azadiphone
Registered User
- نوشتهها
- 185
- لایکها
- 1
انالله و انا اليه راجعونبه نقل از PHA1 :
انالله و انا اليه راجعونبه نقل از PHA1 :
واسه من R1N هستش ولی ورژن قدیمیش . حالا یه بار دیگه آپدیت میکنم ببینم چی میشه ...به نقل از PHA1 :sunnyboy
این مشکل رو برخی افراد بعد از آپدیت به R1N پیدا کرده بودند . ( فروم esato را یه نگاهی بنداز ) .
نمیدونم فیرم گوشی شما چیه .
به نقل از azadiphone :انالله و انا اليه راجعون
به نقل از azadiphone :انالله و انا اليه راجعون
بنظر من رنگ مشكي خيلي باكلاستر و شيكتره! يه جورايي مافياييهبه نقل از noisymind :ولی این رنگیشم خوشکله ها
من نفهمیدم آخر این صاب مرده قاب اضافه داره مگه؟ می شه این لینکه رو بذارین؟به نقل از PHA1 :این عکسو یه بابایی برای نوشتن مقالش درمورد روش عوض کردن قاب گوشی انداخته بود !
اگه خواستید قاب عوض کنید بگید تو هاردمه میذارم .لینکشو ندارم .
آخه w900 خوشگلهههههههههههههههههههه!به نقل از calligrapher :نو كه اومد به بازار كهنه ميشه دل آزار .... كا 750 چشه مگه چي كم داره ؟ w900 كه همونw800 هست w800 هم همون K750 است :happy: همش بازار گرميه واسه خالي كردن جيب من و شما ...حالا خوبه تا همين 4 ماه پيش همه واسه k750 بال بال ميزدن ... سوني اريكسون هم براي اينكه بتونه بازارو حفظ كنه مجبوره دم به ساعت مدل بده بيرون .... 4 روز ديگه W1000 مياد باز روز از نو روزي از نو ....به نظر من K750 حداقل تا 2 سال آينده هيچ كم و كسري نداره و به عنوان يه گوشي جمع و جور و خوش استيل و Friendly و در عين حال پر امكانات ، بهترين انتخابه من مطمئنم با Firmware بعدي مشكلاتش حل بشه و كاملا جا بيفته .
به نقل از PHA1 :این عکسو یه بابایی برای نوشتن مقالش درمورد روش عوض کردن قاب گوشی انداخته بود !
اگه خواستید قاب عوض کنید بگید تو هاردمه میذارم .لینکشو ندارم .
به نقل از elize :آخه w900 خوشگلهههههههههههههههههههه!
به نقل از LH2005 :اینا قابهای اورجیناله یا معمولی ؟ میشه توو علاءالدین پیداش کرد ؟
به نقل از PHA1 :اینا اورجینال ندارن. تو ebay فراوونه .
اما عوض کردنه قابش شدیدا دردسر داره . یعنی باید گوشی تبدیل بشه به یه چیزی شبیه این ! :lol:
براي من فيلترهبه نقل از PHA1 :دوستان لطفا به این آدرس برین و IMEI گوشی خودتون رو وارد کنین و ببینین چی میگه ؟
http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr