به نقل از saraz :در ضمن اينم User Guide فارسي K750i ميتونيد از اينجا دانلود كنيد
http://www.sonyericsson.com/downloads/W800i_UG_AddOn_R1a_FA.pdfبه نقل از ardeshir.a.m :
Saraz عزیز دستت درد نکنه ، مدتها بود دنبال این راهنما میگشتم ، فی الواقع مفید بود.
متشکرم
آیا برای مدل W800i نیز چنین راهنمایی وجود دارد ؟ لطفا" در صورت مثت بودن لینک آنرا نیز قرار دهید.
با تشکر فراوان
به نقل از daftarekhaterat :
به نقل از daftarekhaterat :آخرين قيمت k750 رو كسي داره!؟ گمونم قيمتش تا به زير 300 برسه رنگ موهامون به رنگ دندونامون بشه...
پس گرونتر شده!!! چون من خريدم 362000!به نقل از blue0o07 :روند کاهش قیمتش خیلی کنده :blink: جونش بالا میاد بعد یه هفته پنج هزار تومن ارزون میشه!!
made in korea finished in china
گارانتی الرمس 364000 تومن
به نقل از gray_wolf :پس گرونتر شده!!! چون من خريدم 362000!
من اين 4 شنبه كه گذشت نه! 4 شنبه قبلش با گارانتي الرمس خريدم 362000.به نقل از blue0o07 :کی خریدی؟ تازگیها؟ من دیروز صبح قیمت کردم!!
البته هفته قبل که رفته بودم جمهوری و می خواستم خودم بخرمش و همه ی جمهوری رو زیرو رو کردم گرونترین قیمت368000 تومن بود با الرمس و ارزونترینش هم no name بدون گارانتی 305000 هزار تومن بود. تازه فروشنده هه می گفت بازم باهات راه میام!!! :blink:
به نقل از daftarekhaterat :آخرين قيمت k750 رو كسي داره!؟ گمونم قيمتش تا به زير 300 برسه رنگ موهامون به رنگ دندونامون بشه...
به نقل از daftarekhaterat :چه جوريه كه قيمت با گارانتي 60 هزار تومن با قيمت بدون گارانتي فرق داره؟!!
به نقل از daftarekhaterat :چه جوريه كه قيمت با گارانتي 60 هزار تومن با قيمت بدون گارانتي فرق داره؟!!
آخه يكي از قيمت 305 تومن ميگه يكي از 360 تومن!به نقل از LH2005 :کی همچین حرفی زده ؟!! :blink: :wacko: همش 12000 - 10000 تومن اختلاف قیمت دارن اونم به خاطر خدماتی که قراره گارانتی بده و معمولا نمیده
نه ..به نقل از webwiser :یه سوال خیلی حیاتی برای بنده ...
به نظرتون در فریمور آتی کا 750 امکان روشن شدن در حالت واکمن رسما اضافه می شه یا نه؟
پیش بینی شما چیه؟
اگه جواب مثبت باشه من قطعا 750 رومی گیرم ولی اگه این جواب منفی باشه مجبورم به w800 قناعت کنم.
گفته بودم . 25000به نقل از calligrapher :فلاشو چند گرفتي ؟