قاعدتا باید این جوری می بود، ولی من هنوز ایراد بلوتوث با برنامه های جاوا رو دارم.به نقل از PHA1 :xplod جان
این revision B باگهای R1n رو اصلاح کرده ؟
به نظر من یکی از دو مدل HBH-662 و یا HBH-608 رو بگیر. این دو مدل از Bluetooth 1.2 پشتیبانی می کنند و کیفیت برقراری ارتباط بهتری دارند. قیمت جفتشون هم حدود 55-60 تومنه.به نقل از k750i :میخوام بلوتوث - هندفری برای K750 بخرم اما نمی دونم کدوما بهتره - به نظرتون کدوم مدلاش بهتره
من میدونم !به نقل از xPlod :قاعدتا باید این جوری می بود، ولی من هنوز ایراد بلوتوث با برنامه های جاوا رو دارم.
HBH-608 فاصله 10 متر برد داره و 10 ساعت مکالمه و وزن کم (26 گرم) ولی 660 5 متر و 5ساعت مکالمه و وزنش هم بیشترهبه نقل از xPlod :به نظر من یکی از دو مدل HBH-662 و یا HBH-608 رو بگیر. این دو مدل از Bluetooth 1.2 پشتیبانی می کنند و کیفیت برقراری ارتباط بهتری دارند. قیمت جفتشون هم حدود 55-60 تومنه.
به نقل از xPlod :به نظر من یکی از دو مدل HBH-662 و یا HBH-608 رو بگیر. این دو مدل از Bluetooth 1.2 پشتیبانی می کنند و کیفیت برقراری ارتباط بهتری دارند. قیمت جفتشون هم حدود 55-60 تومنه.
به نقل از youshij :HBH-608 فاصله 10 متر برد داره و 10 ساعت مکالمه و وزن کم (26 گرم) ولی 660 5 متر و 5ساعت مکالمه و وزنش هم بیشتره
به نقل از xPlod :این سه مدل از نظر برد با هم تفاوتی ندارن و برد همه شون حدود 10 متره.
بین این سه مدل مسلمن HBH-610 به خاطر پشتیبانی از BT 2.0 و قابلیت هایی مثل حذف echo و تنظیم اتوماتیک صدا بر اساس صدای محیط، جایگاه بهتری داره اما اگه تو بازار پیدا بشه بعید می دونم قیمتش زیر 80 تومن باشه.
انتخاب بین دو مدل HBH-608 و HBH-662 هم کاملا به سلیقه ات بر میگرده. ظرافت، ابعاد و دوام بیشتر باتری در 608 در برابر صفحه نمایش و CallerID در 662. به نظر من حتمن قبل از انتخاب یه جا برو که هر دو مدل رو داشته باشه و هر دو رو امتحان کن ببین با کدومش راحت تری.
زیاد هم خودتو درگیرکشور سازنده شون نکن، کیفیت ساخت همه شون در یه حده.
به نقل از sunnyboy :دوستان من تازگی به یک مشکل عجیب و ناراحت کننده ای با گوشیم مواجه شدم :
بعضی وقتها اطلاعات روی مموری کارتم از بین میره . مثلا دیروز میخواستم یه ویدیو به دوستم نشون بدن که وقتی توی Video رفتم پیداش نکردم و با کمال تعجب دیدم که 3 تا دیگه از ویدیو ها هم پاک شده ( از جمله دموی خود گوشی ) این اتفاق برای یکی از فالدر های Sounds هم رخ داده که یه بار داشتم mp3 روی گوشی میریختم که بعد از اون دیدم یکی از فالدر های Sounds نا پدید شده !!!!!!!!!
به نظرتون مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟؟
درضمن اینم بگم که یه بار گوشیم از دستم افتاد ولی همه قسمتهارو چک کردم موردی ندیدم و از اون موقع تا حالا که 20 روزی میشه مشکل خاصی باهاش پیدا نکردم ..
امکان داره مموری کارتم مشکل پیدا کرده باشه ؟ چون فقط اطلاعات روی مموری اینجوری میشه :hmm: خدا کنه مشکل از مموریم باشه . اصلا این مموری ها خراب هم میشه ؟؟؟؟
مرسی
به نقل از sunnyboy :دوستان من این مشکلم برطرف نشد هنور هم بعضی از فایلهام از روی گوشی پاک میشه
مموری رو با خود گوشی فرمت کردم ولی هنوز بعضی مواقع دوباره به همین مشکل برمیخورم ...
من نمیدونم اگه اشکال از مموری باشه خوب عوضش میکنم ولی میشه مموری چنین مشکلی براش پیش بیاد ؟ میخوام قبل از اینکه مموری بخرم مطمئن بشم . اصلا امکان داره مشکل از گوشی باشه ؟؟ البته فقط فایلهای روی مموری این مشکل براش پیش میاد
به نقل از sunnyboy :دوستان من این مشکلم برطرف نشد هنور هم بعضی از فایلهام از روی گوشی پاک میشه
مموری رو با خود گوشی فرمت کردم ولی هنوز بعضی مواقع دوباره به همین مشکل برمیخورم ...
من نمیدونم اگه اشکال از مموری باشه خوب عوضش میکنم ولی میشه مموری چنین مشکلی براش پیش بیاد ؟ میخوام قبل از اینکه مموری بخرم مطمئن بشم . اصلا امکان داره مشکل از گوشی باشه ؟؟ البته فقط فایلهای روی مموری این مشکل براش پیش میاد
ممنون از لطفت . نمیخوام تو زحمت بیفتی .. آره میخوام یه جور مطمئن بشم ببینم که اشکال از مموریه یا نه . راه دیگه نیست مموریو تست کنم ؟به نقل از LH2005 :احتمالا دست گوشیتم توو کاره :blink: اگر بتوونی یه مموری گیر بیاری ( از دوستان یا هر جای دیگه ) و امتحان کنی خیلی خوبه . خیالت راحت میشه و مجبور نیستی الکی پول مموری یا تعمیر و ... گوشی رو بدی . اگر نتونستی گیر بیاری خبر بده من مموریه قبلیه گوشیم رو بهت میرسونم .