• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
xplod جان
این revision B باگهای R1n رو اصلاح کرده ؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
بچه ها سلام

میخوام بلوتوث - هندفری برای K750 بخرم اما نمی دونم کدوما بهتره - به نظرتون کدوم مدلاش بهتره

به نظره تون کدوما بهتره:

10322.jpg

53000 تومان

10320.jpg

39000 تومان

شاید بخندید و بگید مسلما اونی که قیمتش بالاتره بهتره

اما میخوام بدونم اینقدر با هم فرق کیفیت دارن که ..........

به نظر تون آیا  بلوتوث - هندفری هم مارک خوب و بد داره

اینایی که تو ایران هست یه جورایی مشکوک هستند چون در مقایسه با مشابه خارجیش قیمتاشون کمتر هست

اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از PHA1 :
xplod جان
این revision B باگهای R1n رو اصلاح کرده ؟
قاعدتا باید این جوری می بود، ولی من هنوز ایراد بلوتوث با برنامه های جاوا رو دارم.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از k750i :
میخوام بلوتوث - هندفری برای K750 بخرم اما نمی دونم کدوما بهتره - به نظرتون کدوم مدلاش بهتره
به نظر من یکی از دو مدل HBH-662 و یا HBH-608 رو بگیر. این دو مدل از Bluetooth 1.2 پشتیبانی می کنند و کیفیت برقراری ارتباط بهتری دارند. قیمت جفتشون هم حدود 55-60 تومنه.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
قاعدتا باید این جوری می بود، ولی من هنوز ایراد بلوتوث با برنامه های جاوا رو دارم.
من میدونم !
SE ، ما K750 دارها رو فراموش کرده !!!
168.gif

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
به نظر من یکی از دو مدل HBH-662 و یا HBH-608 رو بگیر. این دو مدل از Bluetooth 1.2 پشتیبانی می کنند و کیفیت برقراری ارتباط بهتری دارند. قیمت جفتشون هم حدود 55-60 تومنه.
HBH-608 فاصله 10 متر برد داره و 10 ساعت مکالمه و وزن کم (26 گرم) ولی 660 5 متر و 5ساعت مکالمه و وزنش هم بیشتره

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از xPlod :

ممنون از جناب xPlod عزیز

دوست عزیز یه راهنمایی میخواستم

اول اینکه HBH-608 بهتره یا HBH-610 یا HBH-662 وکلا این سه مدل از نظر برد و تایم با هم فرق دارند?

دوم اینکه دوست عزیز چه کنم که یه بار جنس مثلا سنگاپوری یا مالزی این مدلا گیرم نیاد

اگه قیمتاشو هم بدید ممنون میشم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مدل HBH-610

GPD_20925high_1500_0_4000.jpg

مشخصات:

Bluetooth™wireless technology 2.0

Outstanding digital sound

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدل HBH-608

GPD_15845high_1500_0_4000.jpg

مشخصات:

Bluetooth™ 1.2 wireless technology

Talk time: up to 8 hrs

Standby time :up to 250 hrs

مدل HBH-662

CWS31AFW_12532high_1500_0_4000.jpg

مشخصات:

Bluetooth™ 1.2 wireless technology

Talk time: up to 5 hrs

Standby time :up to 150 hrs

Caller ID

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از youshij :
HBH-608 فاصله 10 متر برد داره و 10 ساعت مکالمه و وزن کم (26 گرم) ولی 660 5 متر و 5ساعت مکالمه و وزنش هم بیشتره

ممنون از راهنماییتون .

اگه میشه بگید کجا داره و قیمتای هر 3 تا چنده

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
این سه مدل از نظر برد با هم تفاوتی ندارن و برد همه شون حدود 10 متره.
بین این سه مدل مسلمن HBH-610 به خاطر پشتیبانی از BT 2.0 و قابلیت هایی مثل حذف echo و تنظیم اتوماتیک صدا بر اساس صدای محیط، جایگاه بهتری داره اما اگه تو بازار پیدا بشه بعید می دونم قیمتش زیر 80 تومن باشه.

انتخاب بین دو مدل HBH-608 و HBH-662 هم کاملا به سلیقه ات بر میگرده. ظرافت، ابعاد و دوام بیشتر باتری در 608 در برابر صفحه نمایش و CallerID در 662. به نظر من حتمن قبل از انتخاب یه جا برو که هر دو مدل رو داشته باشه و هر دو رو امتحان کن ببین با کدومش راحت تری.
زیاد هم خودتو درگیرکشور سازنده شون نکن، کیفیت ساخت همه شون در یه حده.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از xPlod :
این سه مدل از نظر برد با هم تفاوتی ندارن و برد همه شون حدود 10 متره.
بین این سه مدل مسلمن HBH-610 به خاطر پشتیبانی از BT 2.0 و قابلیت هایی مثل حذف echo و تنظیم اتوماتیک صدا بر اساس صدای محیط، جایگاه بهتری داره اما اگه تو بازار پیدا بشه بعید می دونم قیمتش زیر 80 تومن باشه.

انتخاب بین دو مدل HBH-608 و HBH-662 هم کاملا به سلیقه ات بر میگرده. ظرافت، ابعاد و دوام بیشتر باتری در 608 در برابر صفحه نمایش و CallerID در 662. به نظر من حتمن قبل از انتخاب یه جا برو که هر دو مدل رو داشته باشه و هر دو رو امتحان کن ببین با کدومش راحت تری.
زیاد هم خودتو درگیرکشور سازنده شون نکن، کیفیت ساخت همه شون در یه حده.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از sunnyboy :
دوستان من تازگی به یک مشکل عجیب و ناراحت کننده ای با گوشیم مواجه شدم :
بعضی وقتها اطلاعات روی مموری کارتم از بین میره . مثلا دیروز میخواستم یه ویدیو به دوستم نشون بدن که وقتی توی Video رفتم پیداش نکردم و با کمال تعجب دیدم که 3 تا دیگه از ویدیو ها هم پاک شده ( از جمله دموی خود گوشی ) این اتفاق برای یکی از فالدر های Sounds هم رخ داده که یه بار داشتم mp3 روی گوشی میریختم که بعد از اون دیدم یکی از فالدر های Sounds نا پدید شده !!!!!!!!!
به نظرتون مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟؟

درضمن اینم بگم که یه بار گوشیم از دستم افتاد :( :( :( ولی همه قسمتهارو چک کردم موردی ندیدم و از اون موقع تا حالا که 20 روزی میشه مشکل خاصی باهاش پیدا نکردم ..:eek:

امکان داره مموری کارتم مشکل پیدا کرده باشه ؟ چون فقط اطلاعات روی مموری اینجوری میشه :hmm: خدا کنه مشکل از مموریم باشه . اصلا این مموری ها خراب هم میشه ؟؟؟؟

مرسی

دوستان من این مشکلم برطرف نشد:( هنور هم بعضی از فایلهام از روی گوشی پاک میشه :(
مموری رو با خود گوشی فرمت کردم ولی هنوز بعضی مواقع دوباره به همین مشکل برمیخورم ...
من نمیدونم اگه اشکال از مموری باشه خوب عوضش میکنم ولی میشه مموری چنین مشکلی براش پیش بیاد ؟ میخوام قبل از اینکه مموری بخرم مطمئن بشم . اصلا امکان داره مشکل از گوشی باشه ؟؟ البته فقط فایلهای روی مموری این مشکل براش پیش میاد :eek:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از sunnyboy :
مموری رو با خود گوشی فرمت کردم ولی هنوز بعضی مواقع دوباره به همین مشکل برمیخورم ...
من نمیدونم اگه اشکال از مموری باشه خوب عوضش میکنم ولی میشه مموری چنین مشکلی براش پیش بیاد ؟ میخوام قبل از اینکه مموری بخرم مطمئن بشم . اصلا امکان داره مشکل از گوشی باشه ؟؟ البته فقط فایلهای روی مموری این مشکل براش پیش میاد :eek:

احتمالا دست گوشیتم توو کاره :blink: اگر بتوونی یه مموری گیر بیاری ( از دوستان یا هر جای دیگه ) و امتحان کنی خیلی خوبه . خیالت راحت میشه و مجبور نیستی الکی پول مموری یا تعمیر و ... گوشی رو بدی . اگر نتونستی گیر بیاری خبر بده من مموریه قبلیه گوشیم رو بهت میرسونم .

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :

اگه تو آشناهات کسی داره ازش یه روز بگیر جای مموری خودت استفاده کن ببین چی میشه.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :
احتمالا دست گوشیتم توو کاره :blink: اگر بتوونی یه مموری گیر بیاری ( از دوستان یا هر جای دیگه ) و امتحان کنی خیلی خوبه . خیالت راحت میشه و مجبور نیستی الکی پول مموری یا تعمیر و ... گوشی رو بدی . اگر نتونستی گیر بیاری خبر بده من مموریه قبلیه گوشیم رو بهت میرسونم .
ممنون از لطفت . نمیخوام تو زحمت بیفتی .. آره میخوام یه جور مطمئن بشم ببینم که اشکال از مموریه یا نه . راه دیگه نیست مموریو تست کنم ؟

playnext

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسي ميدونه از کجا ميشه Flash MXE-60 رو براي k750 خريد؟؟ من هرچي تو مشهد گشتم پيدا نکردم! اگه کسي جايي ديده يه ندايي بده!

G-mxe-60.jpg

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
sunnyboy

این مشکل رو برخی افراد بعد از آپدیت به R1N پیدا کرده بودند . ( فروم esato را یه نگاهی بنداز ) .
نمیدونم فیرم گوشی شما چیه .

بالا