SonyStyle
Registered User
نه. کی گفته بعد از فلش دیگه آپدیت نمیشه؟ این همه ملت فلش میکنن و بعدشم آپدیت.
خب پس حتما اون مشکل گوشی قبلی من بوده!
اساتید همه میگن برم فلش کنم؟؟
نه. کی گفته بعد از فلش دیگه آپدیت نمیشه؟ این همه ملت فلش میکنن و بعدشم آپدیت.
درست كه ميشه...اولشم کیبورد و hand writing ش مشکل داشت که اپدیت کردی؟
میگم سیا من به خاطر همین چیزا و درد سراشه که اونجوری همیشه میخرماما امیدوارم انشاا.. ماشالا درست بشه و حالشو ببریکه نشه بد ضد حالیه
اولشم کیبورد و hand writing ش مشکل داشت که اپدیت کردی؟
میگم سیا من به خاطر همین چیزا و درد سراشه که اونجوری همیشه میخرماما امیدوارم انشاا.. ماشالا درست بشه و حالشو ببریکه نشه بد ضد حالیه
این سیتادل هم آدرس دقیقش کجاس؟؟ مهرزاد میشه تو از رو کارت گارانتیت بخونی؟ مال تو گارانتی سیتادل بود دیگه؟ :f34r:
اره بنویس:
مرکز خدمات الرمس
تهران: خیابان جلال ال احمد - اول خیابان شهر آراء - جنب بانک کشاورزی شعبه شهر آراء - پلاک 64
تلفن:88286666-88280422-88261011
چقدر نزديكه 3راه وليعصره!!!اره بنویس:
مرکز خدمات الرمس
تهران: خیابان جلال ال احمد - اول خیابان شهر آراء - جنب بانک کشاورزی شعبه شهر آراء - پلاک 64
تلفن:88286666-88280422-88261011
چقدر نزديكه 3راه وليعصره!!!
همینو بگو!!
تو مطمئنی منظورت همین بود؟؟
اگه میگغتی آل احمد میفهمیدم اینو میگی... ولی سه راه جمهوری... نمیدونم والا!
خوب حتما گوشیتو Brown فلش کرده که دیگه آپدیت نشدخب پس حتما اون مشکل گوشی قبلی من بوده!
اساتید همه میگن برم فلش کنم؟؟کجا برم حالا که خوب باشه؟؟حتما حتما بعدا update میشه دیگه؟؟
خوب حتما گوشیتو Brown فلش کرده که دیگه آپدیت نشد
اگه red فلش بشه میشه بعدش آپدیت کرد
يه برنامه اي هست به نام Davinchiاین رنگها چیه؟؟
من از کجا بفهمم چه رنگیه؟رنگ بدنه دستگاه فلشه؟
این رنگها چیه؟؟
من از کجا بفهمم چه رنگیه؟رنگ بدنه دستگاه فلشه؟
يه برنامه اي هست به نام Davinchi
درايور مخصوص گوشي رو نصب ميكني بعد برنامه رو اجرا ميكني. يه قسمتي داره به نام " Read CDI/Test Cable" كه اطلاعات گوشي مثل IMEI و يا CDIو اينكه گوشي red يا brownهست رو ميگه.
اون رو كه بزني خودش راهنمايي ميكنه. ميگه گوشي رو خاموش كنيد و در حاليكه دكمه C رو نگه داشتين كابل رو وصل كنيد. همين كه وصل كني اطلاعات ميريزه بيرون.
حالا من تا به حال با گوشي هاي جاوا اين كار رو ميكردم .نميدونم m600 هم عملي هست يا نه.
به اينجا خودت يه سر بزن.www.davinciteam.com
فریم ور یک گوشی اگه قهوه ای باشه یوزر دیگه نمی تونه گوشی رو از نت آپدیت کنه و باید قرمز باشه که بشه این کار رو کرد(میشه گفت قهوه ای ها قفلند ، البته خیلی ساده !) ، برای همون 750 میشد که پچش کرد اما برای m600 هنوز نمیشهبرای اینکه بفهمی هم باید از داوینچی استفاده کنی که فکر نکنم بتونی فعلا ! اگه گوشیت رو میبری الرمس تا اونجایی که من می دونم حتما برات قهوه ای فلش می کنند که دیگه خودشون رو از دردسر های بعدی نجات بدند و تو نتونی بازم خرابش کنی !! نمی دونم اگه بهشون بگی برات قرمز فلش می کنند یا نه چون هرچی گوشی من دیدم که اونجا فلش شده بود قهوه ای بوده! ولی ضرر نداره بهشون بگی ! نمی دونم جای دیگه توی بازار می تونی فلش کنی یا نه چون من که فایلهای فریم ور این گوشی رو روی نت ندیدم ولی در کل بهتره که یک چرخی تو بازار هم بزنی ، یا اینکه با مسئول فنی الرمس حرف بزنی!
اساتید قضیه من وضعش بی ریخت شد...
امروز بردم الرمس، گفت ما اصلا و ابدا گوشی خارج از گارانتی خودمون قبول نمیکنیم!هرچی هم که من اصرار کردم این فقط یه flash میخواد، گفتن اصلا و ابدا راه نداره!این از این!
]http://fool.exler.ru/sm/cry2.gif[/img]
پ.ن: امروز رجیستر شد!اما چه فایده...
اساتید قضیه من وضعش بی ریخت شد...
امروز بردم الرمس، گفت ما اصلا و ابدا گوشی خارج از گارانتی خودمون قبول نمیکنیم!هرچی هم که من اصرار کردم این فقط یه flash میخواد، گفتن اصلا و ابدا راه نداره!این از این!
رفتم علائدین، نصف فلش کارها که اصلا اسم M600 رو نشنیده بودن!(میگفتن: Samsung M600 ؟؟) بقیه هم که گفتم هنوز Flash اش نیومده و فعلا باید صبر کنی...
خب حالا تکلیف من چیه؟؟کسی جایی میشناسه من بتونم این بی صاحاب رو flash کنم؟؟اشکم رو درآورد دیگه!
پ.ن: امروز رجیستر شد!اما چه فایده...
مسخره نيست. همينه ديگه...چه مسخره! :blink: