• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Heechestan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سانی بوی جان، من دیروز علاالدین، کل جمهوری و پایتخت رو گشتم این فلاش نبود که نبود.
پاسخ فروشندگان خوش تیپ جمهوری اینا بودند:

- این گوشیه خودش فلاش داره که ..
- حالا اینی که می خوای چی چی هس؟!
- فلاش نداشته بید ..
- اگه فلاش روش بذاری باطریه رو می خوره که ...
- هنوز به ایرون نیومده..
- ما فلاش ملاش در نوه کنیم ..
- بیس هزار بده گوشیتو فلش می کنیم !
...

خلاصه نشد.
کاش می گفتید فلاشو دقیقا از کدوم فروشگاه علاالدین گرفتید. ممنون.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه اقا این حرفا نیست که فلش موجوده تو علاالدین هم هست طبقه زیر زمین برو گیر میاد 25000 تومن

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
توو دفترچه SE k750i ، نوشته شده که مموری استیک باید با آرم Sony باشه اما مموری گوشی های
SanDisk ، no name هست :wacko: جریان چی چیه ؟ نه اینکه SanDisk بد باشه ، چون توو سایت های خارجی دیدم که اونم جزء مموری های فروشی هست و قیمتشم زیاد فرقی با Sony نمی کنه ( حدود 3 دلار ) اما این جریان مشکوکه .:hmm:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از daftarekhaterat :
آخه يكي از قيمت 305 تومن ميگه يكي از 360 تومن!
33.gif

اشتباه تایپی بوده . چون من همین الان زنگ زدم به دوتا از فروشگاه های علاءالدین ، قیمت بین 352000 - 347000 تومن بود . ( از نوع غیر چینی و گارانتی پارس همراه )

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
توو دفترچه SE k750i ، نوشته شده که مموری استیک باید با آرم Sony باشه اما مموری گوشی های
SanDisk ، no name هست :wacko: جریان چی چیه ؟ نه اینکه SanDisk بد باشه ، چون توو سایت های خارجی دیدم که اونم جزء مموری های فروشی هست و قیمتشم زیاد فرقی با Sony نمی کنه ( حدود 3 دلار ) اما این جریان مشکوکه .:hmm:
در اين مورد چيزي نميدونم ولي مال من كه گارانتي الرمسه مموري سوني داشت.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Heechestan :
سانی بوی جان، من دیروز علاالدین، کل جمهوری و پایتخت رو گشتم این فلاش نبود که نبود.
پاسخ فروشندگان خوش تیپ جمهوری اینا بودند:

- این گوشیه خودش فلاش داره که ..
- حالا اینی که می خوای چی چی هس؟!
- فلاش نداشته بید ..
- اگه فلاش روش بذاری باطریه رو می خوره که ...
- هنوز به ایرون نیومده..
- ما فلاش ملاش در نوه کنیم ..
- بیس هزار بده گوشیتو فلش می کنیم !
...

خلاصه نشد.
کاش می گفتید فلاشو دقیقا از کدوم فروشگاه علاالدین گرفتید. ممنون.
دقیقا به منم همین چیزارو میگفتن تا آخر فقط یه جا داشت اونم فقط 3 تا .. یادت باشه که MXE-60 باشه وگرنه فلاشهای دیگه هست با قیمت پایین تر ولی مخصوص k750 نیست .. من از پاساژ علائدین طبقه همکف پلاک 88 فروشگاه یوسفی گرفتم .... قیمت هم 25 - بیشتر از این ارزش نداره !
ولی 2 تا مشکل باهاش دارم .. همونطور که قبلا گفتم نمیشه فلاش رو از حالت Auto خارج کرد . یعنی اگه تشخیص بده فلاش میزنه و یه مشکل دیگه اینکه LED برای از بین بردم قرمزی چشم برای من روشن نمیشه ؟؟!!! حالا نمیدونم دلیلش چیه ؟!

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
دقیقا به منم همین چیزارو میگفتن تا آخر فقط یه جا داشت اونم فقط 3 تا .. یادت باشه که MXE-60 باشه وگرنه فلاشهای دیگه هست با قیمت پایین تر ولی مخصوص k750 نیست .. من از پاساژ علائدین طبقه همکف پلاک 88 فروشگاه یوسفی گرفتم .... قیمت هم 25 - بیشتر از این ارزش نداره !
ولی 2 تا مشکل باهاش دارم .. همونطور که قبلا گفتم نمیشه فلاش رو از حالت Auto خارج کرد . یعنی اگه تشخیص بده فلاش میزنه و یه مشکل دیگه اینکه LED برای از بین بردم قرمزی چشم برای من روشن نمیشه ؟؟!!! حالا نمیدونم دلیلش چیه ؟!
يعني وقتي با فلش عكس ميگيري قرمزي چشم ديده ميشه؟ اگه ديده نميشه پس داره كارشو درست انجام ميده. اون LED قرمز هم شايد مادون قرمز باشه...

Heechestan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
خیلی ممنون سانی بوی عزیز..
شاید اون فروشگاه رو من رد کرده ام. دوباره امتحان می کنم. مدل فلاش رو هم حواسم هست.

amir4390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خووووووب ...

فكر كنم اطلاعات فني كافي در اين تاپيك رد و بدل شده باشه ..حالا ديگه نوبت ساپورت(رد و بدل كردن) نرم افزاريه

يه تاپيك جديد راه انداختيم .. يه سري بزنيد نرم افزار معرفي كنيد و نرافرار دانلود كنيد و گپي بزنيد...

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=27725

به اميد ديدار

amir@

Registered User
لایک‌ها
2

blue0o07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
اشتباه تایپی بوده . چون من همین الان زنگ زدم به دوتا از فروشگاه های علاءالدین ، قیمت بین 352000 - 347000 تومن بود . ( از نوع غیر چینی و گارانتی پارس همراه )
نه اشتباه نبوده ن گفتم 305 تومن!! خودم قیمت کردم گفتم که طرف گفت no name بدون گارانتی بهت می دم 305 تومن. وقتی گفتمno name نمی خوام گفت حالا تو بیا باهات راه میام ارزونترم حساب می کنم!! من بدتر شک کردم گفتم لابد یه ریگی به کفشش هست بچه ساده گیر اورده :( می خواد بهش بندازه بی خیالش شدم!!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از karoon :
با سلام حالا که زحمت کشیدید لطفا اگر برای k700 هم user guide فارسی وجود دارد راهنمائی بفرمائید.
تشريف بيارين توي تايپيك k700i .
34.gif

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از blue0o07 :
نه اشتباه نبوده ن گفتم 305 تومن!! خودم قیمت کردم گفتم که طرف گفت no name بدون گارانتی بهت می دم 305 تومن. وقتی گفتمno name نمی خوام گفت حالا تو بیا باهات راه میام ارزونترم حساب می کنم!! من بدتر شک کردم گفتم لابد یه ریگی به کفشش هست بچه ساده گیر اورده :( می خواد بهش بندازه بی خیالش شدم!!

پس مطمئن باش یه ریگی به کفششون هست . شاید دست دوم باشه . مثلا یکی رفته خریده بعدا پشیمون شده اینا دارن گوشی رو که در حد نو هست رو ردش میکنن و شاید از اون بدتر یعنی تعمیری باشه. باور نمی کنی خودت زنگ بزن به یکی دوتا فروشگاه توو علاءالدین .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
یه چیزی که حرص آدمو د میاره اینه که وقتی میری از یه فروشگاه گوشی بگیری ( k750i ) می پرسی : چینیه یا no name ؟ فروشنده یه قیافه ای به خودش میگیره و میگه : نه چینی نیست خیالت راحت باشه !!!!! یعنی تا اینجا no name بهتر از چینی هست . حالا خدا می دونه موقعی که می خوای گوشیتو بفروشی چه بامبولایی واست سر هم نکنن . :hmm:

این حرف رو من حداقل از 7-8 تا فروشنده موبایل توو جمهوری شنیدم .

saraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ميخواستم بدونم تنها جايي كه اين گوشي رو با ضمانت الرمس ميفروشه مهانه يا جاي ديگه اي هم هست؟​

blue0o07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
یه چیزی که حرص آدمو د میاره اینه که وقتی میری از یه فروشگاه گوشی بگیری ( k750i ) می پرسی : چینیه یا no name ؟ فروشنده یه قیافه ای به خودش میگیره و میگه : نه چینی نیست خیالت راحت باشه !!!!! یعنی تا اینجا no name بهتر از چینی هست . حالا خدا می دونه موقعی که می خوای گوشیتو بفروشی چه بامبولایی واست سر هم نکنن . :hmm:

این حرف رو من حداقل از 7-8 تا فروشنده موبایل توو جمهوری شنیدم .

این بستگی به این داره که طرف خودش no name داشته باشه یا چینی!! من از هر جایی که no name داشت پرسیدم گفت مال هر جایی باشه بهتر از چینه!!! جاهایی هم که چینی داشتن گفتن بهتر ادم بدونه گوشیش کجا ساخته شده!! والا من که از کار این فروشنده ها سر در نیاوردم!!

بالا