• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از gray_wolf :
مطمئني مموري كه خريدي دقيقا مثل همونيه كه با خود گوشي خريدي؟ اگه همونه بايد يكم فشار بدي تا بره تو و قفل بشه...
من فکر کنم اشتباه کردم
ميشه يه توضيح در مورد اين بدين:

فایل های ضمیمه

• DSC00084.JPG
    DSC00084.JPG
    349.1 KB · نمایش ها: 6

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adameh_bahal :
من فکر کنم اشتباه کردم
ميشه يه توضيح در مورد اين بدين:
اين مموري نيست كه! آداپتور مموريه براي اينكه مموري رو خارج از گوشي بتونين داخل اين قرار بدين و به card reader متصل بكنين. مواقعي بدرد ميخوره كه امكان وصل كردن گوشي به كامپيوتر نيست...

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از gray_wolf :
اين مموري نيست كه! آداپتور مموريه براي اينكه مموري رو خارج از گوشي بتونين داخل اين قرار بدين و به card reader متصل بكنين. مواقعي بدرد ميخوره كه امكان وصل كردن گوشي به كامپيوتر نيست...

gray _ wolf عزیز ، خدمت شما عارض شم که فکر نکنم این حرف شما درست باشه یعنی نیست :blush:

آخه همین طوریشم این مموری به card reader وصل میشه و اگر مموری رو داخل این آداپتور بذاری ، اصلا داخل

card reader نمیره :blink: من یه card reader معمولی دارم که مموریه گوشیهایی مثل 6600 و ... بهش میخوره ،

اما این مموری نه در حالت معمولی و نه در حالی که توو آداپتور هست داخل card reader نمیره اما کسانی که

card reader به اصطلاح حرفه ای دارن خیلی راحت مموری رو بدون آداپتور میذارن توو card reader .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از pojhan :
سلام من بالاخره تونستم گوشی رو آپدیت کنم منتهی به هر دری زدم نشد که زبان فارسی بهش اضافه شه ازطریق Middle East & North Africa EN AR
هم اقدام کرده بودم دوباره هم انجام دادم ولی نشد.
در ضمن علت اصلی اینکه من میخواستم این گوشیه رو آپدیت کنم این بود که دوربینش مشکل داشت یعنی بعد از عکس گرفتن خود به خود از حالت دوربین خارج میشه و عکس رو هم ذخیره نمیکنه, ولی بعد از آپدیت درست نشد به احتمال زیاد باید مشکلش سخت افزاری باشه. البته صاحبش میگه از اول همین مشکلو داشته:blink:​

یادتونه گفتم کسی که گوشیمو فلش کرد و متخصص تعمیرات هم بود به من گفت : گوشی های جدید SE مثل k750i

و w800 مشکل دوربین دارن و به مرور زمان این مشکل خودشون رو نشون میدن ;) :D

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
gray _ wolf عزیز ، خدمت شما عارض شم که فکر نکنم این حرف شما درست باشه یعنی نیست :blush:

آخه همین طوریشم این مموری به card reader وصل میشه و اگر مموری رو داخل این آداپتور بذاری ، اصلا داخل

card reader نمیره :blink: من یه card reader معمولی دارم که مموریه گوشیهایی مثل 6600 و ... بهش میخوره ،

اما این مموری نه در حالت معمولی و نه در حالی که توو آداپتور هست داخل card reader نمیره اما کسانی که

card reader به اصطلاح حرفه ای دارن خیلی راحت مموری رو بدون آداپتور میذارن توو card reader .
خوب اين بستگي داره به اينكه از چه card reader-ي استفاده بكنين. اگه دقت كرده باشين عرض تبديل مموري 750 بيشتر از عرض خود مموريه ...

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از gray_wolf :
من نفهميدم به چه دردی ميخوره :blush:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از adameh_bahal :
من نفهميدم به چه دردی ميخوره :blush:

features03_media1.jpg

features03_3_3.jpg

به وسیله ی این آداپتور شما می تونید از کارت حافظه تون در وسایلی که Memory Stick Media می خورن، مثل دوربین های عکاسی و فیلم برداری سونی، و هم چنین دستگاه های کارت خوانی که نسخه DUO رو ساپورت نمی کنن استفاده کنین.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از gray_wolf :
قضيه اينا چيه؟ چجوري رنگ LED كيبوردو عوض كرده؟
نسخه های K750 Prototype رنگ پس زمینه ی کلیداشون آبی بود. بعد از انتشار هم در دونسخه ی آبی و سفید عرضه شد که این موضوع کاملا شانسی بود و هیچ قاعده ی خاصی نداشت. البته بعد از یه مدت تماما با رنگ سفید تولید شد.
این موضوع در مورد W800 هم صادقه.

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
نسخه های K750 Prototype رنگ پس زمینه ی کلیداشون آبی بود. بعد از انتشار هم در دونسخه ی آبی و سفید عرضه شد که این موضوع کاملا شانسی بود و هیچ قاعده ی خاصی نداشت. البته بعد از یه مدت تماما با رنگ سفید تولید شد.
این موضوع در مورد W800 هم صادقه.
نسخه رنگيش ايران هم اومده؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من که ندیدم، بعید می دونم دیگه آبی ش تولید بشه.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از xPlod :
features03_media1.jpg

features03_3_3.jpg

به وسیله ی این آداپتور شما می تونید از کارت حافظه تون در وسایلی که Memory Stick Media می خورن، مثل دوربین های عکاسی و فیلم برداری سونی، و هم چنین دستگاه های کارت خوانی که نسخه DUO رو ساپورت نمی کنن استفاده کنین.
ممنون
فهميدم

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از xPlod :
features03_media1.jpg

features03_3_3.jpg

حالا شد ، ای ول

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها یکم از خودتون قیمت جدید در بکنید ببینیم الان تو اعلائدین چه خبره همین روزاست که بالاخره هه هه هه :rolleyes: راستی ذکر گارانتی فراموش نشه.​

hossein_k750

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من تازه عضو شدم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
يك k750 دارم ديروز مي خواستم update كنم در زمان intialising device يك erorr ميده:
there is currently no service for devices belong to your oprator
درضمن نرم افزار گوشي درحال حاضر R1L002 مي باشد.

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hossein_k750 :
يك k750 دارم ديروز مي خواستم update كنم در زمان intialising device يك erorr ميده:

اين جوابی است که سونی اریکسون داده:
Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center. We apologize for the inconvenience. Please note that Sony Ericsson Update Service is under construction. Please check back on wk41 on the support website.

البته قرار بوده هفته 41 درست بشه اما هنوز نشده! بعضی دوستان (از جمله خودم) هم که تونستيم آپديت کنیم اتفاقی بوده! فکر کنم تازه يادشون افتاده موقع آپديت خبر بدند که فعلا سرويس نمی دن!!!

در هر حال من پيشنهاد می کنم پست های قبلی رو حتما بخونيد (از پست 740 به قبل) دوستان توصيه های مفيدی برای آپديت کردن نوشتن که انجام اون ها الزامی است اما در حال حاضر پيشنهاد نمی شه که گوشی خودتون رو آپديت کنيد چون ورژن فعلی گوشی شما تقريبا بدون اشکال است.

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hossein_k750 :

توصیه اکید میکنم که فعلا دست نگه دار چون این فرمویر مشکلاتتش بیشتر از محصناتشه.بعدشم سایت سونی اریکسون چند وقت مشکل داشت البته شاید فقط واسه من اینطوری بوده چون بعد از یکی دو هفته دیروز دوباره تونستم گوشیو آپدیت کنم.اگه خیلی طالبی آپدیتش کنی ببین از لینک زیر استفاده کردی یا نه اگه نه که خوب استفاده کن:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp...template=ps1_1_3_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242

یه نکته باید به عرض عزیزان برسونم اینه که گوشی من از گوشیهای لاک شده بود که در ابتدا پیغام inactive SIM میداد:( ودادم آنلاکش کردن:happy: .زبانشم یه چیزی شبیه چینی به همراه انگلیسی بود که بعد از آپدیت هم همونا موند وفارسی بهش اضافه نشد:( .با اون فایلی هم که xplod عزیز زحمت آپلودشو کشیده بود هم نتونستم آپدیت کنم:( که این هم به خاطر همون لاک بودن گوشیه واحتمال 99% واسه اینکه فارسی بشه باید داد فلشش کنن که ما حال وحوصله ی این کارا رو نداریم :wacko: .دیروز ابتدا مستر ریستش کردم بعد آپدیت رو انجام دادم .انگار اون مشکلی که با فایلای AMR حجیم داشت کمتر شده.در ضمن اون فایل زبانی که باید از سایت دانلود میشد عوض شده بود.یه چیز دیگه این که این My phone Explorer عجب برنامه ی آشغالیه.حواستون باشه من قبل از مستر ریست یه بکاپ از کنتکتها و مسیجها گرفتم اما وقتی میخواستم ری استورشون کنم ارور میداد:( که آخر مسیجها رو با هزار بدبختی تونستم ری استور کنم اما شماره ها نشد که نشد :( و مجبور شدم با آفیس فایل بکاپ رو باز کنم و بصورت دستی دوباره وارد گوشی کنم.البته این وارد کردن واسه من زیاد طول نکشید چون گوشی قبلیم سوخته بود و تموم شماره هام از بین رفته بود والان بیست سی تا بیشتر شماره توگوشیم نیست وگرنه اگه 200 یا 300 تا بود فکرشو بکنید چه بلای خانمان سوزی میشد.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از pojhan :
سلام بچه ها یکم از خودتون قیمت جدید در بکنید ببینیم الان تو اعلائدین چه خبره همین روزاست که بالاخره هه هه هه :rolleyes: راستی ذکر گارانتی فراموش نشه.​

قیمتها تغییری نکرده

parimaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از parimaa :
salam
sharmande baraye inke engilisi minevisam.
man ye moshkelei ba doorbine k750 daram:​
oonam ine ke vaghti ke az fazaye baz va ofogh va doordast aks mighiram aks dar ghesmate payin va vasat yani hodoode sate 6 focoose dorosti nadare vali vaghti dar fazaye baste aks mighiram ya macro aksmighiram focoose doorbin doroste.
ghablan tooye ye forume kharegi in moshkele dide bodoam ke kesi dasht vali dighe linkesho peyda nakardam
aya kesi nazari dare ya mitoone komaki kone?
darzemn version ghooshim R1L hastesh
mamnoon​

agha kesi nist be ma komaki kone?

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ghizh :
یه نکته باید به عرض عزیزان برسونم اینه که گوشی من از گوشیهای لاک شده بود که در ابتدا پیغام inactive SIM میداد:( ودادم آنلاکش کردن:happy: .زبانشم یه چیزی شبیه چینی به همراه انگلیسی بود که بعد از آپدیت هم همونا موند وفارسی بهش اضافه نشد:( .با اون فایلی هم که xplod عزیز زحمت آپلودشو کشیده بود هم نتونستم آپدیت کنم:( که این هم به خاطر همون لاک بودن گوشیه واحتمال 99% واسه اینکه فارسی بشه باید داد فلشش کنن که ما حال وحوصله ی این کارا رو نداریم :wacko: .

گوشی من هم اولی که خريدم همين پيغام inactive SIM رو می داد اما اين به علت لاک بودن گوشی نبود! فروشنده به من گفته بود که گوشی هنوز در مخابرات رجيستر نشده و 2-3 روز ديگه رجيستر می شه. منم 2-3 روز صبر کردم و بعد از 2-3 روز بدون اين که به گوشی ام دست بزنم درست شد. فقط گوشی بايد بعد از رجيستر شدن يکبار خاموش و روشن بشه تا search انجام بشه و شبکه رو پيدا کنه. شما مطمئن هستی که گوشی لاک بوده و هزينه بی خود نکردی؟!!!

بالا