• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson M600i ٠

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
منم پس فردا احتمالا برم برای یه نفر یکی بگیرم. قیمت دقیقش با سریال اصلی و گارانتی متفرقه چنده؟ من قیمت دارم مشکی 360 هست و سفید 380. ارزونتر از این پیدا میشه؟

Cedilla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
M600i بعد از آپديت (R9F011):

لودينگ سريع در ابتداي روشن كردن گوشي
سرعت فوق العاده باز شدن منو ها
تغيير شكل آيكن ها
اينترنت ويزارد
Transitions
تغيير شكل در هنگام وصل كابل USB
گزينه اسپيكر در هنگام تماس گرفتن
فكر كنم مصرف كمتر باطري
بلند تر شدن صداي اسپيكر

اينا چيزايي بود كه فعلا يادم ميومد;)

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
M600i بعد از آپديت (R9F011):

لودينگ سريع در ابتداي روشن كردن گوشي
سرعت فوق العاده باز شدن منو ها
تغيير شكل آيكن ها
اينترنت ويزارد
Transitions
تغيير شكل در هنگام وصل كابل USB
گزينه اسپيكر در هنگام تماس گرفتن
فكر كنم مصرف كمتر باطري
بلند تر شدن صداي اسپيكر

اينا چيزايي بود كه فعلا يادم ميومد;)

ببینم چقدر طول کشید؟ با dial up اپدیت کردید؟

yashm1365

Registered User
لایک‌ها
3
عجب تیلیویزیونی داره !!!

سلام خدمت همه ی دوستان . من جزء کسانی هستم که با گوشی خیلی ور می رم . و از اینکه گوشی من امکانات نداره کلی بغرنجم !!؟. تقریبا یک سال و نیم پیش موتورولا وی تری گرفتم ، از کیفیت دکمه ها و بدنه اون خیلی راضی بودم و هستم ولی همانطور که می دانید این گوشی تنها 9 مگا بایت حافظه دارد وجزء گوشی های فشن به شمار می رود یعنی فقط قیافه دارد . آن زمان مدل حافظه خور آن حدود 400 هزار تومان بود که امروز حدود 210 هزار تومان یافت می شود ولی با این تفاوت که بدنه ی قدیمی ها از جنس فلز و دکمه هایی که با فشردن آن حس خوبی به انسان القا می شد ولی امروز این گوشی با بدنه پلاستیکی و کدر و دکمه های بسیار سفت و کمبود هایی در برنامه های موجود است. این را هم بگویم که این گوشی با حالت های مختلف از دست من روی زمین رها شده و همچنان بدون مشکل کار می کند . البته باید بگویم که بنده رس آن را کشیده ام و زمانی که مردم اسم وی تری را تازه یاد گرفته بودند من اسکین و بازی روی گوشی می ریختم ( آنهایی کمی اهل ور رفتن به گوشی هستند می دانند که موتورولا خیلی بد قلقه ) از آخر هم یکی از آی سی های گوشی سوخت ونزدیک به چهل هزار تومان خرجش کردم تا درست شد. حال چرا اینها رو گفتم ؟ بعد از مدت ها می خوام با پول بازنشستگی بابام یک گوشی بخرم و بسیار حساسیت روی کیفیت گوشی دارم چون بچه کارگر هستم یعنی مایه ی زیاد ندارم که خرج فتیر کنم !. تو نخ خیلی از گوشی ها بودم از 3250 و ان 73 و 80و 7710 و... تا سامسونگ آی 300 با سه گیگ هارد و ویندوز و ام 600 و پی 990 و حتی ای 1200 موتورلا . آیمت جم این ، برای نخریدن هرکدوم از این گوشی ها کلی اطلاعات دارم . که طولانی می شه اگر همه ی آنها را بگم .مثلا 3250 جزء گوشی های جوانان محسوب می شود پس امکانات زیاد همراه با قیمت پایین باید باشه که لازمه اون کیفیت پایین ساخت گوشی هستش . ال سی دی کم کیفیت صدای قوی آری از شفافیت دوربین ضعیف که نام 2 مگا پیکسل را یدک می کشه . ان 73 کا مله ولی داره جواد می شه و گوشی که زیاد باشه قلابی و ریمارک اون هم زیاده در ضمن دوست ندارم گوشی دوستم توی دست من باشه و همچنین قیمت اون به علت تقاضای زیاد بالاست که با ورود یک گوشی جدید قیمت اون خیلی افت می کند یعنی اگر من می خواهم پول به دوربینش بدم ترجیح میدهم یک گوشی معمولی بگیرم و بجای اون یک دوربین خوب هم کنار اون بخرم یعنی فعلا سرمایه گذاری روی دوربین گوشی ها زوده ( وما هم پول ان 95 نداریم که ..). ان 80 مخصوص اینترنت هست و پول امکاناتش می گیره که خیلی از اونها کار بردی نداره. 7710 هم قدیمی و هم بزرگ هستش و گرنه اگر دنبال قدرت صدا و عکاسی به عنوان یک دوربین 1/3 هستید گزینه ای مناسب است . کیفیت عکسش از خیلی از گوشی های 2 مگا پیکسلی بیشتره و خیلی شفاف است ولی ال سی دی آن کم رنگه ! سیمباین اون هم هفته . آی 300 سامسونگ هم گرونه 420 تومان باید بدی به گوشی که ال سی دی اون کوچیکه و از لحاظ ایمنی به خاطر وجود هارد دیسک در حد پایینی قرار دارد ویندوز اون هم 2003 است که مهم نیست . 1200 موتورلا یکی از کم نقصترین گوشی هاست ولی دارن گرون می دن 580 هزار تومان . و می رسیم به پی 990 که کاملترین تحقیق را انجام دادم با یکی از دوستان دوستم قرار گذاشتم تا گوشیشو تست کنم راستش چون من 910 را قبلا دیده بودم انتظار داشتم یک گوشی متفاوت ببینم ولی چیز جز بدنه ای با کیفیت ساخت پایین قلمی نازک ال سی دی که می گن در نور آفتاب خونده نمی شه و قفل شدن گوشی و خاموش شدن آن صدای پایین و ... خلاصه که چشم را نگرفت یعنی گوشی که 500 هزلر تومان پول می دی نباید این همه ایراد داشته باشه . البته لازم نیست گوشزد کنید که با آپ دیت کردن اون مشکلاتش حل می شه و صداش هم به خاطر بیزنسی بودن پایینه و ... . چ.ن من کلی سایت و فروم انگلیسی و فارسی در مورد هر کدوم از این گوشی هارو خوندم و اطلاعات ساخت آنهار از سازنده بهتر می شناسم . در آخر رسیدم به ام 600 بی ادعا البته از این هم اطلاعات لازم را دارم ، از قفل کردنش بگیر تا مشکل داشتن در تایپ تا موقعی که عادت نداری و ... . ولی عملا با اون کار نکردم نمی دونم دلپذیری دکمه هاش مثل موتورولا وی تر هست یا نه . جنس بدنه اون مثل سایر سونی اریکسون ها از دابلیو بگیر تا کا ، پایینه یا نه یعنی وقتی داری با گوشی کار می کنی دلت براش می سوزه یه وقت خراب نشه . هزینه تعمیرات اون چطوریه برای آپدیت کردن گوشی چقدر باید پول بدم. یا اینکه اگر شما که ام 600 دارید دوباره آن را انتخاب می کنید؟ یادتون نره ام 600 ادعایی نداره یعنی مثل 990 نیست هرچند ایراداتی از اون به ارث رسیده باشه. لطفا به من بگوید اگر دوباره به مغازه برید برای خرید اون به چه چیز هایی توجه می کنید .مطالبی رو بگویید که کسی نمی دونه ! لطفا بدون رو در بایستی و لفافه حرف هاتون رو بگویید اصلا ایراد نداره ایراد هاهش گفته بشه . یادتون باشه هیچ گوشی کامل نیست. این رو هم بگویید که قدرت سیخ پذیرش چطوره !

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه ی دوستان . من جزء کسانی هستم که با گوشی خیلی ور می رم . و از اینکه گوشی من امکانات نداره کلی بغرنجم !!؟. تقریبا یک سال و نیم پیش موتورولا وی تری گرفتم ، از کیفیت دکمه ها و بدنه اون خیلی راضی بودم و هستم ولی همانطور که می دانید این گوشی تنها 9 مگا بایت حافظه دارد وجزء گوشی های فشن به شمار می رود یعنی فقط قیافه دارد . آن زمان مدل حافظه خور آن حدود 400 هزار تومان بود که امروز حدود 210 هزار تومان یافت می شود ولی با این تفاوت که بدنه ی قدیمی ها از جنس فلز و دکمه هایی که با فشردن آن حس خوبی به انسان القا می شد ولی امروز این گوشی با بدنه پلاستیکی و کدر و دکمه های بسیار سفت و کمبود هایی در برنامه های موجود است. این را هم بگویم که این گوشی با حالت های مختلف از دست من روی زمین رها شده و همچنان بدون مشکل کار می کند . البته باید بگویم که بنده رس آن را کشیده ام و زمانی که مردم اسم وی تری را تازه یاد گرفته بودند من اسکین و بازی روی گوشی می ریختم ( آنهایی کمی اهل ور رفتن به گوشی هستند می دانند که موتورولا خیلی بد قلقه ) از آخر هم یکی از آی سی های گوشی سوخت ونزدیک به چهل هزار تومان خرجش کردم تا درست شد. حال چرا اینها رو گفتم ؟ بعد از مدت ها می خوام با پول بازنشستگی بابام یک گوشی بخرم و بسیار حساسیت روی کیفیت گوشی دارم چون بچه کارگر هستم یعنی مایه ی زیاد ندارم که خرج فتیر کنم !. تو نخ خیلی از گوشی ها بودم از 3250 و ان 73 و 80و 7710 و... تا سامسونگ آی 300 با سه گیگ هارد و ویندوز و ام 600 و پی 990 و حتی ای 1200 موتورلا . آیمت جم این ، برای نخریدن هرکدوم از این گوشی ها کلی اطلاعات دارم . که طولانی می شه اگر همه ی آنها را بگم .مثلا 3250 جزء گوشی های جوانان محسوب می شود پس امکانات زیاد همراه با قیمت پایین باید باشه که لازمه اون کیفیت پایین ساخت گوشی هستش . ال سی دی کم کیفیت صدای قوی آری از شفافیت دوربین ضعیف که نام 2 مگا پیکسل را یدک می کشه . ان 73 کا مله ولی داره جواد می شه و گوشی که زیاد باشه قلابی و ریمارک اون هم زیاده در ضمن دوست ندارم گوشی دوستم توی دست من باشه و همچنین قیمت اون به علت تقاضای زیاد بالاست که با ورود یک گوشی جدید قیمت اون خیلی افت می کند یعنی اگر من می خواهم پول به دوربینش بدم ترجیح میدهم یک گوشی معمولی بگیرم و بجای اون یک دوربین خوب هم کنار اون بخرم یعنی فعلا سرمایه گذاری روی دوربین گوشی ها زوده ( وما هم پول ان 95 نداریم که ..). ان 80 مخصوص اینترنت هست و پول امکاناتش می گیره که خیلی از اونها کار بردی نداره. 7710 هم قدیمی و هم بزرگ هستش و گرنه اگر دنبال قدرت صدا و عکاسی به عنوان یک دوربین 1/3 هستید گزینه ای مناسب است . کیفیت عکسش از خیلی از گوشی های 2 مگا پیکسلی بیشتره و خیلی شفاف است ولی ال سی دی آن کم رنگه ! سیمباین اون هم هفته . آی 300 سامسونگ هم گرونه 420 تومان باید بدی به گوشی که ال سی دی اون کوچیکه و از لحاظ ایمنی به خاطر وجود هارد دیسک در حد پایینی قرار دارد ویندوز اون هم 2003 است که مهم نیست . 1200 موتورلا یکی از کم نقصترین گوشی هاست ولی دارن گرون می دن 580 هزار تومان . و می رسیم به پی 990 که کاملترین تحقیق را انجام دادم با یکی از دوستان دوستم قرار گذاشتم تا گوشیشو تست کنم راستش چون من 910 را قبلا دیده بودم انتظار داشتم یک گوشی متفاوت ببینم ولی چیز جز بدنه ای با کیفیت ساخت پایین قلمی نازک ال سی دی که می گن در نور آفتاب خونده نمی شه و قفل شدن گوشی و خاموش شدن آن صدای پایین و ... خلاصه که چشم را نگرفت یعنی گوشی که 500 هزلر تومان پول می دی نباید این همه ایراد داشته باشه . البته لازم نیست گوشزد کنید که با آپ دیت کردن اون مشکلاتش حل می شه و صداش هم به خاطر بیزنسی بودن پایینه و ... . چ.ن من کلی سایت و فروم انگلیسی و فارسی در مورد هر کدوم از این گوشی هارو خوندم و اطلاعات ساخت آنهار از سازنده بهتر می شناسم . در آخر رسیدم به ام 600 بی ادعا البته از این هم اطلاعات لازم را دارم ، از قفل کردنش بگیر تا مشکل داشتن در تایپ تا موقعی که عادت نداری و ... . ولی عملا با اون کار نکردم نمی دونم دلپذیری دکمه هاش مثل موتورولا وی تر هست یا نه . جنس بدنه اون مثل سایر سونی اریکسون ها از دابلیو بگیر تا کا ، پایینه یا نه یعنی وقتی داری با گوشی کار می کنی دلت براش می سوزه یه وقت خراب نشه . هزینه تعمیرات اون چطوریه برای آپدیت کردن گوشی چقدر باید پول بدم. یا اینکه اگر شما که ام 600 دارید دوباره آن را انتخاب می کنید؟ یادتون نره ام 600 ادعایی نداره یعنی مثل 990 نیست هرچند ایراداتی از اون به ارث رسیده باشه. لطفا به من بگوید اگر دوباره به مغازه برید برای خرید اون به چه چیز هایی توجه می کنید .مطالبی رو بگویید که کسی نمی دونه ! لطفا بدون رو در بایستی و لفافه حرف هاتون رو بگویید اصلا ایراد نداره ایراد هاهش گفته بشه . یادتون باشه هیچ گوشی کامل نیست. این رو هم بگویید که قدرت سیخ پذیرش چطوره !

ببین از لحاظ keyboard بی نظیره! یعنی حرف نداره! (البته وقتی عادت کنیااااا):p :p
از لحاظ بدنه ولی خیلی خوب نیست . یعنی ضعیفه تقریبا.
سیخ پذیری چیه؟:wacko:

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه headset خوب باسه این M600 ما معرفی میکنید؟ با توضیح و قیمت لطفا... مرسی

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیشکی نمیخواد جواب بده؟:hmm: :hmm: :hmm:

xeovoex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم پس فردا احتمالا برم برای یه نفر یکی بگیرم. قیمت دقیقش با سریال اصلی و گارانتی متفرقه چنده؟ من قیمت دارم مشکی 360 هست و سفید 380. ارزونتر از این پیدا میشه؟

سلام آقا من یه ام 600 ن مشکی سریال اصلی نو آدرس میدم 340 البته شیرینی ما هم فراموش نشه
با این id تو مسنجر آف بزار
xeovoex@yahoo

xeovoex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا من یه ام 600 ن مشکی سریال اصلی نو آدرس میدم 340 البته شیرینی ما هم فراموش نشه
xeovoex@yahoo

با عرض سلام خدمت دوستان عرض شود که چون آفها پریده بود من اینجا به اونایی که برام آف زدم جواب میدم(آدی ها یادم نبوده)
اونجایی که میگم یه پاساژ بین میدونه تجریش و پل تجریشه .یه پاساژ که وسایله کامپیوتری و سیدی و موبایل و از این جور جیزا داره .که متاسفانه اسمش یادم نیست پاساز تو همکف خیابونه که در ورودیش یه پله واسه طبقه پایین داره .باور کنین خیلی تابلوست پیداش میکنین .بعد از ورود به پاساژ یه دور کمربندی که زدین میتونین m600 رو فقط تو مغازه یکیشون ببینین که همون میگفت فکنم 340 .سریال اصلی
سفیدشم داشت (من خودم سفید دارم .قربونش برم)
فقط اینکه اگه رفتین خریدین مشکلی پیش اومد نیاین بگین تو معرفی کردی .من فقط داشتم رد میشدم .دیدم اینو داره قیمتشم خوبه .چون خودم پوستم کنده شدد تا پیداش کردم .واسه همین اینو اینجا میگم وکه برین حالشو ببرین . در مورد تجربه با این گوشی بگم .که این گوشی واسه اوسکل ها نیست .یعنی سطح کارش بالاست/
در موریبردش اینکه .سرعت تایپش از کیبردد پیسی سریعتره البته سرعت خودمو میگم :D
امکانات هم فول سیستمه .راستی هر چی برنامه هم خواستین بگین همشو تو یه سیدی واستون بزنم
در مورد شیرینیشم .بگم اگه یه وقتی وسایله اضافیشو پیدا کردین مارو خبر کنین .(هر چیشو) .
راستی اگه کسی میره دوبی یا کسی و اونجا داره یه ندا به ما بده که این رم 4 گیگ اومده یا نه .من دیگه خسته شدم . 2 هم بهم نمیسازه میخوام دیویدی بریزم توش . اگه کسی تو این زمینه میتونه آمار بده ممنون میشم
نکته آخر اینکه حتما واسه خرید تاپیکای راهنمایی و بخونین .میگن تو بعضی از پکهاش قلم اضافه هم داره از این جور چیزا والبته مال من نداشت.
خوش باشین .اگه کاری بود واسم آف بزارین .

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
در مورد تجربه با این گوشی بگم .که این گوشی واسه اوسکل ها نیست .یعنی سطح کارش بالاست/
مکانات هم فول سیستمه
واقعا استفاده كرديم..
2d9nwh3.gif

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
xeovoex@yahoo
ممنون دوست عزیز. ای کاش زودتر دیده بودم. هقته ی پیش خریدم 390 با گارانتی سیتاتل. کلاه رفت سرم اندازه ی چی.:(

Cedilla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از وقتيكه گوشيمو اپديتش كردم صداي ALARMش خيلي كم شده. مي خواستم ببينم ماله همه همينطور شده يا عيب از ماله منه...
ديگه اينكه اگه گوشي رو مثلا چند روز پيش اپديتش كرده باشم حالا دوباره اپديتش كنم اصلا چند بار اپديت ضرري به گوشي نمي زنه؟ يعني مشكل سخت افزاري يا نرم... درست نمي كنه؟
خيلي ممنون. اگه زودتر جواب بديد ممنونتون ميشم...:)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام
من از وقتيكه گوشيمو اپديتش كردم صداي ALARMش خيلي كم شده. مي خواستم ببينم ماله همه همينطور شده يا عيب از ماله منه...
ديگه اينكه اگه گوشي رو مثلا چند روز پيش اپديتش كرده باشم حالا دوباره اپديتش كنم اصلا چند بار اپديت ضرري به گوشي نمي زنه؟ يعني مشكل سخت افزاري يا نرم... درست نمي كنه؟
خيلي ممنون. اگه زودتر جواب بديد ممنونتون ميشم...:)

بله واسه همه همینطوره.....
چند بار اپدیت مشکلی نداره :cool: ....فقط اینترنت مطمئن باید داشته باشید :cool:

Cedilla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله واسه همه همینطوره.....

چه بده اينطوري. اخه صبحا همش براي كلاسام خواب مي مونم:wacko:
خدا نگذره ازشون!
الان به سايتش سر زدم انگار ورژن جديد فريمور هم اومده اينطور نيست اساتيد؟

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..خوبين همه؟منم يه هفته است ام 600 خريدم..خيلي راضيم فقط يه نكته ,صداش خيلي كمه.راهي هست كه صداش زياد بشه؟بدي قضيه اينه اكولايزر رو دستي نميشه تنظيم كرد والا ميشد صداشو اينطوري بيشتر كرد..مرسي اكه جواب بدين

eysun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هنوز آپدیت نکردم! به نظرتون نصف عمرم بر فناست؟؟؟؟؟:happy: :happy: :happy:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
چه بده اينطوري. اخه صبحا همش براي كلاسام خواب مي مونم:wacko:
خدا نگذره ازشون!
الان به سايتش سر زدم انگار ورژن جديد فريمور هم اومده اينطور نيست اساتيد؟

اسن مشکل جنرال واسه همه uiq3 هاست انشا الله توی فریم ور بعدی حل بشه ...شما الان کدوم ورژن روی گوشیتون هست (البته من ام600 ندارم)
از کدوم سایت چک کردی؟ واسه پی 990 اخرین یک ماه پیش بوده
من از اینجا چک میکنم http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA

Cedilla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسن مشکل جنرال واسه همه uiq3 هاست انشا الله توی فریم ور بعدی حل بشه ...شما الان کدوم ورژن روی گوشیتون هست (البته من ام600 ندارم)
از کدوم سایت چک کردی؟ واسه پی 990 اخرین یک ماه پیش بوده
من از اینجا چک میکنم http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA

سايت جالبي بود. مثل اينكه مال من اخرين ورژنشه اما اخه من تو سايت خود SE كه ديدم فايل اپديت ورژنش عوض شده بود. اين يعني اينكه ورژن فريمور هم اپديت شده يا اينكه نه؟
ممنون
راستي من سريال نامبر اين كريستال عربيك رو گم كردم. ميشه يكي لطف كنه؟

بالا