• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pojhan :
من هنوز موفق به آپدیت نشدم میخوام بدونم چطوری میتونم مطمعن شم که درایور D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver نصب شده چون من مطمعن نیستم که این درایور درست نصب شده باشه ولی مطمعن هستم که 750 _USB_Drivers نصب هستش. در ضمن تو دیوایسمننجر تو قسمت usb ها وقتی دستگاه وصلهsony ericsson 750 و تو قسمت مدمها 2 تا مدم مجازی با نام usb wmc اضافه میشه.​
اين دقيقا سوال من هم هست... من تاحالا جرات نكردم آپديتش بكنم. الان هم كه سايت SE مشكل داره ديگه عمرا جرات نميكنم ولي آدم بدونه بهتره...:)

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
آخه مال من تا 10 ثانیه بیشتر نتونست

شما باید وقتی دوربین آماده فیلبرداری هست این تنظیمات را انجام دهید تا زمان فیلبرداری نا محدود بشه select - shoot mode - high quaility video​

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pojhan :
شما باید وقتی دوربین آماده فیلبرداری هست این تنظیمات را انجام دهید تا زمان فیلبرداری نا محدود بشه select - shoot mode - high quaility video​
اين تنظيمات چه ربطي داره به زمان فيلمبرداري؟ اينا كه مربوط به كيفيتشه!
راستي، الان 13 دقيقه و خورده‌اي شده كه گوشيم داره فيلم ميگيره! ديگه خاموشش ميكنم. فكر ميكنم مشخص شد كه باطري كم هم تاثيري در زمان فيلمبرداري نميكنه...

اديت: الان دوربينشو خاموش كردم. باطريش از 19% رسيده به 5%!! ولي راحت سيو كرد.

blue0o07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
اين تنظيمات چه ربطي داره به زمان فيلمبرداري؟ اينا كه مربوط به كيفيتشه!
راستي، الان 13 دقيقه و خورده‌اي شده كه گوشيم داره فيلم ميگيره! ديگه خاموشش ميكنم. فكر ميكنم مشخص شد كه باطري كم هم تاثيري در زمان فيلمبرداري نميكنه...

اديت: الان دوربينشو خاموش كردم. باطريش از 19% رسيده به 5%!! ولي راحت سيو كرد.

پس باید به دنبال دلیل بهتری بگردم!! گفتم که دلیل منطقی نبود!! ولی من کشفش میکنم:happy:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
اين دقيقا سوال من هم هست... من تاحالا جرات نكردم آپديتش بكنم. الان هم كه سايت SE مشكل داره ديگه عمرا جرات نميكنم ولي آدم بدونه بهتره...:)

از اينجا (كشور اسراييل ) دانلود كنيد من ديشب بدون مشكل آپگريد كردم :

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp...template=ps1_1_3_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

blue0o07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pojhan :

من دارم امتحان میکنم اینو !! تا حالا 40min گرفته با شارژ 40% مثه اینکه واقعن ربطی به شارژ نداره

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
اون مساله درايور چي؟ از كجا بدون درست نصب شده و از توي cd نصب نشده؟

من يه كاري ميگم بهت كه مو لاي درزش نره !!
ببين اگر از ويندوز اكس پي استفاده ميكني SYSTEM Restore كن برگردون به روزيكه هيچ درايوري يا لااقل هيچ برنامه يا درايوري از SE نصب نكره باشي . بعد با خيال راحت و آسوده آپديت كن و دوباره Undo كن به امروز كه مشكلي برات پيش نياد . من از همون اول اول كه گوشي رو خواستم آپگريد كنم اين راه به ذهنم رسيد و تا حالا 2 بار واسه خودم و يكبار هم كه ديشب براي يه نفر آپگريد كردم خوشبختانه خيلي عالي جواب داد.
ديگه نه جايي گير ميكنه نه اينكه وقتي ميخواد درايور USB رو بريزي Eror بده . فقط از يه سرويس خوب استفاده كن كه وسط راه قالت نذاره.... من بار اول همين مشكل و داشتم كه با اين ترفندي كه الان گفتم و عوض كردن اكانت ديگه مشكلي پيش نيومده .
موفق باشي .

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از calligrapher :
ببين اگر از ويندوز اكس پي استفاده ميكني SYSTEM Restore كن برگردون به روزيكه هيچ درايوري يا لااقل هيچ برنامه يا درايوري از SE نصب نكره باشي . بعد با خيال راحت و آسوده آپديت كن و دوباره Undo كن به امروز كه مشكلي برات پيش نياد . من از همون اول اول كه گوشي رو خواستم آپگريد كنم اين راه به ذهنم رسيد و تا حالا 2 بار واسه خودم و يكبار هم كه ديشب براي يه نفر آپگريد كردم خوشبختانه خيلي عالي جواب داد.
ديگه نه جايي گير ميكنه نه اينكه وقتي ميخواد درايور USB رو بريزي Eror بده . فقط از يه سرويس خوب استفاده كن كه وسط راه قالت نذاره.... من بار اول همين مشكل و داشتم كه با اين ترفندي كه الان گفتم و عوض كردن اكانت ديگه مشكلي پيش نيومده .
موفق باشي .
اتفاقا مو لاي درز اين كار ميره! چون من همون روز اول كه ويندوز ميريزم system restore رو خاموش ميكنم!
18.gif

در مورد اينترنت مشكلي نيست.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
اتفاقا مو لاي درز اين كار ميره! چون من همون روز اول كه ويندوز ميريزم system restore رو خاموش ميكنم!
18.gif

در مورد اينترنت مشكلي نيست.

خوب ريستور رو واسه همچين روزهايي گذاشتن كه ازش استفاده كني
در ضمن اگه از روي سي دي نصب كرده باشي Uninstal نميشه ( مگر بري خودت يه جوري توي پوشه SYSTEM پيداش كني ) واسه اين ميگم Restore كن
راستي چرا غير فعال ميكني System Restore رو ؟!!! خيلي مواقع به داد آدم ميرسه

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از calligrapher :
خوب ريستور رو واسه همچين روزهايي گذاشتن كه ازش استفاده كني
در ضمن اگه از روي سي دي نصب كرده باشي Uninstal نميشه ( مگر بري خودت يه جوري توي پوشه SYSTEM پيداش كني ) واسه اين ميگم Restore كن
راستي چرا غير فعال ميكني System Restore رو ؟!!! خيلي مواقع به داد آدم ميرسه
البته اين زياد به موضوع تاپيك ربطي نداره ولي system restore تنها جاييه كه هيچ آنتي ويروسي به اون دسترسي نداره! و اينو تمام ويروس نويسها ميدونن! من يه بار داغ چندين گيگ فايل از دست رفته رو ديدم! و الان هيچ دري رو باز نميذارم! :d درضمن اين systemrestore كلي هم فضا اشغال ميكنه! لول!

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
اینا رو دیدین ؟! :happy:

attachment.php

attachment.php

فایل های ضمیمه

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    21.5 KB · نمایش ها: 101
  • DSC00002.jpg
    DSC00002.jpg
    8.6 KB · نمایش ها: 111

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از pojhan :

درسته . دقیقا همین کار رو کردم و جواب داد . عجب کیفیتی داره :eek: تشکر دوست عزیز :blush: مخصوصا از اون خبر باحال دیروزت . منظورم :

یه چیز جالب این گوشی که من قراره آپدیت کنم به اصطلاح noname هستش من قاب پشت گوشی رو باز کردم با کمال تعجب دیدم در قسمت بالای لیبل گوشی که به شکل معمول به راحتی قابل رِِویت نیست اینو نوشته بود َApproved By iDA For Use in Singapore

:happy: :) :rolleyes:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از calligrapher :
موفق باشي .

تشکر . عالی بود :lol:

شما از Account کدوم شرکت واسه آپدیت استفاده میکنی؟

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
درسته . دقیقا همین کار رو کردم و جواب داد . عجب کیفیتی داره :eek: تشکر دوست عزیز :blush: مخصوصا از اون خبر باحال دیروزت . منظورم :

:happy: :) :rolleyes:

خواهش میکنم عزیز :) خوشحالم که مشکلت حل شد.

Originally Posted by calligrapher
موفق باشي
متاسفانه سیستم من برای تاریخ قبل از نصب point ایجاد نکرده:(

راستی xplod کجاست ازش خبری نیست رفته مرخصی:D

a_rafiei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
نمیشه :cool: چون اگر باطری رو در بیاره سایت eror میده که Device به کابل وصل نیست و آپدیت رو تمام میکنه . بعدش مجبور میشه تمام مراحل رو از اول انجام بده .

اینو از اوون جهت گفتم که شاید این وسطا ارتباطش با گوشی قطع شده و برنامه منتظره تا این ارتباط برقرار بشه. چون برای خودم این اتفاق می افتاد و من با قطع کردن کابل و تکرار عمل اوون نوار کزایی رو به حرکت در آواردم. این دستور رو هم به Pojhan عزیز گفتم چون فکر کردن این کار شاید مشکل اوون رو برطرف کنه. چون وقتی اون صفحه میاد برنامه منتظره که فرد کلید C رو نگه داره و کابل رو وصل کنه. حالا شاید به دلایلی این ارتباط با اوون وضعیت برقرار نشده باشه و با تکرار عمل درست شه.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از LH2005 :
من کوچیکتم :blush: این عکس رو نگاه کن . این دریچه ای که روش نوشته Memory Stick Due رو باز می کنن و مموری میره تووش . وقتی کابل USB رو به گوشی و کامپیوتر وصل میکنی دسترسی به فایل های موجود روی مموری رو پیدا میکنی . می توونی تووش MP3 بریزی یا تم و برنامه های گوشی و ... :
ممنون که جواب دادی
ولی منم اومدم همين کارو بکنم ،نشد،چون توش يه چيزی هست (ابی رنگ) :blush: ،که وقتی اومدم بيارمش بيرون نشد

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adameh_bahal :
ممنون که جواب دادی
ولی منم اومدم همين کارو بکنم ،نشد،چون توش يه چيزی هست (ابی رنگ) :blush: ،که وقتی اومدم بيارمش بيرون نشد
اون چيز آبي رنگ همون مموري 64 مگي هست كه با گوشي خريدي! براي اينكه بيرون بياد بايد اول يه ذره فشارش بدي تو! خودش آزاد ميشه...

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از gray_wolf :
اون چيز آبي رنگ همون مموري 64 مگي هست كه با گوشي خريدي! براي اينكه بيرون بياد بايد اول يه ذره فشارش بدي تو! خودش آزاد ميشه...
مرسی
فقط چيزی که هست اون يکی memory جا نميره :blush: :blush: :blush:

بالا