• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson M600i ٠

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جواب شما
1- پس اینطور که معلومه هنوز جلد محافظ صفحه ی اون به بازار نیومده. (کمی عجیب به نظر می رسه!)

2- برای من مهم ترین بخش گوشی موبایل دفتر تلفن اون هست، ما بقی همه فرعیاتی هستند که اگر باشند بهتره ولی اگر هم نباشند طوری نیست. مثلا داشتن دوربین یا امکان پخش موزیک خیلی فوق العاده هرگز در اولویت اول نبوده و نیستند. برای همین روی فون بوک حساسیت بیشتری دارم. حالا مقداری در مورد دفتر تلفن W800 و نواقصی که از نظرم داشت توضیح می دهم:

- در W800 امکان ثبت 500 ورودی وجود دارد که برای هر ورودی یا اسم می شه 5 شماره تلفن ذخیره کرد که عبارتند از موبایل، منزل، محل کار، فکس و غیره یا other . اما شما اگر بخواهید برای یک اسم دو تا شماره موبایل داشته باشید یا سه یا چهار شماره محل کار فرد رو ذخیره کنید، امکانش نیست. چون همونطور که گفتم حداکثر 5 شماره برای هر اسم می شه ذخیره کرد. مگر اینکه اسم ورودی (مثلا Ali ) رو یک بار دیگه وارد کنید و شماره تلفن های اضافی رو دوباره از طریق این Ali دوم اضافه کنید، که این حالت هیچ خوب نیست! (در گوشی های نوکیا اگر اسم تکراری بنویسید به شما یادآوری می کنه که این اسم قبلا ذخیره شده، آیا می خواهید روی اسم قبلی ذخیره بشه؟)
در نتیجه من دوست دارم برای هر اسم بتونم شماره تلفن های بیشتری تعریف کنم، نه اینکه اسم رو دوباره تکرار کنم.

- در مورد مشخصاتی که برای هر فرد می تونید تعریف کنید در W800 بیست گزینه وجود داره،‌مثل عنوان کمپانی،‌ آدرس ایمیل، آدرس محل کار، کشور، شهر، خیابان و ... اما اشکالش اینه که تعداد کاراکتری که در قسمت خیابان می تونید بزنید محدودیت داره و متاسفانه اغلب کافی نیست! مگر اینکه در گزینه Info بخواهید تایپ کنید که البته آنجا هم محدودیت داره (ولی به اندازه ی چند کاراکتر بیشتر جا داره!) به هر حال امکان ثبت آدرس هم برای من مهم هست.

- شما برای بعضی از دوستانتون می خواهید دو تا آدرس ایمیل ذخیره کنید ولی در عمل یک گزینه در اختیار دارید. (شاید برای شما مهم نباشه، اما برای من این حالات مهم بوده!)

در مورد دفتر تلفن خودم پیشنهادهای خیلی عالی ای دارم که ای کاش می شد به تولید کنندگان گوشی (حالا فرقی نمی کنه نوکیا یا سونی اریکسون) ارائه داد...

4- امکان ساعت زنگ دار یکی دیگه از امکانات بسیار کاربردی گوشی هست که اغلب کاربران از آن غافل هستند یا براشون مهم نیست. در W800 حالتی وجود داشت که می تونستید ساعت بعد از زنگ زدن رو به طور کامل خاموش نکنید، یعنی به صورت خودکار 10 دقیقه بعد دوباره زنگ می زد تا اگر احیانا خواب مانده بودید دوباره بیدارتان کند! البته فکر می کنم M600 (چون هر دو تولیدی یک شرکت هستند) هم چنین حالتی داشته باشد. اما حالت ذخیره ی ساعت هم امکان خوبی است که W800 فاقد آن بود. مثلا شما می خواهید هر روز صبح ساعت 6:30 بیدار شوید. اگر امکان Save این تایم وجود داشته باشد، اگر هم احیانا یک بار یادتان رفت ساعت را فعال کنید از این بابت دچار خسارت نمی شوید! (برای من چند بار اتفاق افتاده بود که فراموش کرده بودم آخر شب گذشته ساعت زنگ دار رو روشن کنم، و صبح دیر تر بیدار شدم و از کارم ماندم! ...)

5- فونت فارسی هم مهمه! عده ای از دوستان من گاهی متن فارسی تایپ می کنند و می فرستند! (ضمنا اضافه کنم که همه ی SMS ها جوک نیست که بگیم حالا چه اهمیتی داره!) در نتیجه شما وقتی فونت فارسی ندارید طبیعتا اون پیغام رو نمی تونید بخونید!

یکی از دوستانم دیشب که اتفاقی در یک مهمانی دیدمش وقتی همین حرف ها رو بهش می زدم (در مورد قابلیت های گوشی) بهم پیشنهاد کرد برم پاکت پی سی بگیرم. خودش آی میت K-Jam داشت و حالا مردد مانده ام که کدامیک را انتخاب کنم. هر چند واقعا زورم می آید برای گوشی موبایل بیشتر از 400 تومان پول بدهم...

با این اوصاف M600 برای شما ایده آل است. توجه کنید حتی اگر در هر یک از این موارد محدودیت داشت (که ندارد)‌ باز هم گوشی سیمبین است و میتوانستید با برنامه های 3rd party نواقص را رفع کنید،‌ کاری که در مورد W800 غیر ممکن است.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
-این محدودیتهایی که برای w800 شمرید...تو این موجود نیست...یعنی خیلی خیلی دستتون باز تره....P990 من فکر کنم حدود 20 تا شماره میشه به هرکسی اختصاص داد و نامحدود هم هست تعداد نفرات....کلا مشکلی نخواهید داشت...

بسیار خوب، البته از یک گوشی اسمارت باید هم این اتظار رو داشت.

3- چرا نداشت؟:blink: از 2 رفتی 4؟؟

اشکال فنی بود، به گیرنده های خودتون دست نزنید!!:D

5- یه روش برای فونت فارسی توی همین قسمت اصلی فروم یعنی http://forum.persiantools.com/t66074.html توضیح دادم که روی P990 خودم تست کردم و عالی کار میکنه برای دیدن اس ام اس های فارسی...مشکلی نیست

سایت پی سی موب روهم دیدم، دست شما درد نکنه.

تو قیمت های 400 تومن اصلا پاکت پی سی نخرید که همش ضرره...:happy:
[/QUOTE]

بله خب،اگر بخواهم پاکت پیسی بگیرم، حداقل باید 500 یا حتی 550 هزینه کنم. فعلا باز هم صبر می کنم تا بعد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با این اوصاف M600 برای شما ایده آل است. توجه کنید حتی اگر در هر یک از این موارد محدودیت داشت (که ندارد)‌ باز هم گوشی سیمبین است و میتوانستید با برنامه های 3rd party نواقص را رفع کنید،‌ کاری که در مورد W800 غیر ممکن است.

بسیار خوب، خیالم تقریبا راحت شد که هزینه ی بیخودی نمی کنم. ممنون از توجه شما

اگر محبت کنید و امکانات بیزنسی این گوشی رو برام بیشتر تشریح کنید خیلی ممون می شوم.

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من همه این بخش ها رو که شما ها لطف کردید و نوشتید را خوندم ولی برای مشکلم راه حلی نبود
:( :( :( :( :wacko: :wacko: :blink: :blink: کمک
من k-jam imate داشتم --------- می کرد بعد از کلی تحقیق m600 گرفتم ولی ......
امروز به pc وصلش کردم بعد از 10min از جدا کردمش از restart.....pc شد دیگم بالا نمی آید.......
چه کنم .......کمک.........

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من همه این بخش ها رو که شما ها لطف کردید و نوشتید را خوندم ولی برای مشکلم راه حلی نبود
:( :( :( :( :wacko: :wacko: :blink: :blink: کمک
من k-jam imate داشتم --------- می کرد بعد از کلی تحقیق m600 گرفتم ولی ......
امروز به pc وصلش کردم بعد از 10min از جدا کردمش از restart.....pc شد دیگم بالا نمی آید.......
چه کنم .......کمک.........

دکمه ی Power را به مدت ده ثانیه نگه داشته و رها کنید (دقت کنید در تمام این مدت دکمه باید فشرده باشد و میانش رها نشود). سپس یکبار دیگر فشارش دهید تا گوشی روشن شود.

پ.ن. mori جان به طرز وحشتناکی خسته ام. بعدا اگر کسی جواب نداد مینویسم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
پ.ن. mori جان به طرز وحشتناکی خسته ام. بعدا اگر کسی جواب نداد مینویسم.

آقا خودتون رو به زحمت نیندازید! (استراحت کافی از هر چیز دیگه واجب تره)، حالا بالاخره خودم یه جوری از این طرف و اون طرف مطالبی رو پیدا می کنم. باز هم از شما متشکرم (متاسفانه تلفن منزل من به علت بدهی :blush: قطع شده و الا همون دیشب جواب می دادم.)

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
بسیار خوب، خیالم تقریبا راحت شد که هزینه ی بیخودی نمی کنم. ممنون از توجه شما

اگر محبت کنید و امکانات بیزنسی این گوشی رو برام بیشتر تشریح کنید خیلی ممون می شوم.
خب این چیزها رو جناب mtm خیلی بهتر میتونن جواب بدن.
درباره اون امکانات دفترچه تلفن هم باید بهتون بگم خیالتون تخت!! شما میتونی N تا شماره رو برای یه نفر ثبت کنی. و به همین تعداد! آدرس و ایمیل و اینها...
موفق باشید.

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خودتون رو به زحمت نیندازید! (استراحت کافی از هر چیز دیگه واجب تره)، حالا بالاخره خودم یه جوری از این طرف و اون طرف مطالبی رو پیدا می کنم. باز هم از شما متشکرم (متاسفانه تلفن منزل من به علت بدهی :blush: قطع شده و الا همون دیشب جواب می دادم.)

من هر چه تلاش کردم نفهمیدم چه چیزی باید بنویسم. یعنی چه چیزی را در مورد این گوشی نمیدانید و میخواهید بدانید. عجالتا اینجا را ببینید. اگر ابهام یا سوالی باقی ماند بفرمایید در خدمت خواهم بود.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من هر چه تلاش کردم نفهمیدم چه چیزی باید بنویسم. یعنی چه چیزی را در مورد این گوشی نمیدانید و میخواهید بدانید. عجالتا اینجا را ببینید. اگر ابهام یا سوالی باقی ماند بفرمایید در خدمت خواهم بود.

خیلی ممنون از لطف شما. البته من این اطلاعات کلی رو که داشتم و می دونستم (از ماه ها قبل!) می خواستم نحوه ی کار مستقیم (یعنی کسی که خودش مستقیما داره از گوشی استفاده می کنه) و نوع جواب دادن گوشی به این امکانات و یا نرم افزارهای کاربردی و ... رو جویا بشم.
اما مساله اینجاست که دیروز و امروز وقت زیادی سر مطالعه ی ریویوهای مختلف کردم و به این نتیجه رسیدم که گوشی P990 انتخاب بهتری برای من هست و اگر چه هنوز هم به نظرم این مقدار هزینه برای گوشی سنگین هست، ولی با توجه به اینکه از خودم شناخت دارم و می دانم اهل تند تند گوشی عوض کردن نیستم فکر می کنم انتخاب P990 منطقی تره.

fafarda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مي خواستم بدونم مي شه تا داريم آهنگ گوش ميديم به كارهاي ديگرمون هم برسيم ؟ اگه ميشه چه طوري؟
مرسي

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
از دوستان کسی می دونه فرق M600 با M600i چیه؟
قیمت این دوتا مدل با گارانتی معتبر حدودا چنده؟​

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
I همون International هست و فرقی ندارن [ تا جايی که ما میدونيم ]
خودمم دنبال قيمت رسمی & غير رسمی هستم :د ولی از 370 تا 420 میگرده !
2296.gif

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
'گارانتی سیتادلش رو کسی قیمت نداره ؟

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
'گارانتی سیتادلش رو کسی قیمت نداره ؟

من 5 شنبه m600 رو 355 هزار گرفتم با گارانتی سیتادل
راستی من هنوز با اس ام اس های فارسی توی این گوشی مشکل دارم
اون راه حلی رو هم که دوستان واسه کپی کردن فونت وسایر چیزها گفتن انجام دادم
مشکل اینکه که سیستم اجاز کپی کردن در مموری این گئشی رو نمیده !
اما میتونم توی سایر فولدر هاش کپی کنم
چکار کنم ؟

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
من 5 شنبه m600 رو 355 هزار گرفتم با گارانتی سیتادل
راستی من هنوز با اس ام اس های فارسی توی این گوشی مشکل دارم
اون راه حلی رو هم که دوستان واسه کپی کردن فونت وسایر چیزها گفتن انجام دادم
مشکل اینکه که سیستم اجاز کپی کردن در مموری این گئشی رو نمیده !
اما میتونم توی سایر فولدر هاش کپی کنم
چکار کنم ؟

ممنون دوست عزیز میشه لطفا توی پیغام خصوصی آدرس جایی رو که خریدی بهم بدی؟

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
من قبلا یه کا 750 داشتم هر اس ام اس هم چه کوتاه چه طولانی و چه pic meddase رو به راحتی دریافت میکردم
اما الان همون اس ام اس رو میخوام واسه یکی دیگه با این m600 بفرستم گوشی میگه این خیلی طولانی هست و باید به چند تا اس ام اس تبدیل بشه و فرستاده بشه !!
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
من قبلا یه کا 750 داشتم هر اس ام اس هم چه کوتاه چه طولانی و چه pic meddase رو به راحتی دریافت میکردم
اما الان همون اس ام اس رو میخوام واسه یکی دیگه با این m600 بفرستم گوشی میگه این خیلی طولانی هست و باید به چند تا اس ام اس تبدیل بشه و فرستاده بشه !!
آپديت كردين عزيز برادر؟
birgits_snill.gif

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
سلام

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
سلام

آپديت كردين عزيز برادر؟
birgits_snill.gif

شما فقط پستهاي خودت رو ميبيني!؟!:blink:
خب پرسيدم آپديت كردين يا خير!!!
2d9nwh3.gif

بالا