• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان کسی تنظیمات فایلهای 3GP رو میدونه ؟ یعنی چه مشخصاتی داشته باشه که گوشی بتونه اونها رو پخش کنه ؟
من این تنظیمات رو اعمال می کنم ولی گوشی یکی در میون فایلها رو نمی خونه !

Bit Rate 104
format mpeg4
size 176*144
frame rate 25

برای صدای اون هم :

format mpeg4aac
sample rate 22050 Hz
channels mono

نمیدونم این تنظیمات واقعا درسته یا نه ؟ اگر نه درستش چیه ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Frame Rate :15fps
Audio Sample Rate: 16kHz

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از PHA1 :
خب تا موقعی که طرف گوشی رو بر نداره اون فلش سبز باقی میمونه اما وقتی ارتباط برقرار شد و شروع به زنگ خوردن کرد اون سافت کی بالاش می نویسه اسپیکر . مال من دقیقا همینطوریه !

در مورد Photo sms مشکل چی بود ؟ فرمتشون همون Wbmp بود ؟

در مورد فلش سبز حق با شماست چون اگر طرف گوشی رو برداره ، از فلش سبز هم دیگه خبری نیست .

در مورد Photo sms هم باید فرمتشون Wbmp باشه . حالا شما می دونی که چطوری میشه Photo sms هایی که برامون فرستادن رو توو کامپیوتر ببینیم و اونجا ذخیرش کنیم ؟

به نقل از PHA1 :
دوستان کسی تنظیمات فایلهای 3GP رو میدونه ؟ یعنی چه مشخصاتی داشته باشه که گوشی بتونه اونها رو پخش کنه ؟
من این تنظیمات رو اعمال می کنم ولی گوشی یکی در میون فایلها رو نمی خونه !

Bit Rate 104
format mpeg4
size 176*144
frame rate 25

برای صدای اون هم :

format mpeg4aac
sample rate 22050 Hz
channels mono

نمیدونم این تنظیمات واقعا درسته یا نه ؟ اگر نه درستش چیه ؟

تنظیماتش دقیقا همینه . منم با همین تنظیمات تبدیل کردم و خوب جواب داد . شما از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از jeyran :
سلام

یکی منو راهنمایی کنه

هر وقت می خوام فایل از طریق کابل روی مموری گوشی بریزم

بعد از تمام شدن کپی وقطع کابل

یا هیچ فایلی در مموری نیست

و یا تعداد کمی از فایل ها در مموری دیده می شه

کسی می دونه اشکال کجاست ???
ورژن firmware گوشیت R1N هستش ؟ منم با این ورژن همین مشکلو دارم . البته خیلی ها هم بعد از آپدیت گوشی به این ورژن چنین مشکلی براشون پیش میاد

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
Frame Rate :15fps
Audio Sample Rate: 16kHz
ایکسپلود جان . باز هم یکی رو پخش میکنه و یکی رو نه ! تم رو عوض کردم ... ریستارت کردم ... نشد که نشد ... همش مینویسه Playback failed یا Cannot play this video دیگه موندم مشکلش چیه ؟
لطفا کل تنظیمات رو بگو . احتمالا یه چیزی رو نادرست وارد می کنم.

تنظیماتش دقیقا همینه . منم با همین تنظیمات تبدیل کردم و خوب جواب داد . شما از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟

از Xilisoft 3GP Video Converter استفاده میکنم که هم با تنظیمات خودم و هم اینایی که Xplod گفت مشکل دارم .

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
حالا شما می دونی که چطوری میشه Photo sms هایی که برامون فرستادن رو توو کامپیوتر ببینیم و اونجا ذخیرش کنیم ؟

ایکسپلوووود !!!؟؟؟
90.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از PHA1 :
ایکسپلوووود !!!؟؟؟
90.gif
ببین من با برنامه MPEG4 Direct Maker فایلهای ویدیویی رو به MP4 تبدیل میکنم ازش خیلی راضی هستم کیفیت و حجمشم خوبه .. از یه ویدیو 4 دقیقه ای بگیر تا 10 ثانیه ای تبدیل کردم و برای ویدیو های کوتاه و بلند هم از تنظیمات متفاوت استفاده میکنم ..

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
PHA1
من پیشنهاد می کنم که شما یکی از اون فایل هایی رو که پخش نمی شه رو اینجا آپلود کن، دوستانی که این گوشی رو دارن زحمت بکشن امتحان کنن ببینن که این مشکل عمومی ـه یا ابن که خدایی نکرده گوشی شما ایراد داره. از طرفی میشه تنظیمات کاملش رو هم استخراج کرد.

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از xPlod :
PHA1
من پیشنهاد می کنم که شما یکی از اون فایل هایی رو که پخش نمی شه رو اینجا آپلود کن، دوستانی که این گوشی رو دارن زحمت بکشن امتحان کنن ببینن که این مشکل عمومی ـه یا ابن که خدایی نکرده گوشی شما ایراد داره. از طرفی میشه تنظیمات کاملش رو هم استخراج کرد.
سلام xplod جان منم همچین مشکلی داشتم و دارم اوایل وقتی اهنگ پیش فرض خود گوشی after the rain رو میزدم ارور میداد و پخش نمی کرد الان ارورش یادم نیست چی بود بعد یک سری از آهنگ های مید رو تا وسط می خوند بعد قطع میشد یک سری فایل های wave رو هم که اصلا نمی خوند اون مشکل اولم حل شد یعنی اون اهنگ خود گوشیafter the rain رو پخش میکنه و آهنگ های مید رو هم کامل پخش میکنه ولی بعضی از آهنگهای ویو رو پخش نمیکنه من حدس میزنم چون یه سری از آهنگ ها به speaker گوشی صدمه میرسونه بخاطر همین گوشی اجازه پخش نمیده

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
آقا یه چیز دیگه ورژن فریمور گوشی من الان R1L002 هستش قبلا یادمه xplod خان گفته بودن فعلا فریمور گوشی رو عوض نکنید چون گویا برای سایت se مشکلاتی پیش اومده . می خواستم ببینم الان می تونم update کنم یا هنوز مشکل هست

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
آپدیت نکنین مثل اینکه گوش شیطون کر ورژن جدید فیرم ور در راهه !
I just got this from SE on email:

Thank you for contacting the Sony Ericsson Call Centre.

With regards to your enquiry, there will be an update released through the Sony Ericsson Update Service in two weeks which will resolve this issue.
The Update Service can be found in the Support/Software Downloads section of our website at www.sonyericsson.com
We apologise for the delay in dealing with your enquiry and for the inconvenience caused.​

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از sunnyboy :
ببین من با برنامه MPEG4 Direct Maker فایلهای ویدیویی رو به MP4 تبدیل میکنم ازش خیلی راضی هستم کیفیت و حجمشم خوبه .. از یه ویدیو 4 دقیقه ای بگیر تا 10 ثانیه ای تبدیل کردم و برای ویدیو های کوتاه و بلند هم از تنظیمات متفاوت استفاده میکنم ..
قربون دستت من سرچ کردم و لینکی برای دانلود نیافتم !
اگه از اینترنت دانلود کردی و لینکشو داری خواهشا زحمتشو بکش.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
PHA1
ایکسپلود جان فایلهایی که با تنظیمات یکسان تبدیل شدن بعضیهاشو پخش میکنه و بعضی دیگه رو نه !
مثلا اینو پخش نمی کنه ..

http://www.peyman.persiangig.com/video/lend-a-hand.mpeg.3gp

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این کا 750 هیچ کجا با کی بور د فارسی ندارن؟

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من يه مشكلي پيدا كردم نميدونم چجوري بايد حلش كنم . من يه سري عكس گرفتم وعكسا رو مموري خود گوشي ذخيره شده هر كاري ميكنم كه منتقل كنم به مموري استيك نميتونم موقع منتقل كردن ميگه فايل محافظت شده است وامكان پذير نيست چيكار كنم به عكسها هم نياز دارم
يه سوال ديگه با اين گوشي چه جوري صدارو ركورد ميشه كرد چه هنگام مكالمه و چه بقيه مواقع

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از PHA1 :
آپدیت نکنین مثل اینکه گوش شیطون کر ورژن جدید فیرم ور در راهه !

سپاس بابت خبر خوشحال کنندتون

اون کلیپ رو هم ریختم روو گوشیم ، مشکلی نداشت و پخش میکرد .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8

فایل های ضمیمه

• lend-a-hand.zip
    389.2 KB · نمایش ها: 2

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
بابا یکی بگه k750 چه جوری وب کم میشه؟