• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از gray_wolf :
قضيه اينا چيه؟ چجوري رنگ LED كيبوردو عوض كرده؟
یارو گوشیو باز کرده و خودش یه تلق رنگی زیر کی پد اضافه کرده . روش کار رو هم نوشته بود ، اگه پیدا کردم میذارم .

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adameh_bahal :
مرسی
فقط چيزی که هست اون يکی memory جا نميره :blush: :blush: :blush:
مطمئني مموري كه خريدي دقيقا مثل همونيه كه با خود گوشي خريدي؟ اگه همونه بايد يكم فشار بدي تا بره تو و قفل بشه...

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
یارو گوشیو باز کرده و خودش یه تلق رنگی زیر کی پد اضافه کرده . روش کار رو هم نوشته بود ، اگه پیدا کردم میذارم .
اوه مرسي :)
ابتكار جالبيه. ولي حيف كه خود گوشي امكان تغيير رنگ LED رو نداره. اگه بود خوب ميشد :cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از gray_wolf :
اوه مرسي :)
ابتكار جالبيه. ولي حيف كه خود گوشي امكان تغيير رنگ LED رو نداره. اگه بود خوب ميشد :cool:

ببخشید وسط تاپیک . در مورد w800 چی؟ اونم من یه جا با رنگ نارنجی و یه جا هم با یه رنگ روشن دیدم ( تو عکس)
کسی نمیدونه؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
حالا رنگ خود این LED کیبوردش چه رنگی هست؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان شما به فروم های خارجی هم سر میزنید ؟ صحبتهایی در مورد ورژن B از R1N035 هست . قضیه چیه ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
دوستان شما به فروم های خارجی هم سر میزنید ؟ صحبتهایی در مورد ورژن B از R1N035 هست . قضیه چیه ؟
خوب توي همون فرومهاي خارجي توضيحي ندادن؟

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
كسي قيمتش رو جديدا نداره؟
k750 با گارانتي الرمس رو مي خوام.
ممنونم

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shazdeh kocholo :
كسي قيمتش رو جديدا نداره؟
k750 با گارانتي الرمس رو مي خوام.
ممنونم
از يه جايي شنيدم 375 ولي مطمئن نيستم...

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از gray_wolf :
خوب توي همون فرومهاي خارجي توضيحي ندادن؟
والا هولهولکی تو دانشگاه دیدم . الانم هرچی میگردم تاپیکشو پیدا نمی کنم . ولی مثل اینکه چند نفر جدیدا آپدیت کردن و متوجه شدن که به جای R1N ، چیز دیگه ای نوشته که یادم نیست .

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از gray_wolf :
از يه جايي شنيدم 375 ولي مطمئن نيستم...
نه فكر نكنم 375 باشه! همين جا فكر كنم خوندم كه 360 بود.
با گارانتي متفرقه 345 هم هست.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shazdeh kocholo :
نه فكر نكنم 375 باشه! همين جا فكر كنم خوندم كه 360 بود.
با گارانتي متفرقه 345 هم هست.
من خودم 362 خريدم ولي ميگن قيمتش بالا رفته...

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
والا هولهولکی تو دانشگاه دیدم . الانم هرچی میگردم تاپیکشو پیدا نمی کنم . ولی مثل اینکه چند نفر جدیدا آپدیت کردن و متوجه شده که به جای R1N ، چیز دیگه ای نوشته که یادم نیست .

من پريشب واسه يكي Upgrade كردم همون R1N035 بود ورژن دوربين هم همون 4.5 هست و هيچ تغييري مشاهده نشد.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از calligrapher :
من پريشب واسه يكي Upgrade كردم همون R1N035 بود ورژن دوربين هم همون 4.5 هست و هيچ تغييري مشاهده نشد.
من یه مقدار گشتم و یه چیزایی پیدا کردم

Hmm... I wonder if it's really a revision B of the content of the fimware itself or if it's just a revision B of the file itself - maybe for some compatibility issue with the updater of something... OTHERWISE why shouldn't we who have revision A (or whatever to call it) be able to update to revision B?

Anyone with R1N installed that actually managed to update to revision B?

I just updated one K750 from R1L to R1N and I can't see what makes it revision B. In my own K750 I have R1N since it was released and when I try to update it SEUS says it's already up to date.

I ask again... is revision 2 made for the K750? It's not available for the W800?

I've just updated my W800i, and get R1NA005 too

Did version B fixed the memory stick bug?

The rev. B of R1N035 does not solve the MS DUO bug. Just to let you know that.

The MR2-B firmware is roughly 40Kb larger than then MR2 firmware.

تاپیکشو پیدا کردم :

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737&start=2505

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين باگي كه ازش صحبت ميكنن چيه؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از gray_wolf :
اين باگي كه ازش صحبت ميكنن چيه؟
از قضا این ورژن چندتا باگ هم داشته . مثلا بعضیا میگفتن بعد از آپدیت دیگه نمیتونن فایلهای پر حجم رو به مموری کارت منتقل کنن و فایل مربوطه کپی نمیشده و یا بین راه ارتباط قطع میشه و هکذا !
34.gif

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من بالاخره تونستم گوشی رو آپدیت کنم منتهی به هر دری زدم نشد که زبان فارسی بهش اضافه شه ازطریق Middle East & North Africa EN AR
هم اقدام کرده بودم دوباره هم انجام دادم ولی نشد.
در ضمن علت اصلی اینکه من میخواستم این گوشیه رو آپدیت کنم این بود که دوربینش مشکل داشت یعنی بعد از عکس گرفتن خود به خود از حالت دوربین خارج میشه و عکس رو هم ذخیره نمیکنه, ولی بعد از آپدیت درست نشد به احتمال زیاد باید مشکلش سخت افزاری باشه. البته صاحبش میگه از اول همین مشکلو داشته:blink:​

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از PHA1 :
از قضا این ورژن چندتا باگ هم داشته . مثلا بعضیا میگفتن بعد از آپدیت دیگه نمیتونن فایلهای پر حجم رو به مموری کارت منتقل کنن و فایل مربوطه کپی نمیشده و یا بین راه ارتباط قطع میشه و هکذا !
34.gif
آره این R1N یه باگ موقع ارسال و دریافت فایل از طریق USB داشت که بعضی وقتها قطع میشد ولی من بعد از master reset کردن گوشی مشکلش حل شد ....

راستی یه چیزه دیگه هم در جواب دوستمون که گفت فارسی نداره باید بگم که منم بعد از آپدیت کردن فارسی نداشتم ولی بعد که گوشیو یه بار master reset بصورت کامل کردم زبان فارسی بهش اضافه شد !!!

parimaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
sharmande baraye inke engilisi minevisam.
man ye moshkelei ba doorbine k750 daram:​
oonam ine ke vaghti ke az fazaye baz va ofogh va doordast aks mighiram aks dar ghesmate payin va vasat yani hodoode sate 6 focoose dorosti nadare vali vaghti dar fazaye baste aks mighiram ya macro aksmighiram focoose doorbin doroste.
ghablan tooye ye forume kharegi in moshkele dide bodoam ke kesi dasht vali dighe linkesho peyda nakardam
aya kesi nazari dare ya mitoone komaki kone?
darzemn version ghooshim R1L hastesh
mamnoon​

بالا