سلام.
اول بگذارید یه خبر خوب بدم بعد خودمو معرفی کنم. خبر خوبم اینه که من امروز صبح یعنی پنجشنبه 21 مهر تونستم این گوشی رو update بکنم (دیشب نمی شد). فکر کنم مشکل سایت برطرف شده.
اما درباره خودم. من مدتهاست در قسمت دوربینهای دیجیتانی یه سر و گوشی آب می دم( در قسمت آخرین عکسی که گرفتم) :happy: چند تا عکسی هم اونجا گذاشته بودم. به خاطر مشغله های کاری نتونستم زیاد فعالیت کنم. بعد از اینکه K750 رو تو سایت GSM ARENA دیدم، این بخش هم منو جذب خودش کرد و اگرچه خودم نتونستم هنوز گوشی رو بخرمش ولی به خواهرم (Anthelion) گفتم و اونم برای خودش خریدش. باید بگم که طراحی این گوشی در مرحله اول منو جذب خودش کرد بعد امکاناتی که داشت. حالا هر چی که هست، خوب یا بد منو تا الان از خودش راضی نگه داشته حتی از چیزیش که خوشم اومد قدرت دوربینش بود که تونست حتی با N90 که بعد از خودش اومد هم رقابت کنه و پیروز بیرون بیاد
بگذریم از موارد خاصی که دوستان باهاش مشکل داشتن و دارن. البته این رو هم باید بگم که دوربین ها وقتی حرفه ای تر میشن تنظیماتشون هم بیشتر میشه و همیشه با یک کلیک کردن عکس خوبی رو نمی گیره، باید اول تنظیمش کرد و با تنظیماتش آشنا بود بعد یه عکس خوب گرفت.
ببخشید زیادی نوشتم. حرفام زیاده ولی موارد دیگه رو بعدا می نویسم.
از همه عزیزان بلاخص xplod هم تشکر می کنم چون چیزهای خوبی رو اینجا تونستم یاد بگیرم.
برای همه آروزی موفقیت و شادی رو دارم .