• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
اخرین نسخه R1N035 هست که خب روی گوشی شما نیست شما یه سری به شماره 998 همین جا بزنید تو اون لینکهایی در مورد update هست اونها رو ببینید حتما مشکلتون رفع میشه
xPlod زحمت كشيده و پست اول تاپيك رو آپديت كرده. لينكهارو اونجا هم ميشه ديد
20.gif

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از afshin_p15 :
با سلام خدمت دوستان عزيز، من به تازگي يه K750i خريدم و اتفاقا يه گوشي با نرم افزار جديد به قيمت 365 هزار تومن هم خريدم. وقتي که اين گوشي رو چک کردم متوجه شدم که هيچ جاي اون اينکه ساخت چين باشه نوشته نشده و اصطلاحا noname هستش. از اين بابت خيلي ناراحت شدم. علت ناراحتيم اين بود که ميگفتند گوشي من تقلبي هست و ممکنه خوب کار نکنه. اولين مشکلي که باهاش دارم اينه که firmware اون آپگريد نميشه. يعني اينکه من درست مطابق دستورالعملي که دوستان توي اين تاپيک نوشتند عمل کردم ولي اون جايي که بايد درايور مربوط به update service از من خواسته بشه از طرف کامپيوتر هيچ درخواستي صادر نميشه و چنين سخت افزاري در گوشي تشخيص داده نميشه. اما نصب بقيه درايورها با موفقيت انجام ميشه. الان هم گوشي کوچکترين مشکلي نداره فقط زبان فارسي رو ساپورت نميکنه. من عمليات آپگريد رو هم تا مرحله نهايي انجام دادم ولي اونجايي که ميگه به هيچ وجه گوشي رو از کابل جدا نکنيد و browser رو هم نبنديد تا تعويض firmware تکميل بشه و اين مرحله حدود 10 دقيقه طول ميکشه هيچ اتفاقي نميفته و عمليات نصب شروع نميشه. ميخوام بدونم که گوشيم مشکل داره يا اينکه چون نرم افزار اون کاملا جديده آپديت رو شروع نميکنه. بسيار ممنون ميشم که به من کمک کنيد. چون ي سري شماره تلفن فارسي دارم که به هم ريخته. ممنون.

گوشی منم no name هست اما از وقتی که جناب pojhan قاب گوشیشون رو باز کردن ، دیگه no name نیست بلکه به گفته ایشون : Approved by iDA for use in Singapore :cool:
با این اوصاف نه تنها تقلبی نیست بلکه اصل اصله . iDA یه سازمان نظارت بر استاندارد ها و ... توو سنگاپوره که توو چین و آمریکا و هند و ... نمایندگی داره و این گوشی روکه از سوئد وارد شده رو برای استفاده توو سنگاپور گارانتی کرده :happy: منم هیچ جا نشنیده بودم که کسی بگه این گوشی تقلبیه :blink:
الانم تقریبا محبوبیت بیشتری نسبت به چینی پیدا کرده . چون دیگه بازاریها هم این نوع گوشی رو در مدلهای چینی و اصل میشناسن. در ضمن وقتی من گوشیمو خریدم ، فارسی رو support میکرد . برای اصل بودن گوشی میتونی به لینک زیر بری و گزینه IMEI number analysis رو انتخاب و IMEI گوشیتو وارد کنی . اگر تقلبی باشه می فهمی : http://www.numberingplans.com/?page=analysis&section=imeinr

در مورد آپدیت منم نا موفق بودم ( دقیقا همونجایی که شما با مشکل روبروشدید) البته مشکل از خودم بود و به گفته دوستان توو این مرحله نباید زود دستت رو از C برداری چون ممکنه خیلی طول بکشه امام من انتظار داشتم هم گوشیم روشن بشه و هم سریع کار شروع بشه. به همین خاطر بعد از گذشت 20 – 30 ثانیه دستم رو از روی C برداشتم .... :wacko:
ظاهرا فعلا سایت SE دیگه اجازه آپدیت نمی ده تا ورژن جدیدش بیاد . این ورژن یه سری مشکلات داشت ..

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
1- بله به دلیل بزرگی فایل می باشد
2-1 مگا بایتی 110000 تومن و فلش هم 25000 تومن من 2 مگابایتی تو بازار ندیدم
3-بله همون علاالدین همه رو داره خیابان جمهوری تقاطع حافظ
4- فکر نمی کنم بشه
5- کارهای صوتی و رادیو

دوست عزیز با تشکر از پاسخ شما
در خصوص پاسخ اولتان آیا این مورد با اضافه نمودن حافظه جانبی برطرف میشود؟
در خصوص پاسخ چهارمتان از کجا میدانید نمیشود آیا خودتان تست کرده اید؟
از دوستان دیگر هم میخواهم راهنماییم کنند.
ضمنا" هیچکس قیمت هندزفری رو نداره؟
با تشکر از شما و سایر دوستان عزیز

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
LH2005 عزيز سلام، از اينکه نسبت به مشکل من با اين دقت توضيح داده بوديد ممنونم. راستش من قبلا يه نوکيا 6630 داشتم که دوربينش حسابي اذيتم کرد بنابر اين تصميم گرفتم بهترين موبايل رو با توجه به بودجه ام بخرم. تا اينکه با اين سايت و دوستان در اين تاپيک آشنا شدم. راجع به خودم بگم که من مدت 14 سالي هست که با کامپيوتر کار مستمر انجام ميدم و چون تو اين مدت با مشکلات زيادي روبرو بودم عملا هراسي ندارم و تقريبا" هر کاري رو دست بکارش ميشم و اطلاعات کاملي هم دارم ولي بايد اعتراف کنم که يه سري از دوستان در اين تاپيک بسيار با سواد هستند و من رو تحت تاثير قرار دادند. از دانش و اطلاعات گذشته روحيه همکاري و مسئوليت پذيري بسيار خوبي بين بچه هاي اين تاپيک هست که اين باعث ميشه هر مشکلي قابل حل به نظر بياد. در ادامه بايد بگم که چون براي اين گوشي جديد يه حافظه 512 مگابايتي سوني و يه Bluetalk سوني اريکسون مدل 608 خريده بودم خيلي بدم اومده بود که گوشيم تقلبي باشه! که با توضيحات شما دوست عزيز خيالم راحت شد. در ضمن تو همين سايتي که شما آدرسش رو داده بوديد هم کد IMEI گوشي رو چک کردم و فهميدم که اين گوشي در انگلستان تاييد شده پس تقلبي نيست. از اين بابت از شما ممنونم. راجع به آپديت بايد بگم که اتفاقا من خيلي دستم رو روي دکمه C نگه داشتم طوري که حوصله ام سر رفت و موبايلم هم روشن شد و به صفحه اصلي رفت وليکن هيچ اتفاقي نيفتاد. من فکر کنم راه حل مشکل من و شما همان باشد که در پست شماره 188 همين تاپيک توسط يکي از دوستان نوشته شده. حالا من و شما بايد يه بار ديگه شانسمون رو امتحان کنيم اگه هر کدوم نتيجه گرفتيم براي بقيه دوستان راه حل مشکل رو مينويسيم. منظورم اينه که مشکل از ناحيه SP2 هستش. راستي از کجا ميدونيد که سايت SE فعلا اجازه آپديت f/w رو نميده؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اون سايتي كه IMEI رو چك ميكنه براي من فيلره. ميتونم خواهش بكنم IMEI گوشي منو چك بكنيد؟
26.gif

35655300
05-5-114611

مرسي
20.gif

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گرگ خاکستري عزيز جواب شما اينه:
Mobile equipment brand / model SonyEricsson K750i
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_p15 :
گرگ خاکستري عزيز جواب شما اينه:
Mobile equipment brand / model SonyEricsson K750i
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
افشين عزيز خيلي ممنون دست شما درد نكنه
20.gif

گوشي من اصطلاحا از همون چيني‌ها هستش. داخل محفظه باتري هم نوشته شده ساخت چين. ولي خيالم راحت شد.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از afshin_p15 :
LH2005 من فکر کنم راه حل مشکل من و شما همان باشد که در پست شماره 188 همين تاپيک توسط يکي از دوستان نوشته شده. حالا من و شما بايد يه بار ديگه شانسمون رو امتحان کنيم اگه هر کدوم نتيجه گرفتيم براي بقيه دوستان راه حل مشکل رو مينويسيم. منظورم اينه که مشکل از ناحيه SP2 هستش. راستي از کجا ميدونيد که سايت SE فعلا اجازه آپديت f/w رو نميده؟

خیلی جالبه من اصلا پست 188 رو ندیده بودم :eek: پس این مشکل دقیقا از همون جایی که دوست عزیز جناب amirsung فرمودن هست چون ویندوز من Media Center هست و از ایشون بابت راه حل رفع مشکل و از شما بابت اشاره به این پست تشکر میکنم . خیلی خوشحال شدم :) :happy:
من فکر می کنم اگر روی یه ویندوز SP1 عملیات آپدیت رو انجام بدیم بهتره :rolleyes:
در مورد اجازه دادن و یا ندادن SE من دقیقا اطلاعی ندارم . این رو چند تا از دوستام که قصد آپدیت داشتن گفتن . چون بخش آپدیت روی سایت بسته شده بود :( شاید الان فعال باشه .

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گرگ خاکستري جان اصلا قابلي نداشت. دوست داشتم که بعنوان يه عضو جديد اولين کسي باشم که به شما جواب ميدم. ظاهرا تمام گوشيها ساخت چين هستند و فقط يه سري از اونها با نظارت نماينده اصلي يعني الرمس و بقيه به طور قاچاق وارد شدند. در ضمن فکر کنم که اين مارکها يه جايي توي همين ايران روي گوشيها چسبونده ميشن. چون کاملا بيدقت اين کار انجام شده. آخه براي من هم عينا همين مطالب تو سايت نشون داده ميشه.

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
LH2005 عزيز خوشحالم که هر دوي ما اميدوار به رفع مشکل شديم. اتفاقا پيشنهاد شما فکر مناسبي است چون من با browser هاي مختلف و با کامپيوترهاي متفاوت اين تست رو انجام دادم منتها چون همه SP2 داشتند موفق به آپگريد نشدم. راجع به زبان فارسي هم بگم که چون گوشي من داراي Keypad چيني است از همون اول فارسي رو نداشت. راستي يه سوال اگه ما فايل seus_setup119.exe و فايلهاي داخل دايرکتوري software data مربوط به R1N035 رو داشته باشيم باز هم بايد ساعتها براي آپگريد معطل بشيم يا راه حل ميان بري هم وجود داره؟؟ لطفا اگه کسي ميدونه مراحل اين کار رو بنويسه تا همه استفاده کنند. ممنون از همه اساتيد اين تاپيک.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از afshin_p15 :
گرگ خاکستري جان اصلا قابلي نداشت. دوست داشتم که بعنوان يه عضو جديد اولين کسي باشم که به شما جواب ميدم. ظاهرا تمام گوشيها ساخت چين هستند و فقط يه سري از اونها با نظارت نماينده اصلي يعني الرمس و بقيه به طور قاچاق وارد شدند. در ضمن فکر کنم که اين مارکها يه جايي توي همين ايران روي گوشيها چسبونده ميشن. چون کاملا بيدقت اين کار انجام شده. آخه براي من هم عينا همين مطالب تو سايت نشون داده ميشه.

من عاشق این بحث ها هستم . هیجان داره ;) افشین جان میشه یه کم بیشتر توضیح بدی . یعنی می خوام بدونم منظورت اینه که مارک Made in China رو توو ایران می چسبونن پشت گوشی ؟

در مورد آپدیت هم به پست 721 که لینکش رو میذارم مراجعه کنید که جناب XPlod زحمتشو کشیدن :

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=21984&page=49

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از calligrapher :
نسخه firmware (بعد از R1N035) كي مياد كسي خبري داره ؟
با اين مشكلاتي كه اين نسخه داشته، فكر ميكنم خيلي زود نسخه جديد رو بدن...

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يكي ازاين دوستامون تازه k750 خريده و گوشيش خودش خاموش ميشه reset هم كرده ولي درست نشده كسي تا حالا به اين مشكل برخورد كرده يا نه ؟ لطفا راهنمائي كنيد . thanks:eek:

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

اقا این IMEI کجای گوشی نوشته شده :rolleyes:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از youshij :
آقا يكي ازاين دوستامون تازه k750 خريده و گوشيش خودش خاموش ميشه reset هم كرده ولي درست نشده كسي تا حالا به اين مشكل برخورد كرده يا نه ؟ لطفا راهنمائي كنيد . thanks:eek:
من با بعضی theme ها این مشکل رو داشتم. theme رو عوض کن ببین بازم restart میشه؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
84.gif
85.gif
xPlod اومده!

منم يه سوال دارم..
يكي از دوستان من گوشيش از دستش افتاده توي آب! از اون روز به بعد فلش گوشي فقط موقع عكس گرفتن روشن ميشه! يعني وقتي كه از توي منو ميخواد اونو بعنوان چراغ قوه روشن كنه يه لحظه بيشتر روشن نميمونه. ولي توي تست ها و موقع عكس گرفتن مشكلي نداره. نظرتون چيه؟
بغير از اين هيچ مشكل ديگه ‌اي نداره...

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
من عاشق این بحث ها هستم . هیجان داره ;) افشین جان میشه یه کم بیشتر توضیح بدی . یعنی می خوام بدونم منظورت اینه که مارک Made in China رو توو ایران می چسبونن پشت گوشی ؟

در مورد آپدیت هم به پست 721 که لینکش رو میذارم مراجعه کنید که جناب XPlod زحمتشو کشیدن :

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=21984&page=49

LH2005 عزيز چيزي که کاملا مطمئن هستم اينه که متاسفانه با سياستهاي غلطي که دولت ايران در پيش گرفته راه براي قاچاق کالا به ايران بيش از پيش فراهم شده، در مورد کشور چين گمرک ايران هيچگونه پولي بابت ورود کالاي ساخت چين از وارد کننده نميگيره، مثلا" در بازار سخت افزار کامپيوتر که من از آن با خبر هستم کالاهاي تايواني يا کره اي رو برچسب Made in China ميزنند تا پول گمرک رو ندن. من خودم کارت گرافيک و برد مادر تايواني خريدم که روي واژه Made in taiwan يه بر چسب کاغذي چسبونده بودند که روش نوشته بود Made in China . حالا من حدس ميزنم که گوشيها هر جايي که توليد بشن وارد کننده سعي ميکنه روش ساخت چين بزنه تا با هزينه کمتري وارد ايران بشه.
حالا اين برچسبها ميتونه توي ايران يا در دبي روي گوشيها چسبونده بشه. شما تا به حال به بيدقتي که حين چسبوندن برچسب شيشه K750i رخ داده دقت کردين مقايسه اش بکنيد با برچسب گوشيهاي نوکيا که توي فنلاند توليد ميشن. بنابر اين اگر که مونتاژ گوشيهاي K750i با بر چسب چيني و noname با هم فرق داشت بايد حداقل ذره اي از اين تفاوت در شکل ظاهري اين دو گوشي و يا نحوه چسباندن اين برچسب خودش رو نشون ميداد که ميدونيم اينچنين نيست. من فکر ميکنم گوشيهاي Noname سفارش جايي غير از ايران هستند که قرار بوده به provider هاي اروپايي داده بشن تا اونها به مشتريان خودشون تحويل بدن ولي به صورت قاچاق سر از ايران در آوردن. بنابر اين در گوشي هايي که قاچاقي وارد ميشن ديگه بحث پرداخت گمرک مطرح نيست که مجبور باشن روش بر چسب بچسبونن. همين مساله در مورد گوشيهاي نوکيا مدل 6630 که در ايران با علامت Tim وارد بازار شده اند صادقه. آخه Tim يه شرکت ايتاليايي Provider تلفن همراه هستش که مجددا اين گوشيها هم سر از بازار ايران در آوردن و به اسم گوشيهاي تقلبي فروخته ميشن. بنابر اين در يک جمع بندي ميتونم بگم که به نظر من گوشيهاي بر چسب چيني سفارش ايران هستند و با نظارت نماينده شرکت وارد شدند و گوشيهاي Noname قاچاق هستند و براي استفاده در جايي غير از ايران توليد شدند. البته اگه کسي چيز معتبري در اين زمينه ميدونه خواهش ميکنم من رو هم در جريان بگذاره.

بالا