adameh_bahal
Registered User
من فکر کنم اشتباه کردمبه نقل از gray_wolf :مطمئني مموري كه خريدي دقيقا مثل همونيه كه با خود گوشي خريدي؟ اگه همونه بايد يكم فشار بدي تا بره تو و قفل بشه...
ميشه يه توضيح در مورد اين بدين:
من فکر کنم اشتباه کردمبه نقل از gray_wolf :مطمئني مموري كه خريدي دقيقا مثل همونيه كه با خود گوشي خريدي؟ اگه همونه بايد يكم فشار بدي تا بره تو و قفل بشه...
اين مموري نيست كه! آداپتور مموريه براي اينكه مموري رو خارج از گوشي بتونين داخل اين قرار بدين و به card reader متصل بكنين. مواقعي بدرد ميخوره كه امكان وصل كردن گوشي به كامپيوتر نيست...به نقل از adameh_bahal :من فکر کنم اشتباه کردم
ميشه يه توضيح در مورد اين بدين:
به نقل از gray_wolf :اين مموري نيست كه! آداپتور مموريه براي اينكه مموري رو خارج از گوشي بتونين داخل اين قرار بدين و به card reader متصل بكنين. مواقعي بدرد ميخوره كه امكان وصل كردن گوشي به كامپيوتر نيست...
به نقل از pojhan :سلام من بالاخره تونستم گوشی رو آپدیت کنم منتهی به هر دری زدم نشد که زبان فارسی بهش اضافه شه ازطریق Middle East & North Africa EN AR
هم اقدام کرده بودم دوباره هم انجام دادم ولی نشد.
در ضمن علت اصلی اینکه من میخواستم این گوشیه رو آپدیت کنم این بود که دوربینش مشکل داشت یعنی بعد از عکس گرفتن خود به خود از حالت دوربین خارج میشه و عکس رو هم ذخیره نمیکنه, ولی بعد از آپدیت درست نشد به احتمال زیاد باید مشکلش سخت افزاری باشه. البته صاحبش میگه از اول همین مشکلو داشته:blink:
خوب اين بستگي داره به اينكه از چه card reader-ي استفاده بكنين. اگه دقت كرده باشين عرض تبديل مموري 750 بيشتر از عرض خود مموريه ...به نقل از LH2005 :gray _ wolf عزیز ، خدمت شما عارض شم که فکر نکنم این حرف شما درست باشه یعنی نیست :blush:
آخه همین طوریشم این مموری به card reader وصل میشه و اگر مموری رو داخل این آداپتور بذاری ، اصلا داخل
card reader نمیره :blink: من یه card reader معمولی دارم که مموریه گوشیهایی مثل 6600 و ... بهش میخوره ،
اما این مموری نه در حالت معمولی و نه در حالی که توو آداپتور هست داخل card reader نمیره اما کسانی که
card reader به اصطلاح حرفه ای دارن خیلی راحت مموری رو بدون آداپتور میذارن توو card reader .
من نفهميدم به چه دردی ميخوره :blush:به نقل از gray_wolf :اين مموري نيست كه! آداپتور مموريه براي اينكه مموري رو خارج از گوشي بتونين داخل اين قرار بدين و به card reader متصل بكنين. مواقعي بدرد ميخوره كه امكان وصل كردن گوشي به كامپيوتر نيست...
به نقل از adameh_bahal :من نفهميدم به چه دردی ميخوره :blush:
نسخه های K750 Prototype رنگ پس زمینه ی کلیداشون آبی بود. بعد از انتشار هم در دونسخه ی آبی و سفید عرضه شد که این موضوع کاملا شانسی بود و هیچ قاعده ی خاصی نداشت. البته بعد از یه مدت تماما با رنگ سفید تولید شد.به نقل از gray_wolf :قضيه اينا چيه؟ چجوري رنگ LED كيبوردو عوض كرده؟
نسخه رنگيش ايران هم اومده؟به نقل از xPlod :نسخه های K750 Prototype رنگ پس زمینه ی کلیداشون آبی بود. بعد از انتشار هم در دونسخه ی آبی و سفید عرضه شد که این موضوع کاملا شانسی بود و هیچ قاعده ی خاصی نداشت. البته بعد از یه مدت تماما با رنگ سفید تولید شد.
این موضوع در مورد W800 هم صادقه.
ممنونبه نقل از xPlod :
به وسیله ی این آداپتور شما می تونید از کارت حافظه تون در وسایلی که Memory Stick Media می خورن، مثل دوربین های عکاسی و فیلم برداری سونی، و هم چنین دستگاه های کارت خوانی که نسخه DUO رو ساپورت نمی کنن استفاده کنین.
به نقل از xPlod :
به وسیله ی این آداپتور شما می تونید از کارت حافظه تون در وسایلی که Memory Stick Media می خورن، مثل دوربین های عکاسی و فیلم برداری سونی، و هم چنین دستگاه های کارت خوانی که نسخه DUO رو ساپورت نمی کنن استفاده کنین.
به نقل از hossein_k750 :با سلام من تازه عضو شدم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
يك k750 دارم ديروز مي خواستم update كنم در زمان intialising device يك erorr ميده:
there is currently no service for devices belong to your oprator
درضمن نرم افزار گوشي درحال حاضر R1L002 مي باشد.
به نقل از hossein_k750 :با سلام من تازه عضو شدم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
يك k750 دارم ديروز مي خواستم update كنم در زمان intialising device يك erorr ميده:
there is currently no service for devices belong to your oprator
درضمن نرم افزار گوشي درحال حاضر R1L002 مي باشد.
به نقل از pojhan :سلام بچه ها یکم از خودتون قیمت جدید در بکنید ببینیم الان تو اعلائدین چه خبره همین روزاست که بالاخره هه هه هه راستی ذکر گارانتی فراموش نشه.
به نقل از parimaa :salam
sharmande baraye inke engilisi minevisam.
man ye moshkelei ba doorbine k750 daram:oonam ine ke vaghti ke az fazaye baz va ofogh va doordast aks mighiram aks dar ghesmate payin va vasat yani hodoode sate 6 focoose dorosti nadare vali vaghti dar fazaye baste aks mighiram ya macro aksmighiram focoose doorbin doroste.
ghablan tooye ye forume kharegi in moshkele dide bodoam ke kesi dasht vali dighe linkesho peyda nakardam
aya kesi nazari dare ya mitoone komaki kone?
darzemn version ghooshim R1L hastesh
mamnoon
به نقل از ghizh :یه نکته باید به عرض عزیزان برسونم اینه که گوشی من از گوشیهای لاک شده بود که در ابتدا پیغام inactive SIM میداد ودادم آنلاکش کردن:happy: .زبانشم یه چیزی شبیه چینی به همراه انگلیسی بود که بعد از آپدیت هم همونا موند وفارسی بهش اضافه نشد .با اون فایلی هم که xplod عزیز زحمت آپلودشو کشیده بود هم نتونستم آپدیت کنم که این هم به خاطر همون لاک بودن گوشیه واحتمال 99% واسه اینکه فارسی بشه باید داد فلشش کنن که ما حال وحوصله ی این کارا رو نداریم :wacko: .