• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من به یه مشکلی توی آپگرد برخوردم . توی مرحله آخر اونجایی که باید کابل رو کند و گوشی رو خاموش کرد و دگمه c رو نگه داشت و کابل رو وصل کرد بعدش هیچ عکس العملی نشون نمیده . چند بار هم امتحان کردم. browser رو هم عوض کردم . درایور ها رو هم از لینکی که xplod عزیز گذاشت نصب کرده بودم .pc suit , j2re رو هم نصب کرده بودم .حسابی کلافه شدم .دیگه عقلم به جایی قد نمیده.فردا هم باید گوشی رو بدم.اگه کسی بتونه به من کمک کنه من ممنون میشم.:(

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
ما همچنان در این نقطه سرگردانیم:wacko:

seus از دست من خسته شد بس که آپدیت کردم و نشد:wacko:
راستی ظرف این چند روز اخیر کسی آپدیت کرده یعنی ممکن که مشکل سایت باشه چون فایل های پوشه software-data هم تغییر کرده یه مقدار حجمش زیاد شده فایل هایی که xplod رو گذاشته رو دیگه قبول نمی کنه:cool:

a_rafiei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pojhan :
ما همچنان در این نقطه سرگردانیم:wacko:

seus از دست من خسته شد بس که آپدیت کردم و نشد:wacko:
راستی ظرف این چند روز اخیر کسی آپدیت کرده یعنی ممکن که مشکل سایت باشه چون فایل های پوشه software-data هم تغییر کرده یه مقدار حجمش زیاد شده فایل هایی که xplod رو گذاشته رو دیگه قبول نمی کنه:cool:

سلام.
اول بگذارید یه خبر خوب بدم بعد خودمو معرفی کنم. خبر خوبم اینه که من امروز صبح یعنی پنجشنبه 21 مهر تونستم این گوشی رو update بکنم (دیشب نمی شد). فکر کنم مشکل سایت برطرف شده.
اما درباره خودم. من مدتهاست در قسمت دوربینهای دیجیتانی یه سر و گوشی آب می دم( در قسمت آخرین عکسی که گرفتم) :happy: چند تا عکسی هم اونجا گذاشته بودم. به خاطر مشغله های کاری نتونستم زیاد فعالیت کنم. بعد از اینکه K750 رو تو سایت GSM ARENA دیدم، این بخش هم منو جذب خودش کرد و اگرچه خودم نتونستم هنوز گوشی رو بخرمش ولی به خواهرم (Anthelion) گفتم و اونم برای خودش خریدش. باید بگم که طراحی این گوشی در مرحله اول منو جذب خودش کرد بعد امکاناتی که داشت. حالا هر چی که هست، خوب یا بد منو تا الان از خودش راضی نگه داشته حتی از چیزیش که خوشم اومد قدرت دوربینش بود که تونست حتی با N90 که بعد از خودش اومد هم رقابت کنه و پیروز بیرون بیاد :cool: بگذریم از موارد خاصی که دوستان باهاش مشکل داشتن و دارن. البته این رو هم باید بگم که دوربین ها وقتی حرفه ای تر میشن تنظیماتشون هم بیشتر میشه و همیشه با یک کلیک کردن عکس خوبی رو نمی گیره، باید اول تنظیمش کرد و با تنظیماتش آشنا بود بعد یه عکس خوب گرفت.
ببخشید زیادی نوشتم. حرفام زیاده ولی موارد دیگه رو بعدا می نویسم.
از همه عزیزان بلاخص xplod هم تشکر می کنم چون چیزهای خوبی رو اینجا تونستم یاد بگیرم.
برای همه آروزی موفقیت و شادی رو دارم .

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از a_rafiei :
سلام.
اول بگذارید یه خبر خوب بدم بعد خودمو معرفی کنم. خبر خوبم اینه که من امروز صبح یعنی پنجشنبه 21 مهر تونستم این گوشی رو update بکنم (دیشب نمی شد). فکر کنم مشکل سایت برطرف شده.
اما درباره خودم. من مدتهاست در قسمت دوربینهای دیجیتانی یه سر و گوشی آب می دم( در قسمت آخرین عکسی که گرفتم) :happy: چند تا عکسی هم اونجا گذاشته بودم. به خاطر مشغله های کاری نتونستم زیاد فعالیت کنم. بعد از اینکه K750 رو تو سایت GSM ARENA دیدم، این بخش هم منو جذب خودش کرد و اگرچه خودم نتونستم هنوز گوشی رو بخرمش ولی به خواهرم (Anthelion) گفتم و اونم برای خودش خریدش. باید بگم که طراحی این گوشی در مرحله اول منو جذب خودش کرد بعد امکاناتی که داشت. حالا هر چی که هست، خوب یا بد منو تا الان از خودش راضی نگه داشته حتی از چیزیش که خوشم اومد قدرت دوربینش بود که تونست حتی با N90 که بعد از خودش اومد هم رقابت کنه و پیروز بیرون بیاد :cool: بگذریم از موارد خاصی که دوستان باهاش مشکل داشتن و دارن. البته این رو هم باید بگم که دوربین ها وقتی حرفه ای تر میشن تنظیماتشون هم بیشتر میشه و همیشه با یک کلیک کردن عکس خوبی رو نمی گیره، باید اول تنظیمش کرد و با تنظیماتش آشنا بود بعد یه عکس خوب گرفت.
ببخشید زیادی نوشتم. حرفام زیاده ولی موارد دیگه رو بعدا می نویسم.
از همه عزیزان بلاخص xplod هم تشکر می کنم چون چیزهای خوبی رو اینجا تونستم یاد بگیرم.
برای همه آروزی موفقیت و شادی رو دارم .

ای ول خوش بحالت ولی من هنوز مشکل دارم الان دوباره باز انجام دادم باز همونجا گیر کرد مثل اینکه SEUS با ما چپ افتاده.:(

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pojhan :
سلام من به یه مشکلی توی آپگرد برخوردم . توی مرحله آخر اونجایی که باید کابل رو کند و گوشی رو خاموش کرد و دگمه c رو نگه داشت و کابل رو وصل کرد بعدش هیچ عکس العملی نشون نمیده . چند بار هم امتحان کردم. browser رو هم عوض کردم . درایور ها رو هم از لینکی که xplod عزیز گذاشت نصب کرده بودم .pc suit , j2re رو هم نصب کرده بودم .حسابی کلافه شدم .دیگه عقلم به جایی قد نمیده.فردا هم باید گوشی رو بدم.اگه کسی بتونه به من کمک کنه من ممنون میشم.:(

دوست عزيز دکمه c رو باید انقدر نگه داشت که نوار progress شروع به تغيير کنه و 1% رو نشون بده. گرچه نوشته 15 ثانيه طول می کشه اما زمانش خيلی بيشتر از اين ها است. تا زمانی که 1% نشون داده بشه دکمه C رو نگه دارید.

اما خبر ديگه اين که گوشی من همون طور که برادرم گفت آپديت شد و مشکل دوربين که کار نمی کرد برطرف شد :rolleyes: :lol: ;)

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من امروز رفته بودم پایتخت، کا 750 نقره ای و خیلی شیک آمده بود. از نظر زیبایی کاملا با سیاه رقابت می کنه. قیمت در پایتخت 365 (قیمت سیاه 360) با گارانتی لایف تایم. فروشنده می گفت الرمس دیگه فقط نوکیا رو گارانتی می کنه.

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال هم راجع به میکروفن داشتم.

این میکروفن ها چقدر قوی هست ؟ یعنی کیفیت ضبط صدا چجوریه؟ می شه سر کلاس صحبتهای استاد رو ضبط کرد؟

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از webwiser :
یه سوال هم راجع به میکروفن داشتم.

این میکروفن ها چقدر قوی هست ؟ یعنی کیفیت ضبط صدا چجوریه؟ می شه سر کلاس صحبتهای استاد رو ضبط کرد؟
من همین کارو میکنم بلندی صداش بد نیست مخصوصا اگه بری ردیف اول بشینی .فقط باید مواظب باشی استاده نفهمه داری حرفاشو ضبط میکنی.:p

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
بابا اي ول اين آخرشه
39.gif

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ghizh :
من همین کارو میکنم بلندی صداش بد نیست مخصوصا اگه بری ردیف اول بشینی .فقط باید مواظب باشی استاده نفهمه داری حرفاشو ضبط میکنی.:p

ممنون . ولی می شه بیشتر توضیح بدی، اگه توی جیبت باشه مشکلی نیست؟ کیفیت صداش رو می تونی تشریح کنی؟

از لحاظ استاد هم مشکلی نیست، طرف خودش End دودره است !

blue0o07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از webwiser :
ممنون . ولی می شه بیشتر توضیح بدی، اگه توی جیبت باشه مشکلی نیست؟ کیفیت صداش رو می تونی تشریح کنی؟

از لحاظ استاد هم مشکلی نیست، طرف خودش End دودره است !

من امتحان کردم. خیلی خوبه یعنی میخواسم حال یکی رو بگیرم صداشو ضبط کردم به عنوان مدرک!! :blink: توی جیبم بود کیفیت مث اینه :blink: من که خیلی باهاش حال کردم! ولی باید سعی کنی خیلی تو جیبت تکون نخوره چون اون وقت وسطاش صدای خش خش میاد;)

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ادعای فروشنده در باره الرمس چی ، اون درسته؟

شما رنگ سیاه رو برای این گوشی ترجیح می دید یا نقره ای رو ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سياه يه چيز ديگه‌ست. باكلاس تره!

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از anthelion :
دوست عزيز دکمه c رو باید انقدر نگه داشت که نوار progress شروع به تغيير کنه و 1% رو نشون بده. گرچه نوشته 15 ثانيه طول می کشه اما زمانش خيلی بيشتر از اين ها است. تا زمانی که 1% نشون داده بشه دکمه C رو نگه دارید.

اما خبر ديگه اين که گوشی من همون طور که برادرم گفت آپديت شد و مشکل دوربين که کار نمی کرد برطرف شد :rolleyes: :lol: ;)

مثلا چقدر باید نگه داریم من تا 2 دقیقه هم نگه داشتم ولی خبری نشد.:eh:

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیز جالب این گوشی که من قراره آپدیت کنم به اصطلاح noname هستش من قاب پشت گوشی رو باز کردم با کمال تعجب دیدم در قسمت بالای لیبل گوشی که به شکل معمول به راحتی قابل رِِویت نیست اینو نوشته بود َApproved By iDA For Use in Singapore:blink:​

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
من همه چيز k750 رو فهميدم به جز memory stick duo که چجوری تويه گوشی قرار ميگيره و طرزه استفاده از اون چجوريه
چون من با توجه به دفترچه راهنما نتونستم اونو توي گوشی قرار بدم

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pojhan :
مثلا چقدر باید نگه داریم من تا 2 دقیقه هم نگه داشتم ولی خبری نشد.:eh:

والا چه عرض کنم؟! :(
زمان نگرفتم چقدر طول می کشه ولی فکر کنم 2 دقيقه ای بايد جواب بده. فقط يادمه گاهی زمانی که نااميد می شديم از جواب گرفتن چند ثانيه بعد راه می افتاد:wacko:
حالا اگه واقعا راهی نداريد تا 5 دقيقه هم نگه دارید:blink:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از karoon :
با سلام حالا که زحمت کشیدید لطفا اگر برای k700 هم user guide فارسی وجود دارد راهنمائی بفرمائید.
ببخشید که وسط تاپیک k750 دارم این رو می گم ولی یکی لطف کنه کسی user guide فارسی برای k500 رو لینکش رو بذاره.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از webwiser :
سلام

من امروز رفته بودم پایتخت، کا 750 نقره ای و خیلی شیک آمده بود. از نظر زیبایی کاملا با سیاه رقابت می کنه. قیمت در پایتخت 365 (قیمت سیاه 360) با گارانتی لایف تایم. فروشنده می گفت الرمس دیگه فقط نوکیا رو گارانتی می کنه.

یعنی دیگه گارانتی الرمس توو بازار پیدا نمیشه . نکنه واقعا یه ریگی به کفش این گوشیه ( حالا از نوع چینی یا غیر چینی ) هستش که شرکت گارانتی ترجیح داده واسه اینکه اعتبارش از بین نره بیخیال گارانتی کردنش شده :eek: :blink:

چه دیدگاه منفیه خفنی :wacko:

بالا