• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
بچه ها کسی می دونه k750 چه جوری وب کم می شه ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از LH2005 :
با تکرار سوالات گذشته : پست 1132

یه سوال دیگه : برای اینکه یه سری Picture Message ( عکسهایی که قابلیت ارسال توسط SMS رو دارن ) رو از کامپیوتر به گوشی منتقل کنیم به طوری که بشه از اونا توو ارسال SMS استفاده کرد ، چیکار باید بکنیم ؟
یعنی این عکسها رو کجای گوشی باید کپی کنیم تا گوشی اونا رو بشناسه و بشه اونا رو دید ؟

لطفا اگر کسی جواب این سوالا رو میدونه بگه تا هم من و هم دوستان دیگه ای که ممکنه این سوالا براشون پیش اومده باشه استفاده کنن . با تشکر
sms ها رو بشکل Template ذخیره کن .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از PHA1 :
sms ها رو بشکل Template ذخیره کن .

فعلا دارم همین کار رو میکنم اما جالب نیست . چون Template برای ذخیره پیامهای کوتاه نیست .

در مورد سوالهای بعدی نظری ندارید ؟

saraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
با تکرار سوالات گذشته : پست 1132

یه سوال دیگه : برای اینکه یه سری Picture Message ( عکسهایی که قابلیت ارسال توسط SMS رو دارن ) رو از کامپیوتر به گوشی منتقل کنیم به طوری که بشه از اونا توو ارسال SMS استفاده کرد ، چیکار باید بکنیم ؟
یعنی این عکسها رو کجای گوشی باید کپی کنیم تا گوشی اونا رو بشناسه و بشه اونا رو دید ؟

با سلام

البته تا بزرگان هستند ما نميتونيم اظهار نظر كنيم تا اونجا كه من ميدونم اونارو بايد تو هممون پوشه عكسهاريخت و هنگام SMS زدن هنگام وارد كردن عكس گزينه( picture(other را انتخاب كرد.

البته من K750 ندارم واينو از روي K700 ميگم و فكر نميكنم زياد فرقي بكنه​

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از saraz :
با سلام

البته تا بزرگان هستند ما نميتونيم اظهار نظر كنيم تا اونجا كه من ميدونم اونارو بايد تو هممون پوشه عكسهاريخت و هنگام SMS زدن هنگام وارد كردن عكس گزينه( picture(other را انتخاب كرد.

دقیقا همینطوره .

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
میدونید که فرمتشون باید WBMP باشه دیگه ؟!

درمورد سوال دومتون : وقتی زنگ خوردن شروع بشه ، سافت کی سمت چپ تبدیل به کلید روشن و خاموش اسپیکر میشه .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از saraz :
با سلام

فرمت عکسها باید همین WBMP باشه که دوستمون جناب PHA1 گفتن . شما با فرمت دیگه ای میریزید ؟ OTA نمیشه ، من فرمت عکسها رو OTA کردم و ریختم توو پوشه عکسها هم توو Media Files در P-Series و هم توو پوشه های image دیگه اما وقتی ( picture(other رو انتخاب می کردم می گفت هیچ فایلی اینجا نیست !

به نقل از PHA1 :
میدونید که فرمتشون باید WBMP باشه دیگه ؟!

درمورد سوال دومتون : وقتی زنگ خوردن شروع بشه ، سافت کی سمت چپ تبدیل به کلید روشن و خاموش اسپیکر میشه .

من شنیده بودم که فرمت Photo SMS ها OTA هستش .
سافت کی چیه ؟ من چیزی ندیدم که روشن خاموش بشه .

jeyran

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

می خواستم بدونم سرعت انتقال فایل از PC به مموری k750 و

از مموری k750 به PC چند کیلو بایت بر ثانیه هست ؟؟؟

اگه کسی می دونه کمک کنه

ممنون

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از LH2005 :
فرمت عکسها باید همین WBMP باشه که دوستمون جناب PHA1 گفتن . شما با فرمت دیگه ای میریزید ؟ OTA نمیشه ، من فرمت عکسها رو OTA کردم و ریختم توو پوشه عکسها هم توو Media Files در P-Series و هم توو پوشه های image دیگه اما وقتی ( picture(other رو انتخاب می کردم می گفت هیچ فایلی اینجا نیست !

من شنیده بودم که فرمت Photo SMS ها OTA هستش .
سافت کی چیه ؟ من چیزی ندیدم که روشن خاموش بشه .
در مورد WBMP مطمئن نیستم
دکمه سمت چپ زیر صفحه نمایش وقتی ارتباط برقرار شد و تلفن طرف مقابل زنگ خورد تبدیل میشه به کلید روشن و خاموش اسپیکر . ( یعنی بالاش مینویسه اسپیکر )

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از jeyran :
سلام

می خواستم بدونم سرعت انتقال فایل از PC به مموری k750 و

از مموری k750 به PC چند کیلو بایت بر ثانیه هست ؟؟؟

اگه کسی می دونه کمک کنه

ممنون
به حافظه خود گوشی حدود 40 کیلو بایت درثانیه هست . سرعت مموری استیک رو نمی دونم .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از PHA1 :
در مورد WBMP مطمئن نیستم
دکمه سمت چپ زیر صفحه نمایش وقتی ارتباط برقرار شد و تلفن طرف مقابل زنگ خورد تبدیل میشه به کلید روشن و خاموش اسپیکر . ( یعنی بالاش مینویسه اسپیکر )

گوشی شما رو نمی دونم اما گوشی من ، همون اول که داره سعی میکنه ارتباط برقرار کنه ( قبل از زنگ خوردن ) سافت کی سمت چپ اسپیکر میشه ! و همون لحظه که به Earphone گوش میدم میبینم هنوز داره سعی میکنه و هیچ صدایی نمیاد و بعدش حالا ممکنه هر صدایی رو من بشنوم ( زنگ خوردن ، بوق اشغال ، مشترک مورد نظر .. ، بوق مخابرات مبنی بر خطای ارتباط و ... )

برای راهنمایی در مورد Photo SMS ها هم ممنون . کار ساز بود .

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مموري 512 اورجينال كسي ميخره ؟ ميخوام مموري خودم رو بفرمشم :cool:

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام تورو خدا یکی خیلی کمک کنه!!!!!

من داشتم گوشیمو آپ میکردم وسطش یهو قطع شد بعد که اومدم از اول شروع کنم گوشیمو هر کار کردم روشن نشد :(:)(( من چه کنم الان؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از dawn :
سلام تورو خدا یکی خیلی کمک کنه!!!!!

من داشتم گوشیمو آپ میکردم وسطش یهو قطع شد بعد که اومدم از اول شروع کنم گوشیمو هر کار کردم روشن نشد :(:)(( من چه کنم الان؟
باطریشو یه بار درآوردی یا نه ؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از youshij :
مموري 512 اورجينال كسي ميخره ؟ ميخوام مموري خودم رو بفرمشم :cool:

http://forum.persiantools.com/f34.html
1.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از dawn :
یه بار چیه برادر من بیست بار!!!
اینجا یکی دیگه از دوستان هم همین مشکل براش پیش اومده بود که با فلش کردن گوشی مشکلش حل شد. دقیقا یادم نیست کی بود ولی باید از خودش بپرسی که کجا برد این کارو واسش انجام داد .

ELESSAR

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از dawn :
یه بار چیه برادر من بیست بار!!!
دوست عزیز از ریکاوری سایت سونی اریکسون استفاده کن به احتمال زیاد گوشیت روشن میشه...اما برای درست شدن فریمورش ببری گارانتی بهتره.

jeyran

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

یکی منو راهنمایی کنه

هر وقت می خوام فایل از طریق کابل روی مموری گوشی بریزم

بعد از تمام شدن کپی وقطع کابل

یا هیچ فایلی در مموری نیست

و یا تعداد کمی از فایل ها در مموری دیده می شه

کسی می دونه اشکال کجاست ???

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از LH2005 :
گوشی شما رو نمی دونم اما گوشی من ، همون اول که داره سعی میکنه ارتباط برقرار کنه ( قبل از زنگ خوردن ) سافت کی سمت چپ اسپیکر میشه ! و همون لحظه که به Earphone گوش میدم میبینم هنوز داره سعی میکنه و هیچ صدایی نمیاد و بعدش حالا ممکنه هر صدایی رو من بشنوم ( زنگ خوردن ، بوق اشغال ، مشترک مورد نظر .. ، بوق مخابرات مبنی بر خطای ارتباط و ... )

برای راهنمایی در مورد Photo SMS ها هم ممنون . کار ساز بود .
خب تا موقعی که طرف گوشی رو بر نداره اون فلش سبز باقی میمونه اما وقتی ارتباط برقرار شد و شروع به زنگ خوردن کرد اون سافت کی بالاش می نویسه اسپیکر . مال من دقیقا همینطوریه !

در مورد Photo sms مشکل چی بود ؟ فرمتشون همون Wbmp بود ؟

بالا