• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

aej2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
من تازه عضو شدم:p
و موبايل من k750i است
براي Update firmware تاپيك 68 رو استفاده كردم اما بعد از 45% ايستلد و بعد بلافاصله تا 100 % رفت و Error داد و نوشت ارتباط با موبايل قطع شده و الان دوربين من كار نميكنه آ یا کار دیگه ای باید بکنم؟ :(
البته من 2 بار ديگه هم سعي كردم اما نشد.
ضمنا از درايور هاي سايت هم استفاده كرده بودم.

شهرام77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک و راهنمایی

با سلام دوستان عزیز میخواستم لطفاً من رو راهنمایی کنید تا جواب سؤالات زیر رو پیدا کنم یا بهم بگین :

1) اول اینکه آیا K75 یا K750i یا W800 سیستم عامل سیمبیان یا مثل اون دارند یا نه اگه آره چه ورژنی .

2) آیا میشه این سیستم عاملها رو آپگرید کرد (اگه خود تولید کننده بده یا ماله همین سخت افزار باشه) اگه آره دقیقاً چه جوری با(با چه کابلی و چه نرمافزاری) .

3) آیا برنامه هایی که روی 6600 اجرا میشوند روی مثلاً P910یا P990 یا P900 هم اجرا میشوند.

با کمال تشکر:)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
LH2005 عزیز، من مشکلم دقیقن با همین بخشه که شما فرمودین. گوشی تقلبی یعنی چی؟ یعنی فرضن SE اون رو نساخته؟ یا این که ساخته ولی بدون ثبت شماره شناسایی ش اون رو عرضه کرده؟

یعنی تقلبی . البته این برداشت من بود .

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mahdi389 :
من IMEI گوشیم و زدم

Mobile equipment brand / model SonyEricsson k750
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)

حالا این یعنی که چه ؟:p :

یکی انجا نیست جواب ما رو بده

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mahdi389 :
من IMEI گوشیم و زدم

Mobile equipment brand / model SonyEricsson k750
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)

حالا این یعنی که چه ؟:p :

یکی اینجا نیست جواب ما رو بده

rs_232

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ما دیروز گوشیمون رو آپدیت کردیم ولی وقتی رسیدیم به قسمت آخرش که میگه گوشی رو خاموش کن و دوباره کابل usb رو بزن کابل زدوم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
یه لحظه که دستم از رو کلید c جدا شده دیک دفعه نواره 100 % شده ولی از اون به بعد گوشیم اصلا دیگه روشن نمیشه
بیچاره شدم ترا خدا کمک کنید :( :(

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rs_232 :
آقا ما دیروز گوشیمون رو آپدیت کردیم ولی وقتی رسیدیم به قسمت آخرش که میگه گوشی رو خاموش کن و دوباره کابل usb رو بزن کابل زدوم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
یه لحظه که دستم از رو کلید c جدا شده دیک دفعه نواره 100 % شده ولی از اون به بعد گوشیم اصلا دیگه روشن نمیشه
بیچاره شدم ترا خدا کمک کنید :( :(

نگران نباش. چند بار دیگه برای آپدیت یا recovery اقدام کن یکی از دوستان هم قبلا به این مشکل خورده بود و با فلش کردن مشکلش حل شد. البته احتمال داره کار به اون جا ها نکشه. فقط یادت باشه که قسمت آپدیت سایت سونی اریکسون فعلا مشکل داره و ممکنه چندین بار (مثلا شونصد بار) امتحان کنی و نشه. پست های قبلی که راجع به آپدیت است و آدرس آن در اول تاپیک آمده رو هم حتما بخوان. موفق باشی

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
گوشی من چند وقته قاطی کرده. یهو آنتنش میره و میزنه no network coverage و تا چند ساعت همین جوری میمونه. هر چی هم خاموش روشن میکنم اثر نداره!!!
می خواستم ببینم مشکل از سیستم مخابرات ایرانه یا نه گوشی من مشکل پیدا کرده؟
مرسی.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه من موندم! الان چند وقته اين سايت سوني اريكسون مشكل داره؟! بابا سايتهاي درپيتي دوروزه مشكلشونو حل ميكنن! اين تاحالا نتونسته؟
182.gif

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dawn :
سلام
گوشی من چند وقته قاطی کرده. یهو آنتنش میره و میزنه no network coverage و تا چند ساعت همین جوری میمونه. هر چی هم خاموش روشن میکنم اثر نداره!!!
می خواستم ببینم مشکل از سیستم مخابرات ایرانه یا نه گوشی من مشکل پیدا کرده؟
مرسی.
دوست عزيز همه جا اين مشكل پيش مياد يا فقط يه جاي بخصوص؟ وقتي كه اين مشكل پيش مياد گوشي‌هاي ديگه هم همينجوري ميشن؟
مشكل شما هم ميتونه از آنتي مخابراتي محلتون باشه و هم ميتونه از گوشيتون باشه. مهم اينه كه ببينيد فقط شما اين مساله رو دارين يا گوشي‌هاي ديگه هم همينجوري ميشن...

saraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ميخواستم گوشي بگيرم ميگفتن پارس سيتادل همون الرمس اين درسته يانه؟
با تشكر

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
دوست عزيز همه جا اين مشكل پيش مياد يا فقط يه جاي بخصوص؟ وقتي كه اين مشكل پيش مياد گوشي‌هاي ديگه هم همينجوري ميشن؟
مشكل شما هم ميتونه از آنتي مخابراتي محلتون باشه و هم ميتونه از گوشيتون باشه. مهم اينه كه ببينيد فقط شما اين مساله رو دارين يا گوشي‌هاي ديگه هم همينجوري ميشن...

گویا فقط من این مشکل رو دارم چون هر موقع مال من اینجوری میشه گوشی بابام که یه سامسونگ درپیته فول انتن میده :(
در مورده جاشم که 3 روزه این مشکل رو دارم اونم تو خونمون!!!!!!!!!!!!!!!

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dawn :
گویا فقط من این مشکل رو دارم چون هر موقع مال من اینجوری میشه گوشی بابام که یه سامسونگ درپیته فول انتن میده :(
در مورده جاشم که 3 روزه این مشکل رو دارم اونم تو خونمون!!!!!!!!!!!!!!!
گوشيتون گارانتي داره؟ من فكر ميكنم بهتره ببرينش گارانتي...

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گارانتی که داره !!! مرسی از راهنماییتون! یکی دو روز دیگه صبر میکنم جاهای دیگم امتحان میکنم اگه همه جا اینطوری بود میبرم :D

راستی این ورژن جدید firmware رو بالاخره dl کنیم یا نه؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dawn :
گارانتی که داره !!! مرسی از راهنماییتون! یکی دو روز دیگه صبر میکنم جاهای دیگم امتحان میکنم اگه همه جا اینطوری بود میبرم :D

راستی این ورژن جدید firmware رو بالاخره dl کنیم یا نه؟
بهتره صبر كنيد تا ورژن بعدي بياد. اونقدر مشكلات عجيب و غريب با اين ورژن گزارش شده كه براحتي ميشه از خيرش گذشت!
184.gif

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از gray_wolf :
بهتره صبر كنيد تا ورژن بعدي بياد. اونقدر مشكلات عجيب و غريب با اين ورژن گزارش شده كه براحتي ميشه از خيرش گذشت!
184.gif
به همان دلیلی که جناب Xplod گفتن ، بنظر میاد تا مدتها خبری از ورژن جدید نباشه .
منم آپدیت نکردم و کماکان با R1L کار می کنم . به قول معروف سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن !

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سوال دیگه!
من خودم می تونم گوشی رو فلش کنم یا حتما باید بدم نمایندگی؟
مشکل من همون no network coverage. رفتم نمایندگی گفت برات آپدیت و فلش میکنم شاید حل شه!!!
آپدیت رو که خودم میتونم ولی جریان این فلش کردن چیه؟؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
همونه . برای آپدیت کردن باید گوشیو فلش کرد که خودتون می تونید.

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس اگه همین جوری آپدیت کنم مشکلم حل میشه؟؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
والا من نمی دونم مشکل شما از کجا ناشی میشه .
منتها قبل از اینکه گوشیو به گارانتی بدی سعی کن این کارها رو که xplod گفت انجام بدی :

1- ور رفتن
2- ریست کردن
3- مستر ریست کردن
4- آپدیت عادی
5- آپدیت (Recovery)
6- مراجعه به گارانتی

بالا