• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شهرام77 :
GHIXZ جان شرمنده
پولم 400 تومنه
:happy: :p

دشمنت شرمنده. باید عرض کنم با این چیزایی که تو میخوای 6630 نوکیا هست اما زیاد تعریفی نداره بهتره یه چند وقت صبر کنی چند تا مدل جدید نوکیا که اونوقت یکیشو انتخاب کنی.

مثلا یه مدل میخواد بده بیرون به شماره ی (یا نام)3250 که تموم اینایی که میگی رو به احتمال قوی میتونه داشته باشه و دوربینشم دو مگاپیکسله درضمن mp3 player شم به نظر قوی میاد(اونطور که خودشون گفتن!).اینم عکسش :

http://212.213.255.72/keepthls/pics/nokia/nokia-3250-01.jpg

واما واسه اینکه تاپیک زیادی در وادی انحراف سیر نکنه چند تا از مشخصات اون اسپیکرای بالایی رو بذاریم بدک نیست :

Total RMS25W
S-Master Digital Amplifier
Neodymium magnet speaker units
Shielded speakers
Surround Mode by Digital Signal Processor
Handset Battery Charging
Tone Control - Bass, Treble
Line In x 1
Remote control

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از mahdi389 :
یکی اینجا نیست جواب ما رو بده

خوب دیگه قراره چی رو بدونی ؟ :blink: این یعنی IMEI گوشیه شما در انگلستان ثبت شده . بازم یعنی چی ؟ یعنی گوشیه شما اصل اصله :lol:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از rs_232 :
آقا ما دیروز گوشیمون رو آپدیت کردیم ولی وقتی رسیدیم به قسمت آخرش که میگه گوشی رو خاموش کن و دوباره کابل usb رو بزن کابل زدوم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
یه لحظه که دستم از رو کلید c جدا شده دیک دفعه نواره 100 % شده ولی از اون به بعد گوشیم اصلا دیگه روشن نمیشه
بیچاره شدم ترا خدا کمک کنید :( :(

به به :hmm: بابا تو رو خدا قبل از اینکه آپدیت یا هر کار دیگه ای بکنید به این فروم از اولش با حوصله یه نگاهی بندازید
این مشکل برای منم پیش اومده بود ، اما اگر با حوصله فروم رو مطالعه می فرمودید الان تکرار مکررات نمی شد که حالا مجبور بشی 20000 تومن پول فلش بدی حداقل برای گوشیه من که راهی جز فلش نبود شاید مال شما فرق کنه که بعید می دونم .
احتمالا ویندوز شما هم Win XP SP2 بود . تمام راه حل ها اینجا عنوان شده بود و راحت با خوندن اونا می تونستی یه آپدیت موفق داشته باشی اما ....
حالا مهم نیست ، اگر همه حالتها رو امتحان کردی و گوشی روشن نشد ، با فلش حله .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Spidermard :
سلام!
آقا باطری من شارژش خیلی زود کم میشه....یعنی از در عرض دو ساعت از 100 درصد به 94% میرسه(در حد کارکردن خیلی خیلی معمولی).....وقتی هم که با usb شارژش میکنم از 87% بیشتر شارژ نمیشه!!! یعنی چشه؟!

سوال قبلیم رو هم یه بار دیگه میگم تا شاید یکی دلش برام بسوزه و جوابش رو بده: برای داشتن زبان فارسی باید چکار کنم؟!

واسه منم همینطوری . مال یکی از دوستامم همین طوری بود . یعنی طبیعیه . مشکل از گوشی شما نیست . با USB هم دیر شارژ میشه . در ضمن فکر کنم در عرض 2 ساعت رسیدن شارژ به %94 طبیعی باشه . چون دقیق نشون میده شما احساس میکنی که زود شارژش تموم میشه و گرنه اگر به ستون شارژ توو صفحه اصلی نگاه کنی میبینی که بعد از 5 ساعت هم هنوز چسبیده به سقف !
جواب سوال بعدی شما رو هم نمی دونم :blush:

rs_232

Registered User
لایک‌ها
0
خوب به سلامت ديشب رفتم گارانتي و 40 هزار تومن پياده شدم وگوشي رو روشن تحويل گرفتم:blush:
وقتي ورژن فريم رير رو نگاه كردم ديدم هنوز RL002 هستش ولي الان زباني فارسي هم بهش اضافه شده ولي تاريخ هنوز ميلاديه !!
نمدونم چطوري زبان فارسي رو بهش اضافه كرده بودن بدون تغيير فريم وير !
راستي كسي آنتي ويروس خوب واسه اين گوشي سراغ نداره ؟

varian

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از dawn :
سلام
گوشی من چند وقته قاطی کرده. یهو آنتنش میره و میزنه no network coverage و تا چند ساعت همین جوری میمونه. هر چی هم خاموش روشن میکنم اثر نداره!!!
می خواستم ببینم مشکل از سیستم مخابرات ایرانه یا نه گوشی من مشکل پیدا کرده؟
مرسی.
مال منم بعضي وقتا اين پيغامو ميده ولي آنتن داره

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از rs_232 :
خوب به سلامت ديشب رفتم گارانتي و 40 هزار تومن پياده شدم وگوشي رو روشن تحويل گرفتم:blush:
وقتي ورژن فريم رير رو نگاه كردم ديدم هنوز RL002 هستش ولي الان زباني فارسي هم بهش اضافه شده ولي تاريخ هنوز ميلاديه !!
نمدونم چطوري زبان فارسي رو بهش اضافه كرده بودن بدون تغيير فريم وير !
راستي كسي آنتي ويروس خوب واسه اين گوشي سراغ نداره ؟

واااااا :eek: چرا حالا 40000 تومن ؟ گوشیه گارانتی خریدید که 20000 تومن از علاءالدین بیشتر بابت فلش بدید؟ :blink:

من که هنوزم سر در نیاوردم این گارانتی چه فایده ای داره :eek:

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام! کد دیدن IMEI تو این گوشی چیه؟

rs_232

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
واااااا :eek: چرا حالا 40000 تومن ؟ گوشیه گارانتی خریدید که 20000 تومن از علاءالدین بیشتر بابت فلش بدید؟ :blink:

من که هنوزم سر در نیاوردم این گارانتی چه فایده ای داره :eek:
خودش كه ميگفت يه اي سي دستگاه سوخته !
ولي فكر ميكنم دروغ ميگفت ولي بازم اينكه درست شد جاي شكرش باقيه

منكه ديگه سراغ اين كارا نميرم :)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از rs_232 :
خودش كه ميگفت يه اي سي دستگاه سوخته !
ولي فكر ميكنم دروغ ميگفت ولي بازم اينكه درست شد جاي شكرش باقيه

منكه ديگه سراغ اين كارا نميرم :)

گارانتی گوشی شما الرمس بود ؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
یه سوال :
میخواستم بدونم چطوری میشه message های بیشتری رو توو گوشی ذخیره کرد ؟ معمولا وقتی یه SMS میرسه و بخوایم ذخیرش کنیم ، Save Message رو انتخاب میکردیم اما این قسمت ظرفیت خیلی محدودی داره .

سوال دوم :
وقتی داریم با جایی تماس میگیریم ، یه فلش از شکل گوشی به شماره مورد نظر اشاره میکنه که یعنی داره تماس میگیره ... اما چطور بدون نیاز به گوش دادن به Earphone میشه فهمید که تماس برقرار شد و داره زنگ میخوره ؟ مثلا توو نوکیا وقتی تماس برقرار شد ، دیگه علامت تلاش برای برقراری تماس رد میشه و کلمه Call روشن و خاموش میشه که نشون میده داره زنگ میخوره ؟ اصلا این امکان توو گوشی ما هست یا نه ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
یه سوال :
میخواستم بدونم چطوری میشه message های بیشتری رو توو گوشی ذخیره کرد ؟ معمولا وقتی یه SMS میرسه و بخوایم ذخیرش کنیم ، Save Message رو انتخاب میکردیم اما این قسمت ظرفیت خیلی محدودی داره .

سوال دوم :
وقتی داریم با جایی تماس میگیریم ، یه فلش از شکل گوشی به شماره مورد نظر اشاره میکنه که یعنی داره تماس میگیره ... اما چطور بدون نیاز به گوش دادن به Earphone میشه فهمید که تماس برقرار شد و داره زنگ میخوره ؟ مثلا توو نوکیا وقتی تماس برقرار شد ، دیگه علامت تلاش برای برقراری تماس رد میشه و کلمه Call روشن و خاموش میشه که نشون میده داره زنگ میخوره ؟ اصلا این امکان توو گوشی ما هست یا نه ؟
جواب سوال اول اینه که فکر نمیکنم راهی داشته باشه چون sms توی خود سیم کارت ذخیره میشه و فضای محدودی داره...

جواب سوال دوم رو هم نمیدونم :)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
با تکرار سوالات گذشته : پست 1132

یه سوال دیگه : برای اینکه یه سری Picture Message ( عکسهایی که قابلیت ارسال توسط SMS رو دارن ) رو از کامپیوتر به گوشی منتقل کنیم به طوری که بشه از اونا توو ارسال SMS استفاده کرد ، چیکار باید بکنیم ؟
یعنی این عکسها رو کجای گوشی باید کپی کنیم تا گوشی اونا رو بشناسه و بشه اونا رو دید ؟

لطفا اگر کسی جواب این سوالا رو میدونه بگه تا هم من و هم دوستان دیگه ای که ممکنه این سوالا براشون پیش اومده باشه استفاده کنن . با تشکر

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
SMS ها توی سیم کارت ذخیره نمیشن، گوشی یه حافظه ی محدودی رو به این کار اختصاص داده که حدودن تا 200 پیغام رو ذخیره می کنه. حافظه ی سیم کارت خیلی کم از تر از این حرفاست.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حافظه سیم کارت 15 تا sms هست

elize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونه فیلم هایی رو که با خود گوشی گرفتی وقتی می ریزی روی کامپیوتر با چی باید ببینی؟

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi389 :
من IMEI گوشیم و زدم

Mobile equipment brand / model SonyEricsson k750
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)

حالا این یعنی که چه ؟:p :

سلام! اینا رو از کجا خوندی؟ واسه من فقط شماره سریال گوشی رو مینویسه! تو سرویس اینفورمیشن هم نوشته ولی یه سری حروف بی معنی(از نظر من).

میشه بگی از کجا اینا رو خوندی؟

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
خواهش ميكنم
اگه از تم خاصي بجز تمهاي استاندارد خود گوشي استفاده ميكنيد بهتره براي تست برگردين روي يكي از تمهاي استاندارد خود گوشي. من اين كند شدن و حتي هنگ كردن رو روي بعضي از تم‌ها ديدم...
با تم های استاندارد هم نشد :(

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از elize :
کسی می دونه فیلم هایی رو که با خود گوشی گرفتی وقتی می ریزی روی کامپیوتر با چی باید ببینی؟
با qtime میتونی ببینی

بالا