطور كه قبلا گفتم سرعتش حدود 40 كيلوبايت در ثانيه هست كه بنظر من قابل قبوله... (سرعتشو از روي خود گوشي موقع انتقال mp3 خوندم! ممكنه كاملا درست نباشه). تا اين لحظه هم هيچ مشكلي نداشتم (بزنين به تخته :rolleyes: ) و راضيم.
قيمتش هم 16000 تومن با 3 ماه گارانتي خود مغازه! درضمن از اولين مغازه علاالدين (سمت راست) خريدم. هموني كه هميشه قيمت موبالهارو زيرشون ميزنه!

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به بر و بچ
برای دانلود theme ،picture، sound های اورجینال گوشی های K750i و W800i میتونید به این سایت برین:rolleyes:

blue0o07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه عضو این فروم شدم.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه دوستان لطف کنن و جواب بدن:
اولیش اینه که گوشی من موقع فیلم برداری (تقریبا) هر 10min یه بار فیلم و قطع می کنه و اون قسمتو دیگه save نمی کنه.اما این فقط ماله وقتاییه که شارژ گوشی کمه (کمتر از 60 درصد) وقتی 85 به بالاست تا یه ساعتم باهاش فیلم برداری کردم.می خواستم بدونم این واقعا ربطی به شارژ داره یا مشکل از جای دیگه است؟
دومیش اینه که گوشی من روزی چند بار سیم کارت و غیر فعال می کنه (یعنی پیغام inactive SIM میده) من با گوشی های قبلیم این مشکلو نداشتم.(قبلنا 6600 و قبل از این k750 یه 7610 داشتم) البته من فقط یه هفتس که این گوشیو خریدم.(5 شنبه قبل)
مرسی

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از webwiser :
به نظر من نداشتن ویبره اتفقا خیلی معقوله و به زودی به دیگران هم سرایت خواهد کرد. تا وقتی گوشی ها فقط برای مکالمه تلفنی بودند ویبره امکان خوبی بود ولی در موبایلهای امروزی که مجهز به دقیقترین ابزارهای ظریف الکترونیکی و تصویری هستند ویبره یه عامل مرگ محسوب میشه.

اگه دوربین دیجیتال شما ویبره داشته باشه و روزی کل تجهیزات ظریف و حساس اون رو از تو حسابی بلرزونه فکر نمیکنید به کیفیت دوربین لطمه وارد بشه.

من خودم از شجاعت نوکیا تو حذف ویبره برای بعضی مدلها خوشم میاد و کاملا با حذفشون موافقم.

من به شما پیشنهادمیکنم که به جای N90 ، یه دوربین دیجیتالی 5 مگا پیکسلی بگیری :eek:

چون اینطور که من فهمیدم شما اصلا به گوشی موبایل نیازی نداری :lol: در ضمن حذف امکان ویبره از N90 شجاعت نبود ، بلکه امکانش به خاطر بزرگی گوشی نبود . نداشتن ویبره کجاش معقوله من یکی نمی دونم :blink:

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم اين حرف شما تا چه حد درسته اما مطمئنم نوکيا به اين علت ويبره رو از گوشی N90 حذف نکرده چون اگر چنين بود در مدل بعدی اين گوشی يعنی N91 ويبره قرار نمی داد!

حرفت کانلا منطقیه. ولی قبول کن ویبره برای دستگاههای ظریف چندان خوشایند نیست و ممکنه در دراز مدت صرمه بزنه.

blue0o07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از blue0o07 :
سلام من تازه عضو این فروم شدم.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه دوستان لطف کنن و جواب بدن:
اولیش اینه که گوشی من موقع فیلم برداری (تقریبا) هر 10min یه بار فیلم و قطع می کنه و اون قسمتو دیگه save نمی کنه.اما این فقط ماله وقتاییه که شارژ گوشی کمه (کمتر از 60 درصد) وقتی 85 به بالاست تا یه ساعتم باهاش فیلم برداری کردم.می خواستم بدونم این واقعا ربطی به شارژ داره یا مشکل از جای دیگه است؟
دومیش اینه که گوشی من روزی چند بار سیم کارت و غیر فعال می کنه (یعنی پیغام inactive SIM میده) من با گوشی های قبلیم این مشکلو نداشتم.(قبلنا 6600 و قبل از این k750 یه 7610 داشتم) البته من فقط یه هفتس که این گوشیو خریدم.(5 شنبه قبل)
مرسی

مرسی از پاسخ های جامع و سریع دوستان

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از webwiser :
حرفت کانلا منطقیه. ولی قبول کن ویبره برای دستگاههای ظریف چندان خوشایند نیست و ممکنه در دراز مدت صرمه بزنه.
درسته كه ممكنه ويبره براي دستگاههاي ظريف خوشايند نباشه ولي ويبره SE كلا مثل ويبره زيمنس نيست كه اگه رو ميز باشه ميزو تكون بده!:eek: ويبره 750 خيلي نرمه! من بعضي وقتها اگه توي جيب پيراهنم باشه اصلا متوجه ويبر كردنش نميشم...

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
xplodجان 1 هفته گذشته است یا نه

یعنی میتوانیم برنامه گوشی رو دانلود کنیم

saraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

در سايت IRShop قيمت K750i با گارانتي الرمس زده 347000 تومان قيمت درسته؟؟؟؟؟ اينجا

بالا