• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Ghazmar عزیز، کولاک کردی.
راستی، به سلامتی خریدی یا نه؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از PHA1 :
برای من اینو می نویسه ...

Mobile equipment brand / model SonyEricsson K750i
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)

Mobile equipment brand / model SonyEricsson K750i
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)​

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
Ghazmar عزیز، کولاک کردی.
راستی، به سلامتی خریدی یا نه؟

مخلصم. اميدوارم واسه بچه ها مفيد باشه...

آره. ديروز رفتم علاءالدين و با گارانتي ايرانيان خريدم. 348 تومن. ولي از بس از ديروز تا حالا درگير بودم که هنوز فرصت نکردم باهاش ور برم.
ديشب دو ساعت فقط خوابيدم!
ولي باهاش عکس گرفتم و روي نوت بوک چک کردم. کيفيت عکسش حتي توي فضاي بسته بسيار خوبه. آنتن دهي اش هم خوب بوده تا حالا. در مورد چيزاي ديگه اش هنوز هيچ ايده اي ندارم. چون حتي فرصت نکردم هدفون اش رو از توي جعبه بيرون بيارم!
امروز فرم-ور اش رو چک کردم، R1L002 هست. زبان فارسي هم جزو زبان هاش نيست. ولي فعلا هم قصد آپ-گريد کردنش رو ندارم.
در نهايت از همه بچه هايي هم که اينجا مطلب نوشتن و کمک کردن تا بشه اين گوشي رو با ديگر انتخاب هاي موجود مقايسه کنم، ممنونم.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
اينو quote كردم چون پست 1000 اين تاپيك بود.!!! باز هم از XPlod عزيز و بقيه دوستان كه اينهمه براي اين تاپيك زحمت كشيدن تشكر ميكنم. :)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Ghazmar :
مخلصم. اميدوارم واسه بچه ها مفيد باشه...

آره. ديروز رفتم علاءالدين و با گارانتي ايرانيان خريدم. 348 تومن. ولي از بس از ديروز تا حالا درگير بودم که هنوز فرصت نکردم باهاش ور برم.
ديشب دو ساعت فقط خوابيدم!
ولي باهاش عکس گرفتم و روي نوت بوک چک کردم. کيفيت عکسش حتي توي فضاي بسته بسيار خوبه. آنتن دهي اش هم خوب بوده تا حالا. در مورد چيزاي ديگه اش هنوز هيچ ايده اي ندارم. چون حتي فرصت نکردم هدفون اش رو از توي جعبه بيرون بيارم!
امروز فرم-ور اش رو چک کردم، R1L002 هست. زبان فارسي هم جزو زبان هاش نيست. ولي فعلا هم قصد آپ-گريد کردنش رو ندارم.
در نهايت از همه بچه هايي هم که اينجا مطلب نوشتن و کمک کردن تا بشه اين گوشي رو با ديگر انتخاب هاي موجود مقايسه کنم، ممنونم.
مبارکت باشه ...
من با R1L002 هیچ مشکلی نداشتم . بهتره تا رلیز نسخه بعدی آپدیت نکنی ..

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Ghazmar
مبارکه، من که به شخصه منتظر یه in Depth Reviewی کاربری از طرف شما هستم .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از gray_wolf :
اينو quote كردم چون پست 1000 اين تاپيك بود.!!! باز هم از XPlod عزيز و بقيه دوستان كه اينهمه براي اين تاپيك زحمت كشيدن تشكر ميكنم. :)
این پست هزارم دقیقن مترادف بود با وداع من با کلارای نازنین. از امروز صبح دیگه با یکی از دوستام از خواب بیدار شد و من رو در غمی نمناک رها کرد!
احتمالن دیگه توی این تاپیک زیاد مصدع اوقاتتون نشم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از xPlod :
این پست هزارم دقیقن مترادف بود با وداع من با کلارای نازنین. از امروز صبح دیگه با یکی از دوستام از خواب بیدار شد و من رو در غمی نمناک رها کرد!
یعنی چی؟؟؟ K750 رو دادی رفت؟؟؟ حالا چی گرفتی؟؟؟؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
واقعا حيف شد. ولي دنيا كه به آخر نرسيده! يكي بهترشو ميخرين. اين كه آخرين شاهكار SE نبود! اين تاپيك هم متعلق به خودتونه و بدون شما دليلي براي وجود اين تاپيك نيست... مارو تنها نزارين...
ولي واقعا از شنيدنش متاسفم
168.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
منظورتو متوجه نشدم xplod جان . نگرانمون کردی . چی شده مگه ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب دیگه ندارمش، دادمش به یکی از دوستام که چشمش خیلی دنبالش بود. حالا هی ناموس تون رو بذارین در معرض دید عموم :D

اما قبول کنید که پیدا کردن جانشین برای موجودی مثل کلارا فعلن غیر ممکنه. با این که این آخرین شاهکار
se.gif
نبود اما فعلن چیزی نمی تونه جای خالیش رو برام پر کنه. پس ترجیح میدم که فعلن به چیزی جر Z5 فکر نکنم تا ببینیم که این W850 اون چیزی که گفته میشه هست یا نه.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
خب دیگه ندارمش، دادمش به یکی از دوستام که چشمش خیلی دنبالش بود. حالا هی ناموس تون رو بذارین در معرض دید عموم :D

اما قبول کنید که پیدا کردن جانشین برای موجودی مثل کلارا فعلن غیر ممکنه. با این که این آخرین شاهکار
se.gif
نبود اما فعلن چیزی نمی تونه جای خالیش رو برام پر کنه. پس ترجیح میدم که فعلن به چیزی جر Z5 فکر نکنم تا ببینیم که این W850 اون چیزی که گفته میشه هست یا نه.
ای بابا کاشکی ما هم از این دوستا داشتیم ...

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز با سلام
چند سوال در خصوص گوشی K750i داشتم که خواهشا" راهنماییم نمائید.

1 - اینجانب به تازگی حدود 2 ساعت صدا ضبط نموده ام ( در کلاس ) اکنون هر موقع میخواهم با منو از روی آن عبور کنم یا همان را برای پخش انتخاب کنم ، به محض رسیدن به آن فایل صوتی ، تاخیر چند دقیقه ای به وجود می آید و این احتمالا" به دلیل بالا بودن حجم فایل میباشد. آیا کسی میتواند مرا در این خصوص راهنمایی نماید؟

2 - قیمت جدید کارت حافظه 1 و 2 گیگابایتی - هندزفری HBH-610 - فلاش MXE - 60 را آیا کسی داره به من بده ؟

3 - موارد فوق را از کجا میتوانم به راحتی تهیه نمایم و آدرس دقیق پاساژ علاءالدین کجاست؟

4 - آیا با هندزفری میتوان MP3 های گوشی را هم به صورت بیسیم گوش نمود ؟ و آیا در کل از لحاظ موارد صوتی در گوشی ، چیزی هست که به هندزفری نتوان انجام داد و فقط با خود گوشی بتوان این کار را نمود؟

5 - به طور دقیق کسی میتواند به من بگوید که هندزفری چه کارهایی را انجام میدهد؟

متشکرم

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز، من به تازگي يه K750i خريدم و اتفاقا يه گوشي با نرم افزار جديد به قيمت 365 هزار تومن هم خريدم. وقتي که اين گوشي رو چک کردم متوجه شدم که هيچ جاي اون اينکه ساخت چين باشه نوشته نشده و اصطلاحا noname هستش. از اين بابت خيلي ناراحت شدم. علت ناراحتيم اين بود که ميگفتند گوشي من تقلبي هست و ممکنه خوب کار نکنه. اولين مشکلي که باهاش دارم اينه که firmware اون آپگريد نميشه. يعني اينکه من درست مطابق دستورالعملي که دوستان توي اين تاپيک نوشتند عمل کردم ولي اون جايي که بايد درايور مربوط به update service از من خواسته بشه از طرف کامپيوتر هيچ درخواستي صادر نميشه و چنين سخت افزاري در گوشي تشخيص داده نميشه. اما نصب بقيه درايورها با موفقيت انجام ميشه. الان هم گوشي کوچکترين مشکلي نداره فقط زبان فارسي رو ساپورت نميکنه. من عمليات آپگريد رو هم تا مرحله نهايي انجام دادم ولي اونجايي که ميگه به هيچ وجه گوشي رو از کابل جدا نکنيد و browser رو هم نبنديد تا تعويض firmware تکميل بشه و اين مرحله حدود 10 دقيقه طول ميکشه هيچ اتفاقي نميفته و عمليات نصب شروع نميشه. ميخوام بدونم که گوشيم مشکل داره يا اينکه چون نرم افزار اون کاملا جديده آپديت رو شروع نميکنه. بسيار ممنون ميشم که به من کمک کنيد. چون يه سري شماره تلفن فارسي دارم که به هم ريخته. ممنون.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از ardeshir.a.m :
دوستان عزیز با سلام
چند سوال در خصوص گوشی K750i داشتم که خواهشا" راهنماییم نمائید.

1 - اینجانب به تازگی حدود 2 ساعت صدا ضبط نموده ام ( در کلاس ) اکنون هر موقع میخواهم با منو از روی آن عبور کنم یا همان را برای پخش انتخاب کنم ، به محض رسیدن به آن فایل صوتی ، تاخیر چند دقیقه ای به وجود می آید و این احتمالا" به دلیل بالا بودن حجم فایل میباشد. آیا کسی میتواند مرا در این خصوص راهنمایی نماید؟

2 - قیمت جدید کارت حافظه 1 و 2 گیگابایتی - هندزفری HBH-610 - فلاش MXE - 60 را آیا کسی داره به من بده ؟

3 - موارد فوق را از کجا میتوانم به راحتی تهیه نمایم و آدرس دقیق پاساژ علاءالدین کجاست؟

4 - آیا با هندزفری میتوان MP3 های گوشی را هم به صورت بیسیم گوش نمود ؟ و آیا در کل از لحاظ موارد صوتی در گوشی ، چیزی هست که به هندزفری نتوان انجام داد و فقط با خود گوشی بتوان این کار را نمود؟

5 - به طور دقیق کسی میتواند به من بگوید که هندزفری چه کارهایی را انجام میدهد؟

متشکرم
1- بله به دلیل بزرگی فایل می باشد
2-1 مگا بایتی 110000 تومن و فلش هم 25000 تومن من 2 مگابایتی تو بازار ندیدم
3-بله همون علاالدین همه رو داره خیابان جمهوری تقاطع حافظ
4- فکر نمی کنم بشه
5- کارهای صوتی و رادیو

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0

این مشکل رو من هم قبلا با هاش برخورد کردم من مجبور شدم فایل رو تبدیل MP3 کنم تا بتونم ازش استفاده کنم.البته مال من 90 دقیقه بود.:D

ببخشید با عجله نوشتم اشتباه شد اصلاح کردمش.​

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منظور شما رو از تبديل به MP3 نميفهمم. من گفتم که سخت افزار گوشي من رو در قسمت Update Service تشخيص نميده و بنابر اين درايوري هم براش نصب نميشه. منظورم دقيقا EPIUSB.INF هستش. به همين دليل هم در آخر کار عمليات آپگريد نيمه تمام ميمونه. يعني مرحله آخرش اصلا شروع نميشه. ضمنا نرم افزار اين گوشي هم آخرين مدله و فارسي رو هم ساپورت نميکنه.
به هر حال اگه کسي بدونه خوشحال ميشم که به من هم دليلش رو بگه چون بدجوري داره اذيتم ميکنه. مرسي!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دقیقا بگید نسخه firmware گوشیتون چیه؟

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم که اينقدر زود جواب ميديد واقعا آدمو به زندگي اميدوار ميکنيد. R1L002 هستش. من با دو تا کامپيوتر مختلف چک کردم و در هر دوي اونها نتيجه يکسان بود

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اخرین نسخه R1N035 هست که خب روی گوشی شما نیست شما یه سری به شماره 998 همین جا بزنید تو اون لینکهایی در مورد update هست اونها رو ببینید حتما مشکلتون رفع میشه

بالا