به نقل از Spidermard :مرسی PHA1 از نه هایی که گفتی!
من شدیدا با مموریم مشکل دارم! آهنگهایی که توش میریزم رو نگه نمیداره.....یا اینکه با آهنگهای دیگه قاطی میشه.....و یا اگه با هزار تا صلوات آهنگها رو نگه داشت بعد از یه مدت که سراغی ازشون میگیری پیداشون نمیکنه!!!! کلا در مورد هر فایلی اینجوریه نه فقط آهنگ......
چند بار هم فرمتش کردم اما درست نشده که نشده. حالا اشکال از گوشیه یا مموریم؟
به نقل از sunnyboy :دقیقا من هم مشکل شما رو دارم .. خودمم نمیدونم که مشکل از گوشیه یا مموری .. البته الان چند وقتیه که دیگه این مشکلو ندارم و چند وقت پیش همین موضوع رو اینجا مطرح کردم .. فعلا منتظرم که از طرف SE ورژن جدید منتشر بشه تا با اون هم چک بکنم ..
دوستمون هم راست میگه . اگه میتونی مموریتو با ریدر دیگه چند بار تست کن ....
راستی یادم رفت از شما بپرسم که ورژن گوشیه شما چیه ؟ و آیا از اول که گوشیو خریدی همین مشکلو داشتی یا احیانا از وقتی که گوشیتو آپدیت کردی ؟؟؟
[/QUOTE]به نقل از varian :يه سوال ديگه با اين گوشي چه جوري صدارو ركورد ميشه كرد چه هنگام مكالمه و چه بقيه مواقع
به نقل از pojhan :
از تم های استاندارد استفاده کن ببین مشکلت حل میشه من که از وقتی که از تم w800 استفاده میکنم این مشکلم حل شده.
راستی من بعضی وقتها موقع استفاده از بلوتوث گوشیم هنگ میکنه مخصوصا موقع فرستادن فایل مال شما هم این مشکلو داره من از R1035 استفاده میکنم.
به نقل از Spidermard :منم اوایل دوباری هنگام کار با بلوتوث گوشیم هنگ کرد ولی خود به خود درست شد...
تم استاندارد یعنی تم ها پیش فرض خودش یا چیز دیگه؟ تم W800 رو از کجا بگیرم؟
چه جوری میشه اینجا تو یه پست به چند سوال جواب داد؟ (یه ربطی به K750i داره دیگه..!)
به نقل از starsoheil :آقا یک سوال.این گوشی دارای دو رنگ مشکی و نقره ای هستش.
آیا رنگ نقره ای اون وارد ایران شده.اگه میشه یک عکس از رنگ نقره ای گوشی بزارین
به نقل از DamnX :سلام دوستان
من تا جايي که اين Thread رو خوندم نديدم کسي همچين مشکلي داشته باشه شايدم اين اصلا مشکل نباشه و گوشي مادرزاد همينطوري باشه. شورت کاتي که من براي جهت سمت راست کليد وسط تنظيم ميکنم save نميشه و هر بار که گوشي خاموش و روشن ميشه بايد دوباره اون shortcut رو تعريف کرد. کسي اين مشکل رو داشته يا ميدونه داستان از چه قراره؟
اين shortcut از اول هم خالي بود و من وقتي گردي وسط رو سمت راست زدم ازم سئوال کرد که ميخوام براش چيزي تعريف کنم يا نه
به نقل از elize :منم این مشکل رو داشتم، و باید با هر دفعه روشن و خاموش کردن گوشی دوباره شرت کات رو تعریف می کردم ولی نمی دونم چی شد بعد چند وقت خودش سیو شد و دیگه تغییری نکرد. شاید بعد از چند وقت خودش سیو بشه، چون من هیچ کار خاصی نکردم و بعد از یک ماه و نیم فکر کنم که هر دفعه شرت کات رو تعریف کردم خودش سیو شد. شما چند وقته این مشکل رو دارین؟
گشتم نبود نگرد نیست...به نقل از gray_wolf :برنامهاي هست كه با استفاده از اون بشه از اينفرارد 750 بعنوان ريموت كنترل استفاده كرد؟