به نقل از PHA1 :برای من اینو می نویسه ...
Mobile equipment brand / model SonyEricsson K750i
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
به نقل از xPlod :Ghazmar عزیز، کولاک کردی.
راستی، به سلامتی خریدی یا نه؟
اينو quote كردم چون پست 1000 اين تاپيك بود.!!! باز هم از XPlod عزيز و بقيه دوستان كه اينهمه براي اين تاپيك زحمت كشيدن تشكر ميكنم.به نقل از xPlod :بله، حتمن.
مبارکت باشه ...به نقل از Ghazmar :مخلصم. اميدوارم واسه بچه ها مفيد باشه...
آره. ديروز رفتم علاءالدين و با گارانتي ايرانيان خريدم. 348 تومن. ولي از بس از ديروز تا حالا درگير بودم که هنوز فرصت نکردم باهاش ور برم.
ديشب دو ساعت فقط خوابيدم!
ولي باهاش عکس گرفتم و روي نوت بوک چک کردم. کيفيت عکسش حتي توي فضاي بسته بسيار خوبه. آنتن دهي اش هم خوب بوده تا حالا. در مورد چيزاي ديگه اش هنوز هيچ ايده اي ندارم. چون حتي فرصت نکردم هدفون اش رو از توي جعبه بيرون بيارم!
امروز فرم-ور اش رو چک کردم، R1L002 هست. زبان فارسي هم جزو زبان هاش نيست. ولي فعلا هم قصد آپ-گريد کردنش رو ندارم.
در نهايت از همه بچه هايي هم که اينجا مطلب نوشتن و کمک کردن تا بشه اين گوشي رو با ديگر انتخاب هاي موجود مقايسه کنم، ممنونم.
این پست هزارم دقیقن مترادف بود با وداع من با کلارای نازنین. از امروز صبح دیگه با یکی از دوستام از خواب بیدار شد و من رو در غمی نمناک رها کرد!به نقل از gray_wolf :اينو quote كردم چون پست 1000 اين تاپيك بود.!!! باز هم از XPlod عزيز و بقيه دوستان كه اينهمه براي اين تاپيك زحمت كشيدن تشكر ميكنم.
یعنی چی؟؟؟ K750 رو دادی رفت؟؟؟ حالا چی گرفتی؟؟؟؟به نقل از xPlod :این پست هزارم دقیقن مترادف بود با وداع من با کلارای نازنین. از امروز صبح دیگه با یکی از دوستام از خواب بیدار شد و من رو در غمی نمناک رها کرد!
احتمالن دیگه توی این تاپیک زیاد مصدع اوقاتتون نشم.
واقعا حيف شد. ولي دنيا كه به آخر نرسيده! يكي بهترشو ميخرين. اين كه آخرين شاهكار SE نبود! اين تاپيك هم متعلق به خودتونه و بدون شما دليلي براي وجود اين تاپيك نيست... مارو تنها نزارين...به نقل از xPlod :این پست هزارم دقیقن مترادف بود با وداع من با کلارای نازنین. از امروز صبح دیگه با یکی از دوستام از خواب بیدار شد و من رو در غمی نمناک رها کرد!
منظورتو متوجه نشدم xplod جان . نگرانمون کردی . چی شده مگه ؟به نقل از xPlod :این پست هزارم دقیقن مترادف بود با وداع من با کلارای نازنین. از امروز صبح دیگه با یکی از دوستام از خواب بیدار شد و من رو در غمی نمناک رها کرد!
ای بابا کاشکی ما هم از این دوستا داشتیم ...به نقل از xPlod :خب دیگه ندارمش، دادمش به یکی از دوستام که چشمش خیلی دنبالش بود. حالا هی ناموس تون رو بذارین در معرض دید عموم
اما قبول کنید که پیدا کردن جانشین برای موجودی مثل کلارا فعلن غیر ممکنه. با این که این آخرین شاهکارنبود اما فعلن چیزی نمی تونه جای خالیش رو برام پر کنه. پس ترجیح میدم که فعلن به چیزی جر Z5 فکر نکنم تا ببینیم که این W850 اون چیزی که گفته میشه هست یا نه.
1- بله به دلیل بزرگی فایل می باشدبه نقل از ardeshir.a.m :دوستان عزیز با سلام
چند سوال در خصوص گوشی K750i داشتم که خواهشا" راهنماییم نمائید.
1 - اینجانب به تازگی حدود 2 ساعت صدا ضبط نموده ام ( در کلاس ) اکنون هر موقع میخواهم با منو از روی آن عبور کنم یا همان را برای پخش انتخاب کنم ، به محض رسیدن به آن فایل صوتی ، تاخیر چند دقیقه ای به وجود می آید و این احتمالا" به دلیل بالا بودن حجم فایل میباشد. آیا کسی میتواند مرا در این خصوص راهنمایی نماید؟
2 - قیمت جدید کارت حافظه 1 و 2 گیگابایتی - هندزفری HBH-610 - فلاش MXE - 60 را آیا کسی داره به من بده ؟
3 - موارد فوق را از کجا میتوانم به راحتی تهیه نمایم و آدرس دقیق پاساژ علاءالدین کجاست؟
4 - آیا با هندزفری میتوان MP3 های گوشی را هم به صورت بیسیم گوش نمود ؟ و آیا در کل از لحاظ موارد صوتی در گوشی ، چیزی هست که به هندزفری نتوان انجام داد و فقط با خود گوشی بتوان این کار را نمود؟
5 - به طور دقیق کسی میتواند به من بگوید که هندزفری چه کارهایی را انجام میدهد؟
متشکرم
1 - اینجانب به تازگی حدود 2 ساعت صدا ضبط نموده ام ( در کلاس ) اکنون هر موقع میخواهم با منو از روی آن عبور کنم یا همان را برای پخش انتخاب کنم ، به محض رسیدن به آن فایل صوتی ، تاخیر چند دقیقه ای به وجود می آید و این احتمالا" به دلیل بالا بودن حجم فایل میباشد. آیا کسی میتواند مرا در این خصوص راهنمایی نماید؟