• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson M600i ٠

wawinfo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یه M600 خریدم ، 360 با گارانتی سیتادل . باهاش کار کردم . برای کسایی که میخوان بخرن مزایا و معایبش رو مینویسم و خواهش میکنم اگه کسی این مشکلات رو نداره یا حل کرده حتما بگه .

مزایا :
1.سیتم عامل سمبیان که همه هم میدونن میشه برنامه های جانبی روش نصب کرد .
2.کیفیت عالی صفحه نمایش
3.تاچ اسکرین بودن
4.برنامه web browser این گوشی opera هستش که خیلی عالی میشه با اینترنت کار کرد .
5.وسایل ارتباطی تقریبا کامل شامل بلوتوث ، اینفرا رد ، USB
6.کلید Jog Dial که کار کردن رو واقعا راحت کرده .
7.صفحه کلید فوق العاده
8.شکل ظاهریش هم که خوبه

اما بیایم سر معایب ( من قبلا 7610 نوکیا داشتم . خیلی از این ها رو با مقایسه با اون دارم میگم )
1.صفحه نمایش در نور بیرون افتضاحه
2.عدم ساپورت فارسی یا عربی فعلا . اون راهی هم که برای کپی فونت گفتن بد نیست ولی چون فونت های جدید برای این گوشی طراحی نشدن از لحاظ سایز هیچ وقت اندازه نیستن و قسمت پایین فونت ها در منوها بریده میشن.
3.عدم وجود برنامه های کافی یا کرک شده .
4.قیمت بالای مموری نسب به انواع دیگه مموری
5.عدم وجود پروفایل که وقعا حیفه .

اگه چیز دیگه ای دیدم حتما اضافه میکنم .

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا لعنت به این SE Update Service
من دیشب نه یکی دو ساعت بلکه 5 ساعت منتظر update شدن m600 م شدم.ولی بعد از اینکه download process شد 100% ! هیچ اتفاقی نیفتاد و بسته شد. حدودا 100 Mb دانلود کرده بود! من چیکار کنم؟؟؟؟

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
چرا گیر نمیاد این ام 600
چرا انقدر گرون هم هست ؟! فقط رمضانی داشت اونم میداد 380 ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مخم سوت کشید ...

عوضش تا دلتون بخواد دبلیو 950 ریخته فراوون ....

دوستان من از کجا با قیمت مناسب گیر بیارم ؟!!!۱

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان..راستش من الان k750 دارم و از اونجايي كه خيلي زياد شده تصميم كرفتم عوضش كنم..يكي بهم m600 رو توصيه كرد منم اومدم انجا رو خوندم ديدم شما ازش راضي هستين حالا ميخوام بخرمش..يه خرده سوال دارم كه اكه كمك كنين ممنونتون ميشم
1. اخرين قيمتش؟ايا ممكنه ارزونتر بشه؟
2. كدوم كشورهاm600 ميزنند و اينكه ساخت كدوم كشور بهتره؟
3. از كجا بفهمم رجيستر شده يا نه؟ و اينكه سرياش change شده يا واقعيه؟
4. توي جعبه اش كدوم موارد بايد باشه؟قلم اضافي هم بايد باشه؟
5. قاعدتا از علا الدين بخرم يا شما جاي بهتري سراغ دارين؟
6.كلا نكته خاصي هست كه موقع خريد بهش دقت كنم؟ اكه به اين سوالا جواب بدين واقعا كمكم ميكنين....مرسي

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان..راستش من الان k750 دارم و از اونجايي كه خيلي زياد شده تصميم كرفتم عوضش كنم..يكي بهم m600 رو توصيه كرد منم اومدم انجا رو خوندم ديدم شما ازش راضي هستين حالا ميخوام بخرمش..يه خرده سوال دارم كه اكه كمك كنين ممنونتون ميشم
1. اخرين قيمتش؟ايا ممكنه ارزونتر بشه؟
2. كدوم كشورهاm600 ميزنند و اينكه ساخت كدوم كشور بهتره؟
3. از كجا بفهمم رجيستر شده يا نه؟ و اينكه سرياش change شده يا واقعيه؟
4. توي جعبه اش كدوم موارد بايد باشه؟قلم اضافي هم بايد باشه؟
5. قاعدتا از علا الدين بخرم يا شما جاي بهتري سراغ دارين؟
6.كلا نكته خاصي هست كه موقع خريد بهش دقت كنم؟ اكه به اين سوالا جواب بدين واقعا كمكم ميكنين....مرسي

البته نظر شخصی شماست و من فقط بعنوان یه دوست پیشنهاد میکنم که اگر واقعا بخاطر زیاد شدن و این حرفا میخوای عوض کنی یکمی منطقیتر باش. k750 گوشی خیلی خوبیه. البته نمیشه منکر خوبیای M600 هم شد. ولی گوشی مثل k750 واقعا حیفه. اگر برات نداشتن دوربین مهم نیست فکر کنم انتخاب خوبی باشه.

آخرین قیمتش فکر کنم 380 تا 400 تومن باشه. ارزون یا گرون شدنش هم خیلی تفاوت نمیکنه. نهایتا اگر بخواد ارزون یا گرون بشه حداکثر 20 - 30 تومن اختلاف پیدا میکنه. کلا هیچوقت این سوال رو نپرسید! که گوشی ارزون میشه یا گرون! بله اگر شما 2 سال صبر کنی تا این گوشی قدیمی بشه قیمتش شاید به نصف هم برسه! ولی در عرض یکی دو ماه با این واردات گسترده گوشی تفاوت قیمت زیاد نخواهد بود.

در مورد کشورهاش هم فکر کنم مالزی و چین بیشتر الان بزنن که البته چینش بیشتره. به چینی بودن گوشی هم زیاد توجه نکن. الان 90% کالاها رو چین داره میزنه و خیلی موارد کالاهاش هم خوب بوده.

در مورد رجیستر بودنش هم اگر سیم کارت شما داخلش بدون مشکل جواب بده و اون آرم IR-TCI بالای گوشی ظاهر بشه مشکلی نداره.

توی جعبش باید قلم اضافی هم داشته باشه.

علاءالدین و پایتخت و ... هم زیاد فرقی نداره قیمتا تقریبا یکیه. بهتره بجای اینکه دنبال جای ارزون باشید دنبال جای مطمئن باشید. اینطوری اگر مثلا 10 - 20 تومن هم بیشتر پول بدید ولی از جای مطمئن بگیرید به نفعتونه.

مهمترین نکته هم موقع خرید همین موضوع رفرش بودن گوشیهای جدید هست که خیلی از این متقلبا اومدن گوشیهای دست دوم رو داخل قاب گذاشتن و به اسم گوشی نو میفروشن!! حتما سعی کنید با کسی که تجربه داشتن اون گوشی رو داشته برید تا مطمئن باشید گوشی خوبی میخرید. و اینکه حتما پشت گوشی اسم کشور سازنده حک شده باشه.

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیشب نه یکی دو ساعت بلکه 5 ساعت منتظر update شدن m600 م شدم.ولی بعد از اینکه download process شد 100% ! هیچ اتفاقی نیفتاد و بسته شد. حدودا 100 Mb دانلود کرده بود! من چیکار کنم؟؟؟؟

باید چند بر بگم که یکی جواب بده؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
1- مشکی با سیتادل 360 تومن...سفید با گارنتی متفرقه 365 تومن..

2-فرانسه داره...چین هم داره...البته تو ایران من فقط فرانسه رو تا الان دیدم...

3-سیمبین های جدید سونی گویا سریالشون عوض نمیشه...کلا تا حالا هرچی من دیدم سریال اصلی دیدم ...

4-قلم اضافه.گوشی.باتری.سی دی مربوطه. دفترچه.بند دستی.( بعضی ها ندارن).

5-علاالدین هم سیتادل دارن هم معمولی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

باید چند بر بگم که یکی جواب بده؟؟؟

خب دوباره سعی کن...این دفعه احتمال زیاد کش میکنه و 10 دقیقه طول میده :)

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
اریکسون عزیز من همین امروز خودم رو کشتم به جز رمضانی جایی ندیدم ... مشکی : 380 سیتادل !!!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما سعی کن...میگم ایندفعه احتمال خیلی زیاد از روی همون فایل ها کش میکنه و 10 دقیقه ای تموم میشه...

در مورد قیمت هم من قیمتم مال 29 اسفند هست...نمیدونم شاید الان کم شده باشه...

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما سعی کن...میگم ایندفعه احتمال خیلی زیاد از روی همون فایل ها کش میکنه و 10 دقیقه ای تموم میشه...

در مورد قیمت هم من قیمتم مال 29 اسفند هست...نمیدونم شاید الان کم شده باشه...

نه آقا کش نکرد!!!
میگم مال من قلم اضافه نداشتاااا...!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه آقا کش نکرد!!!
میگم مال من قلم اضافه نداشتاااا...!

عجیبه...من 2 تا p990 رو همزمان اپدیت کردم...برای اولی کلی وقت گذاشت حدود 4 ساعت ولی دومی در عرض 15 دقیقه اپدیت شد...یعنی دومی رو کش کرد...

ضمنا قلم اضافی اگه مال شما نداره مطمین باش مغازه داره برداشته...باید داشته باشه...

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
عجیبه...من 2 تا p990 رو همزمان اپدیت کردم...برای اولی کلی وقت گذاشت حدود 4 ساعت ولی دومی در عرض 15 دقیقه اپدیت شد...یعنی دومی رو کش کرد...

ضمنا قلم اضافی اگه مال شما نداره مطمین باش مغازه داره برداشته...باید داشته باشه...
منم از دوبی خریده بودم قلم اضافه نداشت ها!
%23emu.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
منم از دوبی خریده بودم قلم اضافه نداشت ها!
%23emu.gif

پس چطور ما یه M600 سفید خریدیم از تهران همین 7-8 روز پیش...قلم اضافه داشت؟؟:blink:

عجیبه...یعنی دو جور بسته بندی داره؟؟

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس چطور ما یه M600 سفید خریدیم از تهران همین 7-8 روز پیش...قلم اضافه داشت؟؟:blink:

عجیبه...یعنی دو جور بسته بندی داره؟؟

احتمالا سری جدیدش داره! چون من خیلی وقت پیش گرفتم نداشت...

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آقا مال منم update میکنی؟!؟!:p :D :p :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آقا مال منم update میکنی؟!؟!:p :D :p :D

ای بابا ..دست رو دلم نزار که خونه...ما اون دو تا p990 رو با سلام وصلوات اپدیت کردیم...1 ماه بعدش ورژن جدید اومد...ایندفعه اومدم مال خودم رو اپدیت کنم وسط کار قطع شد اینترنت و خر بیار و باقالی بار کن...فلش گوشی پرید و بد بختی های زیادی کشیدم ...40 تومن هم پیاده شدم دادم علاالدین...اینه که دیگه اپدیت با dial up رو کلا بی خیال شدم//

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا ..دست رو دلم نزار که خونه...ما اون دو تا p990 رو با سلام وصلوات اپدیت کردیم...1 ماه بعدش ورژن جدید اومد...ایندفعه اومدم مال خودم رو اپدیت کنم وسط کار قطع شد اینترنت و خر بیار و باقالی بار کن...فلش گوشی پرید و بد بختی های زیادی کشیدم ...40 تومن هم پیاده شدم دادم علاالدین...اینه که دیگه اپدیت با dial up رو کلا بی خیال شدم//

ببین من گوشیم گارانتی نوینه! بدم به خودشون Update میکنن؟

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
چطوری میشه واسه m600 بلک لیست درست کرد؟

بالا