• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از pojhan :
یه چیز جالب این گوشی که من قراره آپدیت کنم به اصطلاح noname هستش من قاب پشت گوشی رو باز کردم با کمال تعجب دیدم در قسمت بالای لیبل گوشی که به شکل معمول به راحتی قابل رِِویت نیست اینو نوشته بود َApproved By iDA For Use in Singapore:blink:​

thanx to God :)

بالاخره این گوشی ما هم یه صاحابی پیدا کرد .

حالا این جمله دقیقا یعنی چی ؟ منظورم اینه که یعنی چی که این گوشی واسه استفاده در

سنگاپوره ؟

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام و تشکر به خاطر اينکه ما رو هم تحويل گرفتيد :(
مثل اينکه کسی علاقه نداره به سؤالت ساده و بيخود من جواب بده :(

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
آقایون مثل اینکه سایت sonyericsson هنوز مشکل داره گوشیم update نشد ومن
هم مشکلاتی که دوستان دیگه داشتند رو دارم مثل کار نکردن دوربین و نداشتن زبان فارسی
کسی نمیدونه کی سایت sonyericsson درشت میشه؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از adameh_bahal :
با سلام
من همه چيز k750 رو فهميدم به جز memory stick duo که چجوری تويه گوشی قرار ميگيره و طرزه استفاده از اون چجوريه
چون من با توجه به دفترچه راهنما نتونستم اونو توي گوشی قرار بدم

من کوچیکتم :blush: این عکس رو نگاه کن . این دریچه ای که روش نوشته Memory Stick Due رو باز می کنن و مموری میره تووش . وقتی کابل USB رو به گوشی و کامپیوتر وصل میکنی دسترسی به فایل های موجود روی مموری رو پیدا میکنی . می توونی تووش MP3 بریزی یا تم و برنامه های گوشی و ... :

فایل های ضمیمه

• 20.jpg
    20.jpg
    80.6 KB · نمایش ها: 14

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از anthelion :
والا چه عرض کنم؟! :(
زمان نگرفتم چقدر طول می کشه ولی فکر کنم 2 دقيقه ای بايد جواب بده. فقط يادمه گاهی زمانی که نااميد می شديم از جواب گرفتن چند ثانيه بعد راه می افتاد:wacko:
حالا اگه واقعا راهی نداريد تا 5 دقيقه هم نگه دارید:blink:

بابا من انگشتم شکست پس این چرا راه نمیفته؟:wacko:​

a_rafiei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pojhan :
بابا من انگشتم شکست پس این چرا راه نمیفته؟:wacko:​

یه چیز دیگه رو هم امتحان کن. وقتی دیدی عمل نکرد، کابل رو در بیار باتری رو هم در بیار حدود 15 - 20 ثانیه صبر کن بعد باتری رو جا بزن، کلید C رو نگه دار و بعد کابل رو وصل کن (این کار رو همون موقعی که نوار درصدش جلو نمیره انجام بده و اون صفحه رو نبند) ببین عملیات Update رو شروع میکنه یا نه فقط تاکید می کنم اون صفحه رو نبندی ها :happy:
موفق باشی ;)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از a_rafiei :
یه چیز دیگه رو هم امتحان کن. وقتی دیدی عمل نکرد، کابل رو در بیار باتری رو هم در بیار حدود 15 - 20 ثانیه صبر کن بعد باتری رو جا بزن، کلید C رو نگه دار و بعد کابل رو وصل کن (این کار رو همون موقعی که نوار درصدش جلو نمیره انجام بده و اون صفحه رو نبند) ببین عملیات Update رو شروع میکنه یا نه فقط تاکید می کنم اون صفحه رو نبندی ها :happy:
موفق باشی ;)

نمیشه :cool: چون اگر باطری رو در بیاره سایت eror میده که Device به کابل وصل نیست و آپدیت رو تمام میکنه . بعدش مجبور میشه تمام مراحل رو از اول انجام بده .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
کسی برنامه ای برای این گوشی میشناسه که بشه باهاش فیلمبرداری نا محدود کرد ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
کسی برنامه ای برای این گوشی میشناسه که بشه باهاش فیلمبرداری نا محدود کرد ؟
مگه همين الان محدوديتي داره؟ من بيشتر از 3 دقيقه تستش نكردم...

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان کسی اینو تو بازار ندیده ؟ :)

mf-k750-adpt.JPG

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
دوستان کسی اینو تو بازار ندیده ؟ :)

mf-k750-adpt.JPG
من نديدم ولي ساختنش كه كاري نداره... فقط يه هندزفري SE ميخواد كه داغونش بكني و سرش از اين تبديله بزني. حالا براي چي ميخواي اينو؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
اوه . نویز بوجود اومده رو چیکار میکنی ؟
میخوام ازین هدفن قابلمه ای ها بزنم !

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
اوه . نویز بوجود اومده رو چیکار میکنی ؟
میخوام ازین هدفن قابلمه ای ها بزنم !
بعيد ميدونم نويزش اونقدر بالا باشه كه بشه با هدفون تشخيص داد. تازه درسته كه پخش اين گوشي خوبه ولي در حد حرفه‌اي كه نيست... تازه فكر ميكنم اگه از جنس خوب استفاده بكني نويز كمتري هم بده...

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از gray_wolf :

آخه مال من تا 10 ثانیه بیشتر نتونست

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
گوشي شما چه ورژنيه؟ مال من R1L002 هستش كه همونطور كه گفتم تا 3 دقيقه رو كه فيلم گرفتم مشكلي نداشت... بيشتر از اونو فعلا سعادت نبوده!
21.gif

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از gray_wolf :

blue0o07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
گوشي شما چه ورژنيه؟ مال من R1L002 هستش كه همونطور كه گفتم تا 3 دقيقه رو كه فيلم گرفتم مشكلي نداشت... بيشتر از اونو فعلا سعادت نبوده!
21.gif

من قبلن هم گفتم با فیلم برداری مشکل داره!! من انواع واقسام راه ها رو امتحان کردم!! دیروز شارژش کردم(%100) تا 1 ساعت کامل فیلمبرداری کرد!! شاید بیشتر هم فیلمبرداری می کرد ولی من از خیرش گذشتم! اما وقتی شارژش کمه بیشتر از 10min فیلمبرداری نکرد همون 10min رو هم save نکرد و از قسمت camera اومد بیرون!! ولی با عقل جور در نمیاد آخه شارژ چه ربطی داره به فیلمبرداری؟؟؟؟ :blink:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
من گوشي يه نفر رو همين ديشب با استفاده از سايت سوني اريكسون و با انتخاب كشور اسرائيل آپديت كردم
خوشبختانه با موفقيت انجام شد و زبان فارسي هم هنوز روي گوشي فعال است .

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
من هنوز موفق به آپدیت نشدم میخوام بدونم چطوری میتونم مطمعن شم که درایور D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver نصب شده چون من مطمعن نیستم که این درایور درست نصب شده باشه ولی مطمعن هستم که 750 _USB_Drivers نصب هستش. در ضمن تو دیوایسمننجر تو قسمت usb ها وقتی دستگاه وصلهsony ericsson 750 و تو قسمت مدمها 2 تا مدم مجازی با نام usb wmc اضافه میشه.​

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از blue0o07 :
من قبلن هم گفتم با فیلم برداری مشکل داره!! من انواع واقسام راه ها رو امتحان کردم!! دیروز شارژش کردم(%100) تا 1 ساعت کامل فیلمبرداری کرد!! شاید بیشتر هم فیلمبرداری می کرد ولی من از خیرش گذشتم! اما وقتی شارژش کمه بیشتر از 10min فیلمبرداری نکرد همون 10min رو هم save نکرد و از قسمت camera اومد بیرون!! ولی با عقل جور در نمیاد آخه شارژ چه ربطی داره به فیلمبرداری؟؟؟؟ :blink:
من همين الان چك كردم گوشيم 19% باطري داره. گذاشتم همينجوري فيلم بگيره ببينم چي ميشه. خبرشو بهتون ميدم... :)

بالا