• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson M600i ٠

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
bawl.gif

bawl.gif
bawl.gif

اينو بندازش دور به شازده بگو يكيم واسه تو بياره
168uav4.gif

----
سيا جان به آوانگار يه سر بزن , ضرر نداره .
جاشو كه بلتي ؟؟
download.aspx

شازده چرا؟ اشنا دارم فردا میاد تهران! ولی کو پول! بعد اینو چیکار کنم؟:f34r:

آوانگار...؟ بلدم... ولی واقعا بعید میدونم اینکاره باشن! الان هم که اصلا گارانتی نمیکنن! پس احتمالا فلش گوشیهای جدید رو ندارن! :(
ولی میرم... بقول شما ضرری که نداره...:eek:

مسخره نيست. همينه ديگه...
/
حالا سيامك يه كار ديگه هم بكن. انگليسيت كه خوبه..يه ايميل به ساپورته سوني اريكسون بزن. خيلي زود جواب ميدن. بگو چند بار ساكسيفول آپديت شدي و اين مشكل پيش اومده...شايد راهنمايي كنه براي برگردوندن به fw قبلي..
new_puppy_dog_eyes.gif

حالا تيري است در تاريكي...
sad.gif

زدم... میدونی چی گفت؟؟:blink:

گفت: این حالت سر SEUS زیاد پیش میاد! ولی ما کاملا جزو گارانتی حسابش میکنیم و براتون عوض میکنیم! لطفا به نزدیکترین Authorized Service Center ما که تو دوبی هست مراجعه فرمایید!:eek: (جالبه که سیتادل رو نماینده خودشون نمیدونن!!)

اینم اینجوری! بهش گفتم بابا من چجوری برم دوبی؟ میگه: از ما کمک بیشتری بر نمیاد! :wacko:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
پس سیتادل چی کاره بید؟ اسم قبلیش الرمس بوده؟
میگم دیگه زیاد دست تعمیر کار و فلش کار نده بار که خورد بده ببرن دوبی بلد نیستن ممکنه گند بزنن به گوشی
download.aspx

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
پس سیتادل چی کاره بید؟ اسم قبلیش الرمس بوده؟
میگم دیگه زیاد دست تعمیر کار و فلش کار نده بار که خورد بده ببرن دوبی بلد نیستن ممکنه گند بزنن به گوشی
download.aspx

سیتادل وارد کننده ست... با الرمس قرارداد داره که تعمیراتش رو بده به اون!:D

چاره دیگه ای ندارم... امکان فرستادن دوبی رو هم به هیچ وجه دیگه ندارم...:hmm:
باید صبر کنم براش Flash پیدا بشه...:eek:

mahdi_z200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال

چرا نمیشه از تو گوشی با کابل چیزی ریخت تو کامپیوتر

مثلا عکس و آهنگهای رو که از طریق بلوتوث دریافت میکنی

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
زدم... میدونی چی گفت؟؟:blink:

گفت: این حالت سر SEUS زیاد پیش میاد! ولی ما کاملا جزو گارانتی حسابش میکنیم و براتون عوض میکنیم! لطفا به نزدیکترین Authorized Service Center ما که تو دوبی هست مراجعه فرمایید!:eek: (جالبه که سیتادل رو نماینده خودشون نمیدونن!!)

اینم اینجوری! بهش گفتم بابا من چجوری برم دوبی؟ میگه: از ما کمک بیشتری بر نمیاد! :wacko:
نميدونم اون شيوه قديم آپديت چه مشكلي داشت..اين برنامه SEUS واقعا مزخرفه
shock.gif
... خدا رو شكر كه من هر بار اومدم اجراش كنم به فلش گير داده و اجرا نشده..جالبه من N بار فلش رو نصب ميكردم باز گير ميداد كه نصب نيست.
shock.gif

ميخواي من با مسافرهام بفرستمش دوبي؟ اونور هم تحويل بگيرن .
1657.gif

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
نميدونم اون شيوه قديم آپديت چه مشكلي داشت..اين برنامه SEUS واقعا مزخرفه
shock.gif
... خدا رو شكر كه من هر بار اومدم اجراش كنم به فلش گير داده و اجرا نشده..جالبه من N بار فلش رو نصب ميكردم باز گير ميداد كه نصب نيست.
shock.gif

ميخواي من با مسافرهام بفرستمش دوبي؟ اونور هم تحويل بگيرن .
1657.gif

امروز به چندین و چند حالت ور رفتم، بازم نشد...
118fs316689.gif
ولی خیلی برام جالبه که قبل از انتخاب زبان همه چی سالمه!
297.gif

ولی زبان رو انتخاب میکنی و reset میشه، دیگه میمیره!
bawl.gif
سعی کردم با زبانهای دیگه امتحان کنم، بازم همین شد... اومدم از PC Suite یه Language اضافه کنم، میگه Phone is not Supported !!
confused0072.gif
یعنی چی خب؟
sigh.gif

برای SEUS هم علاوه بر Flash Player باید Default Browser رو بزاری IE، بعد خود IE رو هم باز داشته باشی!
confused0070.gif
ویندوز هم حتما باید SP2 باشه...
veiledsmile1.gif

خدا خفه کنه اون احمقی رو که این SEUS رو نوشته!
113.gif

\\
ممنون شازده... ولی کلا فعلا برای دوبی مقدور نیست... اونور کسی نیست...
cry2.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خب بخاطر اینکه سیتادل اصولا Service Center نیست. سرویس سنتر یعنی جایی که موظف است گوشی (مثلا) سونی اریکسون شما را تعمیر کند. طرف قراردادش هم سونی اریکسون است نه مصرف کننده. در مقابل این چیزی که در ایران به "نمایندگی" معروف شده فقط نقش دلال را دارد و همینکه شما را ملزم میکند گوشی را از خودش بخرید تا خدمات بدهد آن را از حیطه تعریف سرویس سنتر رسمی خارج میکند.

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
یه سوال

چرا نمیشه از تو گوشی با کابل چیزی ریخت تو کامپیوتر

مثلا عکس و آهنگهای رو که از طریق بلوتوث دریافت میکنی

كي گفته نميشه ؟:eek:
اگه درايورات رو درست نصب كرده باشي حتما ميشه .
در ضمن اگر ميخواي از حالت Mass Storage گوشيت استفاده كني حتما بايد USB Functionality رو بزاري روي File Transfer.
Main Menu --> Control Panel --> Conections --> USB --> USB Functionality
13.gif

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
خب بخاطر اینکه سیتادل اصولا Service Center نیست. سرویس سنتر یعنی جایی که موظف است گوشی (مثلا) سونی اریکسون شما را تعمیر کند. طرف قراردادش هم سونی اریکسون است نه مصرف کننده. در مقابل این چیزی که در ایران به "نمایندگی" معروف شده فقط نقش دلال را دارد و همینکه شما را ملزم میکند گوشی را از خودش بخرید تا خدمات بدهد آن را از حیطه تعریف سرویس سنتر رسمی خارج میکند.

استاد حالا خارج از این بحثا... دیگه هیچ ایده ای برای من نداری؟
118fs316689.gif
برم بمیرم یعنی؟
cry2.gif

خب چرا این فلش نداره تو تهران؟
bawl.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد حالا خارج از این بحثا... دیگه هیچ ایده ای برای من نداری؟
118fs316689.gif
برم بمیرم یعنی؟
cry2.gif

خب چرا این فلش نداره تو تهران؟
bawl.gif

راه حلی به ذهنم نمیرسد (Master Reset را امتحان کرده اید دیگر؟).

تنها یک پیشنهاد میتوانم بدهم. مشکلتان را خیلی منسجم و مرتب و با ذکر جزئیات در یک پست (یا پی ام) یک بار به طور کامل بنویسید. برایتان مطرح میکنم شاید مشخص شود علتش چیست.

اگر مشکل سخت افزاری باشد یعنی گوشی کلا معیوب باشد که کاری نمیشود کرد (جز همان فرستادن به دبی و اینها). در غیر اینصورت شاید راه حلی پیدا شود.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
زبان عربی برای SMS های فارسی نمیدونم از کی گرفتم اما OK شد فارسیشم با این
Here

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
punish2.gif

صفحه قبل ديدي شما ؟؟؟
گزاشته بودنش.
اين كه الان گزاشتي كرك شدست ؟؟
228.gif

صفحه قبل؟
89.gif
کو کی کجا؟ :D نه کرک نیست ، SMS ها فارسی شد از مربعی در امد:happy: :D یه سایت Them میشناسی شما؟

Stras

Registered User
لایک‌ها
9

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بچه هايی که M600 دارن :
ميگم خب M600 يا حالا W950 و P990 با ورژن های قبلی UIQ که برنامه و بازی زياد داشت سازگار نيستند
میخواستم ببينم به کل سازگار نيستند يا با کندی و مشکل میشه اجرا کرد برنامه های قديمی رو ؟!
يعنی مثلا N73 هم سازگار نيست ولی به سختی بعضی چيزا اجرا میشه ! این هيچی رو اجرا نمیکنه !؟ :f34r:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
یه سری برنامه و تم هست به سختی باز میشه ، 2 دقیقه ای طول میکشه نمونش یکی همون برنامه "ایران نوکیا" نقشه تهران (رایگان) که اونور زدن 3-4 مگم بود اولش مکث میکنه بعد normal میشه اما ارزششو داره :p

///

حالا یه سوال با اینAd hoc Bluetooth pan چه جوری میشه کانکت شد؟ باید تو PC چی کار کرد که بهفمه نت به اشتراک گذاشته شده؟
could not connect to remote server.....
http://........

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یه سری برنامه و تم هست به سختی باز میشه ، 2 دقیقه ای طول میکشه نمونش یکی همون برنامه "ایران نوکیا" نقشه تهران (رایگان) که اونور زدن 3-4 مگم بود اولش مکث میکنه بعد normal میشه اما ارزششو داره :p
http://........

میگم مگه این جاوا نيست [ نقشه ] ، يعنی فايل جاوا رو طول میده تا Load بشه !؟ :f34r:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
میگم مگه این جاوا نيست [ نقشه ] ، يعنی فايل جاوا رو طول میده تا Load بشه !؟ :f34r:

نه اینی که میگم همه اماکن تهران و موزه همه چی داره یه زوم از اون بیشتر داره رو نقشه کلیک کنی مثلا میگه اینجا هتل ازادی... این کنده که حالا نمیدونم مال برنامست یا مال ناسازگاری UIQ3

بالا