برای اعتراض به شرکت سونی اریکسون برای اضافه کردن زبان فارسی به سایت و محصولات خودش مخصوصا محصولات جدید
اینجا رو کلیک کنید
http://www.PetitionOnline.com/83040747
اینجا رو کلیک کنید
http://www.PetitionOnline.com/83040747
اقا این pen رو کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟
راستی... media player برای UIQ3 نیست؟؟؟؟
سلام
ميگم چرا هيچ نرم افزاري روي M600 من نصب نميشه:blink:. اولش گزينه Install مياد اما بعدش مي نويسه Security Information - component failed security check cannot install
كسي ميدونه چرا؟!
من فايل هاي .sis رو توي فولدر Other مي ريزم.
ولي خداييش چه گوشيه نازيه...
راستي نميشه مسيج فارسي باهاش خوند يا فرستاد؟
خيلي ممنون.
خيلي ممنون.
اما براي مشكل نصب نرم افزار بايد چكار كنم؟ فكر كنم يك بار اون اولا نصب شد ولي حالا نميشه!
يه مشكل ديگه هم برام پيش اومده. جديدا شارژره خيلي داغ مي كنه....
من این مشکل رو داشتم . time &date رو درست تنظیم کن درست میشه...
داغ شدن شارجر طبیعیه
مرسي. يه دنيا ازت ممنونم. حالا چه خوبه:lol:
اما...
شارژر من خيلي زياد داغ ميشه ها!:blink: تا اينكه شارژش فول بشه. اون موقع سرد ميشه. اين طبيعيه؟
بازم ازت ممنونم.
اگه اینطور نباشه غیر طبیعیه خیالتون راحت
خيلي ممنون.
ولي SE هايي كه قبلا داشتم اينجوري نبودنا!:f34r:
گير دادما:lol:
حق با شماست.پس اون مشکل داشته شما اداپتور رو به برق وصل کن تا زمانی که از منبع تغذیه استفاده نشه داغ نمیشه ... چون کاری انجام نمیده ......واسه همش همینه !!!
مرسي. يه دنيا ازت ممنونم. حالا چه خوبه:lol:
اما...
شارژر من خيلي زياد داغ ميشه ها!:blink: تا اينكه شارژش فول بشه. اون موقع سرد ميشه. اين طبيعيه؟
بازم ازت ممنونم.
ميگم من نزديك به 3 ساعته كه دارم فايل اپديت رو مي گيرم اما بعد از اينكه Finalizing ميشه (قبل از اتصال گوشي به سيستم) يه صفحه اي مياد كه بالاش هم سه تا عكسه و پايينش هم دو تا گزينه هست كه چپيه از اپديت خارج مي كنه و راستيه هم كاري نميكنه. هيچي هم روي اين دو تا ننوشته كه بدونم بايد چه خاكي تو سرم كنم . بايد چكار كنم؟ يكي كمكم كنه...
ممنون
ميگم من نزديك به 3 ساعته كه دارم فايل اپديت رو مي گيرم اما بعد از اينكه Finalizing ميشه (قبل از اتصال گوشي به سيستم) يه صفحه اي مياد كه بالاش هم سه تا عكسه و پايينش هم دو تا گزينه هست كه چپيه از اپديت خارج مي كنه و راستيه هم كاري نميكنه. هيچي هم روي اين دو تا ننوشته كه بدونم بايد چه خاكي تو سرم كنم . بايد چكار كنم؟ يكي كمكم كنه...
ممنون
خنگ خدا خب بايد adobe flash player رو نصب كني ديگه!...
:lol: تا حالا اينجوريشو نديده بوديدا!