gray_wolf
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 829
- لایکها
- 0
عجيبه! من هردو رو ميبينم! مشكلي نيست...به نقل از xPlod :حالا این رو امتحان کن ببین پخش می کنه؟
عجيبه! من هردو رو ميبينم! مشكلي نيست...به نقل از xPlod :حالا این رو امتحان کن ببین پخش می کنه؟
راست ميگهبه نقل از farshad_1983 :بابا یکی بگه k750 چه جوری وب کم میشه؟
اگه سوالم بی ربطه بگین
این سوال منم هست لطفا اگه کسی میدونه جواب از خودش در وکنهبه نقل از adameh_bahal :راست ميگه
يه برنامه بود برا k700 که من رو k750 تست کردم جواب نداد
لطفاً راهنمايی کنيد
به نقل از webwiser :آقا این کا 750 هیچ کجا با کی بور د فارسی ندارن؟
به نقل از gray_wolf :بله صدا از اسپيكر پخش ميشه. اگه handsfree وصل نباشه اصلا راديو كار نميكنه. چون از سيم هندزفري بعنوان آنتن راديو استفاده ميكنه...
با شارژر هم روشن نمیشه
میشه راهنمایی کنید که صدای دوربین چجوری خاموش میشه
صدای فوکوس و شات دوربین رو چطور؟ (هر وقت بخوام عکس بگیرم همه برمیگردن نگاه میکنن!!)
كسي ديكشنري انگليسي به انگليسي كامل براي k750 سراغ داره?
آقایون میشه این علامت IR-TCI رو حذف کرد؟
!و آخر سر اینکه تم های انیمیشن باتری بیشتری مصرف میکنن؟
به نقل از Spidermard :مرسی PHA1 از نه هایی که گفتی!
تو گوشی های قدیمی مثل 3310 میشد ir-tci رو حذف کرد!
من شدیدا با مموریم مشکل دارم! آهنگهایی که توش میریزم رو نگه نمیداره.....یا اینکه با آهنگهای دیگه قاطی میشه.....و یا اگه با هزار تا صلوات آهنگها رو نگه داشت بعد از یه مدت که سراغی ازشون میگیری پیداشون نمیکنه!!!! کلا در مورد هر فایلی اینجوریه نه فقط آهنگ......
چند بار هم فرمتش کردم اما درست نشده که نشده. حالا اشکال از گوشیه یا مموریم؟
مبارک باشه . ورژن Firmware و دوربین گوشی شما هم ورژن آخره که توسط SE ارائه شده ...به نقل از DamnX :سلام دوستان
بالاخره منم موفق شدم اين گوشي رو بخرم. لطفا اگه دوستان ميدونن آخرين ورژن نرم افزار گوشي و دوربين رو بگن که همه بتونن کنترل کنن. ورژن فعلي من اينه:
R1N035
Camera SW Version 4.5
ممنون
دقیقا من هم مشکل شما رو دارم .. خودمم نمیدونم که مشکل از گوشیه یا مموری .. البته الان چند وقتیه که دیگه این مشکلو ندارم و چند وقت پیش همین موضوع رو اینجا مطرح کردم .. فعلا منتظرم که از طرف SE ورژن جدید منتشر بشه تا با اون هم چک بکنم ..به نقل از Spidermard :مرسی PHA1 از نه هایی که گفتی!
تو گوشی های قدیمی مثل 3310 میشد ir-tci رو حذف کرد!
من شدیدا با مموریم مشکل دارم! آهنگهایی که توش میریزم رو نگه نمیداره.....یا اینکه با آهنگهای دیگه قاطی میشه.....و یا اگه با هزار تا صلوات آهنگها رو نگه داشت بعد از یه مدت که سراغی ازشون میگیری پیداشون نمیکنه!!!! کلا در مورد هر فایلی اینجوریه نه فقط آهنگ......
چند بار هم فرمتش کردم اما درست نشده که نشده. حالا اشکال از گوشیه یا مموریم؟