• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

varian

Registered User
لایک‌ها
1
يه سوال ديگه با اين گوشي چه جوري صدارو ركورد ميشه كرد چه هنگام مكالمه و چه بقيه مواقع[/QUOTE]

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
مرسی PHA1 از نه هایی که گفتی!

من شدیدا با مموریم مشکل دارم! آهنگهایی که توش میریزم رو نگه نمیداره.....یا اینکه با آهنگهای دیگه قاطی میشه.....و یا اگه با هزار تا صلوات آهنگها رو نگه داشت بعد از یه مدت که سراغی ازشون میگیری پیداشون نمیکنه!!!! کلا در مورد هر فایلی اینجوریه نه فقط آهنگ......

چند بار هم فرمتش کردم اما درست نشده که نشده. حالا اشکال از گوشیه یا مموریم؟

از تم های استاندارد استفاده کن ببین مشکلت حل میشه من که از وقتی که از تم w800 استفاده میکنم این مشکلم حل شده.

راستی من بعضی وقتها موقع استفاده از بلوتوث گوشیم هنگ میکنه مخصوصا موقع فرستادن فایل مال شما هم این مشکلو داره من از R1035 استفاده میکنم.​

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
دقیقا من هم مشکل شما رو دارم .. خودمم نمیدونم که مشکل از گوشیه یا مموری .. البته الان چند وقتیه که دیگه این مشکلو ندارم و چند وقت پیش همین موضوع رو اینجا مطرح کردم .. فعلا منتظرم که از طرف SE ورژن جدید منتشر بشه تا با اون هم چک بکنم ..
دوستمون هم راست میگه . اگه میتونی مموریتو با ریدر دیگه چند بار تست کن ....

راستی یادم رفت از شما بپرسم که ورژن گوشیه شما چیه ؟ و آیا از اول که گوشیو خریدی همین مشکلو داشتی یا احیانا از وقتی که گوشیتو آپدیت کردی ؟؟؟

ورژن من R1N035 ه (بید، است، میباشد!!) :blink: و از وقتی که خریدم همین بوده و تا حالا هم آپدیت نکردم.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از varian :
يه سوال ديگه با اين گوشي چه جوري صدارو ركورد ميشه كرد چه هنگام مكالمه و چه بقيه مواقع
[/QUOTE]

وقت مکالمه more رو بزن و رکورد رو انتخاب کن.......البته من وقتی اینکار رو میکنم هر بیست ثانیه یه صدای بوق برای طرف پخش میشه...... وقتهای دیگه هم میتونی به entertainment بری و رکورد سوند رو انتخاب کنی...

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pojhan :

از تم های استاندارد استفاده کن ببین مشکلت حل میشه من که از وقتی که از تم w800 استفاده میکنم این مشکلم حل شده.

راستی من بعضی وقتها موقع استفاده از بلوتوث گوشیم هنگ میکنه مخصوصا موقع فرستادن فایل مال شما هم این مشکلو داره من از R1035 استفاده میکنم.​

منم اوایل دوباری هنگام کار با بلوتوث گوشیم هنگ کرد ولی خود به خود درست شد...

تم استاندارد یعنی تم ها پیش فرض خودش یا چیز دیگه؟ تم W800 رو از کجا بگیرم؟

چه جوری میشه اینجا تو یه پست به چند سوال جواب داد؟ (یه ربطی به K750i داره دیگه..!)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Spidermard :
منم اوایل دوباری هنگام کار با بلوتوث گوشیم هنگ کرد ولی خود به خود درست شد...

تم استاندارد یعنی تم ها پیش فرض خودش یا چیز دیگه؟ تم W800 رو از کجا بگیرم؟

چه جوری میشه اینجا تو یه پست به چند سوال جواب داد؟ (یه ربطی به K750i داره دیگه..!)

تم W800 رو از لینک زیر بگیر :

http://www.myw800.lasyk.net/sub/132/ALL/date/1/W800-Themes-Original Walkman-page1.html

Firmware جدید هنوز نیومده ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
Firmware جدید هنوز نیومده ؟

156.gif
166.gif
164.gif
161.gif
69.gif
69.gif
69.gif

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42

jeyran

Registered User
لایک‌ها
0
سلام sunnyboy

میشه بگی MXE-60 رو از کجا خریدی؟؟؟؟؟

:) :) :) :)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از starsoheil :
آقا یک سوال.این گوشی دارای دو رنگ مشکی و نقره ای هستش.
آیا رنگ نقره ای اون وارد ایران شده.اگه میشه یک عکس از رنگ نقره ای گوشی بزارین

بله هر دو رنگ موجوده

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من تا جايي که اين Thread رو خوندم نديدم کسي همچين مشکلي داشته باشه شايدم اين اصلا مشکل نباشه و گوشي مادرزاد همينطوري باشه. شورت کاتي که من براي جهت سمت راست کليد وسط تنظيم ميکنم save نميشه و هر بار که گوشي خاموش و روشن ميشه بايد دوباره اون shortcut رو تعريف کرد. کسي اين مشکل رو داشته يا ميدونه داستان از چه قراره؟

اين shortcut از اول هم خالي بود و من وقتي گردي وسط رو سمت راست زدم ازم سئوال کرد که ميخوام براش چيزي تعريف کنم يا نه

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DamnX :
سلام دوستان

من تا جايي که اين Thread رو خوندم نديدم کسي همچين مشکلي داشته باشه شايدم اين اصلا مشکل نباشه و گوشي مادرزاد همينطوري باشه. شورت کاتي که من براي جهت سمت راست کليد وسط تنظيم ميکنم save نميشه و هر بار که گوشي خاموش و روشن ميشه بايد دوباره اون shortcut رو تعريف کرد. کسي اين مشکل رو داشته يا ميدونه داستان از چه قراره؟

اين shortcut از اول هم خالي بود و من وقتي گردي وسط رو سمت راست زدم ازم سئوال کرد که ميخوام براش چيزي تعريف کنم يا نه
24.gif

عجيبا غريبا! من كه همچين مشكلي ندارم. هميشه هم از شورتكات استفاده ميكنم.

elize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم این مشکل رو داشتم، و باید با هر دفعه روشن و خاموش کردن گوشی دوباره شرت کات رو تعریف می کردم ولی نمی دونم چی شد بعد چند وقت خودش سیو شد و دیگه تغییری نکرد. شاید بعد از چند وقت خودش سیو بشه، چون من هیچ کار خاصی نکردم و بعد از یک ماه و نیم فکر کنم که هر دفعه شرت کات رو تعریف کردم خودش سیو شد. شما چند وقته این مشکل رو دارین؟

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از elize :
منم این مشکل رو داشتم، و باید با هر دفعه روشن و خاموش کردن گوشی دوباره شرت کات رو تعریف می کردم ولی نمی دونم چی شد بعد چند وقت خودش سیو شد و دیگه تغییری نکرد. شاید بعد از چند وقت خودش سیو بشه، چون من هیچ کار خاصی نکردم و بعد از یک ماه و نیم فکر کنم که هر دفعه شرت کات رو تعریف کردم خودش سیو شد. شما چند وقته این مشکل رو دارین؟

من يک هفته اي هست که اين مشکل رو دارم چون اصولا يک هفته بيشتر نيست که خريدمش. :D خلاصه اينکه وقعا عجيب قريبه. تازه اين آخه منطقي نيست که بعد از يه مدت save بشه. اگه ايرادي هست هميشه بايد باشه اگر هم که نيست پس نبايد ديگه بازي در بياره.

به هر حال ممنون

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سونی اریکسونه دیگه :D یه خورده توو ارائه این گوشی به بازار عجله کرد :blush:

هنوز 2 هفته نشد ؟ :hmm: من آپدیت می خوام :(

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
ورژن R1AA008 برای W800 های ودافون اومده ...
کماکان منتظریم

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ،

مثل اينکه دوزاري اين گوشي من هم بالاخره افتاد و اين shortcut رو save کرد.:D

ما که نفهميديم چي شد. ظاهرا هنوز خوب جا نيفتاده بود ;)

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه‌اي هست كه با استفاده از اون بشه از اينفرارد 750 بعنوان ريموت كنترل استفاده كرد؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از gray_wolf :
برنامه‌اي هست كه با استفاده از اون بشه از اينفرارد 750 بعنوان ريموت كنترل استفاده كرد؟
گشتم نبود نگرد نیست...

بالا