• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از PHA1 :
والا من نمی دونم مشکل شما از کجا ناشی میشه .
منتها قبل از اینکه گوشیو به گارانتی بدی سعی کن این کارها رو که xplod گفت انجام بدی :

1- ور رفتن
2- ریست کردن
3- مستر ریست کردن
4- آپدیت عادی
5- آپدیت (Recovery)
6- مراجعه به گارانتی

مشکل گوشی من اینه که از دیروز no network coverage داده و اصلا آنتن نمیده. باهاش ور رفتم انواع ریست ها رو هم کردم ولی درست نشد حالا می خوام آپدیت کنم ولی 3 تا سوال:
1. اپدیت recovery چیه و چه میکنه؟
2.من قبلا از سایت se گوشیمو آپدیت کرده بودم در نتیجه seus_setup119 رو دارم لازمه دوباره dl کنم؟
3. الان که من اینو دارم وقتی میرم برا آپدیت اصلا هیچ کاری نمیکنه سریع میزنه install complete !! من الان چه کنم؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
1 - زمان آپدیت دو گزینه دارید . یکی آپدیت نرمال و دیگری ریکاوری که دومی معمولا برای مواقعی استفاده میشه که فیرمور گوشی ایراد اساسی پیدا کرده باشه ( مثلا هنگام آپدیت ) .

فیرم ور گوشی شما چیه ؟
مثل اینکه فایلها expire میشن . چون فایلهایی که ایکسپلود برای دانلود گذاشته بود بعد از مدتی دوستان گفتند که از طریق اونها نمیشه آپدیت کرد .

نگفتید که غیر از منزلتون هم جای دیگه این مشکلو دارید یا نه ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان کسی میدونه این Screen Protector ها در بازار یافت میشه یا نه ؟
فکر می کنم برای K750 لازم باشه ! :eek:
attachment.php

فایل های ضمیمه

• protector.JPG
    protector.JPG
    12.5 KB · نمایش ها: 34

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از PHA1 :
دوستان کسی میدونه این Screen Protector ها در بازار یافت میشه یا نه ؟
فکر می کنم برای K750 لازم باشه ! :eek:
attachment.php
یکی از بچه ها گفته بود که توی پاساژ پایتخت یه جا هست که روی اسکرین گوشی ها محافظ میزاره . تقریبا مثل همین ... ولی دقیقا نمیدونم چه مغازه ای .. در کل چیزه خوبیه ..

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از sunnyboy :
یکی از بچه ها گفته بود که توی پاساژ پایتخت یه جا هست که روی اسکرین گوشی ها محافظ میزاره . تقریبا مثل همین ... ولی دقیقا نمیدونم چه مغازه ای .. در کل چیزه خوبیه ..
خودش میزاره رو گوشی ؟!
مگه میخایم آپولو هوا کنیم !
183.gif

اگه جایی بفروشه خودم میخرم میچسبونم . یا نه مسئله دیگه ای هم هست ؟
البته جنس و کیفیتش هم مهمه
اینی که تو این عکسه هست اگه زیرشو بخونین .....
43.gif

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saraz :
سلام
من ميخواستم گوشي بگيرم ميگفتن پارس سيتادل همون الرمس اين درسته يانه؟
با تشكر
آره درسته...پارس سیتادل همون الرمس هست که در واقع معادل فارسیشه!!:D
خیالت راحت ...برو گوشی رو بگیر و حالشو ببر!;)

imanflash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dawn :
سلام
گوشی من چند وقته قاطی کرده. یهو آنتنش میره و میزنه no network coverage و تا چند ساعت همین جوری میمونه. هر چی هم خاموش روشن میکنم اثر نداره!!!
می خواستم ببینم مشکل از سیستم مخابرات ایرانه یا نه گوشی من مشکل پیدا کرده؟
مرسی.

من هم همین مشکلو دارم اما با کمی تفاوت...قبلا مطرح کردم اما کسی جوابمو نداد...گوشی من در موقع تماس گرفتن مشکلی نداره اما خیلی وقتا اعلام عدم دسترسی از سوی مخابرات برای کسایی که باهام تماس میگیرن میده..دیگه اعصابمو خورد کرده از بس همه میگن در دسترس نبودی دیشب000 امروز صبح ..ظهر و...در حدود 30-40 % مواقع این مشکلو دارم...
نمیدونم با update یا فلش حل میشه یا نه؟...در ضمن گوشیو با خطهای دیگه هم امتحان کردم همین مشکلو داشت. نمیدونم باید عوضش کنم یا اینکه مشکل حل شدنیه؟..:(

rs_232

Registered User
لایک‌ها
0
دیروز گوشی بردم واسه گارانتی
یارو اصلا نمیدونی frimware چی هست میگفت فابروال !!!
خلاصه گفت باید روش کار کنیم ببینیم میشه فلش کرد یا نه
حالا یه سوال
برای فلش کردن باید ای سی گوشی رو بازکرد و با پروگرامر پروگرام کرد ؟
اصلا فلش چطور انجام میشه؟

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dawn :
مشکل من همون no network coverage. رفتم نمایندگی گفت برات آپدیت و فلش میکنم شاید حل شه!!!
آپدیت رو که خودم میتونم ولی جریان این فلش کردن چیه؟؟

اولا عرض کنم که از سر تا به پای سونی اریکسونو واسه این گوشی که زده قهوه ای کردم.
دوما من هم تا حالا چندین دفعه این مشکلو داشتم و هر دفعه با سرچ کردن شبکه مشکل موقتا رفع شده . فعلنم یه هفته ای هست که این مشکلو ندارم.فکرم نکنم ربطی به فلش کردن و این چیزا داشته باشه.اصلا این k750 از اون اول با شبکه مشکل داشت.:( :( :(

شهرام77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن میشه یه موبایل به شرایط زیر رو داشت: ؟
با حداقل قیمت
- کابل USB
- INFRA RED
- BLUE TOOTH
- کارت مموری
- صفحه بزرگ (بزرگتر از 6600)
- سیستم عامل
- دوربین مگا پیکسلی
- MP3 پلیر
- Photo caller ID
- اختصاص MP3 به هر شخص برای زنگ آن شخص
- قابلیت فارسی مخصوصاً تقویم فارسی
-
-

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
از تركه ميپرسن اسم گوشي موبايلت چيه ؟ ميگه ايلده نميدونم نوكه كيه انداختن به ما :D

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
آقا باطری من شارژش خیلی زود کم میشه....یعنی از در عرض دو ساعت از 100 درصد به 94% میرسه(در حد کارکردن خیلی خیلی معمولی).....وقتی هم که با usb شارژش میکنم از 87% بیشتر شارژ نمیشه!!! یعنی چشه؟!

سوال قبلیم رو هم یه بار دیگه میگم تا شاید یکی دلش برام بسوزه و جوابش رو بده: برای داشتن زبان فارسی باید چکار کنم؟!

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
سلام!
آقا باطری من شارژش خیلی زود کم میشه....یعنی از در عرض دو ساعت از 100 درصد به 94% میرسه(در حد کارکردن خیلی خیلی معمولی).....وقتی هم که با usb شارژش میکنم از 87% بیشتر شارژ نمیشه!!! یعنی چشه؟!

سوال قبلیم رو هم یه بار دیگه میگم تا شاید یکی دلش برام بسوزه و جوابش رو بده: برای داشتن زبان فارسی باید چکار کنم؟!

اولا که مجددا سونی اریکسونو قهوه ای فرمودیم.
دوما که یه وقت سک تو اونجا موبایل نکنی چون اینا همینطورین نیگاشم کنی شارژش کم میشه.

سوما واسه اینکه فارسیم داشته باشه تنها راهش فلش کردن موبایله که اونم کار تو نیست چون دم و دسک مخصوص میخواد.

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شهرام77 :
در ضمن میشه یه موبایل به شرایط زیر رو داشت: ؟
با حداقل قیمت
- کابل USB
- INFRA RED
- BLUE TOOTH
- کارت مموری
- صفحه بزرگ (بزرگتر از 6600)
- سیستم عامل
- دوربین مگا پیکسلی
- MP3 پلیر
- Photo caller ID
- اختصاص MP3 به هر شخص برای زنگ آن شخص
- قابلیت فارسی مخصوصاً تقویم فارسی
-
-

چیز دیگه ای نمیخوای؟؟!!!!!
چلو کبابی خورش ماستی چیزی اگه خواستی بگو!!!!!!!!!!!:p

البته اگه پولتم میگفتی بد نبود.

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی من موقع روشن شدن خیلی زمان میبره تا بالا بیاد در حدود 23 ثانیه و مشابه اونرو کنترل کردم در حدود 6 ثانیه طول میکشه علت دیر بالا اومدن رو کسی میدونه ؟ ممنونم :happy:

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا كه عزيز من ما كه كور نيستيم خداي نكرده! كوچيكتر بنويس جانم! فونت بزرگ به معني داد زدنه. ما كه باهم دعوا نداريم!
20.gif

گوشي شما چقدر رم داره و چه مقدار از اون خاليه؟ اگه رمتون پر شده باشه سرعت گوشي به مقدار قابل توجهي كم ميشه.

youshij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
اولا كه عزيز من ما كه كور نيستيم خداي نكرده! كوچيكتر بنويس جانم! فونت بزرگ به معني داد زدنه. ما كه باهم دعوا نداريم!
20.gif

گوشي شما چقدر رم داره و چه مقدار از اون خاليه؟ اگه رمتون پر شده باشه سرعت گوشي به مقدار قابل توجهي كم ميشه.
ممنوم از توجه شما دوست عزیز . 512 مگا بایت مموری دارم و 300 تا خالی داره 32 مگ هم گوشی خالی داره :(

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از youshij :
ممنوم از توجه شما دوست عزیز . 512 مگا بایت مموری دارم و 300 تا خالی داره 32 مگ هم گوشی خالی داره :(
خواهش ميكنم
اگه از تم خاصي بجز تمهاي استاندارد خود گوشي استفاده ميكنيد بهتره براي تست برگردين روي يكي از تمهاي استاندارد خود گوشي. من اين كند شدن و حتي هنگ كردن رو روي بعضي از تم‌ها ديدم...

بالا