• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از calligrapher :
براي من R1N035 version D هست حالا چه فرقي دارن با هم ؟ فقط سر اون باگ به هم تفاوت دارن يا غير از اينه‌؟
ظاهرا قضیه مربوط به یه باگ بلوتوث میشد که به نظر من هنوز هم برطرف نشده.

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها بالاخره ما هم K750 دار شدیم :D

بعد از 3-4 ساعت بالا پایین رفتن و گشتن تو جمهوری تونستم 2 تا با گارنتی عتیقه الرمس پیدا کنم که یکشو خریدم 375000 تومان:rolleyes:

راستی اینا رو هم باهاش خریدم

CWS31AFW_12532high_1510_0_4000.jpg

MSXM1GN.jpg

GPD_15864high_1510_0_4000.jpg

راستی بعد از آپدیت کردنش به R1N035 چند تا مشگل پیدا شد که میخواستم بدونم شما بهش بر نخوردید.
اول اینکه بعضی از عکسا رو که تو لیست بصورت کوچیک نشون میده وقتی باز میکنی نشون نمیده به جاش صفحه سیاه نشون میده ولی با ورژن قبلی خوب نشون میداد . دوم اینکه وقتی میری یه آهنگو از مموری ُuse as میکنی گوشی ریست میشه که اینو فهمیم اشکالش از کجاست چون رو بعضی از تمها اینتوری میشه و رو بعضی های دیگه نمیشه با تم اورجینال خودش نمشه.
و مورد بعدی فایلهای AMR که هجمش یکم زیاد میشه گوشی روش مکث زیادی مکنه و هر چه زمانش بیشتر باشه بیشتر مکث میکنه.:wacko: در ضمن 2 بار هم گوشی رو ریست کردم ولی فرقی نکرد.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
شما که رسمن ترکوندی :D... مبارکه.
راستی کارت حافظه و HPM-70 رو چند خریدی؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من این مموری 1 گیگ رو چند گرفتی ؟

در جوابت باید بگم من وقتی گوشیو به R1N تبدیل کردم یدونه از فایلهای AMR من خراب شد و دیگه نمیخونه و 2 -3 تا از عکسهامم نشون نمیده . یعنی یه عکس آدم بجاش نشون میده ......

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
راستی کارت حافظه و HPM-70 رو چند خریدی؟

مرسی xPlod جان:happy: HPM-70 رو 35000تومن و MSX-M1GN 1 GB High Speed Memory Stick PRO Duo رو 110000 تومن خریدم با گارانتی مادام العمر تعویض. سرعت خیلی زیادی داره که واقعا محسوسه Designed to support Read and write speeds up to 80 Mbps on high speed enabled

مشخصاتش رو اینجا http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_BrowseCatalog-Start?CategoryName=acc_DIMemoryStickMedia_MemoryStickProDuomedia&Dept=cameras دیده بودم ولی فکر نمیکردم پیداش کنم.:blush:​

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Ghazmar :
بعد از مقداري تأمل و خوندن مطالب بر و بچز، تصميم گرفتم اين گوشي رو بگيرم. منتها چيزي که مايه ترديدم هست، آنتن دهي شه. سابقه خوبي از گوشي هاي سوني-اريکسون توي آنتن دهي ندارم.
برام مهمه که گوشي ام در دسترس باشه، چون در نهايت مهم ترين کاري که با گوشي مي شه کرد، مکالمه س!
نظرتون چيه؟

در حاشيه يه سؤال فرعي. آيا هيچ پارامتري براي سنجش آنتن دهي يه گوشي وجود داره؟ مثلا توي review ها بنويسن آنتن دهي اين گوشي فلان قدر هست...

پي نوشت: فکر کنم بيشتر از يه سال بود توي پي-تي پست نزده بودم! :)

پاسخي نگرفتم! نکنه آنتن دهي اين هم مشکل داره و اذيت مي کنه؟:(

webwiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :

یه چیزی از ترکوندن اونورتره! :blink:

بابا پولدار، قندی، به مهتاب خانوم سلام برسون;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Ghazmar :
والله گوشی من که k750i هست و خوبه یعنی هرجا با نوکیا شده زنگ زد با اینم شده هرجا هم نوکیا مشکل داشته گوشی منم مشکل داشته کلا انتنش خوبه و مشکل خاصی نداره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
والله گوشی من که k750i هست و خوبه یعنی هرجا با نوکیا شده زنگ زد با اینم شده هرجا هم نوکیا مشکل داشته گوشی منم مشکل داشته کلا انتنش خوبه و مشکل خاصی نداره

آقا راستش منم الان همین مشکلو دارم . چون الان محل کارم تقریبا حومه شهر هست و خیلی جای بد آنتنی هست . نوکیا هم به زور آنتن میده و هی قطع و وصل میشه . برا همین آنتن دهی برام خیلی مهمه . گوشیم الان sx1 یا گاهی sl45 ! که هر دو تاشون از نوکیا کم نمیارن ولی خلاصه موندم چه خاکی تو سرم بریزم! :( آخه هم از k750 خوشم میاد هم که یه گوشی جمع و جور میخوام . نظرتون چیه؟ یه وقت دیدن رفتم نوکیایی شدما !!!! :p :(

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گفتم که این گوشی مشکل حادی با انتن نداره و خوبه

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از pojhan :
سلام بچه ها بالاخره ما هم K750 دار شدیم :D

بعد از 3-4 ساعت بالا پایین رفتن و گشتن تو جمهوری تونستم 2 تا با گارنتی عتیقه الرمس پیدا کنم که یکشو خریدم 375000 تومان:rolleyes:

راستی اینا رو هم باهاش خریدم

:eek: :eek: :eek: این شکلکها یعنی : بابا بیخیال مایه دار :lol: ;)

مبارکه pojhan جان . پس راسته میگن گرون شده اونم 15000 تومن . راستی این هندزفری ماله W800 . درسته ؟ اینو 35000 گرفتی ؟ مال خود K750i توو بازار چنده ؟ اینا چه فرقی با هم دارن ؟

یکی به سوالات قبلی ما لطف کنه جواب بده . منظورم پست 936 هست :(

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
webwiser
یه چیزی از ترکوندن اونورتره! بابا پولدار، قندی، به مهتاب خانوم سلام برسون

:blink: :blink: :blink:
بابا بیخودی شرمندمون نکن من واسه خرید هر کدوم از اینا دلیلی داشتم. مثلا در مورد هدست من حدود 4 سال بود که از بلوتوث هدست استفاده میکردم وشدیدا بهش عادت کرده بودم واسه همین مجبور شدم برای این گوشی هم بگیرم چون قبلیه باعث هنگ کردن این گوشی میشد.
در مورد مموری هم گفتم یا رومی روم یا زنگی زنگ:cool: رفتم 512 بگیرم وقتی این 1Gb Hi Speed رو در آورد من دیگه نتونستم طاقت بیارم از اونجایی هم که درد داشتن مموری کم رو قبلا تجربه کرده بودم جو گیر شدم وخریدمش:happy:
راستی این هندزفری ماله W800 . درسته ؟ اینو 35000 گرفتی ؟ مال خود K750i توو بازار چنده ؟ اینا چه فرقی با هم دارن ؟

در مورد HPM-70 که قبلا هم توضیح داده بودم باید بگم بله در واقع تو پک W800 وجود داره و با W800 به صورت مجانی عرضه میشه فرق اصلیش با هندس فری 750 در اینه که چون درون گوش قرار میگیره، باس خیلی بیشتری رو شبیه سازی میکنه و کسایی که بهBase تو موسیقی اهمیت میدن لذت بیشتری ازش میبرن ولی بخاطر کوچک بودن پرده دیافراگمش پهنای باند صوتی کمتری رو ارئه میده و کلا در فرکانسهای بالا نسبت به مال 750 ضعیف تره و از مزایای دیگه ای که داره اینه که هدفونش با یه سوکت استاندارد به رابط وصل شده وشما میتونید در صورت تمایل اونو جدا کرده به یه هدفون حرفه ای یا هر وسیله صوتی دیگه ای از جمله به پخش ماشین (بوسیله کار کیت) وصل کنید.
اگه شما میخواین تجربه ای مشابه گوش کردن با HPM-70 داشته باشید وقتی که با هدفن 750 به موسیقی گوش میدین اونا رو کمی به سمت داخل گوشتون فشار بدین احساس میکنید که صدای باس کمی قویتر شده، HPM-70 تقریبا چنین کاری رو انجام میده. ;)

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ghazmar :

من هم جاهايی که آنتن دهی مشکل داشته امتحان کردم به خوبی مکالمه انجام شده.

در ضمن نمايش آنتن (همون ميله های رنگی) روی اين گوشی و مقايسه اون با سونی اريکسون T610 نشون می ده که اين آنتن دهی اش قوی تره.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من تازگی به یک مشکل عجیب و ناراحت کننده ای با گوشیم مواجه شدم :
بعضی وقتها اطلاعات روی مموری کارتم از بین میره . مثلا دیروز میخواستم یه ویدیو به دوستم نشون بدن که وقتی توی Video رفتم پیداش نکردم و با کمال تعجب دیدم که 3 تا دیگه از ویدیو ها هم پاک شده ( از جمله دموی خود گوشی ) این اتفاق برای یکی از فالدر های Sounds هم رخ داده که یه بار داشتم mp3 روی گوشی میریختم که بعد از اون دیدم یکی از فالدر های Sounds نا پدید شده !!!!!!!!!
به نظرتون مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟؟

درضمن اینم بگم که یه بار گوشیم از دستم افتاد :( :( :( ولی همه قسمتهارو چک کردم موردی ندیدم و از اون موقع تا حالا که 20 روزی میشه مشکل خاصی باهاش پیدا نکردم ..:eek:

امکان داره مموری کارتم مشکل پیدا کرده باشه ؟ چون فقط اطلاعات روی مموری اینجوری میشه :hmm: خدا کنه مشکل از مموریم باشه . اصلا این مموری ها خراب هم میشه ؟؟؟؟

مرسی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله ممکنه مموریتون خراب شده باشه چون من هم قبلا با 3650 همین مشکل رو داشتم که تعدادی از فایلها یا از بین می رفت یا به صورت ناقص تو گوشی ریخته میشد با عوض کردن مموری مشکلم حل شد شما با یه مموری دیگه امتحان کن ببین چی میشه

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
دوستان من تازگی به یک مشکل عجیب و ناراحت کننده ای با گوشیم مواجه شدم :
بعضی وقتها اطلاعات روی مموری کارتم از بین میره . مثلا دیروز میخواستم یه ویدیو به دوستم نشون بدن که وقتی توی Video رفتم پیداش نکردم و با کمال تعجب دیدم که 3 تا دیگه از ویدیو ها هم پاک شده ( از جمله دموی خود گوشی ) این اتفاق برای یکی از فالدر های Sounds هم رخ داده که یه بار داشتم mp3 روی گوشی میریختم که بعد از اون دیدم یکی از فالدر های Sounds نا پدید شده !!!!!!!!!
به نظرتون مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟؟

درضمن اینم بگم که یه بار گوشیم از دستم افتاد :( :( :( ولی همه قسمتهارو چک کردم موردی ندیدم و از اون موقع تا حالا که 20 روزی میشه مشکل خاصی باهاش پیدا نکردم ..:eek:

امکان داره مموری کارتم مشکل پیدا کرده باشه ؟ چون فقط اطلاعات روی مموری اینجوری میشه :hmm: خدا کنه مشکل از مموریم باشه . اصلا این مموری ها خراب هم میشه ؟؟؟؟

مرسی
يه بار مموري با خود گوشي فرمت كن ببين درست ميشه يا نه. يادمه توي منوالش خوندم كه اگه مموري مشكلي پيدا كرد اونو فرمت كنين...

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ghazmar :
بعد از مقداري تأمل و خوندن مطالب بر و بچز، تصميم گرفتم اين گوشي رو بگيرم. منتها چيزي که مايه ترديدم هست، آنتن دهي شه. سابقه خوبي از گوشي هاي سوني-اريکسون توي آنتن دهي ندارم.
برام مهمه که گوشي ام در دسترس باشه، چون در نهايت مهم ترين کاري که با گوشي مي شه کرد، مکالمه س!
نظرتون چيه؟

در حاشيه يه سؤال فرعي. آيا هيچ پارامتري براي سنجش آنتن دهي يه گوشي وجود داره؟ مثلا توي review ها بنويسن آنتن دهي اين گوشي فلان قدر هست...

پي نوشت: فکر کنم بيشتر از يه سال بود توي پي-تي پست نزده بودم! :)

آنتن دهیش یه چیزی از آشغال بیشتره.خداییش اینوبهت میگم که اشتباه منو نکنی.اون اولش که همش آنتنو کم نشون میدا یا اصلا نداشت حالم که بعد آپدیت خواست خرمون کنن یه کاریش کردن که اکثرا آنتن نشون میده اما اصلا آنتنی در کار نیست.جدیدا هم که هی واسم No Network Access میزنه و دستی باید سرچ کنم تا شبکه رو پیدا کنه.هر کیم بهم زنگ میزنه اشغال میزنه.از ما گفتن بود خداییش جز خقیقت چیزی نگفتم.نگی نگفتیا.چند سال یه سامسونگ داشتم سگ آنتن دهیش به این می ارزید.گوشی بعدیم هر چی باشه غیر از سونی اریکسونه.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
بله ممکنه مموریتون خراب شده باشه چون من هم قبلا با 3650 همین مشکل رو داشتم که تعدادی از فایلها یا از بین می رفت یا به صورت ناقص تو گوشی ریخته میشد با عوض کردن مموری مشکلم حل شد شما با یه مموری دیگه امتحان کن ببین چی میشه

يه بار مموري با خود گوشي فرمت كن ببين درست ميشه يا نه. يادمه توي منوالش خوندم كه اگه مموري مشكلي پيدا كرد اونو فرمت كنين...

مرسی از راهنماییتون . امتحان میکنم ببینم چی میشه .. البته بعضی وقتها به این مشکل برمیخورم .. امروزم یه ویدیو ریختم رو مموری . وقتی play میکنم وسطاش ارور میده میگه نمیتونم بخونم !!!! :hmm:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از LH2005 :
یه سوال : وقتی با کابل USB ، گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم ، ویندوز اتصال یه Removable Disk رو اعلام میکنه و یه آیکون توو پنجره My Computer ، کنار درایو CD-Rom میسازه ...
وقتی این کابل رو از گوشی جدا میکنم و دوباره به گوشی وصل میکنم ، نه تنها این پیغام رو دوباره نمی بینم بلکه آیکونی رو که گفتم توو پنجره My Computer ایجاد نمیشه . می خواستم بدونم این طبیعیه یا مشکله و اگر مشکله از کجاست . مثلا از ویندوزه یا ... ؟

یکی ما رو هم تحویل بگیره :(

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
من چنین مشکلی ندارم . احتمالا مشکل یا از درایوره یا از ویندوز .

بالا