Dark Knight
مدیر بازنشسته
نه اینی که میگم همه اماکن تهران و موزه همه چی داره یه زوم از اون بیشتر داره رو نقشه کلیک کنی مثلا میگه اینجا هتل ازادی... این کنده که حالا نمیدونم مال برنامست یا مال ناسازگاری UIQ3
میدونم بابا دارمش ! جاوا هست !
نه اینی که میگم همه اماکن تهران و موزه همه چی داره یه زوم از اون بیشتر داره رو نقشه کلیک کنی مثلا میگه اینجا هتل ازادی... این کنده که حالا نمیدونم مال برنامست یا مال ناسازگاری UIQ3
بچه هايی که M600 دارن :
ميگم خب M600 يا حالا W950 و P990 با ورژن های قبلی UIQ که برنامه و بازی زياد داشت سازگار نيستند
میخواستم ببينم به کل سازگار نيستند يا با کندی و مشکل میشه اجرا کرد برنامه های قديمی رو ؟!
يعنی مثلا N73 هم سازگار نيست ولی به سختی بعضی چيزا اجرا میشه ! این هيچی رو اجرا نمیکنه !؟ :f34r:
خیر. همانطور که تا به حال در دویست-سیصد تاپیک دیگر عنوان شده سیمبین ۹ (صرف نظر از UIQ یا S60 بودن) با باینری های ورژن های قبلی سازگاری ندارد و امکان استفاده از آن ها در این ورژن از سیمبین به هیچ شکلی وجود ندارد.
شاید این گوشی برنامه های p900 و p910 رو اجرا نکنه ولی مطمئنا برنامه های جاوای بقیه گوشی ها رو مثل s 700 w800 w810 و w900 رو باید اجرا کنه دیگه . مگه نه؟
شاید این گوشی برنامه های p900 و p910 رو اجرا نکنه ولی مطمئنا برنامه های جاوای بقیه گوشی ها رو مثل s 700 w800 w810 و w900 رو باید اجرا کنه دیگه . مگه نه؟
من بين 410 تا 430 قيمت داشتم..يكي دوهفته پيش..آقا در حال حاضر قيمت m600 با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟
راستي به كمك دوستان اينجانب نيز از چند روز پيش به جرگه M600 داران پيوستم...
سيامك...
/
گوشي كي ميرسه...
من بين 410 تا 430 قيمت داشتم..يكي دوهفته پيش..
/
راستي به كمك دوستان اينجانب نيز از چند روز پيش به جرگه M600 داران پيوستم...
نمیدونم... هروقت که یکی پیدا شه...
کسی اگه آشنایی سراغ داره که قراره تو این روزها از دوبی بیاد تهران، ممنون میشم خبرم کنه...
مبارك ه شازده
آخر مجبور شدي بفرستيش اونور. ؟؟
آره دیگه.... حالا یه داستانی شد که بیا و ببین!!بزار برسه دستم، تعریف میکنم!!
عمرا اگه باورتون بشه چه مرگش بود!!
ممنونم.
ميگم يه فكري نميشه به حال اين كندي ئه منو ها كرد؟ بعضي وقتها خيلي ميره رو اعصاب!!
اون شتابدهنده گرافيكي البته تا حدي مشكل رو حل ميكنه اما باز ..