• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson M600i ٠

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اساتید M600 دار!! یه مشکل!!
297.gif

این چرا همچینه؟؟
download.aspx
وقتی رو Silent هستش چرا دیگه Alarm اش هم Silentمیشه؟؟؟
confused0072.gif
یعنی چی خب؟؟ من هیچ گوشی ای ندیده بودم این مدلی!!
eek7.gif
چاره ای داره؟؟
4628.gif

Silent بزاری هیچ صدای خوب در نمیاد ازش فقط اگه ویبره باشه می ویبره!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
Silent بزاری هیچ صدای خوب در نمیاد ازش فقط اگه ویبره باشه می ویبره!

نه دیگه. اگه رو Silent بذاره که باید صدای آلارم در بیاد که!
مثلا شب رو Silent میذاری که کسی مزاحم نشه ولی صبح که دیگه باید آلارم بده بیدارت کنه که!:p

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اختیار داری! همین که واکمنی نیست و فقط بیزنیس فون هست کلاسش میاد بالاتر و هر کی هر کی هم دستش نمیگیره;)
دوربین که نداره ، اگه دیگه کیفیت صداش هم عالی نباشه خوب دیگه ارزش خریدن نداره که! دیگه آدم دلشو به چی خوش کنه.:blink: ولی در عوض W950 هم کیفیت صداش عالیه ، هم قشنگتره و هم به قول شما بیزنیس فون هست!;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دوربین که نداره ، اگه دیگه کیفیت صداش هم عالی نباشه خوب دیگه ارزش خریدن نداره که! دیگه آدم دلشو به چی خوش کنه.:blink: ولی در عوض W950 هم کیفیت صداش عالیه ، هم قشنگتره و هم به قول شما بیزنیس فون هست!;)

برعکس! اتفاقا به نظر من M600 بیزنیس فون تر! هست. چون جز واکمنها حساب نمیشه و دوربین هم نداره ( یعنی گوشی مولتی مدیا نیست;) ) بله من خودم هم اگه بین این دو بخوام انتخاب کنم W950 رو انتخاب میکنم ولی دلیل نمیشه که چون من انتخاب نکردم به درد نخوره!

به درد بیزنس من ها میخوره چون نه اونقدر وقت عکاسی دارن و نه وقت آهنگ گوش کردن ! برای دل خوش کردن : سیستم عامل UIQ با قلم نوری و صفحه بزرگ لمسی برا اونا کافی هست و همینطور همینکه خیلیها ( مثل من و شما) به قول خودتون دل به این گوشی خوش نمیکنن و نمیگیرنش باعث میشه که دست هر کی پیدا نشه و این خودش نکته مهمی هست!:D

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
نه دیگه. اگه رو Silent بذاره که باید صدای آلارم در بیاد که!
مثلا شب رو Silent میذاری که کسی مزاحم نشه ولی صبح که دیگه باید آلارم بده بیدارت کنه که!:p

دقیقا!!
biggrin.gif

هر گوشی ای رو روی Silent بزاری Alarm بیدارت میکنه!!
biggrin.gif
این نمیکنه!!
confused0072.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دوستانی که وا واکمنا (بر وزن وا اسلاما) سر داده اند اصلا یک بار صدای این گوشی یا همان W950 را شنیده اند و چنین نظراتی دارند؟ یا صرف اینکه یک W نارنجی رنگ رویش حک نشده معادل است با پایین بودن کیفیت صدا؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
توقع نداری که بعد از تولید این همه گوشی موفق از سری W این گوشی با چنین مشخصات و امکاناتی کیفیت صدایی پایین تر از هم رده های به قول شما نارنجیش داشته باشه.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
آخرین قیمتی که از M600 دارید چه داخل و چه خارج (مخصوصا دبی) میشه اعلام کنین؟

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
آخرین قیمتی که از M600 دارید چه داخل و چه خارج (مخصوصا دبی) میشه اعلام کنین؟
تهران با گارانتی سیتادل حدود ۴۳۰ تومن
298.gif

دوبی ۳۴۰ تومن
tooth.gif
(اگه بخواین میتونم تهیه کنم!
evil_grin.gif
)

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
این دوستانی که وا واکمنا (بر وزن وا اسلاما) سر داده اند اصلا یک بار صدای این گوشی یا همان W950 را شنیده اند و چنین نظراتی دارند؟ یا صرف اینکه یک W نارنجی رنگ رویش حک نشده معادل است با پایین بودن کیفیت صدا؟
من هیچ حرفی ندارم ، فقط شما را به خواندن چند Review توصیه میکنم;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

مثل اینکه سوءتفاهم شده. من منظورم از اینکه این گوشی واکمن نیست این نبود که یعنی نتیجه بگیریم کیفیت موسیقی این گوشی پایین هست;) منظورم این بود که برای این کار ساخته نشده و مثلا اگه کسی گوشی رو برای موسیقی بخواد من هیچ وقت بهش M600 رو پیشنهاد نمیکنم حتی با اینکه میدونم کیفیتش بالا هست و با قرار دادن هدفونهای سری W دقیقا شاید مثل اونها بشه. همونطور که خودم دارم میبینم که مثلا همین K750 من کیفیتش خیلی راضی کننده هست ولی با این حال اگه کسی گوشی برای موسیقی بخواد من K750 رو پیشنهاد نمیدم و نه به خاطر اینکه فقط روش W نوشته نشده.
در کل SE نشون داده که مثلا کیفیت پخش موسیقی رو همه گوشیهاش خوبه ولی سری W با امکانات بیشتر در این زمینه کار رو راحت تر کردن و البته شاید بیدلیل نبوده برای اینکه بازار سری W کساد نشه در اکولایزر K800 , مگاباس مخصوص سری W ( که در k750 نیز هست) وجود نداره.

اما در مقابل نوکیا فرق میکنه. مثلا در گوشی E50 حتی هدفون استریو نیز نذاشته چون دلیلی نداشته که در بزنیس فون روی مولتی مدیا زیاد کار بشه ولی خب اگه میشد که یک مزیت بود ( مثل M600 )

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
نیازی به خواند ریویو نیست. دوستان یک مقداری زیادی تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفته اند. میتوانید به پست زیر رجوع کنید:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=912339&postcount=10

هر چند در پست قبلی توضیح کامل دادم ولی اینم جواب اون پست دیگه:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=912399&postcount=11

مساله اینه که هر چیزی در مورد یک برند صدق کرد دلیلی بر صادق بودن اون در برندهای دیگه نیست;)

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان چند تا سوال در مورد ام 600 دارم
این گوشی مگه Profile نداره تا بشه اونارو بصورت متفاوت تغییر داد؟ مثل General - out door و ...
یه مسئله مهم اونم اینکه چجوری میشه کاری کرد که مسیجهایی که برامون بصورت فارسی میاد رو بشه خوند (نه جواب داد) چون مسیجهای فارسی بصورت مربع درمیاد و این خیلی حالگیریه اگه برنامه ای هم هست معرفی کنین بی زحمت
یه سری اسپیکر برای سونی اریکسون اومده که میشه بهشون وصل کرد میخوام بدونم رو ام 600 هم میشه اونارو گذاشت یا نه‌؟
خیلی ممنون

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان چند تا سوال در مورد ام 600 دارم
این گوشی مگه Profile نداره تا بشه اونارو بصورت متفاوت تغییر داد؟ مثل General - out door و ...
یه مسئله مهم اونم اینکه چجوری میشه کاری کرد که مسیجهایی که برامون بصورت فارسی میاد رو بشه خوند (نه جواب داد) چون مسیجهای فارسی بصورت مربع درمیاد و این خیلی حالگیریه اگه برنامه ای هم هست معرفی کنین بی زحمت
یه سری اسپیکر برای سونی اریکسون اومده که میشه بهشون وصل کرد میخوام بدونم رو ام 600 هم میشه اونارو گذاشت یا نه‌؟
خیلی ممنون

Profile نداره!!
4628.gif

ساپورت فارسی هم نداره!!
4628.gif

اسپیکر رو هم نیگا کنین اگه شکل port اش شبیه پورتهای سری جدید بود (جدید یعنی از K750 به بعد که یه تیکه شده!) میخوره! ولی مثلا اگه مدل K700 بود خب نمیخوره!
tooth.gif

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستانی که این گوشی رو دارن چند تا سوال دارم:
1-آیا هدفن های سری w به این گوشی میخوره کسی امتحان کرده؟ چون تو سایتش تو وسایل اونا رو واسه این گوشی نگذاشته؟
2- فرو ور جدید رو کسی نصب کرده آیا کیفیت و حجم صدا از اسپیکر و هدفن فرقی کرده؟

ali48742

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره الان تست کردم با هدفون w کار می کنه:headphone

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
با هدفن چه گوشی امتحان کردین؟
کیفیت صدا چطور بود؟
به سری w می رسید؟
مخصوصا بلندی و باس صدا؟

seify

Registered User
لایک‌ها
0
چه جوري ميشه مشكله picture sms ، ام 600 رو حل كرد

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان . چند سوال در مورد M600 :

1 - قیمت جدید در بازار با چه گارانتی ؟
2 - آیا در بازار M608 هم پیدا میشه ؟
3 - قیمت مموری های M2 چنده ؟ 2 و 4 گیگ ؟ ( شنیدم یه مقدار مموری های M2 گرون و کمیابه ! )
4 - M600 حداکثر مموری که ساپورت میکنه چقدره ؟
5 - دوستانی هم که M600 دارند یه نظری در مورد صدای اسپیکرش بدید .

ممنون از همگی ....

بالا