• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از anthelion :
گوشی من هم اولی که خريدم همين پيغام inactive SIM رو می داد اما اين به علت لاک بودن گوشی نبود! فروشنده به من گفته بود که گوشی هنوز در مخابرات رجيستر نشده و 2-3 روز ديگه رجيستر می شه. منم 2-3 روز صبر کردم و بعد از 2-3 روز بدون اين که به گوشی ام دست بزنم درست شد. فقط گوشی بايد بعد از رجيستر شدن يکبار خاموش و روشن بشه تا search انجام بشه و شبکه رو پيدا کنه. شما مطمئن هستی که گوشی لاک بوده و هزينه بی خود نکردی؟!!!

این بابایی که من گوشیو ازش خریدم خیر سرش آشنا بود:wacko: .اول بهم گفت باید رجیستر بشه بعد از چند روز دیدم درست نشد رفتم پیشش گوشیو گرفت گفت فردا بیا.فردا که رفتم گوشیو راه افتاده تحویل گرفتم.هیچ هزینه ایم ازم نگرفت.اما همین مشکل باعث شد یه هفته ی اول هی خودمو به خاطر پول دادن واسه این گوشی سرزنش کنم اما حالا کمی سوزشش خوابیده و خدا رو شکر راضیم.:D :lol: :happy:

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
این قیمتارو دیدید در مورد بلوتوث - هندس فری سونی اریکسون

http://www.shop.ir/browse.jsp?categoryId=492 این سایت ایرانی هست

http://shopping.yahoo.com/search;_y..._q-/qZmbKBW9GBOtLEzlJlyogABAA@@&qss_clicked=1

اینم ماله یاهو هست چرا اینقدر باهم فرق میکنه

من این مدل میخوام Sony Eriscsson Akono Headset HBH-660

تو سایت ایرانی زده 53000 تومان

تو یاهو زده 74 دلار 

چرا اینقدر با هم فرق داره . شاید قلابی باشه - شایدم از لحاظ کیفیتی با هم فرق میکنه - مشکل از کجاست

یکی هست منو قانع کنه 

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
این firmware جدید پس چی شد ؟ :( چیکار کنیم بالاخره آپدیت کنیم یا نه ؟ :wacko: سایت SE واسه آپدیت مشکلی که نداره ؟

ورژن دوربین توو firmware : R1L002 و توو firmware جدید چنده ؟ چطوری میشه فهمید ؟ چقدر سوال !!! :wacko: :blush:

jeyran

Registered User
لایک‌ها
0
چند سوال ؟؟؟؟ :wacko:

1.ایا firmware W800 از K750 بهتره ؟

2.با خریدن گوشی (W800 ( Stereo Portable Handsfree HPM-70 برای K750 کیفیت صدا به W800 می رسه؟؟؟

:blush:

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
این firmware جدید پس چی شد ؟ :( چیکار کنیم بالاخره آپدیت کنیم یا نه ؟ :wacko: سایت SE واسه آپدیت مشکلی که نداره ؟

ورژن دوربین توو firmware : R1L002 و توو firmware جدید چنده ؟ چطوری میشه فهمید ؟ چقدر سوال !!! :wacko: :blush:

من از وقتی گوشیم آپديت شده ديگه اون طرفا نرفتم و خبر ندارم مشکل سايت برطرف شده يا نه.:blush:
اما ورژن دوربين در R1L002 ــــــ> 4.4 بود و در R1N035 ـــــــ> 4.5 است
برای فهميدن اين موضوع هم:
right
*
left
left
*
left
*
service info
software info

اما من که آپديت کردم فرق آنچنانی حس نکردم. يه سری جزئيات درست شده مثلا موقع زوم در ورژن قبلی صدا روی فيلم ضبط می شد! حالا نمی شه. دوستان می گن کيفت عکس بهتر شده. و حرکت در منو ها هم اندکی سريع تر شده. زبان فارسی به گوشی من که اضافه نشد. يکی از دوستان گفت بعد از مستر ريست اضافه می شه که من فعلا خيال مستر ريست کردن ندارم اما با سايت مکاتبه کردم که چطور می شه گوشی رو فارسی کرد به من آدرسی در دوبی دادند که با اونجا مکاتبه کنم و من اين کار رو کردم و هنوز جواب نگرفتم.
به قول معروف می گن سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندند. به نظر من R1L002 فعلا احتياج به آپديت نداره حالا خود دانيد.

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از jeyran :

2.با خریدن گوشی (W800 ( Stereo Portable Handsfree HPM-70 برای K750 کیفیت صدا به W800 می رسه؟؟؟

به نظر من این دو گوشی هیچ فرقی باهم ندارن.(البته از نظر کیفیت عرض کردم.)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از jeyran :

1.ایا firmware W800 از K750 بهتره ؟

کیفیت صدای این دو گوشی هیچ فرقی با هم نداره ، مگه اینکه به قول شما Handsfree توو صدا تاثیر داشته باشه . تا اونجایی که من می دونم تفاوت این دو گوشی در واکمن بودن w800 و داشتن مموری 512 در این گوشیست . همین و بس :cool:

varian

Registered User
لایک‌ها
1
وسط اين همه بحث راجع به آپگريد يه سوالي داشتم اين گوشي تمام فايلهايي رو با فرمت wave . amr . mmf هستش رو پخش ميكنه بعنوان زنگ ويا غيره ؟چون يه جايي خوندم كه مثلا فرمت بخصوصي از wave رو ساپورت ميكنه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از varian :
وسط اين همه بحث راجع به آپگريد يه سوالي داشتم اين گوشي تمام فايلهايي رو با فرمت wave . amr . mmf هستش رو پخش ميكنه بعنوان زنگ ويا غيره ؟چون يه جايي خوندم كه مثلا فرمت بخصوصي از wave رو ساپورت ميكنه
نه MMF پخش نمی کنه wave رو هم فرمت بخصوصی از اون رو پخش می کنه

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
بالاخره اين كاور ژلاتيني K750 اومد. من از زير زمين علاءالدين 9000 تومن گرفتم.
قيمت رنگ مشكي 355000 هست ( گارانتي متفرقه ) و 370000 با گارانتي الرمس.
رنگ نقره اي هم 365000 تومن .
مدل D750 هم 366000 تومنه.
راستي Z800 هم اومده اونم 440000 بودش.
W800 هم 425000 هست.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
Z800 رو من 3 ماه قبل تو علاالدین قیمت کردم 380000 تومن که K750i هم 330000 تومن بود این جور که معلومه همه گوشیهای SE گرون شدن نه فقط K750i !!!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
جریان این firmware جدید R1NA005 که برای w800 اومده کسی میدونه چیه ؟ برای k750 هم قابل استفاده هست ؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از calligrapher :
بالاخره اين كاور ژلاتيني K750 اومد. من از زير زمين علاءالدين 9000 تومن گرفتم.
قيمت رنگ مشكي 355000 هست ( گارانتي متفرقه ) و 370000 با گارانتي الرمس.
رنگ نقره اي هم 365000 تومن .
مدل D750 هم 366000 تومنه.
راستي Z800 هم اومده اونم 440000 بودش.
W800 هم 425000 هست.

این کاور ژلاتینیه فکر نکنم چیز جالب و قشنگی باشه . هر کس داره استفاده میکنه و ازش راضیه خبر بده . ممنون.

در ضمن برای قیمت گرفتن هم نباید فقط از یه فروشگاه سوال کرد . بلکه باید از چند تا فروشگاه بپرسید و در آخر به قول معروف به اجماع برسید . چون قیمتهایی که فروشنده های این فروشگاه ها میگن باهم فرق میکنه . فردا که از یه فروشگاه دیگه بپرسید میگه مثلا 350000 اونوقت همه فکر میکنن قیمت گوشیها هی داره بالا و پایین میره .( این چیزا رو درباره K750i گفتم چون تجربه کردم . بقیه گوشیها رو نمی دونم)

از جناب calligrapher هم به خاطر خبرشون تشکر میکنم :rolleyes:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
یه سوال : وقتی با کابل USB ، گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم ، ویندوز اتصال یه Removable Disk رو اعلام میکنه و یه آیکون توو پنجره My Computer ، کنار درایو CD-Rom میسازه ...
وقتی این کابل رو از گوشی جدا میکنم و دوباره به گوشی وصل میکنم ، نه تنها این پیغام رو دوباره نمی بینم بلکه آیکونی رو که گفتم توو پنجره My Computer ایجاد نمیشه . می خواستم بدونم این طبیعیه یا مشکله و اگر مشکله از کجاست . مثلا از ویندوزه یا ... ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از sunnyboy :
جریان این firmware جدید R1NA005 که برای w800 اومده کسی میدونه چیه ؟ برای k750 هم قابل استفاده هست ؟
جریان خاصی نداره، مختص W800 ـه. هنوز R1N035 revision B آخرین نسخه ی مربوط به K750 ـه.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
بعد از مقداري تأمل و خوندن مطالب بر و بچز، تصميم گرفتم اين گوشي رو بگيرم. منتها چيزي که مايه ترديدم هست، آنتن دهي شه. سابقه خوبي از گوشي هاي سوني-اريکسون توي آنتن دهي ندارم.
برام مهمه که گوشي ام در دسترس باشه، چون در نهايت مهم ترين کاري که با گوشي مي شه کرد، مکالمه س!
نظرتون چيه؟

در حاشيه يه سؤال فرعي. آيا هيچ پارامتري براي سنجش آنتن دهي يه گوشي وجود داره؟ مثلا توي review ها بنويسن آنتن دهي اين گوشي فلان قدر هست...

پي نوشت: فکر کنم بيشتر از يه سال بود توي پي-تي پست نزده بودم! :)

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
جریان خاصی نداره، مختص W800 ـه. هنوز R1N035 revision B آخرین نسخه ی مربوط به K750 ـه.
براي من R1N035 version D هست حالا چه فرقي دارن با هم ؟ فقط سر اون باگ به هم تفاوت دارن يا غير از اينه‌؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
این کاور ژلاتینیه فکر نکنم چیز جالب و قشنگی باشه . هر کس داره استفاده میکنه و ازش راضیه خبر بده . ممنون.

در ضمن برای قیمت گرفتن هم نباید فقط از یه فروشگاه سوال کرد . بلکه باید از چند تا فروشگاه بپرسید و در آخر به قول معروف به اجماع برسید . چون قیمتهایی که فروشنده های این فروشگاه ها میگن باهم فرق میکنه . فردا که از یه فروشگاه دیگه بپرسید میگه مثلا 350000 اونوقت همه فکر میکنن قیمت گوشیها هی داره بالا و پایین میره .( این چیزا رو درباره K750i گفتم چون تجربه کردم . بقیه گوشیها رو نمی دونم)

از جناب calligrapher هم به خاطر خبرشون تشکر میکنم :rolleyes:

قشنگيي كه نداره ولي خوب حكما كار يه ضربه گير بسيار عالي رو بازي ميكنه . از اين حيث گوشي واقعا سالم و تر و تميز ميمونه من كه راضيم ازش... تو نگاه اول يكم خورد تو پرم ولي ظرف 20 دقيقه باهاش اخت شدم .

بالا