• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از afshin_p15 :
يه تقاضاي دوستانه : از دوستان عزيز تقاضا دارم اگه ميتونند و محتويات گوشيشون هنوز کامله يه نسخه پشتيبان از فايلهاي گوشيشون رو براي من ميل کنند منظورم فايلهاي صدا، تصوير، تم و ساير موارديه که موقع خريدن گوشي توي مموري خود موبايل موجود هستند آخه من مستر ريست کردم و تمام اينا رو از دست دادم در ضمن به تعدادي از تمهاي گوشي هم معتاد هستم که الان اونا رو ندارم
آدرس ايميل خودم رو ميگذارم اگه تونستيد برام بفرستيدشون ممنون ميشم
a_kiasat@yahoo.com
:)
اینم فایلهای اصلی:

K750 Videos : http://www.aussies.demon.co.uk/Esato/K750_Original_Content_Videos.zip
K750 Themes : http://premium1.uploadit.org/fredsmith/K750_Original_Content_Themes.zip
K750 Pictures : http://premium1.uploadit.org/fredsmith/K750_Original_Content_Pictures.zip
K750 Sounds : http://premium1.uploadit.org/fredsmith/K750_Original_Content_Sounds.zip

W800 Videos : http://premium1.uploadit.org/fredsmith/W800i_Original_Content_Videos.zip
W800 Themes : http://premium1.uploadit.org/fredsmith/W800i_Original_Content_Themes.zip
W800 Sounds : http://premium1.uploadit.org/fredsmith/W800i_Original_Content_Sounds.zip

فقط فکر کنم بخاطر شلوغ بودم سرورشون بعضی وقتها موقع دانلود نیمه کاره قطع میشه . که با یکی از نرم افزارهای مدیریت دانلود مثل getRight میتونی دانلود کنی ....

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005نشانگر میزان آنتن دهیش خیلی ضایع شده . چون توو ورژن قبلی واقعی بود و دقیقا می تونستم بفهمم کجا آنتن دهیش بهتر و کجا بد تره . اما با این ورژن ، گوشی رو هر جا می برم میزان آنتن دهی رو Full نشون میده :
نه عزيز واقعا اضافه شده با برنامه My Phone Explorer من تست كردم درصد سيگنال رو ديدم واقعا الان به حدود 93% هم ميرسه اما قبل از آپديت به زحمت به 80% ميرسيد در ضمن اگه گذرت به مترو افتاد ميبيني چه قدر توي تونل هنوزم ضعف داره ! من با پسر عموم كه نوكيا 6630 داره مقايسه كرديم ديدم تماس من تو تونل قطع ميشه و فقط به ايستگاهها كه ميرسه آنتن فول ميشه اما اون 4 تا ايستگاه پشت سر هم داشت حرف ميزد بدون اينكه قطع بشه ..... جزم در اومده بود :happy:

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
واقعا چرا نوکیاها تو ایران بهتر آنتن میدن ؟!
169.gif

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
بلندگوی جانبی برای k750 :

walkmanphone_speaker_10.jpg

jeyran

Registered User
لایک‌ها
0
اگه کسی میدونه هندس فری HPM-70 وفلاش MXE-60 کجا می فروشن ما رو خبر کنه
از بس گشتم خسته شدم :wacko:

لطفا آدرس دقیق Please :rolleyes: :blush:

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0

imanflash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان .....من یه k750 خریدم ولی با یه موردی مواجه شدم.که خیلی نگرانم کرده و اون اینه که با اینکه آنتن دهی گوشی خوبه و من هم همیشه میتونم تماس بگیرم اما در بسیاری مواقع اگه باهام تماس گرفته بشه اعلام عدم دسترس بودن از طرف مخابرات اعلام میشه ! در حالی که در همون موقع من میتونم تماس بگیرم و در دسترس هستم .با چند بار گرفتن شماره..موبایل زنگ میخوره و راحت هم خط میده...اما اینکه یه چیزی در حدود 30 % مواقع بااین پیغام (( مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد )) مواجه میشم عصبانیم کرده...میخواستم گوشی را پس بدم اما چون همیشه این مشکلو ندارم موقع تست توسط فروشنده همه چیز ظاهرا روبراه بود...کسی با این مشکل برخورد کرده /؟ چاره اون چیه؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از PHA1 :
بلندگوی جانبی برای k750 :

walkmanphone_speaker_10.jpg
چه جالب . بعدا خود این بلندگوها به برق وصل میشه یا باطری داره ؟ یا از باطری خود گوشی استفاده میکنه ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از sunnyboy :
چه جالب . بعدا خود این بلندگوها به برق وصل میشه یا باطری داره ؟ یا از باطری خود گوشی استفاده میکنه ؟
به برق وصل میشه و خودش گوشیو شارژ هم می کنه . اما اینکه باطری داره یا نه دیگه نمیدونم . تو سایت se یه مدلش هست .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از imanflash :
سلام
دوستان .....من یه k750 خریدم ولی با یه موردی مواجه شدم.که خیلی نگرانم کرده و اون اینه که با اینکه آنتن دهی گوشی خوبه و من هم همیشه میتونم تماس بگیرم اما در بسیاری مواقع اگه باهام تماس گرفته بشه اعلام عدم دسترس بودن از طرف مخابرات اعلام میشه ! در حالی که در همون موقع من میتونم تماس بگیرم و در دسترس هستم .با چند بار گرفتن شماره..موبایل زنگ میخوره و راحت هم خط میده...اما اینکه یه چیزی در حدود 30 % مواقع بااین پیغام (( مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد )) مواجه میشم عصبانیم کرده...میخواستم گوشی را پس بدم اما چون همیشه این مشکلو ندارم موقع تست توسط فروشنده همه چیز ظاهرا روبراه بود...کسی با این مشکل برخورد کرده /؟ چاره اون چیه؟

من که تا حالا به همچین موردی بر نخوردم و فکر هم نمیکنم این مشکل به گوشی ربطی داشته باشه . این مشکلات معمولا به خاطر مخابرات و سیستمهای مخابراتیه :hmm:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از PHA1 :

زبان فارسیشو نداشت ؟

در ضمن ، یه سوالی داشتم از همه K750i دارا : شما چه Ringtone ی رو واسه گوشیتون انتخاب کردید که به کلاس گوشی بیاد . آخه من از بس Ringtone گوشی رو عوض کردم ، هم من کف کردم هم این زبون بسته :wacko: تو رو خدا اگر کسی یه Ringtone درست و حسابی داره بذاره اینجا ما هم دعا به جونش میکنیم :(

سوال بعدی : چطوری میشه تم های این سایت رو ( سایت SE ) که لینکش رو اینجا گذاشتم دانلود کرد . وقتی روی تم کلیک میکنم تا دانلودش کنه یه کادر سفید باز میشه که تووش علامت ضربدره :
http://www.sonyericsson.com/fun/wxhtml/download1/download1_1?cc=AP&files=600&lc=en&products=W800i

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از afshin_p15 :
جناب اکسپلود عزيز، سلام و رسيدن بخير، راستي جانشين براي کلارا پيدا نکردين؟ منظورم اينه که تجديد فراش نفرمودين؟ راستي من چند تا پست نسبتا" طولاني نوشتم ولي راستش رو بخواين نميدونم حوصلش رو داشتين بخونين يا نه؟ نظرتون چيه؟ آيا الان هم هنوز سرور هاي شرکت سوني اريکسون مشکل دارن يا مساله حل شده؟
آيا کساني که از f/w مدل R1L002 استفاده ميکنن براي اضافه کردن زبان فارسي به گوشيشون يا افزايش کارآيي اون
به شرطي که به زبان انگليسي تسلط داشته باشن، ارزشش رو داره که آپديت کنن يا تا رسيدن به ورژن بعدي بهتره صبر کنن؟ و در آخر آيا ورژن R1N035 واقعا مشکل داره؟ به هر حال از اينکه وقت ميگذارين تا سوالات اعضاي اين تاپيک بي جواب نمونه به نوبه خودم ازتون ممنونم. موفق باشين.
افشین جان، هنوز به قول شما تجدید فراش نکردم. متاسفانه یا خوشبختانه هنوز هیچ گوشی ای نیست که خریدنش نسبت به K750 ارتقا محسوب بشه. برای همین فعلا دارم با یکی از اجداد طاهرینش سر می کنم.

در مورد سروهای SEUS و آپدیت هم حققتن نظری ندارم چون دیگه اخبارش رو دنبال نمی کنم اما چیزی که برای من مسلم شده اینه که نسخه R1N035 به تنهایی هیچ ایرادی نداره و یک آپدیت بسیار موفق بوده اما مشکلاتی که بعضن دوستان با این نشخه دارند بیشتر از همون ایرادهای SEUS ناشی میشه که باعث میشده که آپدیت به درستی انجام نشه و یا مشکلاتی در حین این کار به وجود بیاد.

یه توصیه ی دوستانه هم براتون دارم. سعی کنید یه کم بیشتر از کلید Enter صفحه کلیدتون استفاده کنید تا نوشته هاتون از لحاظ بصری هم زیبا تر دیده بشن. خوندن 7-8 خط پشت سر هم و بدون فاصله یه مقدار سخته.
موفق باشید :)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از gray_wolf :
xPlod جان

3 تا مورد اول رو انجام داديم ولي مشكل حل نشد.
در مورد آپديت هم با توجه به مشكلاتي كه براي بقيه دوستان پيش اومده بود و اينكه نميدونستم آيا هنوز هم سايت SE مشكل داره يا نه انجام نداديم...
در مورد گارانتي هم كاملا حق با شماست ولي حتما يه دليلي داره كه همه الرمس رو پيشنهاد ميكنن ديگه... بنظر شما اميدي به الرمس هست؟
راستش موقعی که اون مرکز خدماتی الرمس روبروی کافه نادری هنوز تعطیل نشده بود من خاطره خوبی ازش داشتم اما بعد از اون نمی دونم که آیا هنوز با همون کیفیت خدمات ارائه میدن یا نه. به هر حال چیزی که مسلمه اینه که دانش فنی تعمیر گوشی رو دارن.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از LH2005 :
IMEI یا همون International Mobile Equipment Identity همونطور که از اسمش پیداست یه شماره شناسایی بین المللی برای هر موبایله که توو دنیا منحصر به فرده و شامل اطلاعاتی از قبیل نام کارخانه سازنده ، مدل گوشی و ... میشه و توو انگلستان و توسط موسسه BABT از طرف کارخانه سازنده ثبت میشه . بنابراین اگر یه گوشی تقلبی باشه ، یعنی یه IMEI تقلبی و غیر واقعی داره و در انگلستان ثبت نمیشه و اگر IMEI این گوشیها رو توو این سایت وارد کنید ، یا جوابی نمی گیرید و یا به شما اطلاع داده میشه این گوشی ثبت نشده ( تقلبیه ) . می تونید برای امتحان ، IMEI گوشیتون رو کمی تغییر بدید و وارد کنید ببینید چه جوابی میده .
LH2005 عزیز، من مشکلم دقیقن با همین بخشه که شما فرمودین. گوشی تقلبی یعنی چی؟ یعنی فرضن SE اون رو نساخته؟ یا این که ساخته ولی بدون ثبت شماره شناسایی ش اون رو عرضه کرده؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از LH2005 :
چطوری میشه تم های این سایت رو ( سایت SE ) که لینکش رو اینجا گذاشتم دانلود کرد . وقتی روی تم کلیک میکنم تا دانلودش کنه یه کادر سفید باز میشه که تووش علامت ضربدره :
http://www.sonyericsson.com/fun/wxhtml/download1/download1_1?cc=AP&files=600&lc=en&products=W800i
از طریق WinWap و آدرس http://wap.sonyericsson.com من یه سری شون رو دانلود کردم، یکی دوتا تم قشنگ بین شون هست.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
و بالاخره در مورد زبان فارسی:
هر گوشی برای محدوده ی خاصی تولید میشه و مطابق برا اون محدوده ی جغرافیایی امکاناتش تعیین میشه. این محدوده توسط CDA Number گوشی مشخص میشه.
هر بار که گوشی می خواد آپدیت بشه، نرم افزار SEUS به همراه IMEI این شماره رو هم چک می کنه و بعد از اون آپدیت رو انجام میده. برای همین شما از هر طریقی هم که آپدیت کنید اگه گوشی تون برای محدوده های خاصی نباشه باز هم زبان فارسی اضافه نخواهد شد.
این CDA Number همانند IMEI قابل تغییر نیست و فقط از طریق هک کردم گوشی میشه عوضش کرد. Davici Team این کار رو با 10 یورو انجام میده، ولی گوشی تون از این به بعد فقط از طریق همون سایت آپدیت میشه.

برای این که#CDA ها مشخص بشه، دوستان لطف بکنن و اعدادشون رو اینجا ذکر کنن تا مشخص بشه که کدوم محدوده ها زبان فارسی رو پشتیبانی می کنن.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
من تازه عضو شدم:p
هفته پیش یه دونه k750i گرفتم....
تو software info. هم اینا رو نوشته:
R1N035
prgcxc 125955_HONG_KONG_CL R1035
برای داشتن زبان فارسی باید firmware رو آپدیت کنم یا کار دیگه ای باید بکنم؟:)

ehsan750

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man tazeh k750 kharidam omidvaram betoonam az etelaate in bakhsh va shoma dostan estefadeh konam.
rasty tamame bazihaie k700 be k750 ham mikhoreh
va filmhaee ke ba dorbin migiram ba pasvande *.3gp save mishe chejory mitoonam to kamputer bebinam
ghablan az rahnamaeetoon mamnoonam

بالا