• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مخلصم آرا جان.
راستش توی این قبیل موارد که مشکل ها هیچ حساب کتابی ندارن معمولن همه مون این کار رو می کنیم:
1- ور رفتن
2- ریست کردن
3- مستر ریست کردن
4- آپدیت عادی
5- آپدیت (Recovery)
6- مراجعه به گارانتی

که مرحله ی آخری رو همه مون تقریبا فراموش می کنیم چون مطمئن ایم که توی اون شرکت گارانتی کننده معمولن یکی از شرایط استخدام اینه که حداقل اطلاعات رو از گوشی داشته باشی.

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب اکسپلود عزيز، سلام و رسيدن بخير، راستي جانشين براي کلارا پيدا نکردين؟ منظورم اينه که تجديد فراش نفرمودين؟ راستي من چند تا پست نسبتا" طولاني نوشتم ولي راستش رو بخواين نميدونم حوصلش رو داشتين بخونين يا نه؟ نظرتون چيه؟ آيا الان هم هنوز سرور هاي شرکت سوني اريکسون مشکل دارن يا مساله حل شده؟
آيا کساني که از f/w مدل R1L002 استفاده ميکنن براي اضافه کردن زبان فارسي به گوشيشون يا افزايش کارآيي اون
به شرطي که به زبان انگليسي تسلط داشته باشن، ارزشش رو داره که آپديت کنن يا تا رسيدن به ورژن بعدي بهتره صبر کنن؟ و در آخر آيا ورژن R1N035 واقعا مشکل داره؟ به هر حال از اينکه وقت ميگذارين تا سوالات اعضاي اين تاپيک بي جواب نمونه به نوبه خودم ازتون ممنونم. موفق باشين.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
مخلصم آرا جان.
راستش توی این قبیل موارد که مشکل ها هیچ حساب کتابی ندارن معمولن همه مون این کار رو می کنیم:
1- ور رفتن
2- ریست کردن
3- مستر ریست کردن
4- آپدیت عادی
5- آپدیت (Recovery)
6- مراجعه به گارانتی

که مرحله ی آخری رو همه مون تقریبا فراموش می کنیم چون مطمئن ایم که توی اون شرکت گارانتی کننده معمولن یکی از شرایط استخدام اینه که حداقل اطلاعات رو از گوشی داشته باشی.
xPlod جان

3 تا مورد اول رو انجام داديم ولي مشكل حل نشد.
در مورد آپديت هم با توجه به مشكلاتي كه براي بقيه دوستان پيش اومده بود و اينكه نميدونستم آيا هنوز هم سايت SE مشكل داره يا نه انجام نداديم...
در مورد گارانتي هم كاملا حق با شماست ولي حتما يه دليلي داره كه همه الرمس رو پيشنهاد ميكنن ديگه... بنظر شما اميدي به الرمس هست؟

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه نکته مهم
من امروز تونستم F/W گوشي خودم رو به R1N035 ارتقا بدم ولي بايد بگم که دوستاني که از اول گوشيشون زبان فارسي رو نداره حتي اگه از قسمت خاورميانه و شمال آفريقا عمل آپگريد رو انجام بدن و فايلهاي مربوط به زبان فارسي رو هم که در اين تاپيک معرفي شده در محل مناسب کپي کنند پس از ارتقا باز هم زبان فارسي رو نخواهند داشت و اين مساله به هيچ وجه قابل رفع نيست تنها کساني ميتونند فارسي داشته باشند که قبل از ارتقا هم زبان فارسي جز زبانهاي گوشيشون باشه اين مشکل همانطور که بعضي دوستان گفتند با مستر ريست هم حل نميشه و با اين کار فقط تم،بازي و برنامه هاي کاربردي گوشيشون رو از دست ميدند. بنابر اين اين آزمون رو انجام نديد چون مثل من پشيمون ميشين. علت آپگريد از طرف من صرفا اضافه کردن زبان فارسي به گوشي خودم بود که اين عمل ناموفق بود فکر کنم تنها راه براي اين دوستان فلش کردن گوشي با ساپورت زبانهاي منطقه خاورميانه باشه و با خود سايت کاري نشه انجام داد.

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_p15 :
يه نکته مهم
من امروز تونستم F/W گوشي خودم رو به R1N035 ارتقا بدم ولي بايد بگم که دوستاني که از اول گوشيشون زبان فارسي رو نداره حتي اگه از قسمت خاورميانه و شمال آفريقا عمل آپگريد رو انجام بدن و فايلهاي مربوط به زبان فارسي رو هم که در اين تاپيک معرفي شده در محل مناسب کپي کنند پس از ارتقا باز هم زبان فارسي رو نخواهند داشت و اين مساله به هيچ وجه قابل رفع نيست تنها کساني ميتونند فارسي داشته باشند که قبل از ارتقا هم زبان فارسي جز زبانهاي گوشيشون باشه اين مشکل همانطور که بعضي دوستان گفتند با مستر ريست هم حل نميشه و با اين کار فقط تم،بازي و برنامه هاي کاربردي گوشيشون رو از دست ميدند. بنابر اين اين آزمون رو انجام نديد چون مثل من پشيمون ميشين. علت آپگريد از طرف من صرفا اضافه کردن زبان فارسي به گوشي خودم بود که اين عمل ناموفق بود فکر کنم تنها راه براي اين دوستان فلش کردن گوشي با ساپورت زبانهاي منطقه خاورميانه باشه و با خود سايت کاري نشه انجام داد.
تایید میشه افشین جان.

قابل توجه دوستانی که توی آپدیت کردن گوشی مشکل دارن یعنی تو مرحله آخر آپدیت اون قسمتی که باید c رو نگه داریم تا آپدیت شروع بشه.
من هم همین مشکل رو داشتم باید بگم که 4- 3 روزی باهاش سرو کله زده بودم تا تونستم بفهمم ایراد کار از کجاست .
در واقع ایراد کار از SEUS نیست بلکه ایراد مربوط میشه به نصب نشدن یکی از درایور ها. که نصبش قلق خاصی داره که من پدرم در اومد تا فهميدم چيه، اونم اينه که بايد وقتی تمام درايورها رو نصب کرديم بعدش صفحه add/remove رو باز کنيم و دکمه c رو نگه داريم و کابل رو وصل کنيم ولی دکمه رو ول نکنيم تو صفحه add/remove يه Hardwar جديد اضافه ميشه حالا درايورش رو نصب ميکنيم. بعد مراحل رو طبق معمول انجام ميديم. به همین راحتی.:D
البته ببخشيد که من اينو دير نوشتم علتش اين بود که من يه مدتی نبودم;)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
دوستان شما از طریق این لینک چطور به اصلی یا غیر اصلی بودن گوشیتون پی می برید؟!

IMEI یا همون International Mobile Equipment Identity همونطور که از اسمش پیداست یه شماره شناسایی بین المللی برای هر موبایله که توو دنیا منحصر به فرده و شامل اطلاعاتی از قبیل نام کارخانه سازنده ، مدل گوشی و ... میشه و توو انگلستان و توسط موسسه BABT از طرف کارخانه سازنده ثبت میشه . بنابراین اگر یه گوشی تقلبی باشه ، یعنی یه IMEI تقلبی و غیر واقعی داره و در انگلستان ثبت نمیشه و اگر IMEI این گوشیها رو توو این سایت وارد کنید ، یا جوابی نمی گیرید و یا به شما اطلاع داده میشه این گوشی ثبت نشده ( تقلبیه ) . می تونید برای امتحان ، IMEI گوشیتون رو کمی تغییر بدید و وارد کنید ببینید چه جوابی میده .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از afshin_p15 :
يه نکته مهم

میشه بگی چطوری آپدیت کردی که به مشکل بر نخوردی ؟ مشکل همون SP2 بود ؟ توو SP1 آپدیت کردی یا با همون روشی که گفته شد ؟ در ضمن از تغییراتی که بعد از آپدیت رو گوشی احساس کردی بگو . ممنون

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :
IMEI یا همون International Mobile Equipment Identity همونطور که از اسمش پیداست یه شماره شناسایی بین المللی برای هر موبایله که توو دنیا منحصر به فرده و شامل اطلاعاتی از قبیل نام کارخانه سازنده ، مدل گوشی و ... میشه و توو انگلستان و توسط موسسه BABT از طرف کارخانه سازنده ثبت میشه . بنابراین اگر یه گوشی تقلبی باشه ، یعنی یه IMEI تقلبی و غیر واقعی داره و در انگلستان ثبت نمیشه و اگر IMEI این گوشیها رو توو این سایت وارد کنید ، یا جوابی نمی گیرید و یا به شما اطلاع داده میشه این گوشی ثبت نشده ( تقلبیه ) . می تونید برای امتحان ، IMEI گوشیتون رو کمی تغییر بدید و وارد کنید ببینید چه جوابی میده .
مرسی . اطلاعات خوبی بود . برا منم جواب داد ;)

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من IMEI گوشیم و زدم

Mobile equipment brand / model SonyEricsson k750
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)

حالا این یعنی که چه ؟:p :

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
بالاخره من هم به لطف شما دوستان گوشیمو آپدیتش کردم :happy: دفعه قبل دقیقا مشکل به خاطر SP2 بودن ویندوزم بود . چون آپدیت توو ویندوز SP1 واقعا راحت و بی دردسر بود .

این اطلاعات مربوط به فیرم ویر جدید گوشیه . کسانی که آپدیت کردن لطف کنن یه مقایسه ای بکنن ببینن درست آپدیت شده یا نه ؟

R1N035
prgCXC125952-EU-1-CL
R1N035

LCD SW version
Main display
Current : 0

Camera SW version
Camera
Current:4.5

ITP SW version
CXC 125 932 R 1E
Customizaion
...
EUROPE-2

Current Version
PA19​
در ضمن بعد از آپدیت که گوشی رو روشن کردم گزینه ای برای انتخاب زبان گوشی نیومد و مستقیم رفت سر اصل مطلب !

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LH2005 :
بالاخره من هم به لطف شما دوستان گوشیمو آپدیتش کردم :happy: دفعه قبل دقیقا مشکل به خاطر SP2 بودن ویندوزم بود . چون آپدیت توو ویندوز SP1 واقعا راحت و بی دردسر بود .

این اطلاعات مربوط به فیرم ویر جدید گوشیه . کسانی که آپدیت کردن لطف کنن یه مقایسه ای بکنن ببینن درست آپدیت شده یا نه ؟

R1N035
prgCXC125952-EU-1-CL
R1N035

LCD SW version
Main display
Current : 0

Camera SW version
Camera
Current:4.5

ITP SW version
CXC 125 932 R 1E
Customizaion
...
EUROPE-2

Current Version
PA19​
در ضمن بعد از آپدیت که گوشی رو روشن کردم گزینه ای برای انتخاب زبان گوشی نیومد و مستقیم رفت سر اصل مطلب !
آره من با گوشی خودم چک کردم همین بود فقط ITP SW version آخرش برای من 1D هستش ...

البته من تقریبا همون روز که اومد آپدیت کردم . xplod گفته بود ورژن B هم داره

rs_232

Registered User
لایک‌ها
0
گوشی من تا قسمتی که میگه گوشی ر وخاموش کن بعد از 20 ثانیه دوباره به کابل usb وصل کن درست کار مینکه ولی از اینجا به بعد دیگه اون باره پر نمیشه و روس 0% باقی میمونه

چکار کنم؟

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
LH2005 عزيز تبريک ميگم به شما، البته کار بدي کردي من تازه امروز ميخواستم برات بنويسم که آپديت نکني، حالا خودت ميفهمي چه ورژن مسخره ايه، از باگهاي مهم اين ورژن ميتونم به قطع شدن ارتباط ما بين کامپيوتر و گوشي اشاره کنم که پدر آدمو در مياره، يعني داري يه سري فايل ميريزي تو گوشي يه دفعه يه پيغام error ويندوزت ميده و عمليات نيمه تمام ميمونه، در اين حالت گاهي ارتباط بين گوشي و کامپيوتر به طور کامل قطع ميشه و محتويات گوشي ديگه نشون داده نميشه، به عبارت ساده تر انگار که هيچ فايلي روي مموري ريخته نشده در اين حالت بايد کابل رو قطع کني و بعد از چند ثانيه مجددا اونو به کامپيوتر متصل کني تا بتوني محتويات مموري خارجي گوشي رو ببيني. بعد از اين من محتويات مموري رو روي کامپيوتر Backup گرفتم و مموري رو يه بار فرمت کردم و مجددا اطلاعات رو سر جاي خودش برگردوندم نکته مسخره اينه که با وجدي که هيچ پيغام خطايي مشاهده نکردم ، پس از بررسي مموري ديدم که اطلاعات نيمه کاره ريخته شده. داشتم از تعجب شاخ در مياوردم. سپس حالت standby گوشي رو غير فعال کردم ولي فرقي نکرد و باز هم اطلاعات نيمه کاره ريخته ميشد. سرانجام من مشکل رو اينطور حل کردم که اطلاعات رو به صورت فولدر به فولدر و نوبتي به گوشي منتقل کردم تازه در اين مرحله بايد بعد از هر انتقال فولدر، يک بار کابل رو قطع و مجددا وصل کني. من ديگه انتظار يه سوتي به اين بزرگي از شرکت سوني اريکسون نداشتم. از ديگر معايب اين ورژن ميتونم به اين نکته اشاره کنم که يه سري از فايلهاي تصويري که قبلا به راحتي داخل گوشي قابل نمايش بود حالا به صورت صفحه سياه نشون ميده. ضمنا صداي حين عکسبرداري که در ورژن قبل با فعال کردن حالت Silent mode قطع ميشد اين بار پس از فعال کردن اين حالت هم قطع نميشه و کارآيي حالت سکوت از بين رفته. تنها يک ويژگي مثبت در گوشي مشاهده کردم اونم اينه که آنتن دهي مقداري تقويت شده که اين جاي خوشحالي داره. در خاتمه از همه دوستان استدعا دارم از آپديت بيمورد گوشيهاي خود پرهيز کنند بايد توجه داشت که گوشي من حتي با مستر ريست و فرمت کردن مموري و استفاده از مموري اصل سوني و تعويض درايورهاي کامپيوتر درست نشد که نشد بنابر اين روش مسخره بالا تنها روشي بود که تونستم فايلهام رو به گوشي برگردونم.

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه تقاضاي دوستانه : از دوستان عزيز تقاضا دارم اگه ميتونند و محتويات گوشيشون هنوز کامله يه نسخه پشتيبان از فايلهاي گوشيشون رو براي من ميل کنند منظورم فايلهاي صدا، تصوير، تم و ساير موارديه که موقع خريدن گوشي توي مموري خود موبايل موجود هستند آخه من مستر ريست کردم و تمام اينا رو از دست دادم در ضمن به تعدادي از تمهاي گوشي هم معتاد هستم که الان اونا رو ندارم
آدرس ايميل خودم رو ميگذارم اگه تونستيد برام بفرستيدشون ممنون ميشم
[email protected]
:)

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_p15 :
LH2005 عزيز تبريک ميگم به شما، البته کار بدي کردي من تازه امروز ميخواستم برات بنويسم که آپديت نکني، حالا خودت ميفهمي چه ورژن مسخره ايه، از باگهاي مهم اين ورژن ميتونم به قطع شدن ارتباط ما بين کامپيوتر و گوشي اشاره کنم که پدر آدمو در مياره، يعني داري يه سري فايل ميريزي تو گوشي يه دفعه يه پيغام error ويندوزت ميده و عمليات نيمه تمام ميمونه، در اين حالت گاهي ارتباط بين گوشي و کامپيوتر به طور کامل قطع ميشه و محتويات گوشي ديگه نشون داده نميشه، به عبارت ساده تر انگار که هيچ فايلي روي مموري ريخته نشده در اين حالت بايد کابل رو قطع کني و بعد از چند ثانيه مجددا اونو به کامپيوتر متصل کني تا بتوني محتويات مموري خارجي گوشي رو ببيني. بعد از اين من محتويات مموري رو روي کامپيوتر Backup گرفتم و مموري رو يه بار فرمت کردم و مجددا اطلاعات رو سر جاي خودش برگردوندم نکته مسخره اينه که با وجدي که هيچ پيغام خطايي مشاهده نکردم ، پس از بررسي مموري ديدم که اطلاعات نيمه کاره ريخته شده. داشتم از تعجب شاخ در مياوردم. سپس حالت standby گوشي رو غير فعال کردم ولي فرقي نکرد و باز هم اطلاعات نيمه کاره ريخته ميشد. سرانجام من مشکل رو اينطور حل کردم که اطلاعات رو به صورت فولدر به فولدر و نوبتي به گوشي منتقل کردم تازه در اين مرحله بايد بعد از هر انتقال فولدر، يک بار کابل رو قطع و مجددا وصل کني. من ديگه انتظار يه سوتي به اين بزرگي از شرکت سوني اريکسون نداشتم. از ديگر معايب اين ورژن ميتونم به اين نکته اشاره کنم که يه سري از فايلهاي تصويري که قبلا به راحتي داخل گوشي قابل نمايش بود حالا به صورت صفحه سياه نشون ميده. ضمنا صداي حين عکسبرداري که در ورژن قبل با فعال کردن حالت Silent mode قطع ميشد اين بار پس از فعال کردن اين حالت هم قطع نميشه و کارآيي حالت سکوت از بين رفته. تنها يک ويژگي مثبت در گوشي مشاهده کردم اونم اينه که آنتن دهي مقداري تقويت شده که اين جاي خوشحالي داره. در خاتمه از همه دوستان استدعا دارم از آپديت بيمورد گوشيهاي خود پرهيز کنند بايد توجه داشت که گوشي من حتي با مستر ريست و فرمت کردن مموري و استفاده از مموري اصل سوني و تعويض درايورهاي کامپيوتر درست نشد که نشد بنابر اين روش مسخره بالا تنها روشي بود که تونستم فايلهام رو به گوشي برگردونم.

من كه هيچكدوم از اين مشكلات رو ندارم فقط و فقط تنها موردي كه در Firmware جديد براي من محسوس بوده اول آنتن دهيش بوده بعد هم كم و ريز شدن نويز هاي عكس هيچ باگي و خطايي هم من تا حالا نديدم حتي تو كپي كردن فايلهاي 20 مگا بايتي .اون حالت سكوت هنگام عكسبرداري هم در اين ورژن به قوت خود باقيست.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از afshin_p15 :

افشین جان من دیشب خیلی منتظر پاسخت موندم اما نیومدی . ولی منم با calligrapher موافقم . چوم هیچ کدوم از این مشکلاتی رو که گفتی من رو گوشی ندیدم . سرعت منوی برنامه ها خیلی خوب شده اما نشانگر میزان آنتن دهیش خیلی ضایع شده . چون توو ورژن قبلی واقعی بود و دقیقا می تونستم بفهمم کجا آنتن دهیش بهتر و کجا بد تره . اما با این ورژن ، گوشی رو هر جا می برم میزان آنتن دهی رو Full نشون میده :blink:
با این حال فکر میکنم باید گوشیتو دوباره آپدیتش کنی . اما یه سوالی برام پیش اومد گفتم بپرسم ببینم آپدیت کسانی که آپدیت کردن هم همین طوری بوده یا نه : وقتی به مرحله دوم آپدیت یعنی آپدیت خود گوشی رسیدم ( جایی که حدود 10 دقیقه طول میکشه و باید کابل رو جدا میکردیم و بعد از 20 ثانیه مجددا ... ) کادری که میزان پیشروی آپدیت گوشی رو نشون میداد بعد از زمانی حدود 4-5 دقیقه به%46 رسید ، حدود 1-2 دقیقه رو این درصد باقی موند و بعد از این مدت رفت رو %47 ، دوباره چیزی حدود 30 ثانیه متوقف شد و بعدش یکدفعه رفت رو %100 :wacko: بعدش گفت آپدیت با موفقیت انجام شد . می خوام مطمئن بشم که درست آپدیت کرده یا نه ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
این مشکل فیرم ور جدید خیلی تو فروم esato شلوغ کرده. چند نفر به se نامه های بلند بالا دادن . کلا مردم خیلی شاکین . این se هم انگار تاهمه مشتری هاشو نپرونه ولکن نیست !
wacsmiley.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از PHA1 :
این مشکل فیرم ور جدید خیلی تو فروم esato شلوغ کرده. چند نفر به se نامه های بلند بالا دادن . کلا مردم خیلی شاکین . این se هم انگار تاهمه مشتری هاشو نپرونه ولکن نیست !
wacsmiley.gif
منم مشکلاتیو که افشین گفت داشتم فقط به جز صدای دوربین که وقتی روی سایلنت میزارم صدای دوربین قطع میشه ...

با این حال فکر میکنم باید گوشیتو دوباره آپدیتش کنی . اما یه سوالی برام پیش اومد گفتم بپرسم ببینم آپدیت کسانی که آپدیت کردن هم همین طوری بوده یا نه : وقتی به مرحله دوم آپدیت یعنی آپدیت خود گوشی رسیدم ( جایی که حدود 10 دقیقه طول میکشه و باید کابل رو جدا میکردیم و بعد از 20 ثانیه مجددا ... ) کادری که میزان پیشروی آپدیت گوشی رو نشون میداد بعد از زمانی حدود 4-5 دقیقه به%46 رسید ، حدود 1-2 دقیقه رو این درصد باقی موند و بعد از این مدت رفت رو %47 ، دوباره چیزی حدود 30 ثانیه متوقف شد و بعدش یکدفعه رفت رو %100 بعدش گفت آپدیت با موفقیت انجام شد . می خوام مطمئن بشم که درست آپدیت کرده یا نه ؟
دقیقا برای منم همین جوری شد ...

بالا