به نقل از afshin_p15 :
با سلام خدمت دوستان عزيز، من به تازگي يه K750i خريدم و اتفاقا يه گوشي با نرم افزار جديد به قيمت 365 هزار تومن هم خريدم. وقتي که اين گوشي رو چک کردم متوجه شدم که هيچ جاي اون اينکه ساخت چين باشه نوشته نشده و اصطلاحا noname هستش. از اين بابت خيلي ناراحت شدم. علت ناراحتيم اين بود که ميگفتند گوشي من تقلبي هست و ممکنه خوب کار نکنه. اولين مشکلي که باهاش دارم اينه که firmware اون آپگريد نميشه. يعني اينکه من درست مطابق دستورالعملي که دوستان توي اين تاپيک نوشتند عمل کردم ولي اون جايي که بايد درايور مربوط به update service از من خواسته بشه از طرف کامپيوتر هيچ درخواستي صادر نميشه و چنين سخت افزاري در گوشي تشخيص داده نميشه. اما نصب بقيه درايورها با موفقيت انجام ميشه. الان هم گوشي کوچکترين مشکلي نداره فقط زبان فارسي رو ساپورت نميکنه. من عمليات آپگريد رو هم تا مرحله نهايي انجام دادم ولي اونجايي که ميگه به هيچ وجه گوشي رو از کابل جدا نکنيد و browser رو هم نبنديد تا تعويض firmware تکميل بشه و اين مرحله حدود 10 دقيقه طول ميکشه هيچ اتفاقي نميفته و عمليات نصب شروع نميشه. ميخوام بدونم که گوشيم مشکل داره يا اينکه چون نرم افزار اون کاملا جديده آپديت رو شروع نميکنه. بسيار ممنون ميشم که به من کمک کنيد. چون ي سري شماره تلفن فارسي دارم که به هم ريخته. ممنون.
گوشی منم no name هست اما از وقتی که جناب pojhan قاب گوشیشون رو باز کردن ، دیگه no name نیست بلکه به گفته ایشون : Approved by iDA for use in Singapore
با این اوصاف نه تنها تقلبی نیست بلکه اصل اصله . iDA یه سازمان نظارت بر استاندارد ها و ... توو سنگاپوره که توو چین و آمریکا و هند و ... نمایندگی داره و این گوشی روکه از سوئد وارد شده رو برای استفاده توو سنگاپور گارانتی کرده :happy: منم هیچ جا نشنیده بودم که کسی بگه این گوشی تقلبیه :blink:
الانم تقریبا محبوبیت بیشتری نسبت به چینی پیدا کرده . چون دیگه بازاریها هم این نوع گوشی رو در مدلهای چینی و اصل میشناسن. در ضمن وقتی من گوشیمو خریدم ، فارسی رو support میکرد . برای اصل بودن گوشی میتونی به لینک زیر بری و گزینه IMEI number analysis رو انتخاب و IMEI گوشیتو وارد کنی . اگر تقلبی باشه می فهمی :
http://www.numberingplans.com/?page=analysis§ion=imeinr
در مورد آپدیت منم نا موفق بودم ( دقیقا همونجایی که شما با مشکل روبروشدید) البته مشکل از خودم بود و به گفته دوستان توو این مرحله نباید زود دستت رو از C برداری چون ممکنه خیلی طول بکشه امام من انتظار داشتم هم گوشیم روشن بشه و هم سریع کار شروع بشه. به همین خاطر بعد از گذشت 20 – 30 ثانیه دستم رو از روی C برداشتم .... :wacko:
ظاهرا فعلا سایت SE دیگه اجازه آپدیت نمی ده تا ورژن جدیدش بیاد . این ورژن یه سری مشکلات داشت ..